Dodaj do ulubionych

Podkład Catrice Full Coverage- używała któraś?

14.04.24, 11:46
Czy któraś z Was używała może tego podkładu i może się podzielić wrażeniami? Ciągle szukam dobrze kryjącego podkładu ( na EL Double Wear) póki co mnie nie stać, więc może ten byłby dobry?
Obserwuj wątek
    • daniela34 Re: Podkład Catrice Full Coverage- używała któraś 14.04.24, 11:53
      Używałam. Nie bylam zadowolona - mialam wrażenie, ze wysusza mi skóre.
      • lalka.di Re: Podkład Catrice Full Coverage- używała któraś 14.04.24, 11:57
        daniela34 napisała:

> Używałam. Nie bylam zadowolona - mialam wrażenie, ze wysusza mi skóre.

A jak z kryciem?
        • daniela34 Re: Podkład Catrice Full Coverage- używała któraś 14.04.24, 12:05
          Krył mocno, rzeczywiście.
    • aqua48 Re: Podkład Catrice Full Coverage- używała któraś 14.04.24, 12:02
      Spróbuj Max Factor Face Finity All day Flawless dobrze kryje, wychodzi bardzo naturalnie na twarzy (bez efektu maski) i nie kosztuje miliona monet, a dodatkowo można go upolować w promocji.
    • mari.sol Re: Podkład Catrice Full Coverage- używała któraś 14.04.24, 12:27
      Kryje mocno, ale rzeczywiście trochę przesusza.
      Z takich budżetowych podpasowal mi ostatnio Lirene My Master.
    • evening.vibes Re: Podkład Catrice Full Coverage- używała któraś 14.04.24, 12:27
      lalka.di napisała:
      > Czy któraś z Was używała może tego podkładu i może się podzielić wrażeniami? Ci
      > ągle szukam dobrze kryjącego podkładu ( na EL Double Wear) póki co mnie nie sta
      > ć, więc może ten byłby dobry?

Dla mnie najlepszy chyba ze wszystkiego co w życiu używałam. Lekki (konsystencja wodnista), dobrze kryje, nie robi maski, nie czuć go na skórze i co dla mnie ważne wygląda dobrze po wielu godzinach.
    • nottymoni Re: Podkład Catrice Full Coverage- używała któraś 14.04.24, 12:56
      Kryje bardzo dobrze i trzyma się długo. Ale bez dobrego nawilżacza faktycznie wysusza skórę i podkreśla niedoskonałości. Ja go często używam z tłustym filtrem spf50 tu się sprawdza doskonale. Inne podkłady spływają szybko a ten się trzyma
      • apallosa Re: Podkład Catrice Full Coverage- używała któraś 14.04.24, 13:24
        Nottymoni- a mogłabyś mi podać nazwę tego tłustego filtra ? Moja skóra kocha ,, tłuściochy " miłością ogromną, więc może by mi podpasował...
        Jeżeli chodzi o ,, budżetowy " podkład, to mogę polecić Lirene Perfect tone. Minusem jest skromniutka paleta kolorów, ale o dziwo.....rzeczywiście dostosowuje się do cery. Miałam 100 i 120 i obydwa zdały egzamin celująco🤩
        Jest też jego brat- bliźniak,, Lirene Perfect matt" , ale tego akurat nie miałam.
        • nottymoni Re: Podkład Catrice Full Coverage- używała któraś 14.04.24, 19:15
          To ten..
          • apallosa Re: Podkład Catrice Full Coverage- używała któraś 14.04.24, 19:45
            Dziękuję prześlicznie. Poszukam , czy gdzieś jest...
    • mysiulek08 Re: Podkład Catrice Full Coverage- używała któraś 14.04.24, 19:22
      z kryjacych to klasyczny odskulowy dermacol

www.dermacol.pl/make-up/twarz/podklady/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka