prosbaoporade5 30.09.24, 21:40 Dzień dobry, Pytanie gdzie stołują się Wasi studenci jeśli na studia wybrali Gdańsk? Gdzie jest tanio i smacznie i niedaleko kampusu Oliwa? Z góry dziękuję za wszelkie informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: Stołówka studencka Gdansk 30.09.24, 21:55 Wiem, nie na temat, ale czasem czytam to forum i zwyczajnie nie dowierzam własnym oczom. Odpowiedz Link Zgłoś
leosia-wspaniala Re: Stołówka studencka Gdansk 30.09.24, 23:11 Ja też. Czekam na pytanie o ksero w Poznaniu i najlepsze kebaby dla studenta w Krakowie (żeby się po nocnym gastro nie zatruł). Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Stołówka studencka Gdansk 01.10.24, 09:12 Kiedy już sądzisz, że tego nie da się przebić... Odpowiedz Link Zgłoś
little_fish Re: Stołówka studencka Gdansk 01.10.24, 09:24 No ale to żart przecież jest 😃 Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Stołówka studencka Gdansk 02.10.24, 07:21 bazia_morska napisała: > Jest i to Boskie Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Stołówka studencka Gdansk 02.10.24, 09:25 O boże, nie wierzę, zebranie rodziców studentów😅 Odpowiedz Link Zgłoś
little_fish Re: Stołówka studencka Gdansk 02.10.24, 09:33 A ja nie wierzę, że ludzie się łapią 😜 na żarty Odpowiedz Link Zgłoś
prosbaoporade5 Re: Stołówka studencka Gdansk 02.10.24, 09:38 Nie dziw się. Tutaj połowa to ograniczone osoby, które hejtują za pytanie GDZIE TANIO JEŚĆ. Nie dowierzają też, że osoby starsze niż urodzone 2005 studiują. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Stołówka studencka Gdansk 02.10.24, 09:41 Jestes nienormalna, w dobie internetu, social mediow, a ty sie pytasz, gdzie bombelek moze zjesc tanio JP. Odpowiedz Link Zgłoś
prosbaoporade5 Re: Stołówka studencka Gdansk 02.10.24, 09:48 Pytam dla siebie. Często na forum, mimo doby internety, padają podobne pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
szeptucha.z.malucha Re: Stołówka studencka Gdansk 03.10.24, 07:28 He, he, ja w 50 wiośnie życia też zaczynam nowe studia, acz w weekendy chętnie dowiem się, gdzie mogę zjeść koło uczelni Odpowiedz Link Zgłoś
mizantropka_20 Re: Stołówka studencka Gdansk 03.10.24, 16:49 A, że zwołane na 31 listopada wierzysz? Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Stołówka studencka Gdansk 04.10.24, 08:27 Nie zwróciłam uwagi na datę🙈 Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Stołówka studencka Gdansk 01.10.24, 09:13 No co, może to ematka studentka. I pyta o bar, tak jak inne pytają o dobrą knajpę Odpowiedz Link Zgłoś
feniks_z_popiolu Re: Stołówka studencka Gdansk 01.10.24, 09:30 Może studentka zaoczna np.z Berlina Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Stołówka studencka Gdansk 01.10.24, 09:42 Albo z dalekiego Wschodu, czy tam innej Afryki i słabo się orientuję jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
prosbaoporade5 Re: Stołówka studencka Gdansk 03.10.24, 09:50 malia napisała: > Albo z dalekiego Wschodu, czy tam innej Afryki i słabo się orientuję jeszcze Kolejna milusia emateczka Odpowiedz Link Zgłoś
prosbaoporade5 Re: Stołówka studencka Gdansk 02.10.24, 09:39 Rozwiń myśl proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
prosbaoporade5 Re: Stołówka studencka Gdansk 03.10.24, 09:51 feniks_z_popiolu napisał: > Może studentka zaoczna np.z Berlina Co jest nie tak z Berlinem? Wytłumaczysz hejterko? Odpowiedz Link Zgłoś
prosbaoporade5 Re: Stołówka studencka Gdansk 02.10.24, 13:27 alpepe napisała: > Wiem, nie na temat, ale czasem czytam to forum i zwyczajnie nie dowierzam własn > ym oczom Dziwi Cię, że ludzie jedzą? Odpowiedz Link Zgłoś
prosbaoporade5 Re: Stołówka studencka Gdansk 01.10.24, 13:30 Tak. To dla mnie. Rozpoczęłam studia. Ktoś pomoże? Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Stołówka studencka Gdansk 01.10.24, 22:24 Stołówka na campusie. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Stołówka studencka Gdansk 01.10.24, 22:35 Wychodzisz z campusu. Zaczepiasz pierwszego lepszego gdańszczanina i pytasz o powyższe. Jeszcze lepiej zapytać pracownika jakiegoś sklepu obok campusu. Odpowiedz Link Zgłoś
bieda_tubka Re: Stołówka studencka Gdansk 02.10.24, 08:56 taaaak, studentka (czyli rocznik 2005) pyta na forum. dla matek Odpowiedz Link Zgłoś
prosbaoporade5 Re: Stołówka studencka Gdansk 02.10.24, 09:22 Czy Ty jesteś aż tak ograniczona? Czy tylko mlozdziez studiuje? Odpowiedz Link Zgłoś
prosbaoporade5 Re: Stołówka studencka Gdansk 02.10.24, 09:25 Skąd pomysł że jestem rocznik 2005? Tubka Ty jesteś ograniczona w swoim świecie. Ludzie żyją różnie. Pytanie dotyczyło GDZIE JEŚĆ TANIO. Kumasz? Odpowiedz Link Zgłoś
tiffany_obolala Re: Stołówka studencka Gdansk 02.10.24, 00:29 Zobaczcie, w sumie śmierdzi trollizną, bo to niewłaściwy target: studentka nie pyta na forum (nie wie zwykle, że fora jeszcze istnieją), matka się ośmiesza nadopiekuńczością. Ale gdybym spytała "co polecacie w centrum Warszawy, bo zaczęłam nową pracę koło Złotych Tarasów", to dostałabym x odpowiedzi typu "najlepsze pierogi są tu, a tu jest przyzwoity chińczyk, a tu normalnie jest drogo, ale lunch dnia jest tani". Odpowiedz Link Zgłoś
prosbaoporade5 Re: Stołówka studencka Gdansk 02.10.24, 08:26 Przecież piszę tu od dawna. Ludzie! Co jest z Wami nie tak!! Odpowiedz Link Zgłoś
prosbaoporade5 [...] 02.10.24, 08:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
prosbaoporade5 [...] 02.10.24, 13:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kocynder Re: Stołówka studencka Gdansk 03.10.24, 07:46 No i w takiej sytuacji aż kusi, żeby odpowiedzieć "A tynk żryj, wredna mendo"... Może i Tiff nie powinna była sugerować trollingu, ale zauważyła trafnie: że na pytanie "gdzie przy kampusie zjeść" otrzymałaś x odpowiedzi w tonie moralizatorsko - pouczającym, albo też prześmiewczym zamiast sensownych porad, natomiast gdybyś właśnie napisała, że dostałaś pracę w weekendy w Oliva Gate, albo w Alchemii i szukasz gdzie tam w okolicy można "budżetowo" zjeść - to byś otrzymała całkiem sporo fajnych polecajek. A to ta sama okolica. Odpowiedz Link Zgłoś
prosbaoporade5 [...] 03.10.24, 09:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tiffany_obolala Re: Stołówka studencka Gdansk 03.10.24, 21:57 Przyznam, że Twoja odpowiedź mnie zwaliła z nóg, gdyż celem mojego postu nie było wyśmianie Twojego - wręcz przeciwnie, chciałam wyjaśnić, skąd bierze się podejrzenie o trolling, i że to samo pytanie inaczej sformułowane uzyskało by od razu merytoryczne odpowiedzi. Zastanawia mnie, co takiego poruszyły w Tobie te oskarżenia, skoro posunęłaś się do tak emocjonalnych wypowiedzi. A jeszcze bardziej mnie zastanawia, że forumek nie oburzyła forma wyrażenia tych emocji. Mnie oburzyła. Nie zgadzam się na wyzwiska. Odpowiedz Link Zgłoś
prosbaoporade5 Re: Stołówka studencka Gdansk 04.10.24, 08:06 tiffany_obolala napisała: > Przyznam, że Twoja odpowiedź mnie zwaliła z nóg, gdyż celem mojego postu nie by > ło wyśmianie Twojego - wręcz przeciwnie, chciałam wyjaśnić, skąd bierze si Twoim wpisem spowodowałaś, że zamiast poradzić miejsce na obiad, ludzie zaczęli wypisywać bzdety na temat nadopiekuńczości, trolingu itd. Przyjaciółki moderatorki wycięty moje odpowiedzi. Uważam, że jesteś złym człowiekiem i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
kocynder Re: Stołówka studencka Gdansk 04.10.24, 14:27 Mnie oburzyła i zgłosiłam. I nawet gdybym znała fajne miejscówki - to po takim "występie" nie udzieliła bym informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Stołówka studencka Gdansk 02.10.24, 07:20 To ja się ulituję i odpowiem. W miejscu, o które pytasz, jest dużo biurowców, wyguglaj sobie Alchemię i Oliva Gate. W tych biurowcach pracują tysiące ludzi, w tym obcokrajowcy. I żadna jadłodajnia, czy to z kanapkami czy z obiadami, nie jest tu tania. Jeśli ma być tani obiad, to chyba zgrzewka z żabki (puree, kotlet, buraczki/groszek z marchewką) za 13 zł do podgrzania w mikrofali. Odpowiedz Link Zgłoś
prosbaoporade5 Re: Stołówka studencka Gdansk 02.10.24, 08:23 Olivia Gates byłam. Drogo. Dlatego chciałam "po studencku". Dużo będę placic za hotel w weekendy. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Stołówka studencka Gdansk 02.10.24, 08:29 Marche? - nakładasz na talerz, co chcesz, potem to ważą i płacisz wg masy Manekin? - naleśniki, sałatki no i pizzerie oczywiście są Odpowiedz Link Zgłoś
prosbaoporade5 Re: Stołówka studencka Gdansk 02.10.24, 08:32 Faktycznie. Manekin jest zaraz obok. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
aadrianka Re: Stołówka studencka Gdansk 02.10.24, 08:54 Mimo wszystko tańsza od Manekina powinna być Natka w OBC. Mają całkiem przyzwoite zestawy obiadowe i zupę. Za moich czasów funkcjonowało coś takiego jak stołówka studencka, ale to było prawie 20 lat temu. Z drugiej strony, kampus oliwski był wtedy znacznie mniejszy, UG uchodził za najdłuższy uniwersytet w Polsce, z placówkami od Pruszcza po Hel. Teraz tym bardziej coś na terenie kampusu powinno istnieć, zapytałabym choćby w dziekanacie. Odpowiedz Link Zgłoś
mikawi Re: Stołówka studencka Gdansk 02.10.24, 12:53 Też polecam Natkę w mordorze Olivia Business Centre Odpowiedz Link Zgłoś
blasckbird13 Re: Stołówka studencka Gdansk 03.10.24, 16:15 Bufet w starej filologii. W głębi kampusu. Z różowym flamingiem przed wejściem. Odpowiedz Link Zgłoś
astomi25 Re: Stołówka studencka Gdansk 02.10.24, 08:34 Nie przejmuj sie. To ematka, jak zawsze w formie🙄 Nawet gdybys pytala dla 30 letniego dziubdziusia, nie widze problemu. Rozne pytania na tym forum padaja. Obowiazku odpowiedzi nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
astomi25 Re: Stołówka studencka Gdansk 02.10.24, 08:36 Ja rowniez pytalam o namiary na knajpy w Warszawie, jak maz na koncert jechal. Uposledzony nie jest. Za to niektore ematki chyba i owszem, skoro nie potrafia sie czasem ugryzc w klawiature. Odpowiedz Link Zgłoś
prosbaoporade5 Re: Stołówka studencka Gdansk 02.10.24, 08:40 No właśnie. Lokalsi wiedzą więcej i mogą doradzić. Po co przepłacać, albo jeść w złych knajpach. Odpowiedz Link Zgłoś
prosbaoporade5 Re: Stołówka studencka Gdansk 02.10.24, 08:38 Niektóre baby są tu straszne. Nie wpadłam na to, że pytanie o tanie jedzenie wywoła taki hejt. Ludzie studiują także jak są już "starzy". Np firma może wysłać, można robić drugi kierunek, można też robić np doktorat. Wiele możliwości, jeśli się chce i może. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Stołówka studencka Gdansk 02.10.24, 09:44 Jak firma wysyla, to czlowiek raczej nie stoluje sie w najtanszym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
prosbaoporade5 Re: Stołówka studencka Gdansk 02.10.24, 09:49 Czyli mogę szastać kasą? Aha. Dzięki za info. Dopytam, może zwrócą i będę jeść w Szeratonie Odpowiedz Link Zgłoś
prosbaoporade5 Re: Stołówka studencka Gdansk 02.10.24, 13:05 simply_z napisała: > Jak firma wysyla, to czlowiek raczej nie stoluje sie w najtanszym miejscu. > Jak to rozumieć? Czy Ty wiesz jak funkcjonuje świat? Myślisz że jak pracodawca wysyła, to masz wszystko w pakiecie? Możesz jeść na koszt pracodawcy, spać w hotelu i jeszcze lot opłacą? Pracujesz gdzieś? A co z nauczycielami, którzy się dokształcają? Też śpią na kasie i nie szukają tanich opcji? A co z oszczędnymi ludźmi , którzy nie lubią przepłacać? Ty jesteś po prostu nierealna!!! Wyobraź sobie, że za to płacę z WŁASNEJ kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Stołówka studencka Gdansk 03.10.24, 01:10 A to ty jesteś nauczycielką? I nie potrafisz znaleźć gastronomii? Odpowiedz Link Zgłoś
prosbaoporade5 Re: Stołówka studencka Gdansk 04.10.24, 08:23 taki-sobie-nick napisała: > A to ty jesteś nauczycielką? I nie potrafisz znaleźć gastronomii Gdzie napisalam, że jestem nauczycielką? Proszę pokaż mi. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Stołówka studencka Gdansk 03.10.24, 22:16 > Ty jesteś po prostu nierealna!!! To chyba nie to słowo... Odpowiedz Link Zgłoś
prosbaoporade5 Re: Stołówka studencka Gdansk 04.10.24, 08:24 taki-sobie-nick napisała: > > > Ty jesteś po prostu nierealna!!! > > To chyba nie to słowo.. Że względu na zasady forum nie mogłam użyć słowa "jebnięta". Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Stołówka studencka Gdansk 04.10.24, 21:28 Nie, nie. Miałam na myśli słowo cenzuralne, podobne, ale inne (słowo podobne nie oznacza tego samego). Można mieć nierealne oczekiwania, nie można być nierealnym, bo to oznacza tyle, że kogoś po prostu w ogóle nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Stołówka studencka Gdansk 04.10.24, 21:29 tzn. miałam na myśli słowo nierealistyczna, ale to też nie pasuje, pasuje nie masz realnych oczekiwań. Odpowiedz Link Zgłoś
leosia-wspaniala Re: Stołówka studencka Gdansk 03.10.24, 07:28 Może chodzi o to, że dorośli studiujący raczej nie szukają najtańszych miejsc typowo dla studentów, nie szukają też studenckich rozrywek, w ogóle raczej np. księgowy robiący zaoczne nie będzie się nazywał studentem, chociaż nim będzie. Sama zasugerowałaś ze szukasz dla bombelka, a teraz się rzucasz i zapluwasz. Odpowiedz Link Zgłoś
geez_louise Re: Stołówka studencka Gdansk 02.10.24, 13:20 Kilka razy w miesiącu pracuję w tamtej okolicy, dużo zamawiam po prostu przez Glovo (mam wykupioną opcję premium, więc opłata za dostawy wychodzi symboliczna). Kilka osób z pracy upierało się przy wspólnych zamówieniach z tanich knajp, zazwyczaj była to porażka, zwykle jedno danie na trzy było trochę jadalne. Najtaniej i z najrówniejszą jakością wychodzą „pudełka”. 5PD jest naprawdę super, a Głodny Niedźwiedź robi codzienne dostawy pojedynczych nawet dań do większych placówek i firm, tylko trzeba zapisać się do grupy odbioru w danej okolicy - trzeba się z nimi skontaktować i codziennie wysyłają menu na następny dzień na WhatsApp a potem piszą kiedy przyjść po odbiór jedzenia Odpowiedz Link Zgłoś
prosbaoporade5 Re: Stołówka studencka Gdansk 02.10.24, 13:24 Dziękuję. To super pomysł. Zaproponuję w grupie. Może ktoś skorzysta. Odpowiedz Link Zgłoś
blasckbird13 Re: Stołówka studencka Gdansk 03.10.24, 16:18 A! No właśnie! Jedzenie na wynos z dowozem. Tylko - uwaga - potrafili przywozić spóźnieni, już w trakcie zajęć po przerwie obiadowej. Odpowiedz Link Zgłoś
blasckbird13 Re: Stołówka studencka Gdansk 03.10.24, 16:35 Po zajęciach można jeszcze SKM-ką dojechać do galerii handlowej we Wrzeszczu i tam coś zjeść Odpowiedz Link Zgłoś
eglantine Re: Stołówka studencka Gdansk 03.10.24, 17:34 Racja, w Metropolii jest ogromny food court z różnymi niesieciowymi jadłodajniami. stacjafoodhall.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: Stołówka studencka Gdansk 03.10.24, 17:35 blasckbird13 napisał(a): > Po zajęciach można jeszcze SKM-ką dojechać do galerii handlowej we Wrzeszczu i > tam coś zjeść Albo z tej SKM-ki wysiąść na przystanku Śródmieście i pójść do Forum Gdańsk 🙃 Odpowiedz Link Zgłoś
geez_louise Re: Stołówka studencka Gdansk 02.10.24, 13:25 Sorry, nie wiem dlaczego taka jakość, u mnie w telefonie jest dobre zdjęcie 🤷♀️ Na pewno na stronie internetowej mają to samo Odpowiedz Link Zgłoś
waleria_bb Re: Stołówka studencka Gdansk 03.10.24, 01:01 Głodny Niedźwiedź- może jakość zależy od miasta. Średnio oceniam, bułki tanie i dmuchane, dodatki raczej też średniej jakości, nawet fajne sałatki, ale sosy już sztuczne. Długo jadłam gotowce i powiem, że jednak lepsze dla brzucha były posiłki z barów mlecznych niż te niedźwiedzie buły, desery, przekąski itd. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick A propos 03.10.24, 00:26 teraz takie sprawy tłumaczy się studentom: ug.edu.pl/studenci/studia-i-i-ii-stopnia-oraz-jednolite-magisterskie/oczywiste-nieoczywiste-do-studentow-o-zasadach-na-ug Odpowiedz Link Zgłoś
mamamisi2005 Re: A propos 03.10.24, 06:22 Zasadniczo - ok. Jeszcze może warto by było zaznaczyć, że zasady grzeczności i szacunku obowiązują całą społeczność uczelnianą, a nie tylko studentów oraz odpuścić protekcjonalne uwagi typu: ehhhh, to powinno być oczywiste. Studenci wywodzą się z różnych środowisk i kultur, co nie jest żadną ich winą, ani zasługą. Odpowiedz Link Zgłoś
leosia-wspaniala Re: A propos 03.10.24, 07:30 Nie no błagam. To już nie jest tak, że na studia idzie pierwsze piśmienne pokolenie w rodzinie. Odpowiedz Link Zgłoś
prosbaoporade5 Re: A propos 03.10.24, 09:53 leosia-wspaniala napisał(a): > Nie no błagam. To już nie jest tak, że na studia idzie pierwsze piśmienne pokol > enie w rodzinie. Odezwała się pani profesor z wyższych sfer, której takich rzeczy się nie tlumaczy. Fajnie. Gratuluję, że jesteś taka Wspaniała. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: A propos 03.10.24, 21:34 > Odezwała się pani profesor z wyższych sfer Ty naprawdę jesteś nauczycielką? Czego? Odpowiedz Link Zgłoś
prosbaoporade5 Re: A propos 04.10.24, 16:37 kocynder napisała: > Chyba łaciny. Takiej... PGRowskiej. > To byłoż polskiego: Menda-wesz łonowa, ale używane głównie jako określenie osoby o wrednym charakterze, której należy unikać jak również nia pogardzać. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: A propos 04.10.24, 21:57 > To byłoż polskiego: To byłoż? > > Menda (...) Nie możesz być nauczycielką, trollujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
prosbaoporade5 Re: A propos 03.10.24, 09:54 mamamisi2005 napisała: > Zasadniczo - ok. Jeszcze może warto by było zaznaczyć, że zasady grzeczności i > szacunku obowiązują całą społeczność uczelnianą, a nie tylko studentów oraz odp > uścić protekcjonalne uwagi typu: ehhhh, to powinno być oczywiste. > Studenci wywodzą się z różnych środowisk i kultur, co nie jest żadną ich winą, > ani zasługą. Przywracasz wiarę w ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: A propos 03.10.24, 21:33 > Studenci wywodzą się z różnych środowisk i kultur, co nie jest żadną ich winą, > ani zasługą. Dawniej też się wywodzili, niektórzy nawet z niewykształconego chłopstwa (patrz punkty za pochodzenie), a jakoś potrafili to sami ogarnąć. Wyjaśnisz? ps. że całą, to oczywiste Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: A propos 03.10.24, 22:07 > Studenci wywodzą się z różnych środowisk i kultur, co nie jest żadną ich winą, > ani zasługą. Dawniej też się wywodzili z różnych środowisk, a jakoś dawali radę. Dlaczego? Wpadali na to, żeby zapytać kolegów, bo wstydzili się wyjść na niewychowanych. Odpowiedz Link Zgłoś
wylacznie_grawitacja Re: A propos 04.10.24, 08:44 taki-sobie-nick napisała: > teraz takie sprawy tłumaczy się studentom: > > ug.edu.pl/studenci/studia-i-i-ii-stopnia-oraz-jednolite-magisterskie/oczywiste-nieoczywiste-do-studentow-o-zasadach-na-ug Osoba, która pisała ten poradnik, ma naprawdę srogi kij wiadomo gdzie. Tytułomania i przerost formy nad treścią. Pisanie w mailu, który trafia na konkretną skrzynkę: "Dr Jan Kowalski Katedra Historii Australii i Oceanii" to powyżej nie jest żadną oznaką szacunku, to zwyczaj z papieru ułatwiający życie w sytuacji, gdy listy w formie kartek się pogubią, spadną, pomieszają... i dalej nie wiem, co lepsze: zakaz pisania pozdrawiam, zakaz używania , zakaz krótkich spodenek dla panów (ale dla kobiet już nie!) czy przekreślona ikona t-shirta jako stroju nieodpowiedniego Odpowiedz Link Zgłoś
nick_z_desperacji2 Re: Stołówka studencka Gdansk 03.10.24, 20:15 Na Grunwaldzkiej jest Bar Akademicki, ale to centrum. Typowe domowe jedzenie, nigdy mnie nie otruli, jak się idzie pod koniec dnia, to mało co im zostaje, więc ogólnie chyba nie trują. Ale to zdecydowanie nie jest na tyle blisko, żeby wyjść między zajęciami. Poza tym, w budynkach Uniwerku, np. na wydziale prawa coś można ewentualnie zjeść. Odpowiedz Link Zgłoś
prosbaoporade5 Re: Stołówka studencka Gdansk 04.10.24, 08:03 Oczywiście już przyjaciółki moderatorki wjechały i wycięty. Towarzystwo wzajemnej adoracji. Odpowiedz Link Zgłoś