Dodaj do ulubionych

Teoretycznie, co robicie

02.06.24, 15:44
Idziecie na wieczór panieński z Waszą przyjaciółką (niekoniecznie pierwszy w jej życiu) albo inną imprezę. Podczas baletów ona się wstawia i całuje oraz sugestywnie obmacuje z jakimś przystojniakiem, a Wy to nagrywacie. Wasz partner / mąż przypadkiem trafia na nagranie i o wszystkim informuje męża / faceta Waszej przyjaciółki. Jak reagujecie?

(Wiem, że ematka nie ma takich przyjaciółek, nie nagrywa nawet przypadkiem takich zachowań, a partner ematki nie robi nic bez konsultacji z nią i jest wobec niej bezwzględnie posłuszny, dlatego zaznaczyłam, że piszę teoretycznie. Wątek zainspirowany oryginałem z innej strony. Tutaj link, jak kogoś bardzo interesuje).
Obserwuj wątek
    • borsuczyca.klusek Re: Teoretycznie, co robicie 02.06.24, 15:51
      Padłam 🤣🤣🤣

Przypadkiem (naprawdę - przeglądałem galerię zdjęć, które zrobiłem jej telefonem i trafiłem na materiał video) widziałem urywek filmu jak przyszła panna młoda bawi się przyrodzeniem striptizera męskiego.
      • borsuczyca.klusek Re: Teoretycznie, co robicie 02.06.24, 15:55
        Odpowiedzi też cudne:

zamiast siać ferment, poproś dziewczynę o nr do striptizera i niech wszyscy z waszego kawalerskiego też dotkną jego przyrodzenia. zamykam temat
    • memphis90 Re: Teoretycznie, co robicie 02.06.24, 16:15
      Ale że cała ta drama to o występ striptizera na panieńskim…? 🤦‍♀️

Nie no, jakoś trudno mi uwierzyć, że przyszła panna młoda obciąga jakiemus obcemu gościowi na oczach filmujących ją koleżanek.
    • pffpffpff Re: Teoretycznie, co robicie 02.06.24, 16:47
      Trzeba zawsze znaleźć pozytywne strony sytuacji.
      Oszczędzi się na prezencie weselnym.
    • primula.alpicola Re: Teoretycznie, co robicie 02.06.24, 17:08
      Nie ma opcji, ze to nagrałam, a jeśli przypadkiem, jakimś cudem, to usuwam natychmiast. Oraz, mój mąż nie dotyka mojego telefonu.
      Więc nie wiem, doprawdy.
    • m_incubo Re: Teoretycznie, co robicie 02.06.24, 17:22
      W tej sytuacji to można zareagować już chyba tylko wg starej męskiej szkoły - do końca zaprzeczać, że wiesz, co to jest, kto to jest i skąd się wzięło.
      • ichi51e Re: Teoretycznie, co robicie 02.06.24, 19:09
        “I wyobraź sobie była tam babka ideantyczna jak Aśka! Chyba kelnerka! Dla beki nawet nagrałyśmy!”
        • mama-ola Re: Teoretycznie, co robicie 02.06.24, 19:50
          ichi51e napisała:

> “I wyobraź sobie była tam babka ideantyczna jak Aśka! Chyba kelnerka! Dla beki
          > nawet nagrałyśmy!”

big_grin
    • ichi51e Re: Teoretycznie, co robicie 02.06.24, 19:07
      Nie zdążyłoby mi się bo bym tego nie nagrywała. Co ci odwaliło?!
      • ichi51e Re: Teoretycznie, co robicie 02.06.24, 19:07
        *nie zdazyloby
        • m_incubo Re: Teoretycznie, co robicie 02.06.24, 19:13
          Zdarzyłoby.
          • ichi51e Re: Teoretycznie, co robicie 02.06.24, 19:20
            Wlasnie!
    • lucadimontezemolo Re: Teoretycznie, co robicie 02.06.24, 19:52
      Zapisuję się na cito do neurologa, bo nagrywanie czegoś takiego oznacza, że coś mocno nie halo się dzieje z moim mózgiem.
    • geez_louise Re: Teoretycznie, co robicie 02.06.24, 19:56
      Nie muszę teoretycznie, moje towarzystwo grzeczne nie jest, ale jak ktoś miałby problem z tym, że co się wydarzyło w Vegas zostaje w Vegas, to przestałby należeć do towarzystwa. Nie, nie przechowujemy dowodów na siebie nawzajem w telefonach, zwłaszcza jak ktoś ma małżonka trzepiącego telefony.
    • taki-sobie-nick Re: Teoretycznie, co robicie 02.06.24, 21:16
      Nie chadzamy na imprezy.
    • cranberries1983 Re: Teoretycznie, co robicie 02.06.24, 21:20
      informujemy partnera, ze jest debilem, że to nie jego sprawa, że kapusiów nikt nie lubi i że ma wudoki na kastrację

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka