lucerka 10.02.24, 12:20 Czesc Dziweczyny, zamierzam korzystać na weekendy przez jakiś rok z mieszkania w Polsce, które nie ma internetu. Zastanawiam się czy jest możliwy internet bez limitu przez telefon? Znacie? Macie coś takiego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
berdebul Re: Jaki internet? 10.02.24, 13:00 Możliwy, niektóre oferty na kartę maja kupę internetu, można się spokojnie podłączyć do netu korzystając z telefonu, a większe pakiety sa dosyć tanie. Orange ma na 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
tairo Re: Jaki internet? 10.02.24, 17:48 Każdy operator ma pakiety typu "Internet mobilny" czy tam "Internet 5G", zarówno abonament, jak i na kartę, nie wszyscy mają bez limitu, ale na weekendy to brak limitu ci nie jest niezbędny. Przy czym do komfortowego korzystania to jednak chcesz modem mobilny, a nie przez telefon. Odpowiedz Link Zgłoś
sol_13 Re: Jaki internet? 11.02.24, 17:03 To sobie router z telefonu zrobi i już. Na weekend starczy. Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Jaki internet? 10.02.24, 17:59 Ja mam taki, tylko kosztuje to dużo i pewnie jestem jednym z ostatnich klientów korzystających z tej taryfy, bo ze sto razy namawiali mnie na zmianę, teraz chyba nie sprzedają, ale jest dużo taryf, które ciężko wyczerpać. Trzymam ten swój, bo jest przyjazny na wyjazdach. Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Jaki internet? 10.02.24, 18:51 Prawdopodobnie w nowej wersji płaciłabyś sporo taniej... Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Jaki internet? 10.02.24, 22:39 Tak, Orange za 49 zł miesięcznie czy za 40, nie dosłyszałam, ale 4 z przodu. Przedwczoraj dzwonili mnie namawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
berdebul Re: Jaki internet? 10.02.24, 22:49 Płacę 25 PLN /mc, rozmowy i SMS za free, internetu po korek. Plus ekstra pakiety netu przy doładowaniu za 100 lub więcej złotych. Odpowiedz Link Zgłoś
alina460 Re: Jaki internet? 10.02.24, 23:02 Ale w czym masz te usługi? Indywidualnie czy dla biznesu? Odpowiedz Link Zgłoś
lucerka Re: Jaki internet? 11.02.24, 06:24 Czy pakiet, czy jak to się tam teraz nazywa Odpowiedz Link Zgłoś
pseudo_stokrotka Re: Jaki internet? 11.02.24, 16:53 Bez limitu pewnie jest, ale z umową na dwa lata. Bez umowy znalazłam tylko Viking mobile, 60 zł za miesiąc, ma chyba 300gb. Jeśli jest coś fajniejszego, chętnie się dowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
lucerka Re: Jaki internet? 11.02.24, 19:15 Też to w międzyczasie znalazłam. Brak polskiego numeru telefonu przy zawarciu umowy jest nie do przeskoczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
karyna-z-tarchomina Re: Jaki internet? 11.02.24, 16:59 Mam podobny problem tylko nie mieszkanie a przyczepa campingowa, nie weekendy a srody i czwartki. Odpowiedz Link Zgłoś
lucerka Re: Jaki internet? 11.02.24, 19:47 Dzięki za odpowiedzi, zrobiłam rozeznanie i niestety wychodzi na to, że nie mogę kupić żadnego Internetu bez polskiego numeru telefonu.- przy zawieraniu umowy. Nie mam znajomych ani rodziny w Polsce, więc to odpada. Jestem w kropce. Czy ktoś z was miał podobny problem? Odpowiedz Link Zgłoś
sol_13 Re: Jaki internet? 11.02.24, 22:47 To kup sobie starter na z internetem na karte np w Play podczas pierwszego pobytu tutaj i gotowe. Odpowiedz Link Zgłoś