mayaalex Re: Pomocy! Lajtowo... 07.06.24, 15:32 No wiec sa takie osoby, ktore w wiekszosci okularow slonecznych wygladaja super, oraz takie (jak ja), ktore musza sie naszukac i naprzymierzac bo nic im nie pasuje, wszystko za duze, za male, za nisko, zly kolor, etc. Jesli nalezysz do drugiej grupy to kupuj i w ogole sie nie zastanawiaj. Jesli do pierwszej to najpierw sie zastanow jak bardzo ta kasa jest potrzebna na inne rzeczy i wtedy decyduj na zimno. Wg mnie jak przymierzylas je drugi raz i wciaz sa super to raczej warto… Odpowiedz Link Zgłoś
00zxc00 Re: Pomocy! Lajtowo... 07.06.24, 15:52 Okulary to równie istotna część garderoby jak apaszka. Ja u innych nawet nie zauważam i nie wiem co to znaczy że ktoś „wygląda w nich obłędnie” bo każdy wygląda tak samo w ciemnych okularach. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Pomocy! Lajtowo... 07.06.24, 15:56 Nie do konca, okulary w lecie sa niezbedne, a apaszka to totalnie zbedny gadzet. Odpowiedz Link Zgłoś
straszliwywypadek Re: Pomocy! Lajtowo... 07.06.24, 16:08 simply_z napisała: > Nie do konca, okulary w lecie sa niezbedne, Nie są niezbędne. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Pomocy! Lajtowo... 07.06.24, 16:02 Nie wierzę, że chodzi o wyrwę w budżecie; po prostu skumulowały ci się wydatki. Uznaj, że jest grudzień i idź i kup. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Pomocy! Lajtowo... 07.06.24, 16:09 Ja się ograniczam, z wyboru nie biorę udziału w byciu naj(modniejszą), staram się zachowywać rozsądek, bo to tylko szmaty ale jak poryw serca nie daje mi spokoju przez dłuższy czas, to go biorę. Bez wyrzutów sumienia. A poryw nie musi być drogi. poryw to poryw. Odpowiedz Link Zgłoś
przepio Re: Pomocy! Lajtowo... 07.06.24, 16:07 Hmm, ja dziś zarezerwowałam i wpłaciłam zadatek za, chyba, podroż życia w lutym... I tez mnóstwo innych wydatków by się znalazło- ale jak nie teraz, to kiedy? Sama nie dowierzam, że to zrobiliśmy, ale to było moje małe marzenie. Jednak z tyłu głowy mam mieszane uczucia czy to było rozsądne.. Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Pomocy! Lajtowo... 07.06.24, 16:12 Na podroz zycia nie zaluj! To najlepiej wydana kasa! Jedz i korzystaj! Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Pomocy! Lajtowo... 07.06.24, 17:07 Gratuluję! Na to mi forsy nie szkoda. Ba, po to głównie pracuję, po odjęciu oczywiście przeżycia w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
pytajacakinga Re: Pomocy! Lajtowo... 07.06.24, 17:17 A komu masz sprawiać przyjemność jak nie sobie.Ja bym kupiła najwyżej coś z tymi innymi wydatkami pokombinujesz Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Pomocy! Lajtowo... 07.06.24, 17:24 Czy nikt nie zwrócił uwagi, że pytanie było do Lajtovej only...? Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Pomocy! Lajtowo... 07.06.24, 17:31 Nie😀 bo jest 'lajtowo' a nie 'powiedzciez mi, o Lajtovo'😀 Ale Lajtova jak najbardziej moze sie wypowiedziec 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Pomocy! Lajtowo... 07.06.24, 18:33 Tak dumalam, ze optyk dzis juz zamkniety😀 ale stanelo na tym, ze to wczesniejszy prezent urodzinowy wiec czekam do jutra😀 Odpowiedz Link Zgłoś
moni_485 Re: Pomocy! Lajtowo... 07.06.24, 18:57 melisananosferatu napisała: > Tak dumalam, ze optyk dzis juz zamkniety😀 ale stanelo na tym, ze to wczesniejs > zy prezent urodzinowy wiec czekam do jutra😀 Zdjęcie by się przydało jak już kupisz 🙂. Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: Pomocy! Lajtowo... 07.06.24, 18:49 Rozsądek Okulary sloneczne za kilkaset e to przesada ( zresztą zł też). Przemyśl jeszcze , może to chwilowa miłość a za kilka dni przejdzie.I szkoda że nie zrobiłaś zdjęcia - czasem w salonie wydaje się cudo , ale jak tam popatrzeć raz i drugi ... Sama tak mam z oprawkami ( do korekcyjnych) Ew.opcja poszukania na necie podobnych ale tańszych , bo - nie oszukujemy die ,w tym momencie płacisz za markę . Odpowiedz Link Zgłoś
pani_libusza Re: Pomocy! Lajtowo... 07.06.24, 18:56 Jeżeli potrzebuje okularów to kupię, ale jeśli mam już 2 parę innych dobry to kupowanie 3 pary tylko dlatego że są ach i ochodpada, więc rozsądek. Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Pomocy! Lajtowo... 07.06.24, 21:09 To bylaby moja druga para. Odpowiedz Link Zgłoś
pani_libusza Re: Pomocy! Lajtowo... 08.06.24, 14:01 Kurczę to nie wiem, zależy jak bardzo fajne są te nowe ale jak takie sobie są stare okulary. Generalnie ostatnimi czasy dość mocno staram się ograniczać kupowanie dodatkowych rzeczy ale 2 pary okularów to jeszcze nie rozpusta. Przepalałbym się z decyzją przez weekend do poniedziałku. Odpowiedz Link Zgłoś
shmu Re: Pomocy! Lajtowo... 08.06.24, 17:37 U mnie głównie wygrywa rozsądek w takich wypadkach, choć nie zawsze. Kupiłabym, jeśli daaaawno nie sprawiłam sobie czegoś, co sprawi mi taaaaka radość, a mój budżet nie ucierpi, w sensie będę miała nadal jakiś margines na koncie po tym zakupie, lub: mam ogromną trudność z dobraniem okularów i zawsze dluuugo szukam (akurat z okularami mi się nie zdarza, ale ze spodniami czy spódnicami tak). Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Pomocy! Lajtowo... 09.06.24, 10:47 U mnie w podobnych sytuacjach z reguły wygrywał rozsądek i zawsze potem mi było przykro - kupuj! Ja do tej pory pamiętam jasną dzianinową rozkloszowaną sukienkę z komisowej (kto pamięta komisy?) wystawy sprzed hmm..ponad 40 lat. Podobną nosiła chyba Cybill Shepherd w filmie "Taksówkarz". Ale wtedy na prawdę nie było mnie na nią stać. Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Pomocy! Lajtowo... 13.06.24, 19:07 Czuje sie w obowiazku poinformowac was, ze maz kupil mi te okulary😀😀😀 Zdjecie wkeje jak mi zejda z twarzy siniaki po mezoterapii. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Pomocy! Lajtowo... 13.06.24, 19:26 troszkę mu zeszło , ale i tak ❤️ Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Pomocy! Lajtowo... 13.06.24, 19:29 Byl z Mloda u optyka bo ona zazyczyla sobie okulary na imieniny i wrocili rowniez z para dla mnie. Nie chcialam z nimi jechac zeby mnie nie kusily😀 Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Pomocy! Lajtowo... 13.06.24, 20:23 Nope. Wygladam jak kupa😀 Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 08:38 Dame Edna miala zupelnie inne😀 Odpowiedz Link Zgłoś
straszliwywypadek Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 07:15 melisananosferatu napisała: > Ale prosze, beze mnie😀 520 $ --> www.eyeons.com/face-a-face-zaiku-1-100-49-black A wyglądają jak ze stoiska "Wszystko po 5 złotych". Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 08:40 Ja uwazam, ze sa super. Poza tym kupione duzo taniej niz z twojej strony😀 Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 11:08 Super są! Ale raczej nie do tej fioletowej kiecki? Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 11:12 Dziekuje! W sumie to raczej do wiekszosci ubran na lato, jakie mam bo dominuja czern, granat, bez, biel. Dlugie, proste spodnie, szerokie z przewiewnego materialu, na gore jakis tank top i to moj zwyczajowy ubior na lato. Na stopach birkenstocki Dlatego pomyslalam,ze z okularami moge zaszalec. Odpowiedz Link Zgłoś
eglantine Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 11:30 Abstrahując od ceny, reżimu wydatkowego i nieistniejących męzow - okulary zajefajne, chociaż mnie się chyba bardziej podobają wersje pastelowe z gradientem albo wzylkretowe. Gdybym miała kupować, największy dylemat miałabym z wyborem wersji. 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 11:39 Dziekuje! Te pastelowe to czad ale ich nie bylo gdy mierzylam i te wlasnie pokazalam mezowi. Oni w ogole maja super okulary, mam oprawki do korekcyjnych i juz sie szykuje na nowe. Starsze kolekcje tez sa swietnie, czesto je obczajalam w necie ale nigdy nie myslalam o kupnie przeciwslonecznych bo w mojej miescinie nie bylo a nie chcialo mi sie specjalnie jechac do Dublina po nie. A to zonk bo u mojego optyka na wystawie mrugnely do mnie Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 11:39 Ja jutro zamawiam okulary do czytania. Nie mam pojęcia jakie oprawki, bo jeszcze nie oglądałam oferty. Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 11:40 Musisz przymierzyc i wybrac najlepsze. Gdybym byla bogata to mialabym oprawek bardzo duuuuzo. Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 11:44 To na pewno. Chyba bym chciała niebieskie. Chyba. Ale przede wszystkim zasięgnę drugiej opinie co do przepisanej mocy, mam malutkie wątpliwości, a chciałabym mieć problem z głowy a nie wędrować w te i nazad Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 11:53 Ja ostatnio mierzylam pare i wyszlo,ze te, ktore mi sie najbardziej podobaly na ekspozycji najgorzej lezaly mi na twarzy i wygladalam w nich niefajnie. Rzeczywiscie: najwazniejsze dobrze dobrane szkla bo mozna sie zameczyc. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 12:01 Daj znac jakie wybralas! Ja mam takie (ta sama firma, co przeciwsloneczne) I te SA podobne do okularow Dame Edny😀 Odpowiedz Link Zgłoś
kocynder Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 12:06 Melisana, to ty jesteś za tymi okularami? Bo jak tak to masz piękny kolor oczu! Okulary też fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 12:08 Tak, dziekuje! Widac moje zmarszczki 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
kocynder Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 12:35 Może przy bardzo dużym powiększeniu. Mi tam się rzucił w oczy genialny kolor tęczówek. Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 12:36 Dziekuje! Co ciekawe tylko moj maz mowi, ze sa zielone, wszyscy inni- niebieskie. Hm.. Odpowiedz Link Zgłoś
kocynder Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 12:43 Bo one są niebieskie ale z kroplą zieleni. Taki... Jasny morski. Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 12:49 nie no, twoje oczy sa zdecydowanie zielone, gdzie tam niebieski po mojemu vert d'eau Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 15:33 Ja sie tez upieram przy zielonych😀 Odpowiedz Link Zgłoś
kocynder Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 15:42 A ja się upieram, że jak by to nie nazwać to kolor niesamowity! Czarodziejki w baśniach mają takie oczy: jak jeziora pełne tajemnic. Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 15:45 O rety! No takiego komplementu nikt mi nigdy nie powiedzial! Najpiekniejszy! Dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 13:24 Mam podobny kolor i według mnie to są szaro- niebieskie ale taki kolor często też bywa lekko turkusowy przy odpowiednim świetle. Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 13:54 Ja też mam taki i dokładnie jak mówisz - czasami wygląda na turkusowy albo morski. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 16:17 Ale odrobinę lepiej wyglądasz, niż Dame Edna. Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 16:26 Dziekuje laskawy panie, ze nie napisales, ze odrobine gorzej 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Pomocy! Lajtowo... 13.06.24, 19:39 Corka po przyjsciu do domu: noooo, gust mama ma drogi😀 Sama chciala wybrac okulary najtansze (moj kochany Zgredek) ale tato przekonal ja do takich, w ktorych wyglada super😀 Odpowiedz Link Zgłoś
zosia_1 Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 06:34 U mnie rozsądek, u Ciebie raczej serce sądząc po opisie. Masz dużo wydatków, a vhcezz kupić drogie okulary, bo będziesz czadowo wyglądać? Muszę sobie to rozrysować, bo nie wiem czy to jest dorosłe myślenie Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 08:38 Rozrysuj sobie, ze dorosli tez moga od czasu do czasu zaszalec. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 08:45 No to skoro możesz zaszaleć, to szalej i kupuj, a nie pytaj forum, bo forum nie zna stanu twojego konta, limitu karty i listy wydatków i nie wie, czy rzeczywiście możesz czy jednak nie powinnaś. Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 08:57 Napisz mi jeszcze, ze jestem niekulturalna i atencyjna😀 Watek jest lajtowy, poza tym na twoj widoczny dyskomfort zwiazany moim nickiem jest opcja 'zablokuj'. Milego dnia! Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 08:15 Biore, bo ja we wszystkich okularach wygladam zle, wiec jak sie trafiaja nareszcie takie, ktore mi pasuja, to nie moge przepuscic okazji. Ale rozsadek tez bedzie krzyczal, bo ja z tych, co okulary psuja szybko. Ze wzgledu na wesele bym nie kupila, ale jesli to te jedne jedyne i serio maja szanse przetrwac dluzej, to biore. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 08:44 Zależy, co to znaczy w xuj wydatków. Jeśli auto u mechanika, rata do zapłacenia i czeka mnie wstawienie implantu, to nie kupuję bardzo drogich okularów, których właściwie nie potrzebuję, żeby wyglądać szałowo w jednej kiecce na czyimś weselu. Wystarczająco szałowo będę wyglądać w tym, co już mam. Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 08:55 Nie watpie, ze ty we wszystkim jestes szalowa😀 Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 18:57 No pytasz, co wygrywa u nas, to ci odpisuję, co wygrywa u mnie, rozsądek. Jeśli nie chcesz czytać różnych odpowiedzi, to po prostu informuj w pierwszym poście, że oto oznajmiasz, że masz ochotę kupić fajne okulary i w tym celu założyłaś wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 19:32 Jakos inne forumki potrafily napisac bez zlosliwych do..wanek (z wyjatkiem tej oburzonej od zmyslonego meza). Poniewaz juz w drugim watku sie dowalasz bez wyraznej przyczyny to napisze wprost bo nie pojmujesz subtelnej aluzji: nikt nie kaze ci w moje watki wchodzic i ich komentowac. Nie bede dziewczynka do bicia dla sfrustrowanej baby, ktora musi sie wyzyc w necie. Humor poprawiaj sobie gdzie indziej, nie moim kosztem. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 20:15 Ty z kolei już któryś raz widzisz złośliwe dopyerdalanki tam, gdzie ich w ogóle nie ma, nie wiem czy to aż tak wysokie mniemanie o sobie, czy raczej tak niskie, choć obstawiam drugie. Humoru sobie nie poprawiam, mam wystarczająco dobry i z całą pewnością nie masz mocy mi go zepsuć, poprawić czy wpłynąć na niego w jakikolwiek sposób. Jedyne co możesz, to wygasić, będziesz zdrowsza, spokojniejsza i przestaniesz widzieć rzeczy, których nie ma. Może okulary w tym jakoś pomogą. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 20:22 Spokojnie, w okularach ty też będziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
zosia_1 Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 09:51 Na moje oko, to autorka chce się raczej pochwalić zakupem, tudzueż super męzem, co nagle sie pojawia i kupuje wymarzone okulary autorce. Gratulujemy wobec tego męża. Najpierw piszesz, że TY nasz dużo wydatków, ślę okulary, które Ci podbija wygląd, a później pojawią się mąż który chyba wydatków nie miał, to Ci okulary zasponsorował. To pokazuje, jak się ba forach przedstawia fakty. Z ostu wynikało, że jesteś sana i TY masz dużo wydatków. Ale co się pochwaliłaś zaj...stym mężem na forum to Twoje Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 09:58 Bo o mężach można pisać tylko źle. Jak się napisze coś miłego to jest to chwalenie się Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 10:04 Zaloze dla rownowagi, ze moj wyimaginowany maz nie kupil mi bobu (ni na mojej wsi ajriszowej I zalosc ogromna) i, ze wlasnie z tego powodu wystawiamu walizki😀 Odpowiedz Link Zgłoś
kocynder Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 10:18 Za nie kupienie bobu wystawienie walizek to minimum! Jeszcze wystąp, żeby ci zafundował psychoterapię z powodu przeżytej traumy! Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 10:22 Ech, znajomi wstawiaja na fb bob z polskiego ryneczku, Starecka pokazuje mlody bob prazony. No staral sie bardzo, w trzech sklepach byl wiec chyba wybacze. Kurcze, czy pod koniec lipca bedzie w Pl Bob? Odpowiedz Link Zgłoś
kocynder Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 10:56 Pod koniec lipca wątpię... Może mrożony, ale to nie to... Terapia gwarantowana! A mogę być złośliwa? Ja właśnie gotuję gar młodziutkiego, mam koperek posiekany... Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 11:02 MMM! wybaczam bo mam kanapke ze swiezo upieczonego chleba a na to dojrzale awokado , dojrzaly pomidor i mnostwo pietruszki Na zdrowie! Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 10:02 Tak, dokladnie o to chodzilo. Jestem sama i na potrzeby watku wyimaginowalam sobie meza😀 Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 10:04 Ale to super maz, wyobraznia tak dziala😀 Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkanienaturalnie Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 10:58 Ale zazdrość 😂 Żałosna jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 18:20 zosia_1 napisała: > Na moje oko, to autorka chce się raczej pochwalić zakupem, tudzueż super męzem, > co nagle sie pojawia i kupuje wymarzone okulary autorce. Gratulujemy wobec teg > o męża. Najpierw piszesz, że TY nasz dużo wydatków, ślę okulary, które Ci podb > ija wygląd, a później pojawią się mąż który chyba wydatków nie miał, to Ci oku > lary zasponsorował. To pokazuje, jak się ba forach przedstawia fakty. Z ostu wy > nikało, że jesteś sana i TY masz dużo wydatków. Ale co się pochwaliłaś zaj...s > tym mężem na forum to Twoje niczego lepszego dzisiaj nie przeczytam! i jeszcze śmiałam napisać, że się długo z zakupem zbierał 🤭🤦🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 18:23 Znaczy jestem w teamie z zosia? 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 18:34 Zosia chyba jednak nie ma w tym temacie dużej konkurencji. ;P Mam nadzieję. Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 18:38 Boru, spie. Mialo byc: czy jestes? Ech...ide umyc plecy nieistniejacemu mezowi bo sie biedak spocil koszac trawe. Latorosl wybyla z domu ignorujac moje namowy na rower. Bylam pobiegac, slaba jestem jak woda. Odpowiedz Link Zgłoś
mylove23 Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 11:11 w moim przypadku przegrałby rozsądek, ale ja tak niestety mam każdy zakup jestem w stanie sobie wytłumaczyć , że jest mi niezbędny Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 11:14 Ja moge teraz zwalic na meza To mial byc wczesny prezent urodzinowy ale wczoraj zapytal 'to nie chcesz juz tych perfum, o ktorych ciagle opowiadasz jakie super?' na co ja uroczyscie i z powaga 'nie', ekhem... Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 11:18 Perfumy kupiłam sobie kilka dni temu, dałam partnerowi, żeby schował i dał mi na gwiazdkę Podobna operacja odbyła się rok temu. Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 11:22 TF cafe rose i miniaturki Guerlaina. P.s. ja mogę kupić za pół ceny od "pierwszej ręki" stąd te machinacje Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 11:24 Slyszalam, ze TF cafe rose jest piekny, zazdro! Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 11:26 Próbowałam na jakimś lotnisku i wiedziałam, że na pewno będą następne Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 12:09 Ja za niedlugo bede na lotnisku😈 Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Pomocy! Lajtowo... 15.06.24, 19:55 Jako, ze obiecalam : voila! Szczesliwa bo napchana wloskim makaronem i lodami😃 Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Pomocy! Lajtowo... 15.06.24, 20:17 A w ogóle to mi z ust trochę Cher przypominasz. Odpowiedz Link Zgłoś