lalka.di 14.04.24, 11:46 Czy któraś z Was używała może tego podkładu i może się podzielić wrażeniami? Ciągle szukam dobrze kryjącego podkładu ( na EL Double Wear) póki co mnie nie stać, więc może ten byłby dobry? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daniela34 Re: Podkład Catrice Full Coverage- używała któraś 14.04.24, 11:53 Używałam. Nie bylam zadowolona - mialam wrażenie, ze wysusza mi skóre. Odpowiedz Link Zgłoś
lalka.di Re: Podkład Catrice Full Coverage- używała któraś 14.04.24, 11:57 daniela34 napisała: > Używałam. Nie bylam zadowolona - mialam wrażenie, ze wysusza mi skóre. A jak z kryciem? Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Podkład Catrice Full Coverage- używała któraś 14.04.24, 12:05 Krył mocno, rzeczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Podkład Catrice Full Coverage- używała któraś 14.04.24, 12:02 Spróbuj Max Factor Face Finity All day Flawless dobrze kryje, wychodzi bardzo naturalnie na twarzy (bez efektu maski) i nie kosztuje miliona monet, a dodatkowo można go upolować w promocji. Odpowiedz Link Zgłoś
mari.sol Re: Podkład Catrice Full Coverage- używała któraś 14.04.24, 12:27 Kryje mocno, ale rzeczywiście trochę przesusza. Z takich budżetowych podpasowal mi ostatnio Lirene My Master. Odpowiedz Link Zgłoś
evening.vibes Re: Podkład Catrice Full Coverage- używała któraś 14.04.24, 12:27 lalka.di napisała: > Czy któraś z Was używała może tego podkładu i może się podzielić wrażeniami? Ci > ągle szukam dobrze kryjącego podkładu ( na EL Double Wear) póki co mnie nie sta > ć, więc może ten byłby dobry? Dla mnie najlepszy chyba ze wszystkiego co w życiu używałam. Lekki (konsystencja wodnista), dobrze kryje, nie robi maski, nie czuć go na skórze i co dla mnie ważne wygląda dobrze po wielu godzinach. Odpowiedz Link Zgłoś
nottymoni Re: Podkład Catrice Full Coverage- używała któraś 14.04.24, 12:56 Kryje bardzo dobrze i trzyma się długo. Ale bez dobrego nawilżacza faktycznie wysusza skórę i podkreśla niedoskonałości. Ja go często używam z tłustym filtrem spf50 tu się sprawdza doskonale. Inne podkłady spływają szybko a ten się trzyma Odpowiedz Link Zgłoś
apallosa Re: Podkład Catrice Full Coverage- używała któraś 14.04.24, 13:24 Nottymoni- a mogłabyś mi podać nazwę tego tłustego filtra ? Moja skóra kocha ,, tłuściochy " miłością ogromną, więc może by mi podpasował... Jeżeli chodzi o ,, budżetowy " podkład, to mogę polecić Lirene Perfect tone. Minusem jest skromniutka paleta kolorów, ale o dziwo.....rzeczywiście dostosowuje się do cery. Miałam 100 i 120 i obydwa zdały egzamin celująco🤩 Jest też jego brat- bliźniak,, Lirene Perfect matt" , ale tego akurat nie miałam. Odpowiedz Link Zgłoś
nottymoni Re: Podkład Catrice Full Coverage- używała któraś 14.04.24, 19:15 To ten.. Odpowiedz Link Zgłoś
apallosa Re: Podkład Catrice Full Coverage- używała któraś 14.04.24, 19:45 Dziękuję prześlicznie. Poszukam , czy gdzieś jest... Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Podkład Catrice Full Coverage- używała któraś 14.04.24, 19:22 z kryjacych to klasyczny odskulowy dermacol www.dermacol.pl/make-up/twarz/podklady/ Odpowiedz Link Zgłoś