kizolda 16.04.24, 21:07 W jaki sposób werbalnie ogłosić zadowolenie po legalnym stosunku z mężczyzną? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mika_p Re: Dorada seksualna 16.04.24, 21:12 Wszystkie poradniki/podręczniki od komunikacji mówią, że pochwała powinna dotyczyć konkretu, a nie być ogólna. Czyli coś w stylu "podobało mi się, jak ugryzłeś mnie w łydkę" zamiast "jesteś super" Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Dorada seksualna 16.04.24, 21:16 mika_p napisała: > pochwała powinna dotyczyć konkretu, a nie być ogólna. Czyli coś w stylu "podobało mi się, jak ugryzłe > ś mnie w łydkę" Po takim ugryzieniu to raczej spytać werbalnie czy był legalnie szczepiony. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Dorada seksualna 16.04.24, 21:26 Jak stosunek legalny, to zapewne uprzednio okazane zostały wszystkie niezbędne dokumenty, w szczególności karta szczepień i zaświadczenie o niezaleganiu ze składkami na ZUS. Odpowiedz Link Zgłoś
mebloscianka_dziadka_franka Re: Dorada seksualna 17.04.24, 08:15 Nie zgodziłabym się na legalny stosunek bez okazania aktualnej książeczki szczepień, no kurde... Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Dorada seksualna 16.04.24, 21:19 To raczej bot i to tłumaczący coś z angielskiego, to jak ma cokolwiek wyrażać? Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Dorada seksualna 16.04.24, 21:41 Należy zbudować zdanie o charakterze aprobującym. Odpowiedz Link Zgłoś
migafka357 Re: Dorada seksualna 16.04.24, 22:00 Ciekawe, co by ChatGPT odpowiedział po wpisaniu takiego promptu 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
lajtova Re: Dorada seksualna 17.04.24, 00:34 Proszę bardzo: "Oczywiście, pamiętaj o tym, co jest dla ciebie komfortowe i naturalne. Możesz powiedzieć coś w stylu: "Było cudownie spędzić czas z Tobą." "Dziękuję za niesamowite doświadczenie." "To był fantastyczny wieczór." "Cieszę się, że mogliśmy być razem." "Dziękuję za piękne chwile." "Było to dla mnie bardzo przyjemne i satysfakcjonujące." Wybierz to, co pasuje do twojego stylu komunikacji i co wyraża twoje uczucia w sposób autentyczny." Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: Dorada seksualna 17.04.24, 08:15 Proszsz. Możesz powiedzieć coś w stylu: "To było niesamowite", "Cudownie się czuję" lub "Dziękuję, to było fantastyczne". Pamiętaj, że ważne jest, aby wyrażać swoje uczucia w sposób, który jest dla Ciebie naturalny i komfortowy. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Dorada seksualna 17.04.24, 00:26 A jak ogłosić niewerbalnie po nielegalnym? Odpowiedz Link Zgłoś
szara.myszka.555 Re: Dorada seksualna 17.04.24, 06:44 Jeśli po legalnym, to zdecydowanie: Alleluja! Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Dorada seksualna 17.04.24, 06:52 Po legalnym należy powiedzieć przyglądającemu się Duchowi Św komu dedykujemy swoje igraszki. Np „czy byłbyś uprzejmy w moim imieniu zadedykować swój orgazm ciotce Ziucie, bo ja jakby znów nie mam czym rozporządzać ze swojej strony?” Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Dorada seksualna 17.04.24, 07:16 Kwestia tego jak bardzo to było legalne Odpowiedz Link Zgłoś
ivonette21ivonette Re: Dorada seksualna 17.04.24, 08:49 Dorada seksualna - nowa zabawa forumowa Odpowiedz Link Zgłoś
atenette Re: Dorada seksualna 17.04.24, 09:17 Po legalnym to np. dałeś radę Józek Jak by nie było na legalu to może być wiadomość zaszyfrowana np. możesz rzucić przysłowiem "dla chcącego nic trudnego" albo "wilk syty i owca cała". Jak byłoby kiepsko to można np. "biednemu zawsze wiatr w oczy". Odpowiedz Link Zgłoś