mamkotanagoracymdachu Re: Cudowna figura 02.06.24, 17:51 A może być taka opcja, że nie “kocham” swojej figury, ale jest mi obojętna na tyle, że nic bym nie zmieniła, bo w ogóle mi na tym nie zależy? Jest ok, dobrze się czuje i dobrze wyglądam, bez specjalnej filozofii? Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Cudowna figura 02.06.24, 18:11 Btw, a.propos Waszych religijnych skojarzeń właśnie mialam postój pod taką cudowna figura Postanowiłam uwiecznić i okazać forumowi Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Cudowna figura 03.06.24, 08:44 Cudowne na scenografię filmu post-apo 🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
wirlan Re: Cudowna figura 02.06.24, 18:16 W ciągu ostatnich 6 tygodni schudłam 10 kg. Nowa praca, stres i dużo ruchu. Długie godziny w pracy, brak czasu na regularne zdrowe jedzenie, w pracy na nogach 10 - 11 godzin... Jestem zadowolona ale chcę więcej Odpowiedz Link Zgłoś
asfiksja Re: Cudowna figura 02.06.24, 19:11 Ja bardzo lubię moją cudowną figurę (podoba mi się to określenie!). Z tego forum dowiedziałam się nawet, że mój typ sylwetki ma nazwę (kolumna - co też mi się podoba). Wcześniej myślałam, że mam nijaki typ sylwetki i dopiero musiałabym się upaść, żeby przekształcić się w jakieś jabłko czy gruszkę. Bo na klepsydrę ziobro nadziei. Odpowiedz Link Zgłoś
czarne-jagody Re: Cudowna figura 02.06.24, 20:52 W młodości miałam super figurę. Teraz powiedziałabym niezłą jak na mój wiek. Nie chcę mi się nic zmieniać. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Cudowna figura 03.06.24, 17:49 Nie mam cudownej figury, ale nigdy nie czułam się tak dobrze jak teraz ze swoim ciałem. Liczy się? Odpowiedz Link Zgłoś
klaramara33 Re: Cudowna figura 03.06.24, 22:40 Szkoda czasu na myślenie co zmieniłabym. Akceptuję i cieszę się, że nadal jestem szczupła. Odpowiedz Link Zgłoś
miaumia Re: Cudowna figura 08.08.24, 21:01 A ja nie wiem, co sądzić o swojej figurze. Jest jaka jest, zawsze może być lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Cudowna figura 08.08.24, 21:45 Ja, mimo, że biust mi dopiero rośnie, i zaczynam więdnąć 😉, to wciąż o wiele młodsze znajome mi zazdroszczą. Odpowiedz Link Zgłoś
miaumia Re: Cudowna figura 08.08.24, 22:27 Na pewno, jeśli dobrze się trzymasz Teraz możemy dłużej być młode, sprawne, piękne, w każdym wieku. Odpowiedz Link Zgłoś