Dodaj do ulubionych

Pomocy! Lajtowo...

• mayaalex Re: Pomocy! Lajtowo... 07.06.24, 15:32
      No wiec sa takie osoby, ktore w wiekszosci okularow slonecznych wygladaja super, oraz takie (jak ja), ktore musza sie naszukac i naprzymierzac bo nic im nie pasuje, wszystko za duze, za male, za nisko, zly kolor, etc. Jesli nalezysz do drugiej grupy to kupuj i w ogole sie nie zastanawiaj. Jesli do pierwszej to najpierw sie zastanow jak bardzo ta kasa jest potrzebna na inne rzeczy i wtedy decyduj na zimno. Wg mnie jak przymierzylas je drugi raz i wciaz sa super to raczej warto…
    • lauren6 Re: Pomocy! Lajtowo... 07.06.24, 15:50
      Kupiłabym
    • 00zxc00 Re: Pomocy! Lajtowo... 07.06.24, 15:52
      Okulary to równie istotna część garderoby jak apaszka. Ja u innych nawet nie zauważam i nie wiem co to znaczy że ktoś „wygląda w nich obłędnie” bo każdy wygląda tak samo w ciemnych okularach.
      • simply_z Re: Pomocy! Lajtowo... 07.06.24, 15:56
        Nie do konca, okulary w lecie sa niezbedne, a apaszka to totalnie zbedny gadzet.
        • straszliwywypadek Re: Pomocy! Lajtowo... 07.06.24, 16:08
          simply_z napisała:
          > Nie do konca, okulary w lecie sa niezbedne,

Nie są niezbędne.
    • thank_you Re: Pomocy! Lajtowo... 07.06.24, 16:02
      Nie wierzę, że chodzi o wyrwę w budżecie; po prostu skumulowały ci się wydatki. Uznaj, że jest grudzień i idź i kup. tongue_out
      • melisananosferatu Re: Pomocy! Lajtowo... 07.06.24, 16:04
        No wlasnie tak😀
        • thank_you Re: Pomocy! Lajtowo... 07.06.24, 16:09
          Ja się ograniczam, z wyboru nie biorę udziału w byciu naj(modniejszą), staram się zachowywać rozsądek, bo to tylko szmaty ale jak poryw serca nie daje mi spokoju przez dłuższy czas, to go biorę. Bez wyrzutów sumienia. A poryw nie musi być drogi. wink poryw to poryw.
    • przepio Re: Pomocy! Lajtowo... 07.06.24, 16:07
      Hmm, ja dziś zarezerwowałam i wpłaciłam zadatek za, chyba, podroż życia w lutym... I tez mnóstwo innych wydatków by się znalazło- ale jak nie teraz, to kiedy? Sama nie dowierzam, że to zrobiliśmy, ale to było moje małe marzenie. Jednak z tyłu głowy mam mieszane uczucia czy to było rozsądne..
      • melisananosferatu Re: Pomocy! Lajtowo... 07.06.24, 16:12
        Na podroz zycia nie zaluj! To najlepiej wydana kasa! Jedz i korzystaj!
      • krwawy.lolo Re: Pomocy! Lajtowo... 07.06.24, 17:07
        Gratuluję! Na to mi forsy nie szkoda. Ba, po to głównie pracuję, po odjęciu oczywiście przeżycia w ogóle.
    • pytajacakinga Re: Pomocy! Lajtowo... 07.06.24, 17:17
      A komu masz sprawiać przyjemność jak nie sobie.Ja bym kupiła najwyżej coś z tymi innymi wydatkami pokombinujesz
    • memphis90 Re: Pomocy! Lajtowo... 07.06.24, 17:24
      Czy nikt nie zwrócił uwagi, że pytanie było do Lajtovej only...?
      • melisananosferatu Re: Pomocy! Lajtowo... 07.06.24, 17:31
        Nie😀 bo jest 'lajtowo' a nie 'powiedzciez mi, o Lajtovo'😀 Ale Lajtova jak najbardziej moze sie wypowiedziec 😀
    • melisananosferatu Re: Pomocy! Lajtowo... 07.06.24, 18:33
      Tak dumalam, ze optyk dzis juz zamkniety😀 ale stanelo na tym, ze to wczesniejszy prezent urodzinowy wiec czekam do jutra😀
      • moni_485 Re: Pomocy! Lajtowo... 07.06.24, 18:57
        melisananosferatu napisała:

> Tak dumalam, ze optyk dzis juz zamkniety😀 ale stanelo na tym, ze to wczesniejs
        > zy prezent urodzinowy wiec czekam do jutra😀

Zdjęcie by się przydało jak już kupisz 🙂.
    • konsta-is-me Re: Pomocy! Lajtowo... 07.06.24, 18:49
      Rozsądek
      Okulary sloneczne za kilkaset e to przesada ( zresztą zł też).
      Przemyśl jeszcze , może to chwilowa miłość a za kilka dni przejdzie.I szkoda że nie zrobiłaś zdjęcia - czasem w salonie wydaje się cudo , ale jak tam popatrzeć raz i drugi ...
      Sama tak mam z oprawkami ( do korekcyjnych)
      Ew.opcja poszukania na necie podobnych ale tańszych , bo - nie oszukujemy die ,w tym momencie płacisz za markę .
    • moni_485 Re: Pomocy! Lajtowo... 07.06.24, 18:54
      Kupuję.
    • pani_libusza Re: Pomocy! Lajtowo... 07.06.24, 18:56
      Jeżeli potrzebuje okularów to kupię, ale jeśli mam już 2 parę innych dobry to kupowanie 3 pary tylko dlatego że są ach i ochodpada, więc rozsądek.
      • melisananosferatu Re: Pomocy! Lajtowo... 07.06.24, 21:09
        To bylaby moja druga para.
        • pani_libusza Re: Pomocy! Lajtowo... 08.06.24, 14:01
          Kurczę to nie wiem, zależy jak bardzo fajne są te nowe ale jak takie sobie są stare okulary. Generalnie ostatnimi czasy dość mocno staram się ograniczać kupowanie dodatkowych rzeczy ale 2 pary okularów to jeszcze nie rozpusta. Przepalałbym się z decyzją przez weekend do poniedziałku.
    • mag-la-swag Re: Pomocy! Lajtowo... 07.06.24, 21:10
      Serce , kupuj !!!
    • taje Re: Pomocy! Lajtowo... 07.06.24, 21:16
      Serce.
    • shmu Re: Pomocy! Lajtowo... 08.06.24, 17:37
      U mnie głównie wygrywa rozsądek w takich wypadkach, choć nie zawsze. Kupiłabym, jeśli daaaawno nie sprawiłam sobie czegoś, co sprawi mi taaaaka radość, a mój budżet nie ucierpi, w sensie będę miała nadal jakiś margines na koncie po tym zakupie, lub: mam ogromną trudność z dobraniem okularów i zawsze dluuugo szukam (akurat z okularami mi się nie zdarza, ale ze spodniami czy spódnicami tak).
    • aqua48 Re: Pomocy! Lajtowo... 09.06.24, 10:47
      U mnie w podobnych sytuacjach z reguły wygrywał rozsądek i zawsze potem mi było przykro - kupuj! Ja do tej pory pamiętam jasną dzianinową rozkloszowaną sukienkę z komisowej (kto pamięta komisy?) wystawy sprzed hmm..ponad 40 lat. Podobną nosiła chyba Cybill Shepherd w filmie "Taksówkarz". Ale wtedy na prawdę nie było mnie na nią stać.
    • melisananosferatu Re: Pomocy! Lajtowo... 13.06.24, 19:07
      Czuje sie w obowiazku poinformowac was, ze maz kupil mi te okulary😀😀😀 Zdjecie wkeje jak mi zejda z twarzy siniaki po mezoterapii.
      • piataziuta Re: Pomocy! Lajtowo... 13.06.24, 19:26
        troszkę mu zeszło wink, ale i tak ❤️
        • melisananosferatu Re: Pomocy! Lajtowo... 13.06.24, 19:29
          Byl z Mloda u optyka bo ona zazyczyla sobie okulary na imieniny i wrocili rowniez z para dla mnie. Nie chcialam z nimi jechac zeby mnie nie kusily😀
          • piataziuta Re: Pomocy! Lajtowo... 13.06.24, 20:18
            Bez zdjęcia się nie liczy!
            • piataziuta Re: Pomocy! Lajtowo... 13.06.24, 20:19
              Siniaki przykryj mejkapem. :p
              • melisananosferatu Re: Pomocy! Lajtowo... 13.06.24, 20:23
                Nope. Wygladam jak kupa😀
            • melisananosferatu Re: Pomocy! Lajtowo... 13.06.24, 20:30
              Ale prosze, beze mnie😀
              • piataziuta Re: Pomocy! Lajtowo... 13.06.24, 21:01
                Niech się dobrze noszą! smile
              • krwawy.lolo Re: Pomocy! Lajtowo... 13.06.24, 22:25
                Trochę Dame Edna like. wink
                • melisananosferatu Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 08:38
                  Dame Edna miala zupelnie inne😀
              • straszliwywypadek Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 07:15
                melisananosferatu napisała:
                > Ale prosze, beze mnie😀

520 $ --> www.eyeons.com/face-a-face-zaiku-1-100-49-black

A wyglądają jak ze stoiska "Wszystko po 5 złotych".
                • melisananosferatu Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 08:40
                  Ja uwazam, ze sa super. Poza tym kupione duzo taniej niz z twojej strony😀
              • taje Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 11:08
                Super są! Ale raczej nie do tej fioletowej kiecki?
                • melisananosferatu Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 11:12
                  Dziekuje! W sumie to raczej do wiekszosci ubran na lato, jakie mam bo dominuja czern, granat, bez, biel. Dlugie, proste spodnie, szerokie z przewiewnego materialu, na gore jakis tank top i to moj zwyczajowy ubior na lato. Na stopach birkenstockismile Dlatego pomyslalam,ze z okularami moge zaszalec.
              • eglantine Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 11:30
                Abstrahując od ceny, reżimu wydatkowego i nieistniejących męzow - okulary zajefajne, chociaż mnie się chyba bardziej podobają wersje pastelowe z gradientem albo wzylkretowe. Gdybym miała kupować, największy dylemat miałabym z wyborem wersji. 😂
                • melisananosferatu Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 11:39
                  Dziekuje! Te pastelowe to czad ale ich nie bylo gdy mierzylam i te wlasnie pokazalam mezowi. Oni w ogole maja super okulary, mam oprawki do korekcyjnych i juz sie szykuje na nowe. Starsze kolekcje tez sa swietnie, czesto je obczajalam w necie ale nigdy nie myslalam o kupnie przeciwslonecznych bo w mojej miescinie nie bylo a nie chcialo mi sie specjalnie jechac do Dublina po nie. A to zonk bo u mojego optyka na wystawie mrugnely do mniewink
                • chococaffe Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 11:39
                  Ja jutro zamawiam okulary do czytania. Nie mam pojęcia jakie oprawki, bo jeszcze nie oglądałam oferty.
                  • melisananosferatu Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 11:40
                    Musisz przymierzyc i wybrac najlepsze. Gdybym byla bogata to mialabym oprawek bardzo duuuuzo.
                    • chococaffe Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 11:44
                      To na pewno. Chyba bym chciała niebieskie. Chyba. Ale przede wszystkim zasięgnę drugiej opinie co do przepisanej mocy, mam malutkie wątpliwości, a chciałabym mieć problem z głowy a nie wędrować w te i nazad
                      • melisananosferatu Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 11:53
                        Ja ostatnio mierzylam pare i wyszlo,ze te, ktore mi sie najbardziej podobaly na ekspozycji najgorzej lezaly mi na twarzy i wygladalam w nich niefajnie. Rzeczywiscie: najwazniejsze dobrze dobrane szkla bo mozna sie zameczyc. Powodzenia!
                      • melisananosferatu Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 12:01
                        Daj znac jakie wybralas! Ja mam takie (ta sama firma, co przeciwsloneczne) I te SA podobne do okularow Dame Edny😀
                        • kocynder Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 12:06
                          Melisana, to ty jesteś za tymi okularami? Bo jak tak to masz piękny kolor oczu!
                          Okulary też fajne.
                          • melisananosferatu Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 12:08
                            Tak, dziekuje! Widac moje zmarszczki 😀
                            • kocynder Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 12:35
                              Może przy bardzo dużym powiększeniu. Mi tam się rzucił w oczy genialny kolor tęczówek. smile
                              • melisananosferatu Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 12:36
                                Dziekuje! Co ciekawe tylko moj maz mowi, ze sa zielone, wszyscy inni- niebieskie. Hm..
                                • kocynder Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 12:43
                                  Bo one są niebieskie ale z kroplą zieleni. Taki... Jasny morski. smile
                                • boogiecat Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 12:49
                                  nie no, twoje oczy sa zdecydowanie zielone, gdzie tam niebieski

po mojemu vert d'eau
                                  • melisananosferatu Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 15:33
                                    Ja sie tez upieram przy zielonych😀
                                    • kocynder Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 15:42
                                      A ja się upieram, że jak by to nie nazwać to kolor niesamowity! Czarodziejki w baśniach mają takie oczy: jak jeziora pełne tajemnic. wink
                                      • melisananosferatu Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 15:45
                                        O rety! No takiego komplementu nikt mi nigdy nie powiedzial! Najpiekniejszy! Dziekuje!
                                • konsta-is-me Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 13:24
                                  Mam podobny kolor i według mnie to są szaro- niebieskie ale taki kolor często też bywa lekko turkusowy przy odpowiednim świetle.
                                  • taje Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 13:54
                                    Ja też mam taki i dokładnie jak mówisz - czasami wygląda na turkusowy albo morski.
                        • krwawy.lolo Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 16:17
                          Ale odrobinę lepiej wyglądasz, niż Dame Edna.
                          • melisananosferatu Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 16:26
                            Dziekuje laskawy panie, ze nie napisales, ze odrobine gorzej 😀
      • kocynder Re: Pomocy! Lajtowo... 13.06.24, 19:31
        Fajnie masz!
        • melisananosferatu Re: Pomocy! Lajtowo... 13.06.24, 19:39
          Corka po przyjsciu do domu: noooo, gust mama ma drogi😀 Sama chciala wybrac okulary najtansze (moj kochany Zgredek) ale tato przekonal ja do takich, w ktorych wyglada super😀
    • zosia_1 Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 06:34
      U mnie rozsądek, u Ciebie raczej serce sądząc po opisie. Masz dużo wydatków, a vhcezz kupić drogie okulary, bo będziesz czadowo wyglądać? Muszę sobie to rozrysować, bo nie wiem czy to jest dorosłe myślenie
      • melisananosferatu Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 08:38
        Rozrysuj sobie, ze dorosli tez moga od czasu do czasu zaszalec.
        • m_incubo Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 08:45
          No to skoro możesz zaszaleć, to szalej i kupuj, a nie pytaj forum, bo forum nie zna stanu twojego konta, limitu karty i listy wydatków i nie wie, czy rzeczywiście możesz czy jednak nie powinnaś.
          • melisananosferatu Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 08:57
            Napisz mi jeszcze, ze jestem niekulturalna i atencyjna😀 Watek jest lajtowy, poza tym na twoj widoczny dyskomfort zwiazany moim nickiem jest opcja 'zablokuj'. Milego dnia!
    • mikams75 Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 08:15
      Biore, bo ja we wszystkich okularach wygladam zle, wiec jak sie trafiaja nareszcie takie, ktore mi pasuja, to nie moge przepuscic okazji. Ale rozsadek tez bedzie krzyczal, bo ja z tych, co okulary psuja szybko.
      Ze wzgledu na wesele bym nie kupila, ale jesli to te jedne jedyne i serio maja szanse przetrwac dluzej, to biore.
    • m_incubo Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 08:44
      Zależy, co to znaczy w xuj wydatków.
      Jeśli auto u mechanika, rata do zapłacenia i czeka mnie wstawienie implantu, to nie kupuję bardzo drogich okularów, których właściwie nie potrzebuję, żeby wyglądać szałowo w jednej kiecce na czyimś weselu.
      Wystarczająco szałowo będę wyglądać w tym, co już mam.
      • melisananosferatu Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 08:55
        Nie watpie, ze ty we wszystkim jestes szalowa😀
        • m_incubo Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 18:57
          No pytasz, co wygrywa u nas, to ci odpisuję, co wygrywa u mnie, rozsądek.
          Jeśli nie chcesz czytać różnych odpowiedzi, to po prostu informuj w pierwszym poście, że oto oznajmiasz, że masz ochotę kupić fajne okulary i w tym celu założyłaś wątek.
          • melisananosferatu Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 19:32
            Jakos inne forumki potrafily napisac bez zlosliwych do..wanek (z wyjatkiem tej oburzonej od zmyslonego meza). Poniewaz juz w drugim watku sie dowalasz bez wyraznej przyczyny to napisze wprost bo nie pojmujesz subtelnej aluzji: nikt nie kaze ci w moje watki wchodzic i ich komentowac. Nie bede dziewczynka do bicia dla sfrustrowanej baby, ktora musi sie wyzyc w necie. Humor poprawiaj sobie gdzie indziej, nie moim kosztem.
            • m_incubo Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 20:15
              Ty z kolei już któryś raz widzisz złośliwe dopyerdalanki tam, gdzie ich w ogóle nie ma, nie wiem czy to aż tak wysokie mniemanie o sobie, czy raczej tak niskie, choć obstawiam drugie. Humoru sobie nie poprawiam, mam wystarczająco dobry i z całą pewnością nie masz mocy mi go zepsuć, poprawić czy wpłynąć na niego w jakikolwiek sposób. Jedyne co możesz, to wygasić, będziesz zdrowsza, spokojniejsza i przestaniesz widzieć rzeczy, których nie ma. Może okulary w tym jakoś pomogą.
        • m_incubo Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 20:22
          Spokojnie, w okularach ty też będziesz.
    • zosia_1 Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 09:51
      Na moje oko, to autorka chce się raczej pochwalić zakupem, tudzueż super męzem, co nagle sie pojawia i kupuje wymarzone okulary autorce. Gratulujemy wobec tego męża. Najpierw piszesz, że TY nasz dużo wydatków, ślę okulary, które Ci podbija wygląd, a później pojawią się mąż który chyba wydatków nie miał, to Ci okulary zasponsorował. To pokazuje, jak się ba forach przedstawia fakty. Z ostu wynikało, że jesteś sana i TY masz dużo wydatków. Ale co się pochwaliłaś zaj...stym mężem na forum to Twoje
      • chococaffe Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 09:58
        Bo o mężach można pisać tylko źle. Jak się napisze coś miłego to jest to chwalenie się wink
        • melisananosferatu Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 10:04
          Zaloze dla rownowagi, ze moj wyimaginowany maz nie kupil mi bobu (ni na mojej wsi ajriszowej I zalosc ogromna) i, ze wlasnie z tego powodu wystawiamu walizki😀
          • kocynder Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 10:18
            Za nie kupienie bobu wystawienie walizek to minimum! Jeszcze wystąp, żeby ci zafundował psychoterapię z powodu przeżytej traumy! wink
            • melisananosferatu Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 10:22
              Ech, znajomi wstawiaja na fb bob z polskiego ryneczku, Starecka pokazuje mlody bob prazony. No staral sie bardzo, w trzech sklepach byl wiec chyba wybacze. Kurcze, czy pod koniec lipca bedzie w Pl Bob?
              • kocynder Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 10:56
                Pod koniec lipca wątpię... Może mrożony, ale to nie to... Terapia gwarantowana! wink
                A mogę być złośliwa? Ja właśnie gotuję gar młodziutkiego, mam koperek posiekany...
                • melisananosferatu Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 11:02
                  MMM! wybaczam bo mam kanapke ze swiezo upieczonego chleba a na to dojrzale awokado , dojrzaly pomidor i mnostwo pietruszkiwink Na zdrowie!
      • melisananosferatu Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 10:02
        Tak, dokladnie o to chodzilo. Jestem sama i na potrzeby watku wyimaginowalam sobie meza😀
        • melisananosferatu Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 10:04
          Ale to super maz, wyobraznia tak dziala😀
      • mieszkanienaturalnie Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 10:58
        Ale zazdrość 😂 Żałosna jesteś.
      • piataziuta Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 18:20
        zosia_1 napisała:

> Na moje oko, to autorka chce się raczej pochwalić zakupem, tudzueż super męzem,
        > co nagle sie pojawia i kupuje wymarzone okulary autorce. Gratulujemy wobec teg
        > o męża. Najpierw piszesz, że TY nasz dużo wydatków, ślę okulary, które Ci podb
        > ija wygląd, a później pojawią się mąż który chyba wydatków nie miał, to Ci oku
        > lary zasponsorował. To pokazuje, jak się ba forach przedstawia fakty. Z ostu wy
        > nikało, że jesteś sana i TY masz dużo wydatków. Ale co się pochwaliłaś zaj...s
        > tym mężem na forum to Twoje

big_grin
        niczego lepszego dzisiaj nie przeczytam!
        i jeszcze śmiałam napisać, że się długo z zakupem zbierał 🤭🤦🤣
        • melisananosferatu Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 18:23
          Znaczy jestem w teamie z zosia? 🙄
          • piataziuta Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 18:34
            Zosia chyba jednak nie ma w tym temacie dużej konkurencji. ;P
            Mam nadzieję.
            • melisananosferatu Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 18:38
              Boru, spie. Mialo byc: czy jestes? Ech...ide umyc plecy nieistniejacemu mezowi bo sie biedak spocil koszac trawe. Latorosl wybyla z domu ignorujac moje namowy na rower. Bylam pobiegac, slaba jestem jak woda.
    • mylove23 Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 11:11
      w moim przypadku przegrałby rozsądek, ale ja tak niestety mam wink każdy zakup jestem w stanie sobie wytłumaczyć , że jest mi niezbędny smile
      • melisananosferatu Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 11:14
        smile Ja moge teraz zwalic na mezasmile To mial byc wczesny prezent urodzinowy ale wczoraj zapytal 'to nie chcesz juz tych perfum, o ktorych ciagle opowiadasz jakie super?' na co ja uroczyscie i z powaga 'nie', ekhem...
        • chococaffe Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 11:18
          Perfumy kupiłam sobie kilka dni temu, dałam partnerowi, żeby schował i dał mi na gwiazdkę big_grin Podobna operacja odbyła się rok temu.
          • melisananosferatu Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 11:19
            OOO! A jakie?
            • chococaffe Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 11:22
              TF cafe rose i miniaturki Guerlaina. P.s. ja mogę kupić za pół ceny od "pierwszej ręki" stąd te machinacje
              • melisananosferatu Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 11:24
                Slyszalam, ze TF cafe rose jest piekny, zazdro!
                • chococaffe Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 11:26
                  Próbowałam na jakimś lotnisku i wiedziałam, że na pewno będą następnesmile
                  • melisananosferatu Re: Pomocy! Lajtowo... 14.06.24, 12:09
                    Ja za niedlugo bede na lotnisku😈
    • melisananosferatu Re: Pomocy! Lajtowo... 15.06.24, 19:55
      Jako, ze obiecalam : voila! Szczesliwa bo napchana wloskim makaronem i lodami😃
      • krwawy.lolo Re: Pomocy! Lajtowo... 15.06.24, 19:58
        Ujdzie ... Okulary znaczy.
        • krwawy.lolo Re: Pomocy! Lajtowo... 15.06.24, 20:17
          A w ogóle to mi z ust trochę Cher przypominasz.
      • taje Re: Pomocy! Lajtowo... 15.06.24, 23:33
        Świetnie wyglądasz!
        • krwawy.lolo Re: Pomocy! Lajtowo... 15.06.24, 23:51
          Bez przesady, ujdzie.
        • melisananosferatu Re: Pomocy! Lajtowo... 16.06.24, 00:11
          Dziekuje !😘

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka