kotnaprad 24.04.24, 16:16 www.pudelek.pl/natalia-janoszek-pokazala-decyzje-sadu-w-sprawie-krzysztofa-stanowskiego-i-kanalu-sportowego-7020363183160256a Zaskoczeni? Janoszek dopiela swego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lajtova Re: Stanowski - Janoszek 24.04.24, 16:21 Stanowski to wyjątkowo paskudny i oślizgły typ. Odpowiedz Link Zgłoś
imponderabilia20 Re: Stanowski - Janoszek 24.04.24, 16:44 Bo mówi prawdę i piętnuje kłamstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Stanowski - Janoszek 24.04.24, 19:05 Bo jest żenującym dziennikarzem o niskich standardach, silnym wobec slabych. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: Stanowski - Janoszek 24.04.24, 20:06 *pseudodziennikarzem, do tego obdzwonionym i kręcącym lody z Mazurkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
spirit_of_africa Re: Stanowski - Janoszek 24.04.24, 22:07 W dodatku obmierzłym mizoginom Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Stanowski - Janoszek 24.04.24, 23:32 imponderabilia20 napisała: > Bo mówi prawdę i piętnuje kłamstwo? Oooo wyglądasz mi na wierna fankę jego pato treści. Odpowiedz Link Zgłoś
imponderabilia20 Re: Stanowski - Janoszek 24.04.24, 23:36 Tak, jestem fanką Krzysia. Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: Stanowski - Janoszek 25.04.24, 14:42 Och ty płateczku śniegu nasz, taka inna od całego forum Odpowiedz Link Zgłoś
semihora Re: Stanowski - Janoszek 25.04.24, 07:58 imponderabilia20 napisała: > Bo mówi prawdę i piętnuje kłamstwo? Jaka urocza brednia! Nie, nie mówi prawdy i nie piętnuje kłamstwa. Sam ściemnia na potęgę. A Janoszek też użył tylko do lansowania samego siebie. Nie wiem, odrzuciła jego zaloty chyba, że się tak przypiął i wałkował temat, bo nie umiał skończyć. Przyczepiło się gufno do statku i płynęło, robiąc sobie wyświetlenia i lajki od podobnych do niego mądrusiów. Jakoś z politykami sobie na potrafił poradzić - jak sądzisz, czy to dlatego że pieniądz od nich mu nie śmierdział? Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: Stanowski - Janoszek 25.04.24, 14:56 Tak, szczególnie o Czesławie 711. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Stanowski - Janoszek 24.04.24, 16:22 Ciężki dzień polskiej prawicy JAKIMOWICZ STANĄŁ PRZED SĄDEM Odpowiedz Link Zgłoś
black-pill_polska Re: Stanowski - Janoszek 24.04.24, 19:30 Stanowski to prawica? Odpowiedz Link Zgłoś
black-pill_polska Re: Stanowski - Janoszek 24.04.24, 19:48 Słaba z niego prawica jak na polskie warunki. Odpowiedz Link Zgłoś
black-pill_polska Re: Stanowski - Janoszek 24.04.24, 20:10 To centrowy polityk. Być może jest za aborcją na życzenie i popierał kiedyś związki partnerskie. Na polskie warunki to mało prawicowe. Odpowiedz Link Zgłoś
black-pill_polska Re: Stanowski - Janoszek 24.04.24, 20:12 Napisałem polityk, bo ogłosił plan ubiegania się o prezydenturę. Odpowiedz Link Zgłoś
mondaymorning1987 Re: Stanowski - Janoszek 25.04.24, 08:24 Za kase powie wszystko ale to propagandowa internetowa tuba pisu jest Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Stanowski - Janoszek 24.04.24, 20:15 RUSZYŁ PROCES ROBERTA BĄKIEWICZA Odpowiedz Link Zgłoś
midge_m Re: Stanowski - Janoszek 24.04.24, 21:39 Czyli piękny dzień dla wszystkich innych! Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Stanowski - Janoszek 24.04.24, 16:32 Na razie to nie za bardzo jest z czego Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Stanowski - Janoszek 24.04.24, 19:06 Że Stanowski dostaje po d.? Tak. Odpowiedz Link Zgłoś
husky_cat Re: Stanowski - Janoszek 24.04.24, 19:46 Czyli lepiej, że dostaje ten który ujawnia kłamstwa niż ta która kłamie? Miło 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Stanowski - Janoszek 24.04.24, 20:06 Och, niech on może poujawnia coś istotnego. Odpowiedz Link Zgłoś
furiatka_wariatka Re: Stanowski - Janoszek 24.04.24, 21:25 angazetka napisała: > Och, niech on może poujawnia coś istotnego. > No właśnie, to taki typ, co jest odważny wobec kogoś słabszego, a wiadomo, że najłatwiej dokopać kobiecie. Niech się weźmie za ujawnianie prawdziwych przekrętów, jak taki odważny. Odpowiedz Link Zgłoś
husky_cat Re: Stanowski - Janoszek 24.04.24, 21:42 Ależ on nie jest poważnym dziennikarzem śledczym, właściwie to w ogóle nie jest dziennikarzem. Ujawnianiem rzeczy istotnych niech zajmują się ci, którzy mają odpowiednie przygotowanie. On ujawnił kłamstwa samozwanczej gwiazdki Odpowiedz Link Zgłoś
dr.amy.farrah.fowler Re: Stanowski - Janoszek 25.04.24, 07:20 To, że mamy w przestrzeni publicznej osoby, które w całości sfabrykowały swój życiorys zawodowy, jest nieistotne i nieszkodliwe? Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: Stanowski - Janoszek 25.04.24, 07:50 A jaki był jej zawód, czy wymagał jakichś uprawnień, dyplomów? Robiła operacje na otwartym sercu czy była pseudocelebrytką reklamującą badziewie na insta? Komu to zaszkodziło? Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Stanowski - Janoszek 25.04.24, 07:57 Pan stanowski to pseudodziennikarz wiec w sumie ja nie widzę wiekszej róznicy Odpowiedz Link Zgłoś
pursuedbyabear Re: Stanowski - Janoszek 25.04.24, 09:42 A komu ona tym robiła krzywdę? Na litość, to celebrytka, nie lekarka ani inżynier od budowania mostów. Bazylion sławniejszych ludzi ubarwiało sobie życiorys, łącznie z Madonną. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Stanowski - Janoszek 25.04.24, 16:02 Pamiętam, że była aferka, że ktoś udawał lekarza i chodził ze swoimi opiniami po telewizjach śniadaniowych, nikt go długo nie zweryfikował. I to już jest szkodliwe. Ciekawe, dlaczego Stanowski wolał obnażać Janoszek? Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: Stanowski - Janoszek 25.04.24, 14:44 Szczerze powiedziawszy, to jakby nie ta imba rozpętana przez Stanowskiego to nie miałabym pojęcia o istnieniu Janoszek, więc z mojego punktu widzenia to zrobił jej tylko reklamę (nie żeby to cokolwiek zmieniało, bo babka mi wisi i powiewa). Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Stanowski - Janoszek 25.04.24, 14:47 Wcale by mnie nie zdziwiło jakby się dogadali i rzekoma afera była dęta, żeby jej zrobić zasięgi. Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: Stanowski - Janoszek 25.04.24, 15:36 Nie wiem, może. Aczkolwiek Stanowski sprawiał wrażenie osobiście zaangażowanego i to mocno emocjonalnie, jakby co najmniej Janoszek odrzuciła jego awanse (ostatecznie nie wiem, przespała się z jego ojcem albo matką), więc nie wiem czy taki dobry aktor z niego Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Stanowski - Janoszek 25.04.24, 16:00 Stanowski o Janoszek mówi jak Riki o Opoździe Odpowiedz Link Zgłoś
black-pill_polska Re: Stanowski - Janoszek 24.04.24, 19:32 Stanowski to człowiek sukcesu, do tego szerzy na swoim kanale wiedzę o geopolityce i zagrożeniach być może czekających nas w nieokreślonej przeszłości. Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Stanowski - Janoszek 24.04.24, 19:38 Stanowski płaci tobie za peany na jego cześć ? Rzucą hasełko "prawda" jak przy Janoszek, albo przy aferze z Cichopek "zdradziła panie suka" i biegno panie i nie pomyślo, tylko rzucajo kamieniami. Kiedyś były publiczne egzekucje i byli widzowie, a teraz mamy egzekucje w internecie Odpowiedz Link Zgłoś
black-pill_polska Re: Stanowski - Janoszek 24.04.24, 19:41 Stanowski robi pożyteczną robotę, ma na kanale byłego głównego polskiego generała. Nawet jeśli Krzysiu jest skandalistą, to wykonuje wartościową pracę, min. edukując widzów w sprawie rosyjskiego zagrożenia. Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Stanowski - Janoszek 24.04.24, 19:50 Incelstwo to stan umysłu wynikający z niemocy, rozrasta się, panoszy i nie ma poczucia żenady. Myślący człowiek jest zdolny do refleksji, incel powtarza się jak zacięta płyta w gramofonie. Odpowiedz Link Zgłoś
black-pill_polska Re: Stanowski - Janoszek 24.04.24, 20:11 Nie jestem incelem, nic mam nic do kobiet. Stanowski pełni również misję edukacyjną. Odpowiedz Link Zgłoś
login-zajety321 Re: Stanowski - Janoszek 24.04.24, 22:09 Misje edukacyjna, oesu... Nie czujesz dreszczu żenady jak to klepiesz w klawiaturę? Odpowiedz Link Zgłoś
black-pill_polska Re: Stanowski - Janoszek 24.04.24, 22:58 Na jego kanale ma program generał Andrzejczak, który przygotowuje Polaków na wypadek ewentualnej wojny. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Stanowski - Janoszek 24.04.24, 23:03 Taaa zawodowy generał żyjący z wojny straszy wojną... Odpowiedz Link Zgłoś
black-pill_polska Re: Stanowski - Janoszek 25.04.24, 09:28 Akurat w wojsku najlepiej być żołnierzem czasu pokoju. A Andrzejczak to już rezerwa Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Stanowski - Janoszek 25.04.24, 09:31 Więc sobie znalazł świetny sposób na życie na tej rezerwie. Dziadek będzie sobie farmazonił w ciepełku strasząc ludzi wojną i namawiając młodych, żeby szli i robili za mięso armatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
black-pill_polska Re: Stanowski - Janoszek 25.04.24, 12:57 Dziadek? On ma chyba 57 lat dopiero. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Stanowski - Janoszek 25.04.24, 14:14 Dla 20latków, którzy mieliby być wysłani na pewną śmierć to właśnie dziadek Odpowiedz Link Zgłoś
szara.myszka.555 Re: Stanowski - Janoszek 24.04.24, 16:32 Ale z tego nic nie wynika. Nie ukarali go za to, co powiedział - tylko za to, że złamał sądowy zakaz wypowiedzi na jej temat. A sąd tych wypowiedzi zakazał do czasu rozpoznania sprawy (sprawy o pomówienie), która chyba nie doszła w końcu do skutku. Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Stanowski - Janoszek 24.04.24, 16:34 Sąd powinien go zmusić do publicznych przeprosin, Stanowski jest podobny do Pauliny Smaszcz, nieudacznik w poszukiwaniu "prawdy " stalkuje ofiarę. Ciekawe czy chcieliby, żeby w ich przypadku też doszukiwać się prawdy i publicznie bez skrupułów komentować ich życie i wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
husky_cat Re: Stanowski - Janoszek 24.04.24, 16:38 Ale dlaczego mialby ja przepraszać? On powiedział prawdę o jej "karierze" i kłamstwach Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Stanowski - Janoszek 24.04.24, 16:43 Czyją prawdę? Subiektywna ocena to jest prawda i można kogoś publicznie szczuć ? A jeśli będę uważała, że jesteś głupia i brzydka, masz kiepską pracę i puszczasz się z facetami, to też mogę głosić to publicznie i wymienić cię z imienia i nazwiska? Ciekawe co by się znalazło do komentowania u zwolenników prawdy. Ludzie dzisiaj zglupieli, powtarzają bezmyślnie g....no za przeproszeniem i nie uważają mózgu. Czym jest prawda? Mogę cię dowolnie oceniać i śmiać się z ciebie publicznie, bo cię nie lubię? W pracy też mogę? Odpowiedz Link Zgłoś
husky_cat Re: Stanowski - Janoszek 24.04.24, 16:50 Ale nie była jego subiektywna ocena tylko prawda, ona udawała gwiazdę filmowa i miss, on udowodnił, że nią nie jest. Jeśli jesteś osobą publiczną, a ona jest na własne życzenie, to niestety trzeba się liczyć z tym, że ktoś wyciągnie na światło dzienne nieciekawe fakty. A jeśli ktoś publicznie kłamie to musi się liczyć z tym, że w końcu te kłamstwa wyjdą na jaw Odpowiedz Link Zgłoś
szare_kolory Re: Stanowski - Janoszek 24.04.24, 17:38 figa_z_makiem99 napisała: > Czyją prawdę? Subiektywna ocena to jest prawda i można kogoś publicznie szczuć > ? A jeśli będę uważała, że jesteś głupia i brzydka, masz kiepską pracę i puszcz > asz się z facetami, to też mogę głosić to publicznie i wymienić cię z imienia i > nazwiska? Ciekawe co by się znalazło do komentowania u zwolenników prawdy. Lu > dzie dzisiaj zglupieli, powtarzają bezmyślnie g....no za przeproszeniem i nie u > ważają mózgu. Czym jest prawda? Mogę cię dowolnie oceniać i śmiać się z ciebie > publicznie, bo cię nie lubię? W pracy też mogę? Widziałaś materiał Stanowskiego? Owszem, pojechał po niej i zawarł wiele fragmentów, w których się na niej po prostu, moim zdaniem, wyżywa. ALE. Zdemaskował także jej kłamstwa. I ona nigdzie nie prostuje jego tych demaskacji. Nie podaje faktów, argumentów, dowodów. Kiedy kłamiesz, to miej świadomość, że ktoś to wyłapie. Jak wyłapie i upubliczni, to przykrość będzie wprost proporcjonalna do skali. Tu skala była duża. Dość cynicznie brzmi pytanie "czym jest prawda". Prawda to prawda. To fakty, daty, konkrety. A ty trochę wykręcasz kota ogonem twierdząc, że fakty to niepochlebne opinie Stanowskiego. W tym filmie są 2 elementy: demaskacje i oceny. Demaskacji jak do tej pory nikt nie obalił. A oceny są rzeczywiście zbyt daleko idące i po prostu chamskie. Na razie Stanowski złamał zabezpieczenie sądowe. Z tym się, zdaje się, liczył i zrobił to z premedytacją. Kwotę na grzywnę pewnie zabezpieczył już wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Stanowski - Janoszek 24.04.24, 17:48 szare_kolory napisała: > Na razie Stanowski złamał zabezpieczenie sądowe. Z tym się, zdaje się, liczył i > zrobił to z premedytacją. Kwotę na grzywnę pewnie zabezpieczył już wcześniej. Podejrzewam, że dla niego te 15 tysi to jak dla nas wysypać drobne z portfela Odpowiedz Link Zgłoś
dr.amy.farrah.fowler Re: Stanowski - Janoszek 25.04.24, 07:32 To nie jest żadna subiektywna ocena. Facet udokumentował jej kłamstwa (liczne). Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Stanowski - Janoszek 24.04.24, 16:38 Prywatnie można sobie oceniać kogo się chce i jak się chce, gorzej, kiedy robi się to publicznie, swój punkt widzenia uważa za objawioną prawdę i szczuje się kogoś, brzydzi mnie, że są zwolennicy takich metod, klakierzy, którzy bezmyślnie kogoś niszczą publicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
husky_cat Re: Stanowski - Janoszek 24.04.24, 16:41 Ale on jej nie oceniał on tylko obnazyl jej kłamstwa. Skoro ona publicznie twierdziła, że jest gwiazdą to on publicznie ja wypunktowal. Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 [...] 24.04.24, 16:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
husky_cat [...] 24.04.24, 16:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
szara.myszka.555 Re: Stanowski - Janoszek 24.04.24, 17:06 "Moja prawda o tobie jest taka, że jesteś tępa. Zrozumiałaś teraz?" Jeśli husky_cat budowałaby cały swój publiczny wizerunek na inteligencji - a Ty udowodniłabyś, że kupiła doktorat na Collegium Humanum i nie umie liczyć - to jak najbardziej, możesz twierdzić, że jest tępa. Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Stanowski - Janoszek 24.04.24, 17:21 Jak na razie znam ją tylko z forum i jej wypowiedzi, więc jak najbardziej buduje tutaj swój wizerunek na inteligencji, albo jej braku. Jeżeli zagrałaś w jednym podrzędnym filmie w Hollywood, to jak najbardziej możesz powiedzieć, że robisz tam karierę, można ją różnie oceniać i porównywać się do lepszych od siebie, ale to jest subiektywna ocena. Podobnie jest ze Stanowskim, który nie ma wykształcenia, jest youtuberem lanserem, a przedstawia się jako dziennikarz wyrocznia i nie wie co to jest etyka dziennikarska. Stanowski wymyslił sobie karierę czy nie? To zależy od tego co uważamy za karierę Odpowiedz Link Zgłoś
husky_cat Re: Stanowski - Janoszek 24.04.24, 17:30 Subtelna różnica polega na tym, że ja nie jestem osobą publiczną. Nie słyszałam by Stanowski chwalił się dyplomem. Etyka dziennikarska nie pozwala demaskowac oszustów, od kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
bardzo_wredna_dziewucha Re: Stanowski - Janoszek 24.04.24, 19:56 husky_cat napisała: > Subtelna różnica polega na tym, że ja nie jestem osobą publiczną. > Nie słyszałam by Stanowski chwalił się dyplomem. > Etyka dziennikarska nie pozwala demaskowac oszustów, od kiedy? Jest też subtelna różnica pomiędzy "ujawnieniem prawdy" a bezlitosnym glanowaniem, które sobie Stanowski urządził dla zasięgów i kasy. Z jego filmu hejt się aż wylewał, nie rozumiem jak można tego nie zauważyć. Dodatkowo: kobiety popierające Stanowskiego to jest dla mnie takie dziwo, że nie pojmuję zjawiska. Odpowiedz Link Zgłoś
husky_cat Re: Stanowski - Janoszek 24.04.24, 21:46 Natalka klamczuszka też podawała się za kogoś kim nie jest dla zasiegów i kasy. Trafił swój na swego. Ja nie pojmuje z kolei kobiet, które popierają zwyroli, którzy 7.10 zbiorowo gwalcili kobiety, a potem albo je dobijali albo porywali. Przy tym Stanowski jest niewinny jak niemowlę Odpowiedz Link Zgłoś
dr.amy.farrah.fowler Re: Stanowski - Janoszek 26.04.24, 06:44 Mistyfikacja tych rozmiarów zasługuje na zglanowanie. To nie jest lekkie podkoloryzowanie faktów typu "zagrałam drugoplanowe role w piętnastu filmach, to będę twierdzić, że tak naprawdę w siedemnastu i trzy z nich były pierwszoplanowe", tylko kompletna fabrykacja. Mój kumpel, który grał SS-mana w „Liście Schindlera" i trzeba się trochę wysilić, żeby go zauważyć, może się poszczycić dłuższym czasem na ekranie. Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Stanowski - Janoszek 26.04.24, 09:13 I twojego kumpla nie obserwują miliony, a Natalkę obserwują i zarabia kupę kasy Stanowski zarabia, Natalka nadal zarabia, a ty i kumpel nadal nie będziecie mieć miliona obserwatorów Odpowiedz Link Zgłoś
dracaria Re: Stanowski - Janoszek 26.04.24, 13:29 dr.amy.farrah.fowler napisał(a): > Mistyfikacja tych rozmiarów zasługuje na zglanowanie. Mistyfikacja jak mistyfikacja. Na zglanowanie zasługuje przede wszystkim to, że media bez sprawdzania uwierzyły oszustce i ją promowały. Inna sprawa, że Stanowski albo w ogóle, albo szczątkowo tę kwestię podkreślał, a ona jest najważniejsza - to, że media obecnie przekazują tylko propagandę, którą ktoś dał im do przekazania, nie zajmują się w ogóle weryfikacją treści. Oszustwo Janoszek jest oczywiście mało szkodliwe społecznie, co jest wykorzystywane przez sekciarzy politycznych, atakujących Stanowskiego za rzekome sprzyjanie PiSowi. Jednak było co najmniej jedno oszustwo jak najbardziej szkodliwe społecznie, w którym brały udział media: Śledztwo dziennikarzy jednego z serwisów ujawniło szokujące fakty na temat Adama Pabisia. Okazuje się bowiem, że medialny ekspert, który wielokrotnie gościł np. w "Pytaniu na śniadanie", nie posiada uprawnień do wykonywania zawodu Wielokrotnie bywał w studiu "Pytania na śniadanie", gdzie reklamował leczenie szumów usznych autorską metodą, czy audycjach RMF FM, Tok FM i Radiowej Czwórki. O jego dokonaniach można zaś było przeczytać w "Gazecie Wyborczej czy "Pulsie Biznesu" www.pudelek.pl/ekspert-ktory-bywal-w-pns-oszukiwal-ze-jest-lekarzem-szokujace-wyniki-dziennikarskiego-sledztwa-jest-reakcja-tvp-6862238047713856a Odpowiedz Link Zgłoś
pursuedbyabear Re: Stanowski - Janoszek 26.04.24, 16:05 Na zglanowanie zasługują ludzie robiący karierę na glanowaniu innych. Cieszymy się sławą twojego kumpla. Odpowiedz Link Zgłoś
szara.myszka.555 Re: Stanowski - Janoszek 26.04.24, 14:34 " Jeżeli zagrałaś w jednym podrzędnym filmie w Hollywood, to jak najbardziej możesz powiedzieć, że robisz tam karierę, można ją różnie oceniać i porównywać się do lepszych od siebie, ale to jest subiektywna ocena. " Ale ona nie zagrała w żadnym filmie w Hollywood, nawet podrzędnym. W jednym filmie klasy "Z" było ujęcie jej tyłka, na całe trzy sekundy. Poczym się "dokleiła" do trailera, sugerując, że jest gwiazdą tego filmu 🤦♂️ Czy Ty wogóle widziałaś program, o którym się tak krytycznie wypowiadasz? Nie jestem fanką Stanowskiego, nie śledzę wszystkich jego programów. Ale nigdy nie słyszałam by "przedstawiał się jako dziennikarz wyrocznia". Masz jakieś przykłady? Jeśli tak, to z chęcią to zobaczę. Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Stanowski - Janoszek 24.04.24, 17:27 Gdyby artykuł napisał dziennikarz z prawdziwego zdarzenia, opisałby zjawisko jakim influencerstwo, budowanie pozycji na iluzji, niedopowiedzeniach, populistycznych hasełkach, odpowiednio spreparowanych fociach czy tekstach. Stanowski nie napisał takiego artykułu, bo sam ma pseudo karierę. Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Stanowski - Janoszek 24.04.24, 17:48 Przeczytałam tu ostatnio, że ktoś zidentyfikował forumkę i dotarli do jej profilu na FB, zaczęli tam pisać paskudne komentarze dotyczące jej rodziny. Co trzeba mieć w głowie, żeby życie forumowe przenosić do realnego, brać do siebie komentarze, albo jatki tutaj i dowartościowywać na czyimś FB? Może to była jej kreacja, może mówiła to co myśli, a głośno tego nigdy nie powie w realu, kto normalny chce tracić czas i emocje na stalkowanie internetowego bytu? Frustrat niezadowolony z własnego życia. Odpowiedz Link Zgłoś
husky_cat Re: Stanowski - Janoszek 24.04.24, 17:56 A to już jest zupełnie inna sprawa, forum i forumki są anonimowe. Natalka nie jest, na własne życzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Stanowski - Janoszek 24.04.24, 18:05 To, że na przykład moja koleżanka ma profil w mediach społecznościowych i pokazuje tam życie, które realnie nie istnieje i ja o tym wiem, nie upoważnia mnie do publicznego szczucia na nią, obrażania i poniżania, bo poszukuję prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Stanowski - Janoszek 24.04.24, 18:08 A to, że mam jakieś przemyślenia na ten temat, albo prywatnie komentuję to jest inna sprawa, jeśli niszczysz kogoś dla własnej przyjemności, to już nie jest normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
szare_kolory Re: Stanowski - Janoszek 24.04.24, 18:11 figa_z_makiem99 napisała: > To, że na przykład moja koleżanka ma profil w mediach społecznościowych i pokazuje tam życie, które realnie nie istnieje i ja o tym wiem, nie upoważnia mnie do publicznego szczucia na nią, obrażania i poniżania, bo poszukuję prawdy. Czy koleżanka zarabia na tym profilu? Czy gdyby nie kłamała, tozarobki byłyby mniejsze/ większe? Czy wysyła informacje prasowe dotyczące tego, czym się dzieli w socialach? Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Stanowski - Janoszek 24.04.24, 18:25 A jak zarabia to masz ból dudy? Ja czasem mam i złości mnie wiele rzeczy, ale to nadal nie upoważnia mnie do stalkowania kogoś. Jeżeli każdy z nas we własnym zakresie nie postawi sobie granic, będziemy mieli syf i zawsze może trafić na ciebie, bo ktoś będzie poszukiwał "prawdy" i nie będzie mu się podobało twoje życie. Odpowiedz Link Zgłoś
szare_kolory Re: Stanowski - Janoszek 24.04.24, 19:43 figa_z_makiem99 napisała: > A jak zarabia to masz ból dudy? Mhm. Tak. Bardzo wielki. Nie chcesz zrozumieć o czym rozmawiamy i wykręcasz kota ogonem. Miłej zabawy. > Ja czasem mam i złości mnie wiele rzeczy, ale to nadal nie upoważnia mnie do stalkowania kogoś. Kto kogo stalkował? > Jeżeli każdy z nas we własnym zakresie nie postawi sobie granic, będziemy mieli syf i zawsze może trafić na ciebie, bo ktoś będzie poszukiwał "prawdy" i nie będzie mu się podobało twoje życie. Wtedy się idzie do sądu, co p. Janoszek, zdaje się, uczyniĺa. A co do sedna nadal - celowo - mieszasz oceny i fakty. Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Stanowski - Janoszek 24.04.24, 20:26 Skoro dla ciebie "występ" Stanowskiego nie był hejtem, nie ma tematu Odpowiedz Link Zgłoś
dr.amy.farrah.fowler Re: Stanowski - Janoszek 25.04.24, 07:39 Jeżeli zarabia w oparciu o nieprawdziwe informacje, to oszukuje kontrahentów. popierasz coś takiego? Odpowiedz Link Zgłoś
husky_cat Re: Stanowski - Janoszek 24.04.24, 19:50 Figa, twoja koleżanka nie jest osobą publiczną, jeśli nią będzie to musi się liczyć z tym, że ktoś kiedyś wypunktuje jej klamstwa. Ot takie ryzyko ☺ Twoja ekscytacja tematem tej klamczuszki jest dość zabawna Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Stanowski - Janoszek 24.04.24, 20:24 To ty się niezdrowo podniecasz ujawnianiem prawdy, już kiedyś pisałam o tym, sprawdź hasło "pożyteczny idiota". Odpowiedz Link Zgłoś
husky_cat Re: Stanowski - Janoszek 24.04.24, 21:48 Ja się nie podniecam, ja kpie z klamczuszki, dość tepawej skoro nie przewidziala, że ktoś wreszcie pozna prwadę oraz jej obronczyn. Znam to hasło, pasuje do ciebie, gratuluję ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
zona_glusia Re: Stanowski - Janoszek 24.04.24, 19:32 >Ale on jej nie oceniał on tylko obnazyl jej kłamstwa. Skoro ona publicznie twierdziła, że jest gwiazdą to on publicznie ja wypunktowal. Większość ludzi usłyszała pierwszy raz o niej, o tym, że jest gwiazdą wtedy, gdy on obnażył jej kłamstwa. No, rzeczywiście gwiazda! No weź, czym się zajmie ten wielki dziennikarz następnym razem? Poszczuje znowu na mało znaną osobę i będzie chodził w chwale wielkiego dziennikarza śledczego. Odpowiedz Link Zgłoś
imponderabilia20 Re: Stanowski - Janoszek 24.04.24, 16:46 Od razu widać, że niczego nie oglądałaś. Odwalił kawał dobrej dziennikarskiej roboty i czekam na więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Stanowski - Janoszek 24.04.24, 16:50 Skoro on dla ciebie jest dziennikarzem, to gratuluję. Powielasz płatne komentarzyki z Pudelka, koło dziennikarstwa on nawet nie stał. Odpowiedz Link Zgłoś
imponderabilia20 Re: Stanowski - Janoszek 24.04.24, 16:54 Nie czytam Pudelka. Najlepsze to są te jej tytuły Miss🤦np. tytuł Najpiękniejszej Europejki, gdzie wśród wszystkich dziewcząt ona była jedyną Europejką! Masz rację, żeby znaleźć listę uczestniczek konkursu piękności faktycznie nie trzeba mieć jakichś szczególnych umiejętności śledczych. Szkoda, że Kłamczuszka tego nie przewidziała. Ona bazuje właśnie na takich półprawdach od dekady niemal. Moim zdaniem jest bardziej obrzydliwe niż ordynarne kłamstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Stanowski - Janoszek 24.04.24, 17:05 Widzisz, a ja gdyby nie Stanowski nie zwróciłabym na tą kobietę uwagi I zwisa mi kim ona jest, natomiast brzydzi mnie youtuber stalkujący publicznie kogoś z niskich pobudek, dla zasięgów, pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Stanowski - Janoszek 24.04.24, 17:08 Specjalnie wybrał sobie słabszą ofiarę, która mu nie podskoczy, bo silniejszym liże tyłki. Mizogin, któremu kobiety biją brawo. Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Stanowski - Janoszek 24.04.24, 17:09 I jego pracownica z pontonami i jedną komórką mózgową Odpowiedz Link Zgłoś
husky_cat Re: Stanowski - Janoszek 24.04.24, 17:13 Może dlatego są "silniejsi", że nie wymyślili sobie kariery, pomyślałas o tym? ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
husky_cat Re: Stanowski - Janoszek 24.04.24, 17:10 Jeżeli ktoś jest osoba publiczna i ma parcie na szkło tak duże jak Janoszek i kłamie na swój temat to musi wiedzieć, że jest ryzyko zdemaskowania. Btw zdajesz sobie sprawę z tego, że jej kłamstwa także były "z niskich pobudek, dla zasiegów, dla pieniędzy"? Mnie by brzydzilo gdyby w ten sposób potraktował jakąś anonimowa osobę, która ma nudne życie i koloruje je opowiadając znajomym o swoim powodzeniu czy sukcesach w pracy. Jak niektóre emamy ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Stanowski - Janoszek 24.04.24, 18:14 Mnie natomiast interesuje od jakich spółek skarbu państwa Stanowski brał kasę za tworzenie PISowskiej propagandy i ile naszych pieniędzy z podatków na ten cel. Plotki o jakieś czwartoligowej celebrytce są jakby ci to powiedzieć - nic nie znaczącą bzdurką. Odpowiedz Link Zgłoś
pursuedbyabear Re: Stanowski - Janoszek 24.04.24, 18:18 Bywał ponoć częstym gościem u Obajtka. Odpowiedz Link Zgłoś
black-pill_polska Re: Stanowski - Janoszek 24.04.24, 20:13 Bo Orlen jest ważnym sponsorem w sporcie. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Stanowski - Janoszek 24.04.24, 18:36 Cały kanał sportowy finansowany jest przez Tyskie. Paranoja ze firma produkująca alkohol sponsoruje kanał sportowy ale w tym kraju gdzie sportem narodowym jest alkoholizm nie dziwi...Stanowski ostro walczył aby Tyskie go tez sponsorowało. Odpowiedz Link Zgłoś
black-pill_polska Re: Stanowski - Janoszek 24.04.24, 19:47 Stanowski jest za postulatami LGBT. Średni z niego pisowiec Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Stanowski - Janoszek 25.04.24, 07:58 Józek nie wypada w twoim wieku być tak głupim... Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Stanowski - Janoszek 24.04.24, 22:54 Tutaj o rosyjskich powiązaniach Stanowskiego: www.youtube.com/watch?v=G3vrTFQyMlc&t=18s Odpowiedz Link Zgłoś
black-pill_polska Re: Stanowski - Janoszek 25.04.24, 09:29 Piątuś jest niewiarygodny nawet dla obecnej władzy. Mitoman i fantasta Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Stanowski - Janoszek 25.04.24, 10:12 Och serio? Pokazałeś kto dla ciebie jest wiarygodny. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Stanowski - Janoszek 25.04.24, 13:59 A konkretnie która informację podaną przez niego negujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
szara.myszka.555 Re: Stanowski - Janoszek 24.04.24, 21:18 "Widzisz, a ja gdyby nie Stanowski nie zwróciłabym na tą kobietę uwagi I zwisa mi kim ona jest," No widzisz, a mi nie zwisa. Bo wielu utalentowanych ludzi godzinami kisi się na castingach, spędza lata na uczelniach i grube miesiące na planach filmowych, daleko od domu i rodziny. Część z nich ma naprawdę wspaniałe osiągnięcia, łącznie z rolami w międzynarodowych superprodukcjach. I jest to po prostu przerażające, że tych utalentowanych aktorów stawia się w mediach na równi (o ile nie o wiele pięter niżej) z dziewczyną, która karierę sobie... wymyśliła. I to tak zupełnie, od "a" do "z", wraz z dyplomami drukowanymi na domowej drukarce. Gdyby była po prostu kolejną celebrytką znaną z tego "że jest znana", to spoko, na zdrowie. Ale tworzyć cały życiorys pełen doświadczeń aktorskich, łącznie z kupionymi statuetkami i doklejaniem samej siebie do trailerów filmowych - to już jest mocno porąbane. Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Stanowski - Janoszek 25.04.24, 10:10 Mocno porąbane jest szukanie "prawdy" w świecie celebrytów i podniecanie się tym. Zorganizuj oddziały policyjne, które będą sprawdzać, czy focie celebrytek zawierają prawdę i będziecie na siłę im robić focie bez retuszu, zawierające tylko prawdę ! A jeśli ktoś oszukuje, będziesz mogła go stalkować z gawiedzią. Utalentowani ludzie nawet nie wiedzą, kim jest Janoszek, żyją swoim życiem i pracują, podniecają się miernoty, którzy w końcu mają sens w życiu "krucjatę poszukiwania prawdy" Odpowiedz Link Zgłoś
husky_cat Re: Stanowski - Janoszek 25.04.24, 10:18 Przecież połowa forum broni miernoty, która nieudolnie wymyśliła sobie karierę. To ty się tym podniecasz, mnie to bawi, patocelebrytka naklamala, patodziennikarz się po niej przejechał wyciągając jej kłamstwa na światło dzienne. Można zignorować albo się pośmiać, ale z pewnością nie bronić glupiutkiej klamczuchy. Choć miernoty może czują, że mają z nią wiele wspólnego ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
dr.amy.farrah.fowler Re: Stanowski - Janoszek 25.04.24, 08:11 Mnie bardziej brzydzą ludzie wykorzystujący zmyślone osiągnięcia do zarabiania pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
zwierzakowa13 Re: Stanowski - Janoszek 24.04.24, 18:25 Serio obchodzi Cie czy jakaś tam dziewczyna była czy nie była gdzieś tam jakąś miss? Dodatkowo żeby odwalić kawał dobrej dziennikarskiej roboty trzeba jeszcze mieć dobry temat. Tu tematu nie było. Jakieś dziewcze kreuje się na gwiazdę, a grała tylko w podrzędnym filmie. No ojej straszne, materiał na dziennikarski temat życia jak ta lala! Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: Stanowski - Janoszek 24.04.24, 19:24 przecież w całym materiale stanowskiego najmniej chodziło o dziewczę. ale szeroki horyzont jematki jest za szeroki, żeby to chcieć zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
husky_cat Re: Stanowski - Janoszek 24.04.24, 19:52 Ale temat chwycił i chętnie oglądano jego film na yt. Chyba o to chodzilo? ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: Stanowski - Janoszek 24.04.24, 20:07 Pudla też chętnie ludzie czytają, a jednak pisanie tam artykułów nie jest szczytem dziennikarskich ambicji. Odpowiedz Link Zgłoś
husky_cat Re: Stanowski - Janoszek 24.04.24, 22:03 Dokładnie tak. A Stanowski przecież nie jest dziennikarzem z ambicjami Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Stanowski - Janoszek 24.04.24, 16:52 Nie rozśmieszaj mnie z tą dziennikarską robotą. Symetrysta, który w wolnych chwilach zajmuje się "śledztwem dziennikarskim" w sprawie młodych celebrytek. Dostał zakaz wypowiadania się o Janoszek to się przerzucił na Derpniewski. Wojownik o prawdę spod znaku różowego pudelka. Odpowiedz Link Zgłoś
imponderabilia20 Re: Stanowski - Janoszek 24.04.24, 16:55 A co tam, baw się dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
briar_rose Re: Stanowski - Janoszek 24.04.24, 17:23 Kłamała o karierze i robiła z siebie gwiazdę, którą nie jest. Stanowski pokazał jaka jest prawda. Na koniec dnia ona dalej nie ma kariery, o jakiej mówi, a Stanowski musi zapłacić za to, że mówi o jej kłamstwach. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Stanowski - Janoszek 24.04.24, 18:03 Musi zapłacić za złamanie zakazu sądowego. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Stanowski - Janoszek 24.04.24, 19:09 Gdybyż to była gwiazda na miarę chociaż, nie wiem, Kozuchowskiej, to by było się czym podniecać. A tak WOW, obnażył prawdę o trzeciorzędnej celebrytce. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.amy.farrah.fowler Re: Stanowski - Janoszek 25.04.24, 08:15 Tej trzeciorzędnej celebrytki było pełno w mediach z hasłami "łał, Polka robi wielką ZAGRANICO". Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: Stanowski - Janoszek 25.04.24, 08:45 W jakich mediach? Na pudelku i plejadzie. Daj spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
waleria_bb Re: Stanowski - Janoszek 24.04.24, 20:35 Wojownik o prawdę spod znaku różowego pudelka. Idealne podsumowanie jego działalności. Kreowanie się na wielkiego dziennikarza, a tematyka i afery rodem z pudelka i ewidentna pogoń za pieniędzmi i popularnością na yt. Jakoś początki jego kariery były nieco odmienne, ale 'dramy' dobrze się klikają. Odpowiedz Link Zgłoś
husky_cat Re: Stanowski - Janoszek 24.04.24, 22:07 Natomiast Natalia kreowala się na wielką gwiazdę dla zasięgów i pieniędzy. Trafił swój na swego ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
bieda_tubka Re: Stanowski - Janoszek 25.04.24, 08:26 no i co z tego? masa ludzi w necie się kreuje, to nie powód do morza hejtu. ty akurat jesteś głupiutka, to nie widzisz, jaka żałosna jest satysfakcja z tej demaskacji podrzętnej celebrytki, jakby co najmniej odkrył ruskiego szpiega w MSZ... Odpowiedz Link Zgłoś
husky_cat Re: Stanowski - Janoszek 25.04.24, 09:52 O i kolejna fanka patocelebrytki -klamczuszki 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
bieda_tubka Re: Stanowski - Janoszek 25.04.24, 10:30 nudna już jesteś, wiesz? a może nie znasz znaczenia słowa "fanka"? to by w sumie bardziej do ciebie pasowało, więc wyjaśnię - to, że czegoś nie opluwasz, nie pałasz hejtem i nie dostajesz piany na ryju na widok tego, nie oznacza, że jesteś tego fanem/fanką. Odpowiedz Link Zgłoś
husky_cat Re: Stanowski - Janoszek 25.04.24, 12:52 A ty jesteś wulgarna, co idealnie pasuje do fanki niezbyt rozgarnietej patocelebrytki ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Stanowski - Janoszek 25.04.24, 10:13 Ze Stanowskiego taki dziennikarz jak z Janoszek gwiazda Bolywood Odpowiedz Link Zgłoś
zona_glusia Re: Stanowski - Janoszek 24.04.24, 19:37 >Odwalił kawał dobrej dziennikarskiej roboty Kawał dobrej dziennikarskiej roboty to odwaliła Justyna Kopińska pisząc reportaż: "Czy Bóg wybaczy siostrze Bernardetcie?" a nie człowiek, który poszczuł pół internetu na mało społecznie szkodliwą osobę. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.amy.farrah.fowler Re: Stanowski - Janoszek 25.04.24, 08:16 Już ludzie sławni dlatego, że są sławni, są szkodliwi. Ludzie sławni z powodu zmyślonych i sfabrykowanych osiągnięć są szkodliwi potrójnie. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: Stanowski - Janoszek 25.04.24, 08:43 Ale komu to szkodzi i na czym polega ta szkoda? Aby osiągnąć sławę, nie trzeba mieć żadnych kompetencji. Nie wiem, z jakiego powodu Janoszek miałaby być bardziej szkodliwa niż Siwiec, Lewa czy ekipa Friza. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Stanowski - Janoszek 25.04.24, 09:21 To już zostało nie raz powiedziane. Przede wszystkim "zaszkodziła" dziewczynie kumpla Stanowskiego, od której była lepsza w programie Twoja Twarz Brzmi Znajomo. Od tego zaczęła się cała inba. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: Stanowski - Janoszek 25.04.24, 09:23 Dzięki za info, nie jestem na bieżąco z Pudelkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Stanowski - Janoszek 25.04.24, 09:32 To nie jest oficjalne info tylko owoc pracy pudelkowych detektywów 😅 Ale wyjątkowo dobrze spina się w całość dlaczego w ogóle się nią zainteresował. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Stanowski - Janoszek 25.04.24, 10:13 Za grube sprawy on się nie bierze przecież Odpowiedz Link Zgłoś
pursuedbyabear Re: Stanowski - Janoszek 25.04.24, 09:38 imponderabilia20 napisała: > Od razu widać, że niczego nie oglądałaś. Odwalił kawał dobrej dziennikarskiej r > oboty i czekam na więcej. Kawał dobrej dziennikarskiej roboty to odwalają ludzie nominowani do nagrody Kapuścińskiego, biorący na warsztat przemoc domową, pedofilię, wykluczenia. Ten typ jest pustym dzbanem, który użył dziewczyny, by się na niej polansować. Wystarczy wspomnieć żałosne zdjęcia z byznes klasy do Indii. Odpowiedz Link Zgłoś
imponderabilia20 Re: Stanowski - Janoszek 25.04.24, 10:12 To akurat bylo mega śmieszne. Ktos tu nie ma poczucia humoru! Odpowiedz Link Zgłoś
imponderabilia20 Re: Stanowski - Janoszek 24.04.24, 16:44 Natalka niczego przecież nie dopięła. I jakże pięknie manipuluje faktami. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Stanowski - Janoszek 24.04.24, 16:44 Nie, w ogóle nie jestem zaskoczona, że ktoś kto złamał sądowy zakaz ma nałożoną grzywnę. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Stanowski - Janoszek 24.04.24, 17:21 A taka grzywna jest jednorazowa? Tzn zapłacił za ten film, który wypuścił wbrew zakazom i póki nie wyprodukuje innego, to więcej płacić nie będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Stanowski - Janoszek 24.04.24, 17:28 Tak, dopóki nie naruszy ponownie zakazu to nie będzie płacił dalszych grzywien. Chyba że naruszy Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: Stanowski - Janoszek 25.04.24, 14:49 A ten film musi zdjąć, czy on może tak sobie wisieć, bo grzywna? Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Stanowski - Janoszek 25.04.24, 15:45 A nie wiem, bo opublikowane postanowienie mówi o "działaniu wbrew obowiązkowi wynikającemu z orzeczenia ...(i tu jest sygnatura)." Ja nie wiem, jaki to obowiązek, bo tego orzeczenia nie widziałam. Być może jest gdzieś w sieci, ale szukać mi się nie chce. Jeśli to obowiązek usunięcia filmu to powinien usunąć i mogą być kolejne wnioski o kolejne grzywny bodajże do miliona złotych. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Stanowski - Janoszek 24.04.24, 18:18 Jaka znowu Janoszek? Dostał grzywnę za sądowy zakaz wypowiadania się na czas postepowania, który złamał z pełną świadomością konsekwencji. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Stanowski - Janoszek 24.04.24, 18:34 Kanał sportowy jest finansowany przez firmę produkującą alkohol co samo w sobie jest jedną wielką pomyłką. Pan Stanowski to Pajac dla mnie i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
bardzo_wredna_dziewucha Re: Stanowski - Janoszek 24.04.24, 19:36 hanusinamama napisała: > Kanał sportowy jest finansowany przez firmę produkującą alkohol co samo w sobie > jest jedną wielką pomyłką. > Pan Stanowski to Pajac dla mnie i tyle > Stanowski już od jakiegoś czasu nie jest w Kanale Sportowym, teraz współtworzy kanał zero, który ma za sponsorów między innymi xtb i fuksiarza, czyli platformę do bardzo ryzykownych "inwestycji" oraz platformę hazardową. Zadałam sobie trud obejrzenia kilku audycji kanału zero i wygląda to jak słup ogłoszeniowy, reklamy zajmują przynajmniej 15% filmu. Poziom występów Stano za to się nie zmienił, wciąż blisko dna 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
black-pill_polska Re: Stanowski - Janoszek 24.04.24, 19:43 Na tym kanale swój program ma generał Andrzejczak, który uświadomia widzów na temat tego co Polsce może grozić. Odpowiedz Link Zgłoś
bieda_tubka Re: Stanowski - Janoszek 25.04.24, 08:29 zaciąłeś się, incellini? generałowie nie są od tego, żeby "uświadamiać" ludzi na YT Odpowiedz Link Zgłoś
szara.myszka.555 Re: Stanowski - Janoszek 25.04.24, 15:55 "generałowie nie są od tego, żeby "uświadamiać" ludzi na YT" Andrzejczak jest od niedawna na emeryturze. I bardzo dobrze, że dzieli się swoją wiedzą i spostrzeżeniami w internecie. W normalnych warunkach nie mamy możliwości posłuchać opinii (byłego) generała, więc fajnie mieć dostęp również i do jego perspektywy. Jeśli Cię to nie interesuje, to nie oglądaj. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Stanowski - Janoszek 24.04.24, 23:04 bardzo_wredna_dziewucha napisała: > Stanowski już od jakiegoś czasu nie jest w Kanale Sportowym, o tak panowie się epicko pokłócili ku uciesze całego Ytuba 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Stanowski - Janoszek 25.04.24, 09:19 To było jak prezent pod choinkę. Teraz czekam aż pójdzie na noże z Mazurkiem Odpowiedz Link Zgłoś
zapomnialosiehehe1 Re: Stanowski - Janoszek 24.04.24, 20:41 Stanowski utarl nochal tej zaklamanej pozerce, a ona dalej wykreca kota ogonem. Ale widze ludzie dalej sie na nia nabieraja, szok. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Stanowski - Janoszek 24.04.24, 23:18 Znałabyś ją, gdyby nie jego krucjata? I nie nabierają się na nią, tylko nie cenią sobie "dziennikarstwa" Stanowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
zapomnialosiehehe1 Re: Stanowski - Janoszek 25.04.24, 07:43 Tak, niestety slyszalam niejednokrotnie. Zachwyty I kadzenie zidiocialych dziennikarzy nad klamczucha. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.amy.farrah.fowler Re: Stanowski - Janoszek 25.04.24, 08:18 Tak, znałam ją przed materiałem Stanowskiego. Regularnie przewijały się newsy na nutę "wielka kariera Polki w Bollywood". Odpowiedz Link Zgłoś
bieda_tubka Re: Stanowski - Janoszek 25.04.24, 08:30 to już świadczy tylko o tobie, ja jej nie znałam. >Regularnie przewijały się newsy na nutę "wielka kariera Polki w Bollywood". na plotku czy w serwisie jej rodzinnej gminy? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.amy.farrah.fowler Re: Stanowski - Janoszek 25.04.24, 09:26 Nie czytam ani jednego, ani drugiego, więc musiały być w czymś bardziej mainstreamowym. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.amy.farrah.fowler Re: Stanowski - Janoszek 26.04.24, 06:48 Też, ale śniadaniówek nie oglądam, więc to musiał być jakiś program o kinie/filmach. W formacie śniadaniówki, owszem, czyli z krótkimi rozmowami z gośćmi, ale jednak tematyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Stanowski - Janoszek 25.04.24, 07:56 Fanki Stanowskiego: Józek, zapomniałosięhe i imponderabilia.... Odpowiedz Link Zgłoś
semihora Re: Stanowski - Janoszek 25.04.24, 08:02 hanusinamama napisała: > Fanki Stanowskiego: Józek, zapomniałosięhe i imponderabilia.... > Stano taki właśnie ma target Odpowiedz Link Zgłoś
bieda_tubka Re: Stanowski - Janoszek 25.04.24, 08:31 i Zocha "nie_potrafisz_przepisać_mojego_nicka" Odpowiedz Link Zgłoś
pursuedbyabear Re: Stanowski - Janoszek 25.04.24, 09:44 Aż żal, że mam toto wygaszone, ale jakoś szczególnie mnie nie dziwi zosiowa fascynacja prawackim mizoginem o pretensjach do bycia dziennikarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
husky_cat Re: Stanowski - Janoszek 25.04.24, 09:54 Jak możesz mieć toto wygaszone, przecież samej siebie nie mogłaś wygasic 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
husky_cat Re: Stanowski - Janoszek 25.04.24, 09:56 A roznego rodzaju biedy to fanki patocelebrytki klamczuszki. Dokładnie ten sam poziom ze Stanowskim, dlatego zajął się nią, a nie kimś wartościowym Odpowiedz Link Zgłoś
bieda_tubka Re: Stanowski - Janoszek 25.04.24, 10:26 zocha, ja nawet nie wiem jak ta cała janoszek wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
husky_cat Re: Stanowski - Janoszek 25.04.24, 10:31 Ty wielu rzeczy nie wiesz, nawet przepisanie mojego nicka cię przerasta. Przynajmniej sobie wybrałaś właściwy. Akurat dla fanki bezmyslnej patocelebrytki😁 Odpowiedz Link Zgłoś
black-pill_polska Re: Stanowski - Janoszek 25.04.24, 09:30 Jestem gotowy głosować na Stanowskiego w wyborach prezydenckich. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Stanowski - Janoszek 25.04.24, 09:34 Chcesz głosować na faceta pragnącego dokonać obstrukcji demokracji? Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Stanowski - Janoszek 25.04.24, 10:11 Serio? Z Józkiem gadasz..Doskonały przykład fana Stanowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Stanowski - Janoszek 25.04.24, 10:14 Gadam z kim chcę i nikomu nic do tego 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Stanowski - Janoszek 25.04.24, 09:32 I volta o szerokich horyzontach Odpowiedz Link Zgłoś
dni_minione Re: Stanowski - Janoszek 25.04.24, 10:26 Nie, żebym pana S. lubiła i ceniła, ale ten wpis Janoszek to jej kolejna manipulacja. Ma wyglądać jak wyrok dla Stanowskiego za mówienie nieprawdy o jej karierze, a tak nie jest. To jedynie wyrok za złamany zakaz wypowiedzi na jej temat w ogóle i on się tego spodziewał, mówił o tym w okolicach publikacji tamtego materiału. Mówił, że łamie świadomie ten zakaz i poniesie konsekwencje. Więc ziobro zdziwienia, że mu wlepili karę. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Stanowski - Janoszek 25.04.24, 10:32 Najśmieszniejsze, że na wyniki właściwego procesu przyjdzie nam czekać pewnie kilka ładnych lat. A tych procesów będzie więcej niż jeden, bo pani Natalia pozwała też gościa z kanału Polzad, który podszedł do tematu jej bollywoodzkiej kariery dużo rzetelniej niż Stanowski. Odpowiedz Link Zgłoś
maly_fiolek Re: Stanowski - Janoszek 25.04.24, 10:31 Stanowski jest paskudny, czepił się dziewczyny z ubolewania godnym zapałem. To było.... niesmaczne. Co mu ta dziewczyna zrobiła? Czy skrzywdziła, zrobiła coś złego jemu lub komukolwiek? Wyrok dobry. Stankowski zły. Odpowiedz Link Zgłoś
szare_kolory Re: Stanowski - Janoszek 26.04.24, 19:08 maly_fiolek napisała: > Wyrok dobry. Jaki wyrok? W jakiej sprawie? Odpowiedz Link Zgłoś
black-pill_polska Re: Stanowski - Janoszek 26.04.24, 18:47 Ematki bronią Janoszek, bo jest kobietą i to chyba wyzwoloną, ubierającą się dość skąpo i mało przyzwoicie, więc raczej konserwatyzmu raczej nie reprezentuje, a Stanowski to facet, odbierany, moim zdaniem niesłusznie, za przedstawiciela prawicy. Więc chcą dogryźć komuś, kogo uważają za polskiego Trumpa. Odpowiedz Link Zgłoś