Dodaj do ulubionych

Cudowna figura

• mamkotanagoracymdachu Re: Cudowna figura 02.06.24, 17:51
      A może być taka opcja, że nie “kocham” swojej figury, ale jest mi obojętna na tyle, że nic bym nie zmieniła, bo w ogóle mi na tym nie zależy? Jest ok, dobrze się czuje i dobrze wyglądam, bez specjalnej filozofii?
    • kotejka Re: Cudowna figura 02.06.24, 18:11
      Btw, a.propos Waszych religijnych skojarzeń właśnie mialam postój pod taką cudowna figura wink
      Postanowiłam uwiecznić i okazać forumowi
      • borsuczyca.klusek Re: Cudowna figura 03.06.24, 08:44
        Cudowne na scenografię filmu post-apo 🙂
    • wirlan Re: Cudowna figura 02.06.24, 18:16
      W ciągu ostatnich 6 tygodni schudłam 10 kg. Nowa praca, stres i dużo ruchu. Długie godziny w pracy, brak czasu na regularne zdrowe jedzenie, w pracy na nogach 10 - 11 godzin...
      Jestem zadowolona ale chcę więcej smile
    • asfiksja Re: Cudowna figura 02.06.24, 19:11
      Ja bardzo lubię moją cudowną figurę (podoba mi się to określenie!). Z tego forum dowiedziałam się nawet, że mój typ sylwetki ma nazwę (kolumna - co też mi się podoba). Wcześniej myślałam, że mam nijaki typ sylwetki i dopiero musiałabym się upaść, żeby przekształcić się w jakieś jabłko czy gruszkę. Bo na klepsydrę ziobro nadziei.
      • czarne-jagody Re: Cudowna figura 02.06.24, 20:52
        W młodości miałam super figurę. Teraz powiedziałabym niezłą jak na mój wiek. Nie chcę mi się nic zmieniać.
    • angazetka Re: Cudowna figura 03.06.24, 17:49
      Nie mam cudownej figury, ale nigdy nie czułam się tak dobrze jak teraz ze swoim ciałem. Liczy się?
    • klaramara33 Re: Cudowna figura 03.06.24, 22:40
      Szkoda czasu na myślenie co zmieniłabym. Akceptuję i cieszę się, że nadal jestem szczupła.
    • toofit Re: Cudowna figura 08.08.24, 08:15
      polecam odiwedzic Tekst linku
    • miaumia Re: Cudowna figura 08.08.24, 21:01
      A ja nie wiem, co sądzić o swojej figurze. Jest jaka jest, zawsze może być lepiej
      wink
    • bei Re: Cudowna figura 08.08.24, 21:45
      Ja, mimo, że biust mi dopiero rośnie, i zaczynam więdnąć 😉, to wciąż o wiele młodsze znajome mi zazdroszczą.
      • miaumia Re: Cudowna figura 08.08.24, 22:27
        Na pewno, jeśli dobrze się trzymasz smile Teraz możemy dłużej być młode, sprawne, piękne, w każdym wieku.
    • miaumia Re: Cudowna figura 09.08.24, 18:41
      Pokażcie Wasze figury jeśli chcecie smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka