Dodaj do ulubionych

Patokrólowa i sledztwo Gońca

26.04.24, 15:26
Przeszłość królowej życia, promowanej od lat przez media.
Zastanawiam się, po co w ogole promuje się takich ludzi i robi z nich gwiazdy?
Klikalność mozna przecież robić innym kontentem.

Dla niezorientowanych w temacie

"Dagmara Kaźmierska w swoim burdelu lubiła ład i porządek. Za nieposłuszeństwo karała. 24-letnią Marysię pobiła, a później kazała zgwałcić. “Nie broniłam się, nie krzyczałam” - wspomni potem kobieta. “Ja tylko płakałam i płaczę nadal”."

Więcej, czyli wyniki sledztwa Gońca.
wiadomosci.goniec.pl/sledztwo-gonca-mroczne-tajemnice-krolowej-zycia-jak-gwiazda-polsatu-kazala-zgwalcic-marysie-odcinek-pierwszy-da-jsch-250424/amp
Obserwuj wątek
    • angazetka Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 26.04.24, 15:29
      Panią znam tylko z doniesień medialnych, ale mam wrażenie, że o jej wspaniałej przeszłości wszyscy wiedzieli i przed tym śledztwem. A teraz nagle festiwal hipokryzji Polsatu.
      • anvalley Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 26.04.24, 15:36
        Dokładnie. Wiadomo o tym od dawna a teraz media urządzają cyrki
        • taje Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 26.04.24, 15:50
          Dobrze, że urządzają. Szkoda tylko, że dopiero teraz. O sprawie było głośno już kilka lat temu - chyba nagłośnił ją wtedy Śpiewak.
      • tania.dorada Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 26.04.24, 18:46
        O stręczycielstwie wiedzieli wszyscy, ale na upartego można sobie wyobrazić i sobie wmówić że burdelmama była typem dobrej cioci, a to z gwałtami to nie tylko rysuje inny obraz ale i pewnie jest jakimś osobnym przestępstwem.
        • briar_rose Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 26.04.24, 20:08
          No i zdejmują nagle wszystkie programy z jej udziałem. Rychło w czas, naprawdę. O przeszłości tej "królowej" było wiadomo od dawna, ale trzeba było wywlec dramatyczne zeznania ofiary by ktoś podjął decyzję by ją puścić w niebyt. Szkoda, że najpierw dano jej platformę do budowania popularności i pokaźnego portfela...
          • tania.dorada Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 26.04.24, 20:28
            a nie, to oczywiście, jej tam w ogóle nie powinno nigdy być. Niemniej była bo zapewne komuś się udało polukrować obrazek, no a teraz ów lukier z hukiem trzasł.
        • midge_m Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 27.04.24, 01:20
          tania.dorada napisał(a):

> O stręczycielstwie wiedzieli wszyscy, ale na upartego można sobie wyobrazić i s
          > obie wmówić że burdelmama była typem dobrej cioci, a to z gwałtami to nie tylk
          > o rysuje inny obraz ale i pewnie jest jakimś osobnym przestępstwem.

Ona dostała parę lat więzienia za to "stręczycielstwo", plus przesiedziała w nim kilkanaście miesięcy i to było wiadomo od początku jej telewizyjnej kariery.
          • tania.dorada Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 27.04.24, 02:40
            midge_m napisał(a):

> Ona dostała parę lat więzienia za to "stręczycielstwo", plus przesiedziała w ni
            > m kilkanaście miesięcy i to było wiadomo od początku jej telewizyjnej kariery.

Tak, ale stręczycielstwo jest przestępstwem z zasady, niezależnie od stylu w jakim się je uprawia. czyli gdyby była burdelmamą w typie poczciwej cioci to i tak by poszła siedzieć. A okazuje się po czasie, że była burdelmamą "ze szczególnym okrucieństwem".
            • midge_m Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 27.04.24, 21:39
              Chodziło mi o to że w Polsce za "zwykłe sutenerstwo" się takich wyroków nie dostaje. Więc już po wyroku wiadomo było że chodziło o grubą aferę karną.
              • tania.dorada Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 29.04.24, 13:35
                midge_m napisał(a):

> Chodziło mi o to że w Polsce za "zwykłe sutenerstwo" się takich wyroków nie dos
                > taje. Więc już po wyroku wiadomo było że chodziło o grubą aferę karną.

A to, przyznam, nieznany mi kontekst, nie wiem jakie są wyroki za „zwykle” sutenerstwo, jeśli trzy lata to gruby wyrok to za „zwykle” jest co? Zawiasy? Prace społeczne? Poza tym ona miała zdaje się kilkanaście zarzutów a wyrok obejmował tylko kilka z nich.
            • black.emma Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 29.04.24, 08:37
              tania.dorada napisał(a):

> czyli gdyby była burdelmamą w typie poczciwej cioci

Błagam cię... Rozumiem, że można się naczytać "romantycznych" historii prostytutek na gazecie ale chyba nikt poważny nie wierzy w poczciwe burdelmamy. Taki to biznes.
              • tania.dorada Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 29.04.24, 13:32
                black.emma napisał:

> tania.dorada napisał(a):
                >
                > > czyli gdyby była burdelmamą w typie poczciwej cioci
                >
                > Błagam cię... Rozumiem, że można się naczytać "romantycznych" historii prostytu
                > tek na gazecie ale chyba nikt poważny nie wierzy w poczciwe burdelmamy. Taki to
                > biznes.

Nikt poważny nie wierzy tez w romantyczne historie o pracy prostytutek na gazecie. Ale społeczeństwo to nie tylko poważni ludzi. O co mnie blagasz właściwie?
    • abecadlowa1 Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 26.04.24, 15:34
      No, przecież ta kobieta właśnie znana jest z sutenerstwa. Po co jakieś śledztwo?
      • borsuczyca.klusek Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 26.04.24, 15:40
        Widocznie było bardzo potrzebne skoro niektórym dopiero teraz się oczka otworzyły
        • moni_485 Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 26.04.24, 16:05
          borsuczyca.klusek napisała:

> Widocznie było bardzo potrzebne skoro niektórym dopiero teraz się oczka otworzy
          > ły
          >

Myślę, że pani miała oglądalność i przynosiła kasę. Być może już nie przynosi i można się jej pozbyć.
          • elinborg Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 26.04.24, 18:35
            Miałą ogladalność, ludzie jej bronili przed Iwoną Pavlowic (jurorką), poodpadali dobrze tańczący ludzie, babon szedł do finału dzięki głosom publiki, patrzeć się na to nie dało. Ale kasę nabijała, dopiero przed finałem zrezygnowała (albo ją zmusili).
            Tak, ogladam taniec z gwiazdami czasem, w zasadzie niektóre występy tylko i wypowiedzi tylko Czarnej Mamby teraz.
            • moni_485 Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 26.04.24, 18:57
              Tak, ale ja piszę również o programach w TTV w których występowała przez kilka lat.
        • elinborg Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 26.04.24, 18:28
          Zastanawiam się, co dalej. Może teraz ułaskawiony morderca? albo taki reality show- wyspa skazanców. Niech walczą o zycie, a widzowie będą decydować kogo zlikwidować kciukiem w górę albo w dół. Ibisz mógłby poprowadzić.
      • karyna-z-tarchomina Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 26.04.24, 15:59
        abecadlowa1 napisała:

> No, przecież ta kobieta właśnie znana jest z sutenerstwa. Po co jakieś śledztwo
        > ?

Bo wczesniej wszyscy mysleli, ze jej firma jak każda inna miala owocowe czwartki, paczki świąteczne i przedszkole dla dzieci pracownikow a teraz sie okazalo ze to jedyny przybytek rozpusty, w ktorym lamane sa prawa pracownicze. Szok, szok i jeszcze raz szok.
        • szare_kolory Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 26.04.24, 17:46
          karyna-z-tarchomina napisał(a):

> Bo wczesniej wszyscy mysleli, ze jej firma jak każda inna miala owocowe czwartki, paczki świąteczne i przedszkole dla dzieci pracownikow a teraz sie okazalo ze to jedyny przybytek rozpusty, w ktorym lamane sa prawa pracownicze. Szok, szok i jeszcze raz szok.

Nie można łamać praw pracowniczych, jeśli pracownicy ich w ogóle nie mają. Przecież stręczycielstwo to całkiem nielegalny biznes.

I tak, teraz nagle wszyscy wylewają krokodyle łzy, a wcześniejsze doniesienia ignorowali. Bardzo ciekawe kto jeszcze korzystał z tego biznesu Kaźmierskiej, że tak skrzętnie do tej pory zamykali oczęta. Fakt, że promuje się w ogólnpolskich wielkich stacjach tv burdelmamy wiele mówi o tych telewizjach.
          • kk345 Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 26.04.24, 21:46
            >Nie można łamać praw pracowniczych, jeśli pracownicy ich w ogóle nie mają. Przecież stręczycielstwo to całkiem nielegalny biznes.

A aronia to taki owoc...
          • mava12 Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 27.04.24, 15:04
            >Przecież stręczycielstwo to całkiem nielegalny biznes.

Ja tez byłam zdziwiona obecnoscią tej pani w "tańcu", na ogólnopolskiej antenie. Też dla mnie jest obciachowa i typ wulgarnego babska (pod kazdym wzgledem) ale, co do zasady, to pani wyrok odsiedziała więc ma prawo wrócic do normalnego zycia, w społeczeństwie.
            Chociaz może niekoniecznie na antenę tv, jako celebrytka. No ale jaka widownia tacy "aktorzy". PIS tez sam się nie wybrał/wybiera.
            • tania.dorada Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 27.04.24, 17:31
              No właśnie, Polanski tez niby odsiedział (inna sprawa ze oboje zostali potraktowani przez sądy za łagodnie) ale potem jednak stał się persona non grata. Chociaż ofiara Polańskiego mu wybaczyła i poszła dalej, a ofiara tej ba nie za bardzo z tego wyszła.
        • lauren6 Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 26.04.24, 22:28
          > a teraz sie okazalo ze to jedyny przybytek rozpusty, w ktorym lamane sa prawa pracownicze. Szok, szok i jeszcze raz szok.

Podziękujcie gazecie.pl i innym mediom, które lansują prostytucję, zwaną nowocześnie sexworkiem. Piszą, że to zawód jak każdy inny i można zarobić kokosy.

Potem wielkie zdziwienie, że burdel to nie Wersal, kobiety są bite, gwałcie i siłą zmuszane do seksu z klientami. A miało być tak pięknie.
          • borsuczyca.klusek Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 26.04.24, 22:51
            lauren6 napisała:

> Podziękujcie gazecie.pl i innym mediom, które lansują prostytucję, zwaną nowocz
            > eśnie sexworkiem. Piszą, że to zawód jak każdy inny i można zarobić kokosy.

To samo sobie pomyślałam, że takie bagatelizowanie wyroku za sutenerstwo to pokłosie m. in. takich rozmiękczających artykulików o sexworkerkach - artystkach i alfonsch dobrych wujkach.

• dracaria Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 26.04.24, 23:02

> takie bagatelizowanie wyroku za sutenerstwo to pok
              > łosie m. in. takich rozmiękczających artykulików o sexworkerkach - artystkach i
              > alfonsch dobrych wujkach.

Ale nie zapominajmy, że mediom chodzi tylko o zasięgi i kliki, temat sutenerstwa dobry jak każdy inny i całkowicie przypadkowy.
            • taje Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 27.04.24, 12:08
              Dokładnie. I że przecież lepiej za dobrą kasę być sex workerką, niż na kasie w Biedronce siedzieć.
              • tania.dorada Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 27.04.24, 17:33
                No przecież. Jak ktoś czyta artykuły o klientach zrywających czereśnie dla prostytutek to gdzie tu jest miejsce w tym obrazku na gwałty mające na celu przymuszenie do takiej fantastycznej pracy?
          • kropkaa Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 27.04.24, 12:29
            Bardzo dobre podsumowane, Lauren.
            Sexworkerki, praca jak każda inna, zarobki rzędu 20 tys. tygodniowo, kolacje, restauracje, bankiety, wyjazdy. Do tego zdjęcia pań zrobionych jak modelki do sesji.
            No kurka, gdybym była młodsza i zarabiała na rękę 5 czy 6 tys. na miesiąc w korpo, to chyba też bym się zastanawiała, po co mi to, skoro 3x tyle mogę w tydzień zarobić i jeszcze prowadzić światowe życie.
            Niestety, jestem starsza i w bajki nie wierzę.
            Ale lans tego syfu jest mocno zastanawiajacy.
          • black.emma Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 29.04.24, 09:14
            lauren6 napisała:

> Potem wielkie zdziwienie, że burdel to nie Wersal, kobiety są bite, gwałcie i s
            > iłą zmuszane do seksu z klientami. A miało być tak pięknie.

Otóż to. Masz wyżej "burdelmamę w typie poczciwej cioci"...
    • heca7 Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 26.04.24, 15:39
      Ona chyba zaczynała w tv jako królowa życia? Już wtedy było mówione, że była burdelmamą i siedziała za to. Może bez szczegółów dotyczących gwałtu ale od lat o tym słyszałam mimo, że samego programu nie oglądałam.
      • alpepe Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 26.04.24, 16:05
        Ja nie słyszałam, ale czytałam. Na Pudelku na sto procent.
      • turbinkamalinka Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 26.04.24, 18:42
        heca7 napisała:

> Ona chyba zaczynała w tv jako królowa życia? Już wtedy było mówione, że była bu
        > rdelmamą i siedziała za to. Może bez szczegółów dotyczących gwałtu ale od lat o
        > tym słyszałam mimo, że samego programu nie oglądałam.
        >

Było. Były "śledztwa" pudelków, kozaczków i innych, ona sama nie ukrywała i udzielała wywiadów, nawet książkę napisała między innymi o tym. Więc w wielkie oburzenie i niewiedzę nie wierzę.
    • chicarica Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 26.04.24, 16:20
      Eee... to było wiadomo od lat?
      • borsuczyca.klusek Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 26.04.24, 17:02
        Wiadomo było, ale dopóki nie wypłynęły drastyczne szczegóły to można było machać ręką...
        • moni_485 Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 26.04.24, 17:47
          Drastyczne szczegóły wypłynęły dawno, jak pani wydała książkę o sobie. Część społeczeństwa była oburzona, ale jakaś część oglądała panią na ekranie nadal. Dlatego TV miała to gdzieś (jedna a potem druga).
        • hanusinamama Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 26.04.24, 18:44
          Kto machal ten machał. Śpiewak nagłośnił jej sprawę. I o wyroku za sutenerstwo. Dla normalnych ludzi to jest dno
          • borsuczyca.klusek Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 26.04.24, 19:57
            Problem taki, że tych normalnych jest coraz mniej albo ich głos nie jest dość słyszalny.
            • szare_kolory Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 26.04.24, 20:03

> Problem taki, że tych normalnych jest coraz mniej albo ich głos nie jest dość słyszalny.

Chyba jednak nie jest aż tak źle, skoro wystąpiła taka reakcja.
            • hanusinamama Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 26.04.24, 21:19
              Możłiwe. Dla mnie newsy ze doprowadziła do gwałtu jakby nie są niczym nowym. Pani sutenerka własnie tym się zajmuje
              • kropkaa Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 27.04.24, 12:33
                Dokładnie. Zdziwienie, że burdel mama nie smaży pracownicom naleśnikìów na śniadanie tylko zmusza je do sexu.
        • turbinkamalinka Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 26.04.24, 18:47

> Wiadomo było, ale dopóki nie wypłynęły drastyczne szczegóły to można było macha
          > ć ręką...
          >

Mnie się wydaje że szczegóły nawet nie były potrzebne. Babka prowadziła zwyczajny burdel, została skazana na 4 lata, raczej nie za samo udostępnianie lokalu i nie płacenie składek ZUS. Jej chłop był zwyczajnym gangsterem. Nie trzeba zeznań aby domyślać się że w firmie nie było wyjazdów integracyjnych i raczej nie panowała tam rodzinna atmosfera
          • tania.dorada Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 26.04.24, 18:52
            turbinkamalinka napisała:

> Mnie się wydaje że szczegóły nawet nie były potrzebne. Babka prowadziła zwyczaj
            > ny burdel, została skazana na 4 lata, raczej nie za samo udostępnianie lokalu i
            > nie płacenie składek ZUS. Jej chłop był zwyczajnym gangsterem. Nie trzeba zezn
            > ań aby domyślać się że w firmie nie było wyjazdów integracyjnych i raczej nie p
            > anowała tam rodzinna atmosfera

Nie można kogoś skazać za gwałt tylko na podstawie tego, że się domyślasz że w tym świecie panują tego typu obyczaje. Al Capone tez był capnięty tylko za podatki.
            • hanusinamama Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 26.04.24, 21:20
              Ale ona była skazana włąsnie za podżeganie do gwałtu oraz za sutenerstwo...
    • madame_edith Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 26.04.24, 17:14
      Promowanie tego indywiduum od początku uważam za odrażające i ostatecznie to ugruntowało moje zdanie o telewizji oraz o oglądających takie programy.
      • marzeka11 Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 26.04.24, 17:41
        Znam tylko z opisu na pudlu- najpierw wypromowana na TVN, potem Polsacie. Jak dobrze, że nie oglądam takich programów, a ta historia to kolejny argument, by tak pozostało.
        Wypromował ją, jak czytam, ten mały, stary dyrektor od spraw artystycznych- najpierw ustawił wszystko w TVN, teraz Polsacie. Upaść powinien mocno.
        • marzeka11 Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 26.04.24, 17:47
          O, teraz i TVN "się odcina" i kasuje programy z tą patolą:
          www.wirtualnemedia.pl/artykul/krolowe-zycia-usuniete-z-playera
          • moni_485 Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 26.04.24, 17:49
            Pani zrobiła swoje, pani może odejść.
          • madame_edith Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 26.04.24, 17:49
            Himalaje hipokryzji z ich strony…
            • taje Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 26.04.24, 17:57
              Hipokryzja nie hipokryzja, ale nareszcie robią to co powinni. Skandalem było promowanie takiej patologii.
              • briar_rose Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 26.04.24, 18:09
                Dziwne jest , że żona dyrektora Polsatu milczy w tej sprawie. Anna Cieślak była wolontariuszką w fundacji La Strada, która pomaga kobietom zmuszanym do prostytucji. Brała udział w kampaniach, w których mówiła o ofiarach przymusowej prostytucji, o handlu ludźmi, o przemocy seksualnej wobec kobiet. Teraz stacja, w której jej mąż jest dyrektorem promuje w 3 programach sutenerkę i stręczycielkę skazaną prawomocnym wyrokiem, a Ania milczy i nie reaguje.
                • taje Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 26.04.24, 18:14
                  No bo pewnie nie chce publicznie podważać decyzji swojego męża, a każdy wie, że on za tym stoi.
                • conena Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 29.04.24, 10:04
                  briar_rose napisał(a):

> Dziwne jest , że żona dyrektora Polsatu milczy w tej sprawie. Anna Cieślak była
                  > wolontariuszką w fundacji La Strada, która pomaga kobietom zmuszanym do prosty
                  > tucji. Brała udział w kampaniach, w których mówiła o ofiarach przymusowej prost
                  > ytucji, o handlu ludźmi, o przemocy seksualnej wobec kobiet. Teraz stacja, w kt
                  > órej jej mąż jest dyrektorem promuje w 3 programach sutenerkę i stręczycielkę s
                  > kazaną prawomocnym wyrokiem, a Ania milczy i nie reaguje.

kwintesencja ESG / CSR wielkich korporacji. zdrapiesz pazłotko to goovnem wali na kilometr. ale raportujmy, sprawozdajmy, sypmy brokatem i przyznawajmy sobie nawzajem nagrody w dziedzinie dobroczynności.
                  jak mawiał klasyk, nogi nie podam oszustom od ESG/CSR.
              • madame_edith Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 26.04.24, 18:36
                Zgadzam się w całej rozciągłości
    • jowita771 Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 26.04.24, 18:24
      Ostatnio byłam w bibliotece i jakaś pani pytała o książkę o Kaźmierskiej. Przyznam się, że mnie byłoby wstyd. Od kiedy wiem, czym zajmowała się ta kobieta, czyli od kilku lat, nie kliknęłam żadnego linku, żeby nie napędzać zainteresowania. Takie osoby powinny zniknąć z mediów m
    • kaki11 Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 26.04.24, 19:12
      Prawdę mówiąc trochę mnie dziwi to nagłe medialne poruszenia. Skoro ja, nie śledząc DK, nigdy nie oglądając królowych życia wiedziałam o jej sutenerskiej przeszłości, to wiedziały i media które ją zatrudniały, i znacząca większość jej fanów, którzy ochoczo komentowali to tekstami z gatunku "no przecież każdy popełnia błędy" albo "już odsiedziała swoje, a jest taka sympatyczna i zabawna". Więc teraz oburzenie, przez serwisy które chętnie o niej pisały i biegały za nią po wypowiedzi i przestawnie emitowania programu z nią przez polsat jest mega fałszywe.
      Natomiast, co do tego, że goniec w końcu postanowił więcej niż o jej brylowaniu na ściankach, szukaniu męża i tańcu pisać o jej przyszłości, to po pierwsze- fajnie, bo to jej brylowanie było niesmaczne, ale trochę jednak poniewczasie. A po drugie, może mieć jeden plus, bo być może do części fanek DK jak usłyszą, opowieść ofiary o biciu, przetrzymywaniu i zlecaniu gwałtu zamiast tylko szare, medialne "była sutenerka", dotrze kogo tak naprawdę wspierały, głosowały i wychwalają w komentarzach za kolorowość i zabawność ( co swoją drogą nieustanie mnie dziwi i obrzydza😲)
      • briar_rose Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 26.04.24, 19:37
        To jest jak z przekrętem Natalii Janoszek. Jeżeli coś się sprzedaje, to choćby było arcyniemoralne - trzeba to promować. Polsat ma gdzieś jej przeszłość, po prostu wycofują się nagle, bo zrobił się szum. Kasa. Myśleli, że szczegóły nie wypłyną, tym bardziej, że tyle lat była „gwiazdą” tv. Poza tym jakoś pomimo jej przeszłości nikomu nie przeszkadzało, żeby się z nią spoufalać. Duże znaczenie ma to, że teraz pojawiły się konkrety: obszerne fragmenty zeznań, w tym informacja o zleceniu gwałtu (to dotychczas nie wypłynęło). No i że opisana została historia konkretnej, bardzo nieszczęśliwej osoby. Wcześniej znane były tylko ogólnikowe wypowiedzi prokuratora, a to tak nie działa na emocje. Poza tym wielu osobom trudno było sobie wyobrazić co tak naprawdę zarzucano Dagmarze.
    • pytajacakinga Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 26.04.24, 20:27
      Szczerze to myślę że odsiedziała już swój wyrok zmieniła się więc bezsensu jej to wywlekać w końcu nikogo nie zabiła w przeciwieństwie do jej ex męża.
      Tylko w sprawie gwałtu dziwi mnie jedno zleciła gwałt i dostała tylko 3 lata a po roku wyszła.
      Nie wiem czy można tak wierzyć temu goncowi i nieznanej Marysi to że prowadziła burdel a raczej tej jej mężuś to wiadomo ale czy tak źle traktowała te dziewczyny j taki mały wyrok hmmm
      • borsuczyca.klusek Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 26.04.24, 20:32
        pytajacakinga napisał(a):

> Tylko w sprawie gwałtu dziwi mnie jedno zleciła gwałt i dostała tylko 3 lata a
        > po roku wyszła.

Ty się wczoraj urodziłaś?
      • lauren6 Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 26.04.24, 23:04
        > Nie wiem czy można tak wierzyć temu goncowi i nieznanej Marysi

Niech ci wystarczy, że sąd jej uwierzył.
    • aagnes Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 26.04.24, 20:34
      Celnie skomentowała ta cała historie Manuela Gretkowska na fb, polecam przeczytać
      • kropkaa Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 28.04.24, 15:20
        Dzięki, warto zajrzeć i przeczytać. Jak zawsze pióro ostre i celne.
      • tania.dorada Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 28.04.24, 17:57
        „W Polsce przemoc wobec kobiet jest królową” - to właściwie podsumowuje najlepiej całą tą historię.
    • kachaa17 Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 26.04.24, 21:09
      Może o dobrze, że jest w końcu jakaś nagonka na nią bo nóż się w kieszeni otwierał na tę jej popularność. Nie rozumiem jak była burdlemama może być przez tak wielu ludzi uważana za szczerą, bezpośrednią, równą babkę z klasą. To jest dla mnie niepojętne jął można uważać wulgarną kobietę, która co drugie słowo przeklina, wrzeszczy uznać za kobietę z klasą. Nie wiem skąd się wzięło tyle jej fanów. I jeszcze piszą, że przecież nikt nie jest bez skazy, nikt nie jest święty. No wiadomo, że nikt nie jest święty ale chyba jest różnica między przeciętbym człowiekiem, który czasem przeklnie, skłamie czy nawet kogoś zdradzi a kimś kto popełnił przestępstwo, tzn. zmuszał kobiety do prostytucji.
      • madame_edith Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 26.04.24, 22:11
        Jaka „gwiazda” tacy fani… przerażające, że ich tylu jest. Ale w tv naprawde promocja debili i patolstwa kwitnie i ta sytuacja jest tego dobitnym przykładem. Kiedy bym nie włączyła to się nie mogę nadziwić kto te bzdury ogląda (dodam na usprawiedliwienie, że 8 lat nie miałam telewizji).
      • lauren6 Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 26.04.24, 23:06
        Wystarczy wejść w wątek o tym, kogo brakuje na forum. Masz tam inteligentne inaczej stęsknione za zabanowanymi trollami itd.
        • kachaa17 Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 27.04.24, 12:21
          Nie jestem aż tak długo na tym forum, żeby znać wszystkie nicki. Niektóre nic mi nie mówią.
    • kozica111 Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 26.04.24, 21:18
      W życiu nie można się mylić, nie można popełniać błędów.Z wiekiem coraz bardziej doceniam wielką mądrość Jezusa który powiedział" kto jest bez winy..." i dla mnie to jest dowód istnienia Boga, ta mądrość.
      • borsuczyca.klusek Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 26.04.24, 21:37
        Następna urwana z choinki 🙄
      • kachaa17 Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 26.04.24, 21:42
        Pomylić to się można przy wyborze partnera a nie podżegając kogoś do gwałtu.
        • szare_kolory Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 26.04.24, 21:51
          kachaa17 napisała:

> Pomylić to się można przy wyborze partnera a nie podżegając kogoś do gwałtu.

Otóż to. Nie doszywajmy d.u.pie uszu.
      • szare_kolory Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 26.04.24, 21:50
        kozica111 napisała:

> W życiu nie można się mylić, nie można popełniać błędów.Z wiekiem coraz bardziej doceniam wielką mądrość Jezusa który powiedział" kto jest bez winy..." i dla mnie to jest dowód istnienia Boga, ta mądrość.

No, no. Tylko niekoniecznie akurat trzeba to spieniężać. Tej burdelmamie powinno chyba wystarczyć, że zarabiała na tych dziewczynach. Nie musi jeszcze wyskakiwać z lodówki. Wyrok, wyrokiem a tańce w polsacie to deczko za dużo. Moim zdaniem lotem koszącym powinien jej śladem podążyć pewien niski, gruby starszy pan z polsaciku. I wtedy sobie możemy podumać o mądrościach.
        • turbinkamalinka Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 27.04.24, 01:04
          Nie wiem czemu mam wrażenie że ten niski gruby pan ma jakiś interes w promowaniu tej kobiety. Bo to aż niemożliwe aby taka osoba była ciągana od stacji do stacji i cały czas promowana. Pan M musiał ją skądś wykopać, promuje. To trochę za dużo lansowania pani która nie była znana, zachowuje się jak się zachowuje, do tego przeszłość ma jaką ma. I nie o kasę mi tu chodzi.
      • kaki11 Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 26.04.24, 22:00
        Wiesz, błędem to jest jak zawalisz rok na studiach, wypijesz za dużo wina na imprezie, bezsensownie okłamiesz męża, albo poniesiona chwilą ukradniesz czekoladę. Zorganizowane i okrutne niszczenie życia wielu ludziom przez lata to jednak coś więcej niż błąd
      • lauren6 Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 26.04.24, 23:09
        Powiedz to tej pobitej i zgwałconej dziewczynie, która po "błędzie" cierpi na PTSD i błędzie się mierzyć ze skutkami tego "błędu" być może do końca życia.
      • arabelax Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 26.04.24, 23:23
        jeszcze dopisz kozica bog tak chciał.
        odlecialas konkretnie.
      • kropkaa Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 27.04.24, 12:57
        Wiesz, instytucja tego twojego Jezusa działa tak, że jeśli w chwili słabości pożałujesz za grzechy i wyspowiadasz się, a następnie pokutę odprawisz, to prawie każdy występek jest ci niejako wymazany. Czysta karta. I zaczynamy kółeczko od nowa.
        Że to jest mądrość, dowód na istnienie boga, to raczej bym się nie przyznawała, że tak myślę.
        • tania.dorada Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 27.04.24, 17:38
          kropkaa napisała:

> Wiesz, instytucja tego twojego Jezusa działa tak, że jeśli w chwili słabości po
          > żałujesz za grzechy i wyspowiadasz się, a następnie pokutę odprawisz, to prawie
          > każdy występek jest ci niejako wymazany. Czysta karta. I zaczynamy kółeczko od
          > nowa.
          > Że to jest mądrość, dowód na istnienie boga, to raczej bym się nie przyznawała,
          > że tak myślę.

No, w zasadzie tak jest. Wybaczenie polega na tym, ze jak już odwalisz kitę, to nawet jeśli byłaś Hitlerem, Pol Potem, Stalinem i Dagmarą K., to możesz się urodzić ponownie z czystą kartą.
          • taje Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 27.04.24, 18:37
            Co nie oznacza, że masz "prawo" do brylowania w mediach z uwagi na "interesującą" przeszłość i inni mają ci to ułatwiać. Skruszony grzesznik powinien siedzieć w domu i przebłagalne modły odprawiać, a nie zarabiać pieniądze na tym, że ludzi ciągnie do patologii i lubią oglądać burdelmamę w TzG. Zatarcie skazania polega na tym, że *prawnie* jesteś uważany za osobę niekaraną, a zatem możesz się ubiegać o prace w szkole czy innych miejscach, gdzie wymagane jest świadectwo niekaralności. Natomiast nie oznacza, że inni mają zapomnieć o twojej przeszłości.
            • tania.dorada Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 29.04.24, 19:26
              Oczywiście, ale ja nie mówię o porządku prawnym czy społecznym a o tym religijno-wieczystym, bo ktoś tu wyżej Jezusa przywołał. Czyli to, że dobry Bóg wybaczy Dagmarze wszystkie krzywdy jakie wyrządziła nie oznacza, że jest fajnie że otwarła jej się droga do mediów i może nawet pójdzie do nieba bo dzięki niej tv zarobiła jakąś tam kasę, tylko że teraz to powinna naprawiać szkody jakie wyrządziła, ale jak w końcu umrze i odrodzi się jako np. kura albo kierowca Ubera, to wtedy już nikt jej nie będzie wytykał przeszłości burdelowej, będzie to mieć autentycznie zapomniane, mało tego, może przeczytać (no nie jako kura) reportaż z Gońca i sobie pomyśleć "rany, jaka to straszna baba była", nie wiedząc, że to ona we własnej osobie.
        • szare_kolory Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 28.04.24, 08:05
          kropkaa napisała:

> Wiesz, instytucja tego twojego Jezusa działa tak, że jeśli w chwili słabości po żałujesz za grzechy i wyspowiadasz się, a następnie pokutę odprawisz, to prawie każdy występek jest ci niejako wymazany. Czysta karta.

Tu się zgodzę. Chrześcijaństwo tak mówi: zawsze się możesz podnieść.

>I zaczynamy kółeczko od nowa.
          > Że to jest mądrość, dowód na istnienie boga, to raczej bym się nie przyznawała, że tak myślę.

Akurat żeby na ten level wskoczć, w sensie, żeby grać na nowej, czystej planszy, mieć nowe życie, musisz jeszcze chcieć się poprawić i zadośćuczynić. Bez tego, tak naprawdę, to nie to samo. Więc np. gdyby ona tańczyła z tymi gwiazdami, ale wcześniej zarabiała nie na promowaniu swojego grubego d.upska, tylko np. na chodzeniu po tv i gadaniu, że prostytucja jest zła, albo gdyby walczyła o prawa kobiet (twierdząc, że się zresocjalizowała), no to wtedy, zaczynałaby kółeczko od nowa.

Ergo, zasady nie są tak xałkiem durne, może nie od razu akurat to dowód na istnienie boga. Ale jak już chcemy krytykować, to bądźmy świadomi co konkretnie.
          • tania.dorada Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 29.04.24, 19:29
            No właśnie, ja tej pani nie oglądałam ale czytałam jakieś wyimki z jej wyznań i gdzieś było, że jak już trafiła do pierdla, to dosięgnęła ją refleksja "kurde, gdzie JA skończyłam, do czego MNIE to doprowadziło, Z KIM ja się teraz zadaję" - czyli tzw. żal niedoskonały, to brzmiało tak, jakby gdyby nie trafiła do pudła między męty społeczne o niskiej pozycji w hierarchii to w zasadzie byłoby OK.
      • kachaa17 Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 28.04.24, 08:57
        Tylko, że ona nigdy nie powiedziała, że żałuje tego co zrobiła, nie widać po nie skruchy.
    • sueellen Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 26.04.24, 21:55
      Skojarzyłam o kogo chodzi bo milionerka zrobiła parodie jej liva sprzedazowego.
      • lauren6 Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 26.04.24, 23:09
        To nie była parodnia JEJ liva.
        • sueellen Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 26.04.24, 23:55
          lauren6 napisała:

> To nie była parodnia JEJ liva.

A co to za różnica. Ktoś to skojarzył i zrobił się viral. W ten sposób dowiedziałam się o istnieniu tej pani.
    • zosia_1 Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 26.04.24, 22:03
      Dla zasady nawet nie zerkam na " taniec z gwiazdami" za promiwanie takiego patolstwa
    • hrabina_niczyja Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 26.04.24, 23:03
      Ja cały czas się zastanawiam jak czuła i czuje się ta kobieta, która zniszczyła. Obwieszona złotem patologia trzepie gruba kasę i lansuje się w tv, a ta biedna Marysia na to patrzy. Obrzydliwe, a telewizja to syf w tych czasach.
    • 71tosia Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 27.04.24, 02:09
      Naprawdę Miszczak nic o jej przeszłości nie wiedział i przejrzał dopiero na oczy? Czy może szykuje jakiś nowy program ii pracuje nad jeszcze większa rozpoznawalnoścria pani - w mysl zasady dobrze czy złe byle po nazwisku.
      • turbinkamalinka Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 27.04.24, 02:20
        71tosia napisała:

> Naprawdę Miszczak nic o jej przeszłości nie wiedział i przejrzał dopiero na ocz
        > y? Czy może szykuje jakiś nowy program ii pracuje nad jeszcze większa rozpoznaw
        > alnoścria pani - w mysl zasady dobrze czy złe byle po nazwisku.

Nie chce mi się w to wierzyć. Stacje telewizyjne produkują celebrytów. Myślę że mają świetne rozeznanie "kto, co i dlaczego". Nie inwestują pieniędzy w ciemno. Nie sądzę aby przeszłość tej pani była tajemnicą dla produkcji TTV. Może to teoria spiskowa ale mam wrażenie że albo "celebrytka" zapłaciła za program albo zwyczajnie ma coś na Miszczaka. Przecież z jakiegoś bagna musieli ją wykopać.
        • moni_485 Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 27.04.24, 06:37
          W programie KŻ było więcej takich patoli. Pamiętam aferę z jakimś megakotem. Cała ta TV, to jedna wielka hipokryzja. Walka o feminatywy a nie o kobietę. W DDTVN itp. programach załamują rączki nad krzydzonymi kobietami i udają, że nie widzą co się dzieje w TTV, byle kasa się zgadzała. Bez śledztwa jakiegoś Gońca ludzie w komentarzach np. na pudlu o wyczynach DK pisali.

• 1matka-polka Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 27.04.24, 11:09
            Ten megakot to byl jakis koneser nieletnich, do tego wszystkie 4 jego byłe nie żyją, wiec juz było za grubo, nawet jak na tvn...
            • moni_485 Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 27.04.24, 11:15
              Prawda.
            • turbinkamalinka Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 27.04.24, 12:05
              1matka-polka napisała:

> Ten megakot to byl jakis koneser nieletnich, do tego wszystkie 4 jego byłe nie
              > żyją, wiec juz było za grubo, nawet jak na tvn...
              >
              No ale tego zdaje się zdjęli szybko. Jak tylko pudle zaczęły pisac o jego niejasnych sprawkach i oczywiście o programie on zniknął. Jak jedna z nich zaczęła rozrabiać to też ją zdjęli. To samo było z tymi od futer. Jak zaczęli prześcigać się na pudlu który z nich jest większym łajdakiem to i ich pożegnali z programu.
              A z Kazimierską było inaczej. Jakoś w miarę na początku wyszedł syf z tym czym się zajmowała a jednak trzymali ją przez lata
              • moni_485 Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 27.04.24, 12:28
                Ale nie powinni go "zapraszać" do tego programu. Nie wierzę, że produkcja nie wiedziała co to za człowiek. Zdjęli go bo ludzie się naprawdę wkurzyli i pisali, że żałują że podpisali parę tygodni wcześniej petycję za TVN-em.
          • 1matka-polka Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 27.04.24, 11:16
            Mały, gruby bywal w jej burdelu?
            • conena Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 29.04.24, 11:25
              1matka-polka napisała:

> Mały, gruby bywal w jej burdelu?
              >

jak znam życie to i on bywał i jego szefostwo bywało.
    • hrasier_2 Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 27.04.24, 05:20
      "Goniec.pl to tani internetowy tabloid, pełen wypadków, skandali i dramatów. Takie są opinie z neta. Mają duże aspiracje, ale na ten czas tak to wygląda.
      • szare_kolory Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 27.04.24, 08:51
        I byli w stanie wypi.ndolić burdelmamę z promowanych programów (w tym jednego sztandarowego programu) 2 największych stacji tv. Tak na ten czas to wygląda.
        • moni_485 Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 27.04.24, 10:42
          szare_kolory napisała:

> I byli w stanie wypi.ndolić burdelmamę z promowanych programów (w tym jednego s
          > ztandarowego programu) 2 największych stacji tv. Tak na ten czas to wygląda.
          >

DK pomnaża swój majątek w TV od kilku ładnych lat. Jeśli Goniec działa dłużej niż kilka m-cy to jakoś się nie spieszyli.
          • szare_kolory Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 27.04.24, 11:22
            moni_485 napisała:

> DK pomnaża swój majątek w TV od kilku ładnych lat. Jeśli Goniec działa dłużej niż kilka m-cy to jakoś się nie spieszyli.

A to racja. Ponadto, mam wrażenie, że takie historie dzieją się przeważnie z jakiegoś powodu. Komuś było na rękę zdyskredytować polsat. Albo pogrozić paluszkiem małemu grubaskowi. Jeśli jest jakieś drugie dno, to pewnie go nie poznamy. Jakkolwiek by było, dobrze, że ta lampucera wreszcie wyleciała.
            • dracaria Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 27.04.24, 11:27
              szare_kolory napisała:

> Komuś było na rękę zdyskredytować polsat.

I TVN przy okazji? Przecież ta telewizyjka należała kiedyś do TVNu.
              Imho nie ma tu drugiego dna, po prostu mafia stręczycieli ugięła się przed głosem ludu, za duże szambo wybiło. Nadrobią na innych poletkach.
            • kropkaa Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 27.04.24, 12:24
              Mały grubasek promował ją będąc szefem tvn, teraz będąc szefem Polsatu promował ją u siebie znowu.
      • borsuczyca.klusek Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 27.04.24, 10:49
        Sam jesteś tani 🙄
    • sol_13 Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 27.04.24, 11:03
      To wiadomo od lat. Kto w ogóle oglada te programy?
    • kropkaa Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 27.04.24, 12:22
      Wiele lat temu brylowała na kanapie u Wojewódzkiego, a wtedy już musiała być "znana", skoro ją zaprosił.
      Nie ukrywała, że była w więzieniu, mówiła tylko, że nie jest prawdą, że była zamieszana w handel ludźmi. Bycia burdel mamą się nie wypierała.
      Dla mnie wtedy był to jeden wielki rzyg i nie rozumiem do tej pory dlaczego tvn ją promowało. Potem zarobić jak widać chciał na niej Polsat.
      Nie mam pojęcia co mają w głowach ludzie, którzy robią "gwiazdy" z takiego patolstwa.
      • dracaria Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 27.04.24, 12:31
        kropkaa napisała:

> Nie mam pojęcia co mają w głowach ludzie, którzy robią "gwiazdy" z takiego pato
        > lstwa.

A co niby ma siedzieć w ich głowach? Cynizm i chciwość. Media do szambo. Biorą kasę od mafii sutenerskiej za promowanie prostytucji i ocieplanie wizerunku sutenerów, a jak się gdzieś mleko wyleje, to zawsze mogą powiedzieć, że oni tylko zarabiali na kontrowersyjnym temacie, prawo kapitalizmu. Kilka ematek zresztą kolportuje to tłumaczenie.
      • moni_485 Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 27.04.24, 12:32
        kropkaa napisała:

>
        > Nie mam pojęcia co mają w głowach ludzie, którzy robią "gwiazdy" z takiego pato
        > lstwa.

Tylko i wyłącznie kasę. Bo wychodzi z tego że to ma oglądalność, i to jest najsmutniejsze w tym wszystkim.
    • pepsi.only Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 27.04.24, 19:11
      Dla jakich niezorientowanych w temacie?! ha ha Temat znany od zawsze, widzowie wiedzieli, tylko jakoś telewizje nie wiedziały.
      Ja nie rozumiem skąd ta imba, to jakaś totalna hipokryzja. Było robić aferę, zanim zaczęła pojawiać w tv, a teraz to już tak jest wypromowana, że wzbudza uśmiech politowania.
      • taje Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 27.04.24, 19:14
        I należy odpuścić i ją nadal promować?
        • pepsi.only Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 27.04.24, 19:25
          Wiesz co nie wiem, i szczerze mówiąc mam to w dudzie, nie jestem targetem takich programów, nie oglądam. W ogóle nie oglądam tv.
          Na tej samej zasadzie- nie chodzę do kościoła, nie interesują mnie artykuły o komuniach świętych, wręcz wysyp artykułów, sądząc po tytułach, ani co dzieje się w Sosnowcu, czy co znowu pan Jędraszewski powiedział- mnie to nie dotyczy, nie oburza, mam to w dudzie.
          • taje Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 27.04.24, 19:30
            Ja praktycznie nie oglądam polskiej telewizji i nigdy nie oglądałam programu Królowe życia, ale zależy mi na tym, żeby w mediach nie promowano patologii. Więc tak, uważam, że należy cieszyć się z decyzji o usunięciu programów z tą panią, nawet jeśli decyzja nie jest motywowana szlachetnymi intencjami, a tylko odpowiada na chwilowe zapotrzebowanie społeczne.
            • pepsi.only Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 27.04.24, 19:57
              Zapotrzebowanie to było wiele lat temu, a grzanie dziś tym tematem to kuriozum.
              WZRUSZ RAMION, nic poza tym z mojej strony.

I znikam z wątku, żeby już wiecej nie nabijać klikalności, bo mediom o to chodzi, żeby klikać, oburzać się, komentować.
              Beze mnie.
              Dla mnie to EOT.
          • mava12 Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 27.04.24, 21:53
            > mnie to nie dotyczy, nie oburza, mam to w dudzie.

to tylko tak ci się wydaje, że ciebie nie dotyczy. A raczej - to bardzo wygodne powiedzieć "jestem ponad to" i "mam to w dudzie"
            Otóż np. jeśli kosciół ma zdecydowany wplyw na władzę, czy raczej miał, to jak najbardziej ciebie dotyczy. Albowiem kościół promuje określone poglady a państwo wprowadza je w życie. Np rola kobiety w społeczeństwie, antykoncepcja czy aborcja. To dotyka cię bezpośrednio, chociaż do kościoła nie chodzisz i masz to w dudzie.
            Podobnie - promowanie patolstwa, czy nawet więcej, powodowac moze określone postawy widzów, odbiorców takich programów. Np "a co tam sie będę przejmował skoro jakaś dagmara odsiedziała 3 lata wprawdzie ale wcześniej, i później, żyje jak pączek w maśle, zbijając kase".
    • dni_minione Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 28.04.24, 11:20
      Wszyscy wiedzieli oczywiście, że prowadziła burdel i siedziała za czerpanie kasy z nierządu. Ale odsiedziała swoje i uważano, że teraz jest czysta. Dopiero wyciągnięcie zeznań ofiar tej baby uzmysłowiło ludziom, że to nie było tylko zatrudnianie dziewczyn, ale też ich bicie, karanie gwałtami, okradanie, nasyłanie na nich swoich zbirów, żeby je podporządkować. To zupełnie inna kategoria przewinień i teraz każdy na nią już patrzy już inaczej. Już nie jest klikalna, skoro mamy czarno na białym, że zleciła gwałt na dziewczynie, która chciała wyrwać się z prostytucji. Szkoda, że tak późno to wyszło, zwłaszcza że te akta były dostępne już od dawna.
      • kropkaa Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 28.04.24, 23:27
        I o tym jednak należy pamiętać z czym się wiąże praca w tym biznesie, a nie pisać bzdurne artykuły na głównej o niebotycznych zarobkach za siedzenie w spa i chodzenie na wystawne kolacje.
        • black.emma Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 29.04.24, 10:51
          I nazywać to "sex workingiem", żeby ładniej brzmiało.
        • tania.dorada Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 29.04.24, 19:19
          Ja bym swoją drogą chciała się dowiedzieć, co (kto) stało za wysrywem tego typu artykułów w gazecie.
    • demono2004 Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 29.04.24, 13:39
      Teraz nagle sie "obudzili"? Przeciez o jej przeszłości było wiadomo od początku. Ci, którzy ja promowali, tez o wszystkim wiedzieli big_grin
      Ta cała gównoburza sprawi, ze stanie sie o niej jeszcze głośniej a jej zasięgi, tylko wzrosną.
      Taki z tego pozytek.
      • briar_rose Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 29.04.24, 19:05
        Najlepszy jest Ibisz. Niedawno komplementował ją, nazywał ją " naszą królową", mówił, że " ma nadzieję, że zobaczymy się w finale". Lśniącym, szerokim uśmiechem podlizywał się sutenerce i stręczycielce xD
    • kaki11 Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 29.04.24, 19:40
      Goniec opublikował drugą część ...
      www.youtube.com/watch?v=lnqfhpU4mZw&ab_channel=GoniecEXTRA

przepraszam, ale to: 🤮🤮🤮 jest jedyny komentarz na temat tej baby jaki mogę mieć. Mam nadzieję, że do fanek dojdzie kogo wspierają i się ockną.
      • yenna_m Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 03.05.24, 11:57
        Raczej nie dotrze.
        • briar_rose Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 07.05.24, 23:26
          W demokratycznych krajach dyrektor telewizji, który zatrudniał i promował stręczycielkę i sutenerkę skazaną za zlecanie gwałtów, bicie, kopanie, znęcanie się nad kobietami zostałby natychmiast dyscyplinarnie zwolniony. U nas wciąż pracuje i jeszcze zakazuje dziennikarzom zadawania pytań.
    • tania.dorada Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 30.04.24, 03:49
      Ja tu tylko to chciałam zostawić 🤣
    • briar_rose Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 03.05.24, 10:23
      Dagmara zwiała do Egiptu, tam robi swoje biznesy i śmieje się z ludzi w kułak.

Conanciu, tak Ci chciałam tylko powiedzieć, że nie wiadomo czy mamusia nie zmieni profesji, bo jak na razie moja kariera telewizyjna w utknęła w martwym punkcie w naszym kraju, więc nie wiadomo czy nie zajmę się wycieczkami w Egipcie. Oczywiście, że by mi to dobrze szło, a poza tym ty wiesz, że ja się żadnej pracy nie boję. Zrobię tylko kurs na przewodnika i mogę pracować. Twoja mama się żadnej pracy nie boi
      • kachaa17 Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 03.05.24, 18:34
        Dokładnie, też tak to odebrałam. Śmieje się w twarz, mówi, że nie zna ludzi z półświatka.
      • volta2 Re: Patokrólowa i sledztwo Gońca 07.05.24, 23:32
        dagmara w egipcie jest aktywna od kilku lat. to tak dla formalności

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka