kotejka 13.06.24, 21:08 Szukam bluzy z mięsistej dzianiny, dresowki, ale ma być długa długa, jak płaszczyk, przynajmniej do kolan, a chętnie i dłuższa. Przy tym - nie wyglądać jak podomka. Znajdę takie coś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
primula.alpicola Re: Dorada zakupowa 13.06.24, 22:23 Mktp ma takie płaszczobluzy Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Dorada zakupowa 13.06.24, 23:30 W tedi kupiłam, czarna, z kapturem, z kieszonką kangurką, jedną mam że ściągaczem, drugą bez, z małymi rozcięciami po bokach. Noszę do grubych rajstop. Tylko jakość pewnie taka jak w tedi 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Dorada zakupowa 14.06.24, 05:46 Mhm dzieki wielkie, szukam szukam Chodzi mi o takie rozpinane właśnie, nie sukienkowe Taka dresowa sukienkę mam z Diverse jedna, a ja chcę taki długi bluzoplaszczyk, płaszczobluze? Żeby narzucić po treningu, jak potrzebuje jeszcze do sklepu zająć i zadkiem w ćwiczebnym stroju nie świecić Nie wiedziałam, że jest aż taki wybór,.super są niektóre Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Dorada zakupowa 14.06.24, 05:56 Szukaj Femi Stories - może na Allegro czy gdzieś, bo niestety się zamknęli, ale mieli dokładnie takie bluzy i do tego ze wspaniałej bawełny. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Dorada zakupowa 14.06.24, 09:35 Ja taką długą bluzę kupiłam właśnie w Diverse. I co jak co, ale dresowe ubrania to mają porządne. Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Dorada zakupowa 14.06.24, 12:09 tam poszlam najpierw bardzo lubie ich dresowki - mam bluzy, spodnie i dresowe sukienki ale akurat tak dlugiego bluzoplaszczyka jak szukam teraz - nie mają Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa3 Re: Dorada zakupowa 14.06.24, 12:31 W new yorker widziałam też długie płaszcze z kapturem takie dresowe. Odpowiedz Link Zgłoś
b-b1 Re: Dorada zakupowa 14.06.24, 09:08 Antaresa-długie bluzy są oversize- ale gatunkowo fajne( trzeba sprawdzać, nie wszystkie sa bawełniane). Odpowiedz Link Zgłoś