thatwoman Re: Rosa nie żyje 11.04.24, 11:04 Kondolencje i RIP [`] już więcej cierpieć nie będzie. ( Poczytałam ostanie jej wątki i jest zatrzęsienie reklam tam, pewnie że względu na ilość odsłon.) Odpowiedz Link Zgłoś
brenya78 Re: Rosa nie żyje 11.04.24, 11:28 Bardzo przykro 😐 Z Rosa darlam koty, ale ja lubilam bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Rosa nie żyje 11.04.24, 11:58 Wydawało się, że pewne rzeczy są stałe, np. obecność Rosy na naszym forum. Rosa zawsze była dla mnie w porządku. Spoczywaj w pokoju, Dziewczyno. Lilio, pokaż ten wątek rodzinie. Składam Wam wyrazy współczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Rosa nie żyje 11.04.24, 13:45 Tak, ona na forum była zawsze. Odkąd pamiętam. Życie miała ciężkie Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Rosa nie żyje 11.04.24, 13:48 Ale co by nie mówić, dobrą śmierć. Nagłą, pewnie sama nie przeczuwała. Mój wujek tak w południe dzwonił do mojej matki, był po operacji, a wieczorem umarł. Kompletnie nie przeczuwał. Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: Rosa nie żyje 11.04.24, 14:35 Prawda, chociaż śmierć miała szybka , miejmy nadzieję że nie cierpiała. Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: Rosa nie żyje 11.04.24, 12:54 Nie no... Coś za dużo tego ostatnio. Wczoraj się dowiedziałem, że młody człowiek (40) z firmy, utonął podczas nurkowania. Żona, dwójka dzieci... Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: Rosa nie żyje 11.04.24, 12:58 Najgłębsze wyrazy współczucia dla rodziny. Aż się wierzyć nie chce... Odpowiedz Link Zgłoś
ulla_cebulla Re: Rosa nie żyje 11.04.24, 13:11 Lekko w życiu nie miała. Bardzo smutna wiadomość. Odpowiedz Link Zgłoś
birch70 Re: Rosa nie żyje 11.04.24, 13:12 Straszne 🥺 Kondolencje dla rodziny i dla Ciebie, lilia... (pamiętam ten nieuzasadniony hejt na nią ze strony niektórych wciąż obecnych na tym forum, ogromnie przykre...) Odpowiedz Link Zgłoś
anbete Re: Rosa nie żyje 11.04.24, 14:00 birch70 napisała: > (pamiętam ten nieuzasadniony hejt na nią ze strony niektórych wciąż obecnych na > tym forum, ogromnie przykre...) Bo na tym forum są ogólnie hejtowane osoby, które zakładają te same wątki po parę lub paręnaście razy. Forumowiczki nie potrafią przejść obok tzn.nie wpisywać się w danym wątku, który je wk*rwia. Taka smutna prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
pasquda77 Re: Rosa nie żyje 11.04.24, 14:09 Bardzo mi przykro, też raz jeden napisałam coś na temat chorób o których pisała i teraz jest mi zwyczajnie wstyd i głupio, za późno na przeprosiny... Wyrazy współczucia dla bliskich. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Rosa nie żyje 11.04.24, 14:23 Mój ojciec tak zmarł. Pyk i nie ma. Jak to podprawda jest też, że Rosa miała okres kiedy była bardzo czepialska i na zawsze zapamiętam jej udowodnij szmato. Co nie zmienia faktu, ze za wcześnie i najnormalniej jest mi przykro bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
pursuedbyabear Re: Rosa nie żyje 11.04.24, 14:37 Tak, też ten jej moment pamiętam i odgryzałam się jej niejeden raz. Ale to młoda dziewucha jeszcze była. Współczucie dla córek. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Rosa nie żyje 11.04.24, 15:12 Cóż, jej "udowodnij, szmato" to pikuś przy późniejszych wypowiedziach innych forumek, jak życie pokazało. Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Rosa nie żyje 11.04.24, 13:31 Bardzo smutna wiadomość, kondolencje dla rodziny i wszystkich, którym była bliska. Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Rosa nie żyje 11.04.24, 13:34 Przykra informacja, to nie wiek na umieranie. Kondolencje dla rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_vause35 Re: Rosa nie żyje 11.04.24, 13:41 Boże!!! Biedna Rosa - widziałam kiedyś Jej wpis na instagramie, jak chodziła z balkonikiem chyba po operacji, kiepsko wyglądała. Pokój Jej duszy... Odpowiedz Link Zgłoś
verdana Re: Rosa nie żyje 11.04.24, 14:07 Bardzo, bardzo przykre. Wyrazy współczucia dla rodziny i przyjaciół Odpowiedz Link Zgłoś
xxxeeez Re: Rosa nie żyje 11.04.24, 14:16 Rosapulchra???( Przepraszam jeśli przekręcam nick) Odpowiedz Link Zgłoś
scarlett74 Re: Rosa nie żyje 11.04.24, 14:32 Wyrazy współczucia dla rodziny i najbliższych... Smutne, nie chce się wierzyć... Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Rosa nie żyje 11.04.24, 14:51 Dziękuję za ciepłe słowa, przekazałam rodzinie wasze kondolencje. Wiecie, co jest poruszające? Że nasza ostatnia rozmowa, sprzed może jakichś pięciu dni, to była rozmowa ze spokojną, szczęśliwą kobietą. Sporo spraw w jej pokręconym życiu zaczęło się prostować. Szło ku lepszemu. Rosa bała się operacji, ale spionizowalam kobite. Przypomniałam, że dopiero co bałyśmy się operacji biodra, a poszło jak z płatka i Rosa już śmiga jak przecinak. Dlatego telefon od córki i męża był.j3dnak szokujący Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Rosa nie żyje 11.04.24, 15:25 Lilio, przyjmij kondolencje. Brak slow. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Rosa nie żyje 11.04.24, 15:27 Dziękuję. Próbujemy jakoś otrząsnąć się z szoku Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Rosa nie żyje 11.04.24, 17:25 Lilio, Ciebie też przytulam mocno. Trzymajcie się! Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Rosa nie żyje 11.04.24, 15:50 Wyrazy wspolczucia dla rodziny. Rosa miala duzo health problems - Lilia, gdybys wiedziala, ze rodzina wspiera w imieniu Rosy jakies charities, daj znac (ja nie mam FB) - wplace ku pamieci. Peace. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Rosa nie żyje 11.04.24, 15:57 Hm. Agata działała mocno na rzecz psów bezdomnych i chorych. Myślę, że wpłata na dowolne schronisko / fundacje, to dobry pomysł Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Rosa nie żyje 11.04.24, 16:08 W Polsce. Sprawdzę komu ostatnio.pomagala, tak?. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Rosa nie żyje 11.04.24, 16:21 Tutaj na oewno schronisko.info.pl/ Thx Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Rosa nie żyje 11.04.24, 16:42 Done: Thanks for donating zł 250.00 PLN to Fundacja MRNRZ Viva! Let's remember Rosa. Peace. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_111 Re: Rosa nie żyje 11.04.24, 17:55 dobry pomysł, zamiast wieńca - wsparcie schroniska na pewno bardziej Rosę ucieszy, jak gdzieś z góry obserwuje nas Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: Rosa nie żyje 12.04.24, 12:46 strasznie mi przykro. kondolencje dla Ciebie lilia też. rosa była na forum odkąd pamiętam, odkąd na nie weszłam. ostatnio niedużo pisała, ale była stałym jego elementem. kurde co za wiadomość, nie mogę jej przeprocesować. jest mi bardzo smutno Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Rosa nie żyje 11.04.24, 14:52 Przeczytałam wczoraj w nocy i do tej pory mam nadzieję, że to głupi żart...😟 Pamiętam Ją od kiedy zaczęłam zaglądać tutaj, jak darła koty z pewną panią, to były aferki. Jej pierwsze wklejone zdjęcie i moje zdziwienie (pozytywne) jej wyglądem, bo po tym jak pisała o swoich chorobach inaczej Ją sobie wyobrażałam. Pamiętam, że zawsze była dla mnie miła. Dużo pamiętam jakbym znała osobiście... Wielka strata dla rodziny taka jeszcze młoda była😔 Odpowiedz Link Zgłoś
ania357 Re: Rosa nie żyje 11.04.24, 15:49 > > Pamiętam Ją od kiedy zaczęłam zaglądać tutaj, jak darła koty z pewną panią, to > były aferki. Jej pierwsze wklejone zdjęcie i moje zdziwienie (pozytywne) jej wy > glądem, bo po tym jak pisała o swoich chorobach inaczej Ją sobie wyobrażałam. > Tez zaliczylam takie zdziwienie. Po tym co pisala (i jakkolwiek dziwnie to zabrzmi, to po nicku tez; slowo rosapulchra wydawalo mi sie zawsze takie rozlozyste) odmalowalam sobie obraz mocno otylej starszej kobiety, a potem na zdjeciach zobaczylam szczupla babke w srednim wieku. Smutno. Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Rosa nie żyje 11.04.24, 18:10 ania357 napisała: > > > > > Pamiętam Ją od kiedy zaczęłam zaglądać tutaj, jak darła koty z pewną pani > ą, to > > były aferki. Jej pierwsze wklejone zdjęcie i moje zdziwienie (pozytywne) > jej wy > > glądem, bo po tym jak pisała o swoich chorobach inaczej Ją sobie wyobraża > łam. > > > > Tez zaliczylam takie zdziwienie. Po tym co pisala (i jakkolwiek dziwnie to zabr > zmi, to po nicku tez; slowo rosapulchra wydawalo mi sie zawsze takie rozlozyste > ) odmalowalam sobie obraz mocno otylej starszej kobiety, Bo rosa pulchra to piękna róża 😉 > > Smutno. Odpowiedz Link Zgłoś
manon.lescaut4 Re: Rosa nie żyje 11.04.24, 15:14 Dopiero teraz weszłam na forum, Jezu jak mi przykro. Szok, jednak pokonały ją te choroby, a tak dzielnie walczyła. Wyrazy współczucia dla Rodziny 😞 Odpowiedz Link Zgłoś
hiacynta333 Re: Rosa nie żyje 11.04.24, 15:25 Pamiętam ją dobrze. Bardzo mi przykro Odpowiedz Link Zgłoś
szafireczek Re: Rosa nie żyje 11.04.24, 16:06 Spoczywaj w spokoju Agato. Kondolencje dla rodziny i przyjaciół. Odpowiedz Link Zgłoś
aagnes Re: Rosa nie żyje 11.04.24, 16:31 Matko święta, koszmarna wiadomość. Niby osoba z forum, ale kojarzyłam dziewczynę, że ma 3 córki i jest bardzo schorowana Odpowiedz Link Zgłoś
ruscello Re: Rosa nie żyje 11.04.24, 16:44 Bardzo mi przykro, pisała, że wychodzi na prostą ze zdrowiem, córki sobie świetnie radzą, a tu nagle odeszła. Wyrazy współczucia dla bliskich i Ciebie, Lilio Odpowiedz Link Zgłoś
damartyn Re: Rosa nie żyje 11.04.24, 16:46 Była legendą tego forum. Niech odpoczywa w pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś