tanebo001 25.06.24, 18:19 Potrzebuję dorady zapachowej. Jaki męski zapach podoba wam się najbardziej? Zapach perfum oczywiście. I drugie pytanie - jak podoba wam się Tom Ford grey vetiver? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropkacom Re: Dorada zapachowa 25.06.24, 18:23 Le Male Elixir Jean Paul Gaultier. To lepiej i chyba taniej nawet niż Grey Vetiver. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Dorada zapachowa 25.06.24, 18:25 Comme des Garcons 2 te\z jest dobre. Moim zdaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Dorada zapachowa 25.06.24, 18:26 Mój màż od 25 lat pachnie tym starym. Uwielbiam! 😊 Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Dorada zapachowa 25.06.24, 18:29 Tym w czarnej butelce? Też bardzo dobry. Teraz jest moda na zapachy typu Angels' Share By Kilian. Odpowiedz Link Zgłoś
taniax Re: Dorada zapachowa 25.06.24, 18:31 Le Male JPG odkryłam ze 30 lat temu robiłam nim oprysk każdemu swojemu facetowi. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Dorada zapachowa 25.06.24, 18:35 Ja piszę o tym z 2023 Le Male Elixir. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Dorada zapachowa 25.06.24, 18:35 kropkacom napisała: > Le Male Elixir Jean Paul Gaultier. Tego już nie lubię. Ze dwa miesiące temu córka wypsikala mi resztki w sypialni, psikala "gdzie bądź", nie wiem, w ściany chyba wsiąkło, bo nadal czuć jakby to było wczoraj 🙄 niezły zajzajer. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Dorada zapachowa 25.06.24, 18:46 To ulubione, zimowe perfumy mojego męża ale chyba musi sobie znaleźć coś innego, bo nie zniosę:p Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Dorada zapachowa 25.06.24, 18:53 Boss Bottled Elixir mojemu mężowi się podobał. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Dorada zapachowa 25.06.24, 18:52 Gucci Pour Homme ponad wszystko, ale tylko wersja z czarna pepitka, niestety dosc trudno dostepny przy mojej wrazliwosci na zapachy wspoldomownicy maja ciezki orzech do zgryzienia a te konkretne gucci toleruje bardzo dobrze natomiast wiem jakiego szczerze nie znosze: Kenzo, granatowa 'przechylona' butelkq, nosz kurde, koperek i ogorki kiszone Odpowiedz Link Zgłoś
jak_zwykle_wszystko_zajete Re: Dorada zapachowa 25.06.24, 21:50 Victor & Rolf, Spicebomb, ale to też pewnie kwestia skóry i tego jak na niej dany zapach się rozwija Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Dorada zapachowa 25.06.24, 23:45 Jeszcze w wątku obok wyszło że się źle ubieram. Jak wygląda dobrze ubrany mężczyzna? Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Dorada zapachowa 26.06.24, 09:47 Potocznie? Pewnie zgodnie z ogólnymi trendami i jednak bardziej elegancko. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Dorada zapachowa 26.06.24, 09:50 Czyli??? Bo Vogue Man to chyba kiepski wzór? Odpowiedz Link Zgłoś
lucadimontezemolo Re: Dorada zapachowa 26.06.24, 06:11 Loewe 7, ale stara wersja. Mnie grey vetiver się podoba, czasami sobie używam. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Dorada zapachowa 26.06.24, 08:04 Wiem, czego nie znoszę, perfum z ambroksolem, nieważna nazwa. Natomiast mąż wszedł w posiadanie kremu do rąk dla mężczyzn, i właśnie sprawdzałam, jak się to nazywa po żelu pod prysznic, Citrus Wood ze Starej Mydlarni. Krem do rąk pachnie dość intensywnie i jest to bardzo ładny zapach, ciepły, korzenny, dla faceta z przyjaznym vibem. Wiem, że Stara Mydlarnia ma też wodę toaletową. Mój mąż pachnie w lato zwykle Missoni Wave albo Versace Man Eau Fraiche. Odpowiedz Link Zgłoś