slonko1335 12.10.24, 19:28 To będę śmierdzieć jeszcze w poniedziałek czy tylko jutro? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kozica111 Re: Jak się najem dziś czosnku 12.10.24, 19:35 Raczej jutro, ale wiesz każdy ma inny metabolizm Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Jak się najem dziś czosnku 12.10.24, 20:03 Nie wiem, ale podoba mi się to pytanie🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Jak się najem dziś czosnku 12.10.24, 20:22 Myslalam, że się najesz bo chlop wyjechał. Ja tak robię. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolate_dog123 Re: Jak się najem dziś czosnku 12.10.24, 20:45 Jabłko/ sok z jabłek niweluje zapach czosnku Odpowiedz Link Zgłoś
mondaymorning1987 Re: Jak się najem dziś czosnku 12.10.24, 20:46 I natka z pietruszki Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Jak się najem dziś czosnku 13.10.24, 06:45 Chyba tylko jak się je jakieś sałatki czy pizze z sosem czosnkowym i zageyzie jabłkiem w danej chwili. Duże ilości czosnku przez skórę czuć. Jabłko na to nie pomoże. Mam w pracy dwie osoby lubujące się w czosnku i zdarzyło się, że ktoś wypalił że śmierdzi to były zdziwione bo przecież jadły jablka/natkę a smród w całym gabinecie do którego weszły.. Odpowiedz Link Zgłoś
inez21 Re: Jak się najem dziś czosnku 12.10.24, 21:28 Ja nie lubie czosnku więc mąż który uwielbia czosnek i naje się śmierdzi mi 2 dni co najmniej. Ja potem ciągle czuje ten zapach, wydaje mi sie ze caly dom tym smierdzi🤮 a ten zapach wydziela się nawet przez skórę. Fakt że to też pewnie zależy od metabolizmu danej osoby bo dzieci jak jadły razem z nim to prawie nie śmierdziały. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolate_dog123 Re: Jak się najem dziś czosnku 12.10.24, 21:33 Polecam czarny czosnek, też ma wiele właściwości prozdrowotnych a w smaku łagodny, jak dobry sos do mięsa. Odpowiedz Link Zgłoś
wakacje_50 Re: Jak się najem dziś czosnku 12.10.24, 22:08 W poniedziałek już raczej nie. Ale czosnek czuć przez skórę, więc w niedzielę wieczorem albo poniedziałek rano radziłabym kąpiel zamiast szybkiego prysznica. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Jak się najem dziś czosnku 12.10.24, 22:13 Jedz, jedz. Idzie sezon grypowy, więc warto pośmierdzieć czosnkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Jak się najem dziś czosnku 13.10.24, 17:15 No dobra. Najadłam się wczoraj czosnku który jak zawsze podziałał jak najlepsze lekarstwo i postawił mnie na nogi. Dzisiaj się nigdzie nie wybieram tylko śmierdzę domownikom ale jutro mam duża imprezę w pracy i wolałam jednak tym czosnkiem nie capić bo będę z dużą ilością ludzi gadać. Odpowiedz Link Zgłoś