Dodaj do ulubionych

Skleiłam sie, co robic?

13.04.24, 17:13
Dzień dobry, czy któraś z pań miała taką sytuację, że przykleiła sobie coś do siebie klejem typu kropelka i nie mogła się pozbyć? Co ja narobiłam najlepszego, az mi wstyd pisać ale wszystko przez to że mąż wyznał że uwielbia kobiety z okularami nad czołem, a ja pomyslałam ze jakbym tak nosiła to by na mnie zwracał wiecej uwagi niz na rower. Moje okulary są stare, wygięte i nie trzymają się tak zasuniete we włosy, ciagle spadały w trakcie rozmowy no i to wcale atrakcyjne nie było. Polałam je tym klejem, co go reklamują ze wszystko sklei i jest to bardzo szczera reklama. Mam te okulary przyklejne do włosów całkowice na amen i nie moge ich ruszyć. Drugiej pary nie mam teraz pisze z lupką bo tak to nic nie widze i wpadam na meble. Pomocy, bardzo prosze o podpowiedzi jak sie pozbyc tego kleju i odzyskac okulary?
Obserwuj wątek
    • aankaa Re: Skleiłam sie, co robic? 13.04.24, 17:15
      nożyczki pani ma?
      • krwawa_lola Re: Skleiłam sie, co robic? 13.04.24, 17:28
        tak, tak mamy dużo narzędzi niestety i nożyczki też się znajdą, radzi pani ciąć? troche sie boje bo nie widze, ja bez okularów to prawie slepa jestem!
    • zonazpoznan1a Re: Skleiłam sie, co robic? 13.04.24, 17:22
      No z losowania tego chłopa pani chyba nie przydzielili co?? Mój krytykuje i wyśmiewa wszystkie gwiazdy filmowe- a to za gruba, a to ma oczy za szeroko rozstawione, albo krótkie nogi. Czy wyobraża sobie pani jaka ja jestem piękna skoro ten mój wybredny chłop wybrał mnie??
      • krwawa_lola Re: Skleiłam sie, co robic? 13.04.24, 17:32
        Ma pani rację, moj tak samo, wybrzydny jest bardzo, filmu w spokoju nie mozna ogladać. Ostatnio przełaczył mi taki serial Rodzinka, bo stwierdził ze na panią Futerkowską, co gra głowną role, patrzec nie moze. Ale tylko do rowerów by zagladał a ja jak mebel
    • malia Re: Skleiłam sie, co robic? 13.04.24, 17:26
      Proszę je zostawić przyklejone, kupi pani nowe za parę groszy a te niech na stałe zostaną na głowie. Uwielbienie i podziw męża to rzecz bezcenna
    • berdebul Re: Skleiłam sie, co robic? 13.04.24, 17:32
      Klej typu kropelka wystarczy polać acetonem i puści.
      • krwawa_lola Re: Skleiłam sie, co robic? 13.04.24, 18:00
        niestety acetonu nie znalazłam w domu, musiałabym kupic a nie mam jak wyjsc bez okularów. Mamy spirytus, moze podziała
        • aankaa Re: Skleiłam sie, co robic? 13.04.24, 18:09
          spirytus do kieliszeczka, szkoda wylewać na głowę
    • primula.alpicola Re: Skleiłam sie, co robic? 13.04.24, 17:33
      A po co je zdejmować, niech zostaną przyklejone, to mąż będzie Panią wielbił bez przerwy.
      A do patrzenia drugie kupić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka