bei 22.03.24, 12:13 Znacie? Dźwięczny w uchu bit, i zaskakująco odważny tekst. Jest na YT, boję się wkleić, bo jeszcze jakieś dziecko otworzy… Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
em_em71 Re: Julia Kaminska i MSNR 22.03.24, 13:14 Dziecko prędzej na jutuba trafi niż tu. Odpowiedz Link Zgłoś
fredzia098 Re: Julia Kaminska i MSNR 22.03.24, 13:37 To ta co zrobiła ten koszmarek Brzydulę 2? To była taka porażka, nie do odzobaczenia, że aż boję się wejść na jej piosenkę. Chociaż może właśnie w muzyce się sprawdzi i jest sznasa, że nie będzie więcej kręcić takich dzieł filmowych. Odpowiedz Link Zgłoś
paniadmin Re: Julia Kaminska i MSNR 22.03.24, 21:43 Julia Kaminska dla mnie to ten sam fenomen co Natasza Urbanska - piekna, szczupla, wysportowana, tanczy, spiewa, recytuje ale cos jest nie tak. A piosenka nie zmienila mojego zdania. Odpowiedz Link Zgłoś
semihora Re: Julia Kaminska i MSNR 27.03.24, 21:07 Podbijam, bo chcę napisać to samo Wszystko niby fajnie, wszystko niby pięknie, ona nawet angażuje się społecznie, a jednak fałszyk brzęczy... Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Julia Kaminska i MSNR 27.03.24, 21:39 Tej Julii to jakoś nie kojarzę, ale z Nataszą mam ciągły problem. Ostatnio w The Voice ją oglądam i, kurcze, no nie wiem, niby wszyscy się wygłupiają, a ona jakoś nie tak, niby wszyscy komentują, komplementują, a ona jakoś nie tak, ciągle coś mi zgrzyta i zupełnie nie potrafię powiedzieć, co. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Julia Kaminska i MSNR 29.03.24, 10:39 paniadmin napisała: > Julia Kaminska dla mnie to ten sam fenomen co Natasza Urbanska - piekna, szczup > la, wysportowana, tanczy, spiewa, recytuje ale cos jest nie tak. Mam tak z Julią Pietruchą Odpowiedz Link Zgłoś