saszanasza 19.06.24, 09:08 Dziewczyny potrzebuje na już jakąś dobrą powieść dla Pani 70+. Biegnę właśnie do empiku🙈 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paola.brunetti Re: Pytanie na szybko 19.06.24, 09:16 Seria Warszawianka Igi Żmiejewskiej, mojej mamie bardzo się podobała i ja też z przyjemnością przeczytałam. Odpowiedz Link Zgłoś
kocynder Re: Pytanie na szybko 19.06.24, 09:18 A mnie (i moją mamę) kompletnie nie. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Pytanie na szybko 19.06.24, 09:19 No ale wez coś powiedz, co lubi. Tak chociaż mniej wiecej: romans, kryminał, thriller? Odpowiedz Link Zgłoś
kocynder Re: Pytanie na szybko 19.06.24, 09:19 A co ta pani lubi? Reportaże? Kryminały? Obyczajowe? Historyczne? Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Pytanie na szybko 19.06.24, 15:58 Sorry ze się nie odzywałam...co lubi kompletnie nie wiem, bo to prezent dla osoby z pracy która jest "dochodząca". Kupiłam "Ciężar atramentu" Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Pytanie na szybko 19.06.24, 16:22 zła książka, bo nazwa będzie się starszej pani kojarzyła z byciem ciężarem, z testamentem (napisanym atramentem) itp. Odpowiedz Link Zgłoś
ageman Re: Pytanie na szybko 19.06.24, 23:07 He he, nie znasz tej książki ? Ja przeczytalam i jestem pewna, ze nie bedzie się tak kojarzyć. Dobry wybór ! Aga Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Pytanie na szybko 20.06.24, 05:07 ageman napisała: > He he, nie znasz tej książki ? > Ja przeczytalam i jestem pewna, ze nie bedzie się tak kojarzyć. > Dobry wybór ! > Aga Ta książka i mnie zaciekawiła. Zamówiłam też dla siebie🤪 Odpowiedz Link Zgłoś
straszliwywypadek Re: Pytanie na szybko 19.06.24, 15:58 iwles napisała: > I co kupiłaś? Jeszcze nie dobiegła do tego empiku. A mogła przecież wsiąść w samochód i podjechać. Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Pytanie na szybko 19.06.24, 16:56 straszliwywypadek napisał: > iwles napisała: > > I co kupiłaś? > > > Jeszcze nie dobiegła do tego empiku. > A mogła przecież wsiąść w samochód i podjechać. Nawet gdybym dostarczyła się do tego empiku helikopterem lub teleportując się i tak bym nie odpisała, gdyż pozostały czas spędziłam w pracy…uwaga….pracując. Wyprzedzając pytania, moje wyjście w trakcie pracy bylo z polecenia szefowej😁 Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Pytanie na szybko 19.06.24, 21:22 Stulatek wyskoczył przez okno i zniknął Odpowiedz Link Zgłoś
ardzuna Re: Pytanie na szybko 19.06.24, 22:18 Panie 70+ różne są. Kupiłabym jakieś książki ostatnich noblistów literackich albo laureatów nagrody Bookera, to zadowoli także i ambitniejsze panie 70+. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Pytanie na szybko 20.06.24, 07:33 Stulecie Winnych? Mojej matce się podobało. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Pytanie na szybko 20.06.24, 08:01 Ale pewnie przed obejrzeniem serialu. Znam wiele osób, które po obejrzeniu wersji filmowej, nie chcą już czytać książki, która została zekranizowana (ogólnie, a nie tylko Stulecie winnych 😊) Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Pytanie na szybko 20.06.24, 17:34 iwles napisała: > > Ale pewnie przed obejrzeniem serialu. > Znam wiele osób, które po obejrzeniu wersji filmowej, nie chcą już czytać książ > ki, która została zekranizowana (ogólnie, a nie tylko Stulecie winnych 😊) > > To ja tak mam🙈 Jak już obejrzę, to nie przeczytam. Odpowiedz Link Zgłoś