Dodaj do ulubionych

Tata Viki Gabor

11.06.24, 17:31
tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/warszawa-piosenkarka-viki-gabor-zaatakowana-gazem-jej-ojciec-pobity-jechali-autem-st7958158
Ciekawie się rozwija ta historia. W komentarzach na Pudlu piszą, że ciężko pobity w nadgarstek…
Nienawidzę agresji drogowej. Wszelkiej agresji.
Obserwuj wątek
    • ewka.n Re: Tata Viki Gabor 11.06.24, 17:40
      dreg13 napisała:

> Nienawidzę agresji drogowej.

Też. Ale muszę przyznać, że jest coś w jeździe samochodem, że nawet mnie czasami "wzrasta mocno ciśnienie". I zaraz po tym jak ochłonę to cieszę się, że nie ma u nas tak powszechnego dostępu do broni.
      • dreg13 Re: Tata Viki Gabor 11.06.24, 17:42
        Mi wzrasta cisnienie przy drogowych chamach i cwaniakach, przy debilach i zapierdalaczach.
        • berdebul Re: Tata Viki Gabor 11.06.24, 17:54
          I wszystkich ich spotkasz na tej trasie. Zajeżdżanie drogi, zajmowanie bus pasa, wciskanie przed samym tunelem - dramat. Bardzo źle rozwiązano ponowne zamknięcie jednego z tuneli.
          • ewka.n Re: Tata Viki Gabor 11.06.24, 18:17
            Jak pamiętam, to tam zawsze źle rozwiązywano wszelkie zmiany ruchu. Dawno temu, jak wybudowano ten tunel lewoskręt z Jerozolimskich pod rondem do Prymasa, to się okazało, że nie mieszczą się TIR-y. Na trasie, które wtedy stanowiła "zachodnią obwodnicę" miasta 🙄

W ogóle sposób przeprowadzania remontów w Warszawie potrafi doprowadzić do szewskiej pasji. Ile czasu (chyba ze 2 lata!!!) było zablokowane tak ważne skrzyżowanie jak Puławska z Goworka przez budowę tramwaju do Wilanowa?! Korki niebotyczne, a już przed 16:00 nikogo na placu budowy nie było 🤬
            • berdebul Re: Tata Viki Gabor 11.06.24, 19:46
              Teraz przy Blue city masz jeden pas do wjazdu w tunel, reszta to bus pas. Przed wjazdem do tego zbyt niskiego tunelu buspas się kończy, żeby można było zjechać na rondo i tam albo skręcić w lewo (jak samochody z tunelu) albo jechac prosto.
              Wyjazd z niskiego tunelu ma na końcu znak stop i człowiek trafia na ruch z 2 pasów z ronda. Korek zaczyna się po 6 rano i praktycznie nigdy nie znika.
              • heca7 Re: Tata Viki Gabor 11.06.24, 19:55
                Tam zawsze jest korek. Ile razy nie jechałam tamtędy to albo widziałam stłuczkę, zwykle delikatną na szczęście albo o mało co stłuczkę tongue_out Myślałam sobie wtedy, że tam policja powinna postawić taką budkę dla policjanta z drogówki co by już nie fatygowali do każdego zdarzenia radiowozu tongue_out
                • berdebul Re: Tata Viki Gabor 11.06.24, 23:31
                  Normalnie dało się jeździć, teraz jest dużo gorzej. Budka powinna być żeby autobusy mogły jeździć.
        • straszliwywypadek Re: Tata Viki Gabor 11.06.24, 18:01
          dreg13 napisała:
          > Mi wzrasta cisnienie

Nie mi a mnie.
          sjp.pwn.pl/poradnia/haslo/Kiedy-mnie-a-kiedy-mi;22511.html
          • szeptucha.z.malucha Re: Tata Viki Gabor 12.06.24, 08:09
            A, Tobie ciśnienie wzrasta😜
            • kokosowy15 Re: Tata Viki Gabor 12.06.24, 11:01
              Nie "tobie", tylko "ci".
      • nick_z_desperacji2 Re: Tata Viki Gabor 11.06.24, 22:06
        road rage
    • alicia033 Re: Tata Viki Gabor 11.06.24, 18:19
      Chciałabym jednak zobaczyć nagranie z tego zdarzenia. I tak ze 200 metrów jazdy obu panów przed nim.
      • mc.dongs Re: Tata Viki Gabor 11.06.24, 18:23
        Cokolwiek się działo przed nikt nie ma prawa używać przemocy
        • alicia033 Re: Tata Viki Gabor 11.06.24, 18:34
          mc.dongs napisała:

> Cokolwiek się działo przed nikt nie ma prawa używać przemocy

Aha.
          Ale możesz spać spokojnie, nikt ci nie zabroni nadstawiania drugiego policzka.
          • mc.dongs Re: Tata Viki Gabor 14.06.24, 19:08
            Popierasz przemoc? Wobec kobiety??? Aha
      • lauren6 Re: Tata Viki Gabor 11.06.24, 19:46
        Aha, i te 200 metrów usprawiedliwia pryskaniem dziecku gazem po oczach? Weź się puknij w łeb.
        • karyna-z-tarchomina Re: Tata Viki Gabor 11.06.24, 19:53
          Viking Gabor to nie jest dziecko i za te wszystkie wydane gnioty jej się nalezalo.

TO ZART <- info dla niekumajacych zartow
        • alicia033 Re: Tata Viki Gabor 11.06.24, 20:19
          lauren6 napisała:

> Aha, i te 200 metrów usprawiedliwia pryskaniem dziecku gazem po oczach? Weź się
          > puknij w łeb.

jakiemu dziecku?
          • lauren6 Re: Tata Viki Gabor 12.06.24, 11:42
            Temu, 16 letniemu. W polskim prawie dzieckiem się jest do 18rż.
            • alpepe Re: Tata Viki Gabor 12.06.24, 12:04
              Ale wiesz, że nikt jej nie psiknął, tylko jej staremu, a jej się przypadkiem dostało?
            • husky_cat Re: Tata Viki Gabor 12.06.24, 12:05
              I sądzisz, że podczas awantury ktoś ją pytał o wiek?
              Bo ona to akurat wygląda na co najmniej 10 lat więcej niż 16 lat
        • jasnoklarowna Re: Tata Viki Gabor 11.06.24, 21:59
          Ja nie wiem jak było ale się pojawiła w komentarzach informacja, że pan prysnął gazem jak tata zaczął uderzać w maskę pana samochodu. I podobno tak ten nadgarstek uszkodził. Jeśli faktycznie to prawda to zmienia optykę😀. Bo podobno zajechanie było odpowiedzią na zajechanie.
          A potem tata zemdlał że stresu.

Matko jak ja się boję takich zajeżdżających. No nie są to normalni. Ani ten kto pierwszy ani ten kto drugi zajechał w odwecie.
          • memphis90 Re: Tata Viki Gabor 11.06.24, 22:52
            Wg oświadczenia menagera Viki panowie zapukali w okienko, tatko otworzył, panowie psiknęli przez okno gazem, córcia dostała rykoszetem i musiała jechac do prywatnej specjalistycznej kliniki gdzie po wielu badaniach potwierdzono, że na szczęście nadal widzi…

Tzn szczerze współczuję nastolatce, to żadna przyjemność dostać gazem w twarz (kto był na Czarnych Marszach to wie), ale histeryczne pienia dziennikarzy o cudownie ocalałym wzroku są absurdalne.

Tatko natomiast został ponoć pobity pięściami aż do utraty przytomności, ale nie stanowiło to podstawy do zatrzymania na obserwację i już wyszedł z SOR do domu…

Więc zobaczymy - jak ostatnio dziennikarze ogłosili ciężkie zagrożenie życia i pobyt w ciężkim stanie na OIOM tego pana od afery wizowej, to się okazało, że się w nadgarstek zadrapał i nawet nie musiał kucać i kaszleć.
        • husky_cat Re: Tata Viki Gabor 12.06.24, 10:53
          Akurat policja twierdzi, że Vicky nie ucierpiała w tym konflikcie.
          Poza tym, ona wygląda tak, że nikt by pomyślał, że ma tylko 16 lat.
          Wygląda na to, że tatuś Gabor zajechal komuś drogę, walil pięściami w samochod innego kierowcy i tak złamał nadgarstek ☺, więc dostał gazem po oczach.
          Ale oczywiście, to wszystko rasizm, ksenofobia i niechęć do Romów.
          Sama byłam w ubiegłym roku świadkiem awantury jaka romska rodzina zrobiła w jednym z marketów bo obsługa nie chciała otworzyć dla nich kolejnej kasy, a była spora kolejka, więc nic w ich wykonaniu mnie nie zdziwi.
          Też były z ich strony wyzwiska i oskarżenia o rasizm ma koniec☺
          • lauren6 Re: Tata Viki Gabor 12.06.24, 11:44
            Byłaś bezpośrednim świadkiem zdarzenia, że z taką pewnością się o nim wypowiadasz? Bo wygląda na to, że powielasz plotki z magla.
            • husky_cat Re: Tata Viki Gabor 12.06.24, 12:00
              A twoje informacje to skad pochodza jeśli nie z magla?
            • memphis90 Re: Tata Viki Gabor 12.06.24, 21:00
              Rzecznik policji:
              „ 53-letni mężczyzna, który przewoził 16-letnią pasażerkę, chcąc ominąć korek do tunelu w kierunku Woli, próbował zmienić pas, przejeżdżając przez linię ciągłą, czym zajechał drogę prawidłowo jadącemu pojazdowi marki Renault, którym kierował 34-latek. 53-latek zatrzymał swój samochód, zablokował przejazd i wysiadł z samochodu. Wywiązała się awantura słowna — informuje nas Rafał Wieczorek.” 🤷‍♀️
              • alicia033 Re: Tata Viki Gabor 12.06.24, 23:03
                memphis90 napisała:

> Rzecznik policji:
                > „ 53-letni mężczyzna, który przewoził 16-letnią pasażerkę, chcąc ominąć korek do tunelu w kierunku Woli, próbował zmienić pas, przejeżdżając przez linię ciągłą, czym zajechał drogę prawidłowo jadącemu pojazdowi marki Renault, którym kierował 34-latek. 53-latek zatrzymał swój samochód, zablokował przejazd i wysia
                > dł z samochodu
                . Wywiązała się awantura słowna — informuje nas Rafał Wieczorek.” 🤷‍♀️

ziobro zaskoczenia
          • taki-sobie-nick Re: Tata Viki Gabor 12.06.24, 23:12
            A media twierdzą, że był to "atak na Viki". No cóż, jest to bardziej medialne niż atak na jej tatusia...
    • karyna-z-tarchomina Re: Tata Viki Gabor 11.06.24, 18:27
      Ludziom porządnie odbija, żeby się z powodu korka aż kłócić i pobic, chore umysły. Edyta Górniak mówiła kiedyś, że na swiecie zachodzą zmiany energetyczne, tak duże że część osób od tego zwariuje, wszyscy z niej szydzili a tu proszę, wyglada na to ze zaczyna się nerwowa apokalipsa.
      • alpepe Re: Tata Viki Gabor 11.06.24, 19:47
        A ona tylko znała swoich ziomków big_grin
        • karyna-z-tarchomina Re: Tata Viki Gabor 11.06.24, 19:49
          Edyta czy Viki?
          • alpepe Re: Tata Viki Gabor 11.06.24, 19:54
            Edyta wiedziała, jaki jest ojciec Viki. Waleczny Rzymianin, już mu się coś podobnego zdarzyło, tylko ten drugi wtedy nie miał gazu przy sobie.
            • karyna-z-tarchomina Re: Tata Viki Gabor 11.06.24, 19:58
              Aaaaaa no możliwe, możliwe.
              Ale ja to widzę też w internecie i nawet tu na forum. Strasznie nerwowe ludzie się porobili ☹️
              • alpepe Re: Tata Viki Gabor 11.06.24, 20:11
                Nie znam innej Polski, tylko z nerwowymi ludźmi.
                • moni_485 Re: Tata Viki Gabor 12.06.24, 07:10
                  alpepe napisała:

> Nie znam innej Polski, tylko z nerwowymi ludźmi.
                  >

Ale to tylko ci są pobudzeni, którzy z Niemiec tu przyjeżdżają jak tata Viki urodzonej w Hamburgu.
                  • alpepe Re: Tata Viki Gabor 12.06.24, 08:51
                    Bullshit
                • moni_485 Re: Tata Viki Gabor 12.06.24, 08:54
                  alpepe napisała:

> Nie znam innej Polski, tylko z nerwowymi ludźmi.
                  >

Bullshit.
                  • alpepe Re: Tata Viki Gabor 12.06.24, 09:00
                    Innymi słowy wiesz lepiej, co ja znam, tak?
                    No właśnie, tępaku. Nawet riposty trzeba umieć kopiować odpowiednio do kontekstu.
                    • karyna-z-tarchomina Re: Tata Viki Gabor 12.06.24, 11:00
                      alpepe napisała:

> Innymi słowy wiesz lepiej, co ja znam, tak?
                      > No właśnie, tępaku. Nawet riposty trzeba umieć kopiować odpowiednio do kontekst
                      > u.
                      >

Nerwowa jesteś 😬
                    • moni_485 Re: Tata Viki Gabor 12.06.24, 11:31
                      alpepe napisała:

> Innymi słowy wiesz lepiej, co ja znam, tak?
                      > No właśnie, tępaku. Nawet riposty trzeba umieć kopiować odpowiednio do kontekst
                      > u.
                      >
                      Wkur...... debigrantka zaprzecza sama sobie. I kto jest nerwowym tępakiem? Debigrantka z Niemiec przesiadująca na polskim forum i z tego szczęścia emigranckiego plująca jadem na Polskę i Polaków 🤣.
                      • kot_filemon88 Re: Tata Viki Gabor 12.06.24, 11:36
                        Nienormalna jesteś. Akurat Alpepe Polskę docenia i urlopuje nad polskim morzem. Nigdy się niepochlebnie o PL nie wypowiadała. I ma tu nieruchomości.
    • dwa_kubki_herbaty Re: Tata Viki Gabor 11.06.24, 19:39
      Mnie tylko wkur... jak jadę autostradą własciwie wlekę się, sznur tirów na prawym i ktoś z tylu siedzi mi na dupie i oczekuje nie wiem czego, ze wbije się między tiry żeby on mógł być o przede mną i dalej jechać tak samo bo sznurek aut na lewym na kilometr.
      Takie akcje zawsze przy Wrocławiu, bo nawet pasa awaryjnego nie ma, pewnie dlatego co tydzień po kilka dzwonów na A4 u nas.
      • karyna-z-tarchomina Re: Tata Viki Gabor 11.06.24, 19:52
        O nieeeerr, zaraz będzie awantura o jazdę autostradą 🤕
      • alicia033 Re: Tata Viki Gabor 11.06.24, 20:22
        dwa_kubki_herbaty napisała:

> i ktoś z tylu siedzi mi na dupie i oczekuje nie wiem czego, ze wbije się między tiry żeby on mógł być o przede mną i dalej jechać tak samo bo sznurek aut na lewym na kilometr.

o, na tym forum są trzy takie: thank_you, shellerka vel ostatnio pffpffpff i piaziuta.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka