princesswhitewolf 15.06.24, 16:11 Przewijac w dol lub w gore: youtube.com/shorts/ZxUo4-EjPLE?si=wV7PMM01JFRzTBb3 Czy ktorejs ematki dziecko tez jest tak utalentowane? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
princesswhitewolf Re: Utalentowana mala piosenkarka 15.06.24, 16:14 Tu wiecej: youtube.com/shorts/xFungXHzUBU?si=VfmN_oPuo08EA6Oh youtube.com/shorts/YStbbIaeJGg?si=rD3T0PPNKUi85yp_ youtube.com/shorts/F8ffs1JLFjQ?si=t5rsXq909PP-DRZF youtube.com/shorts/BlBtHMeiQqg?siICdIeVUtbRTsbkB Odpowiedz Link Zgłoś
brenya78 Re: Utalentowana mala piosenkarka 15.06.24, 16:23 Nie. Moje dziecko ma dzieciństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Utalentowana mala piosenkarka 15.06.24, 16:25 Mysle ze ta tez. Jej to ciezko nie przychodzi- na tym polega talent Tak samo z talentem sportowym, artystycznym itd Odpowiedz Link Zgłoś
pani.asma Re: Utalentowana mala piosenkarka 15.06.24, 16:28 Jakie osiągnięcia ma mały Prince Dawaj princess Rozumiem że po to założyłaś wątek ? Chętnie osłucham Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Utalentowana mala piosenkarka 15.06.24, 16:32 Watek zalozylam bo mnie urzekla ta dziewczynka A Dziubdziusia to wolaja rozni nauczyciele jak faceta z IT nie ma a cos im nie dziala. Taki ma talent. Nie taki fantastyczny jak ta dziewczynka Odpowiedz Link Zgłoś
beneficia Re: Utalentowana mala piosenkarka 15.06.24, 20:04 Nieładnie się zachowujesz, od dawna, w stosunku do Princess. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Utalentowana mala piosenkarka 15.06.24, 20:13 Beneficia, nieladnie to tu sie zachowuje pol.forum. a z asma my sie droczymy. Krzywdy sobie nie zrobimy. Odpowiedz Link Zgłoś
pani.asma Re: Utalentowana mala piosenkarka 16.06.24, 09:40 Daj spokój Prinzess to kolejna zawistnica która zazdrości nam naszych utalentowanych dzieci bo nie ma nic do napisania o swoich Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Utalentowana mala piosenkarka 15.06.24, 21:17 pani.asma napisała: > Jakie osiągnięcia ma mały Prince > Dawaj princess > Rozumiem że po to założyłaś wątek ? > Chętnie osłucham Rugby, piłka nożna. Zdolny skubaniec. Kiedyś dziewczyny będą go wyrywać. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Utalentowana mala piosenkarka 16.06.24, 09:37 Nie przelogowalas sie?🙃 Odpowiedz Link Zgłoś
pani.asma Re: Utalentowana mala piosenkarka 16.06.24, 09:41 No nie już go podobno wyrywają i jedna go zaciągnęła do jakiegoś symbolicznego ślubu w szkole Tak że już jest „zajęty „ od przedszkola Odpowiedz Link Zgłoś
pani.asma Re: Utalentowana mala piosenkarka 15.06.24, 16:27 Twierdzi że będzie mieć najlepsze świadectwo z całej klasy w polskiej szkole Zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Utalentowana mala piosenkarka 15.06.24, 16:34 Ale ona ma 12 lat dopiero. W tym wieku to wszystkie dzieci maja chyba jeszcze same " piatki". Odpowiedz Link Zgłoś
karmello29 Re: Utalentowana mala piosenkarka 16.06.24, 09:50 princesswhitewolf napisała: > Ale ona ma 12 lat dopiero. W tym wieku to wszystkie dzieci maja chyba jeszcze s > ame " piatki". ale gdzie tak jest ?w prywatnych szkolach?bo w publicznej nikt nie ma samych "piatek " za darmo i nie wiem czemu tak brzydko deprecjonujesz? u corki w szkole nie zdało jedno dziecko bo zle sie uczyl ( w 4 klasie sp),inni maja 3 ,4-w zaleznosci od wiedzy-nauczyciele nie maja zamiaru dawac nikomu piatki za sam fakt ze ma 11 czy 12 lat,na litosc boską.... Odpowiedz Link Zgłoś
nick_z_desperacji2 Re: Utalentowana mala piosenkarka 15.06.24, 16:33 Dla mnie (pomijając pajaców w jury) tu masz o wile większy talent www.youtube.com/watch?v=yEChO4jgHK4 www.youtube.com/watch?v=mZ8QH_y1Gl0 Problem w tym, że większość tych dzieciaków ginie, bo nie da się całej kariery jechać na coverach. Za to można zupełnie nie umieć śpiewać i zostać legendą (np. grunge) Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Utalentowana mala piosenkarka 15.06.24, 16:39 Trzebaby posluchac ich w wiekszej ilosci piosenek w ich wykonaniu niz jedna moim zdaniem by ocenic talent. A z Grunge to nie jest tak zle ... Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Utalentowana mala piosenkarka 15.06.24, 19:51 Mnie urzekła ta dziewczynka Six year old Aaralyn & Izzy sing "ZOMBIE SKIN" on America's Got Talent. ***** Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Utalentowana mala piosenkarka 15.06.24, 20:15 Masz specyficzny gust Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Utalentowana mala piosenkarka 15.06.24, 21:04 O!! Śpiewające dzieci, wątek dla mnie Oglądam pasjami Voice Kids, bo uwielbiam. Ostatnio jestem fanką Marty Porris Zalewskiej: Marta lat 12: www.youtube.com/watch?v=vTmEA0h2FIM&pp=ygUMbWFydGEgcG9ycmlz www.youtube.com/watch?v=UNxvzp-PMyo&pp=ygUMbWFydGEgcG9ycmlz I Marta lat 14: www.youtube.com/watch?v=8bZmoGmrIhI&pp=ygUMbWFydGEgcG9ycmlz www.youtube.com/watch?v=a_jrp0oh4YE&pp=ygUMbWFydGEgcG9ycmlz Ta ostatnia piosenka brzmi już tak profesjonalnie, że zawsze doznaję szoku, gdy na końcu wchodzi dżingiel "This is the Voice Kids". Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Utalentowana mala piosenkarka 15.06.24, 23:21 No ta ostatnia to naprawde talent Odpowiedz Link Zgłoś
em_em71 Re: Utalentowana mala piosenkarka 16.06.24, 10:04 Moi synowie poszli w ojca albo dziadków, bo słoń na ucho nadepnął jednemu i drugiemu. I dobrze, bo może miałabym zakusy aby posyłać do szkoły muzycznej. Odpowiedz Link Zgłoś