xxxeeez 01.05.24, 18:29 Do sejmu trafił wniosek o uchylenie immunitetu słońcu narodu. Ładnie się maj zaczyna. ☺️ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
demodee Re: Prezes 03.05.24, 22:28 > Kradzieży wieńca J.Kaczyński chyba nie kradnie tych wieńców, tylko je niszczy. A dokładnie niszczy tabliczki, na których jest napisane, że sprawcą katastrofy jest jego brat. Odpowiedz Link Zgłoś
asma.bez.dworu Re: Prezes 01.05.24, 18:44 Jak już wszystkie immunitety uchylicie to jaka potem będzie wymówka żeby nic nie robić ? Pytam dla koleżanki Odpowiedz Link Zgłoś
xxxeeez Re: Prezes 01.05.24, 18:46 Wiemy Asma że kochasz pis, nie musisz się wstydzić. Takich jak Ty, jest jakieś 30% Odpowiedz Link Zgłoś
ivonette21ivonette Re: Prezes 03.05.24, 22:10 xxxeeez napisał(a): > Wiemy Asma że kochasz pis, nie musisz się wstydzić. Takich jak Ty, jest jakieś > 30% W każdym społeczeństwie jakieś 30 % ludzi to durnie wierzący w największe brednie. ......... zrzutka www.facebook.com/centrumpomocysiostromzakonnym Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: Prezes 01.05.24, 19:13 > Pytam dla koleżanki Niech się koleżanka wypcha igliwiem i tłuczonym szkłem. A ty jej do towarzystwa jak jà lubisz. Odpowiedz Link Zgłoś
j_malec Re: Prezes 01.05.24, 21:16 A poza łamaniem prawa i złodziejstwem coś ta twoja ukochana partia robiła? Tak dla kolegi pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Prezes 01.05.24, 21:40 j_malec napisał: > A poza łamaniem prawa i złodziejstwem coś ta twoja ukochana partia robiła? Tak > dla kolegi pytam. A teraz nikt nie łamie prawa? Za co idzie Sienkiewicz z 1 do Brukseli. PIS wygrał wybory, a że nie zrobił koalicji to błąd prezesa. Na to pytanie odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
j_malec Re: Prezes 03.05.24, 21:50 Zawsze to samo. A inni to, a tamci tamto. Ale jakoś przez 8 lat, PIS nie był w stanie wykazać tego złodziejstwa PO. Oczywiście poza pustosłowiem, który łykają wyborcy PIS'u. A jak tam kryminaliści i złodziej rodem z PIS, którzy startują do Brukseli. Nie przeszkadzają ci ? Przypomnę też pod jakim hasłem pis wygrał wybory - dobra zmiana. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Prezes 03.05.24, 21:52 No, mnie przeszkadzają, i co z tego? Nie będę z tego powodu głosować na PO, to nie jest argument. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Prezes 02.05.24, 01:36 Rozdawała ematce pińcet plus, a ematka wrzeszczała, że za mało. Przekaż koledze. Odpowiedz Link Zgłoś
j_malec Re: Prezes 03.05.24, 21:51 Wielkie mi polityka. Każdy dziad z cudzego, chętnie rozdaje co nie jego. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Prezes 03.05.24, 21:53 Ale brałaś od dziada te cudze, dołączałaś do budżetu i wydawałaś na bombelka? To nie pyskuj. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Prezes 03.05.24, 21:55 Tak jest. Całe forum brało od dziada cudze i żądało jeszcze więcej cudzego od dziada. A jak dziad nie dawał, to wrzeszczało, że dziad niedobry, bo cudzego nie daje, cudze się od dziada należy. Odpowiedz Link Zgłoś
paskudek1 [...] 03.05.24, 21:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Prezes 03.05.24, 22:02 Argument godny menela spod budki z piwem. Odpowiedz Link Zgłoś
maslova Re: Prezes 03.05.24, 22:33 > taki-sobie-nick Re: Prezes 03.05.24, 21:53 > Ale brałaś od dziada te cudze, dołączałaś do budżetu i wydawałaś na bombelka? > To nie pyskuj. Podobnie, jak twój. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Prezes 04.05.24, 00:30 Ematki sięgające po cudze od dziada, fotografia ilustracyjna: Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: Prezes 04.05.24, 07:56 A ty co, nie brałabyś kosztem własnego dziecka? Odpowiedz Link Zgłoś
paskudek1 Re: Prezes 04.05.24, 08:08 taki-sobie-nick napisała: > Ematki sięgające po cudze od dziada, fotografia ilustracyjna: > > > Jeśli prawo przewiduje dla mnie jakieś pieniądze to nie mam zamiaru ich nie brać. Kaczyński nie dał mi tych pieniędzy bo to były pieniądze państwa. Oddal się więc w dowolnie wybranym kierunku. Możesz bez podskoków. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Prezes 04.05.24, 08:07 j_malec napisał: > Wielkie mi polityka. Każdy dziad z cudzego, chętnie rozdaje co nie jego. Obywatelu proponuję by was wybrali na prawych i lewych. Nie będziecie rozdawać z cudzego 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Prezes 01.05.24, 21:25 Zacytuj koleżance swojego ukochanego Matołuszka, że jeśli ktoś ma czyste sumienie, nie powinien się bać. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Prezes 01.05.24, 19:05 Nieładnie. Już dawno powinien czekać w areszcie na proces. Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: Prezes 01.05.24, 19:12 xxxeeez napisał(a): > Do sejmu trafił wniosek o uchylenie immunitetu słońcu narodu. > Ładnie się maj zaczyna. ☺️ Słońce narodu jak go nazywasz, powinien siedzieć za inne znacznie poważniejsze "dobre uczynki", a nie za wieniec. Czyżby nie mieli dowodów? Bo wieniec wyśmieje każdy sąd. Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: Prezes 01.05.24, 19:17 Za wieniec to tylko uwertura. Wszystko nagrane, dowód niezbity. Szybka sprawa. Jak już mu immunitet poleci to reszta procesów ruszy. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: Prezes 01.05.24, 19:18 Dowody trzeba solidnie zebrać i przeprowadzić postępowanie tak, by Duda nie zdążył ułaskawić. Odpowiedz Link Zgłoś
mondaymorning1987 Re: Prezes 01.05.24, 19:19 To jest czarne slońce, tak czarne jak zęby prezesa😃 Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Prezes 01.05.24, 23:51 Iiii tam, za jeden wieniec? Prace społeczne. Odpowiedz Link Zgłoś
hiacynta333 Re: Prezes 02.05.24, 01:32 za całokształt, a co będziemy się rozdrabniać Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Prezes 02.05.24, 01:34 Za całokształt to połowa polityków wszelkich partii powinna siedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
bistian Re: Prezes 03.05.24, 18:04 taki-sobie-nick napisała: > Za całokształt to połowa polityków wszelkich partii powinna siedzieć. Jednak mało który kierował zorganizowaną grupą przestępczą. W przeciwieństwie do Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Prezes 03.05.24, 21:58 Odpowiedzi oczekuję - gwoli jasności - od bistiana. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Prezes 04.05.24, 08:09 taki-sobie-nick napisała: > Odpowiedzi oczekuję - gwoli jasności - od bistiana. Bistian ma większe problemy. Winogrona stracił. A mówi kiedyś pewien premier by ubezpieczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
bruy-ere Re: Prezes 01.05.24, 23:49 Kliknęłam z ciekawości, czy zobaczę tu pewne 2 nicki reprezentujące ciemną stronę mocy - oczywiście są 😅😂 Odpowiedz Link Zgłoś
ivonette21ivonette Re: Prezes 03.05.24, 22:06 Najwyższa pora aby pierdział w pasiak na spacerniaku razem z "Ceratą" i tym grubasem od termostatu C.O. ............ zrzutka www.facebook.com/centrumpomocysiostromzakonnym Odpowiedz Link Zgłoś