a.g.n.i Re: Guilty pleasures 11.02.24, 12:08 Chyba wszystkie przebiję, bo aż mi wstyd to pisać Filmiki 5-minutowe sztuczki na facebooku najbardziej lubię te, jak przetrwać w dziczy. No wiecie, trzeba mieć ze sobą kilkanaście rolek folii, to wtedy zbudujesz sobie hamak z zadaszeniem. Jak przemoczysz buty to wkładasz podpaskę do butów, a jak chcesz zrobić kupę, to bierzesz krzesło, usuwasz z niego siedzisko, zawieszasz worek na śmieci i zakładasz deskę sedesową. No rozumiecie, że nie przetrwacie w dziczy, jak nie weźmiecie ze sobą tego wszystkiego. Łapanie ryby na puste haczyki też jest super, od razu łapie się 10. Idealnie odmóżdża, a ile przy tym śmiechu... Odpowiedz Link Zgłoś
ritual2019 Re: Guilty pleasures 11.02.24, 12:12 Zdecydowanie forum emama. Czytam wysr..y durnych trolli, idiotow itd a nawet wlaczam do dyakusji. Odpowiedz Link Zgłoś
okruchlodu Re: Guilty pleasures 11.02.24, 12:13 U mnie to jest udzielanie się na forum gazety🤭. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwianna2018 Re: Guilty pleasures 11.02.24, 12:58 Oglądam Klan od początku😁nadawania czyli od czasów chyba jeszcze liceum, a mam już pięćdziesiątkę. Oglądam Ślub od pierwszego wejrzenia. I jestem na grupie na FB o zjawiskach nadprzyrodzonych, nie żebym jakoś wierzyła ale rozwalają mnie ludzie tam piszący. Więcej grzechów nie pamiętam😀. Odpowiedz Link Zgłoś
zalamana_500 Re: Guilty pleasures 11.02.24, 13:25 Seriale katastroficzne i thrillery medyczne, kocham zarówno w wersji książkowej jak i filmowej. Od dobrych 30 lat trwa ta miłość. Przeminęło z wiatrem i wszystkie książki Chmielewskij, znam na pamięć, kocham, wracam do nich co kilka miesięcy. Śledzie żem w każdej postaci, kocham po prostu.. Marcepan uwielbiam i cierpię bo przy cukrzycy nie moge jeść Odpowiedz Link Zgłoś
clio_yaga Re: Guilty pleasures 11.02.24, 13:59 Oglądam "Sprawiedliwych". Powiem więcej, rodzinnie oglądamy 🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Guilty pleasures 11.02.24, 18:03 rosapulchra-0 napisała: Uwielbiam tik toka No ba! A moje guilty pleasure to Marzenka ☺️ www.tiktok.com/t/ZT83H3K2f/ Odpowiedz Link Zgłoś
karyna-z-tarchomina Re: Guilty pleasures 11.02.24, 19:06 majenkirr napisała: > rosapulchra-0 napisała: > Uwielbiam tik toka > > No ba! A moje guilty pleasure to Marzenka ☺️ > www.tiktok.com/t/ZT83H3K2f/ No i to jest w koncu cos guilty! Odpowiedz Link Zgłoś
milupaa Re: Guilty pleasures 12.02.24, 10:34 Ja nie mogę takich rzeczy oglądać bo czuje jak mi komórki mózgowe zanikają 😶 🙃 Odpowiedz Link Zgłoś
cranberries1983 Re: Guilty pleasures 11.02.24, 15:12 kreskówki z USA typy Rick i Morty czy Family Guy Odpowiedz Link Zgłoś
veryvery Re: Guilty pleasures 11.02.24, 15:37 Lubię sobie od czasu do czasu poczytać Jackie Collins Sex, money&hollywood Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Guilty pleasures 11.02.24, 16:52 Korespondencja z byłą teściową mojego męża - 🤦🤦🤦🤦🤦 Nie mogę się oderwać od czytania, a czasem odpowiadania, to silniejsze ode mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
mamamisi2005 Re: Guilty pleasures 11.02.24, 18:32 Protector też oglądałam. Mam napadowe zainteresowania tymi klimatami, a akurat ten był dość egzotyczny 🫣 Widziałaś Koło czasu? Sądzę, że byłaby Pani zadowolona 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
aadrianka Re: Guilty pleasures 11.02.24, 19:13 Widziałam, próbowałam też czytać książki, ale poległam na 3 czy 4 tomie. Odpowiedz Link Zgłoś
aadrianka Re: Guilty pleasures 11.02.24, 19:16 Serial póki co daje radę, wizualnie cacuszko. Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Guilty pleasures 11.02.24, 18:57 Sledzę, czytając streszczenia, co w Klanie. W pandemii się wciągnęłam. Odpowiedz Link Zgłoś