Dodaj do ulubionych

Kobieta z klasą

• kropkaa Re: Kobieta z klasą 27.08.24, 19:32
      Najpierw była moda na "jak wyglądać drogo" i porady jak wystylizować marynarkę z Zary, aby wygąldała jak nie z Zary.
      Potem przyszła moda na old mani i 20+ gwiazdki z torbiszczami Hermesa radziły, ze dżinsy absolutnie nie są old mani, ale za to pelerynka i kokarda wielkości dwóch głów jak najbardziej.
      Teraz natomiast nadchodzi kobieta z klasą. Wystarczy kupić ebuka z linkami od Sinsaya (dla biednych) do Loro Piana (dla bogatszych), kupić kilka fatalaszków i już prawie jest się kobietą z klasą.
      Co będzie kolejnym ig-trendem na razie nie wiadomo.
    • kocynder Re: Kobieta z klasą 27.08.24, 19:53
      A ja chyba nie jestem pewna...
      Bo z jednej strony nigdy nie pretendowałam do "bycia kobieta z klasą", a nie mam tiszertów z bajek (ani innych gadżetów "kidultowskich - plastikowe kolczyki w kształcie wisienek czy skarpetki w Kubusia Puchatka to nie moja bajka), nie przepadam za biżuterią "odświąteczną", zdecydowanie wolę wzory neutralne sezonowo...
      Z drugiej strony, jak dziewczyny piszą "nie ciuchy świadczą o klasie" - niby nie, ale kobieta z klasą nie ubierze się w wycieruchane dżinsy i powyciągany sweter na uroczystość. Czyli jednak ten strój też...
    • ajr27 Re: Kobieta z klasą 27.08.24, 21:18
      Kobieta z klasą nawet nie wie, że istnieją koszulki z bajką dla dorosłych , plastikowa biżuteria i gumowe buty. Kobieta z klasą na chrzest dostawała pierścionek z brylantem na palec u stópki od wuja o nazwisku co najmniej Zamoyski i od kołyski nosi muśliny i jedwabie.
      • kabaret234 Re: Kobieta z klasą 27.08.24, 22:35
        Dodatkowo, jak pisała Zofia Fredro w swoich wspomnieniach, brylant nie musi być duży, ale musi być z dobrym "ogniem".
    • swiezynka77 Re: Kobieta z klasą 28.08.24, 10:15
      Kobieta z klasą nie siada obcym mężczyznom na kolanach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka