Dodaj do ulubionych

Cześć piękne 🥰potrzebuję dorady

12.10.24, 12:21
Witam piękne panie, gdzieś tak około 3 miesięcy boli mnie biodro, byłam u rodzinnego przepisał mi tabletki przeciwbólowe i przeciwzapalne, parę dni jak brałam to nie bolało, ale po paru dniach brania tabletki nie działały, mam skierowanie do ortopedy ale terminy są na maj dopiero, a mnie tak boli że ledwo wstaję z łóżka z auta wychodzę skulona tak boli i coraz bardziej boli już nawet odczuwam przy chodzeniu,jak zrobię USG to coś mi wykarze co tam się dzieję???pozdrawiam Was serdecznie i życzę miłego,pięknego i spokojnego dnia 🌻🌷⚘️🌹🌺z wczoraj zostało ciasto z pierogów ruskich to zrobiłam dla córki pierogi ze śliwkami
Obserwuj wątek
    • leosia-wspaniala Re: Cześć piękne 🥰potrzebuję dorady 12.10.24, 12:42
      Mniej kurtek, płaszczyków i bucików, będziesz mieć pieniążki, żeby iść prywatnie nie w maju, tylko za tydzień. W ogóle nie rozumiem pomysłu, żeby iść na USG bez wizyty u lekarza - co zrobisz z wynikiem, powiesisz na ścianie? Przecież za USG się też płaci, a ortopeda je robi w ramach badania.
      • abasia0 Re: Cześć piękne 🥰potrzebuję dorady 12.10.24, 14:41
        Znajdź sensownego fizjoterapeutę, jest duża szansa że pomoże. Być może zaleci też odpowiednie ćwiczenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka