Dodaj do ulubionych

Wątek dla singielek

28.10.24, 19:56
Wybaczcie zmianę nicka, wolę pisać w tym temacie incognito.
Hmm, singielką jestem od dłuższego czasu, chwilę randkowałam na tinderze mając nadzieję na związek. Oczywiście nic z tego nie wyszło, skasowałam profil i od 1,5 roku zanudzam w domu. Nie miałam żadnej ochoty na figle. Aż do teraz. I potrzebuję pomocy. Przystojnych mężczyzn nadających się do łóżka jest niestety mało, ale jeden wpadł mi w oko. Problem w tym, że muszę schudnąć 3-4 kilo żeby zmieścić się w moje wyjściowe gacie. Czyli potrzebuję na to cały miesiąc i boję się, że libido mi znowu spadnie. To naprawdę jest rzadkość, że mi się tak chce jak teraz. Ale do brzegu 😃 Wstawić realne zdjęcie z nalaną twarzą i liczyć że będzie się chciał spotkać ze mną na dniach? Czy zacząć odchudzanie wiedząc, że już za tydzień może nie chcieć mi się nigdzie wychodzić.
Opcja trzecia, iść do łóżka z brzydalem, takim co ma też 3 kg na plusie.
Obserwuj wątek
    • alpepe Re: Wątek dla singielek 28.10.24, 19:58
      Każda potwora znajdzie swego amatora.
    • 35wcieniu Re: Wątek dla singielek 28.10.24, 19:59
      3-4 ale na 10 to ty dostaniesz jak solidnie poćwiczysz, ale nie ciało.
      Póki co 2/10 to max.
      • iamsingle Re: Wątek dla singielek 28.10.24, 20:01
        Kojarzę że ty też jesteś singielką, liczyłam na rady osób randkujących w tym momencie.
    • chocolate_dog123 Re: Wątek dla singielek 28.10.24, 20:22
      Jak słyszę "do brzegu" to mnie mdli. Kup se nowe gacie albo wykastruj swoje libido tabletkami.
      Marne 3/10.
    • malia Re: Wątek dla singielek 28.10.24, 20:26
      Zmartwię cie, od 3-4 kilogramów nalana twarz nie zniknie
      • chocolate_dog123 Re: Wątek dla singielek 28.10.24, 20:28
        W zależności z ilu kg startuje. Między 116 a 112 różnica może być mała, ale już z 78 na 74 już inna sytuacja. Chyba że ma nerki chore i puchnie na gębie.
    • arabelax Re: Wątek dla singielek 28.10.24, 20:32
      wez grubego i załóż mu worek na glowe.
    • simply_z Re: Wątek dla singielek 28.10.24, 20:57
      A ile masz tych nadprogramowych kg? a ten gosc to poznany online?
      Z brzydalem nie idz, po co, jesli cie nie kreci.
    • imponderabilia20 Re: Wątek dla singielek 28.10.24, 21:24
      Zainwestuj w osobowość - bywaj gdzieś, czytaj, inspiruj, rób rzeczy ciekawe. A nie gnijesz w domu czekając na cud. Wartościowy mężczyzna nie będzie patrzył na kilka kg wiecej.
      • alpepe Re: Wątek dla singielek 29.10.24, 16:37
        zdefiniuj kilka
    • kotejka Re: Wątek dla singielek 28.10.24, 21:58
      Schudnąć warto i pobzykac się warto
      To drugie zasadniczo łatwiejsze i przyjemniejsze
      Reasumując - nie czekałabym wink
      A ten brzydal do łóżka to kto? On jest, czy też hipotetycznie?
    • bistian Re: Wątek dla singielek 28.10.24, 22:01
      Przy nadwadze 3-4 kg, kobiety wyglądają na krąglejsze, nie na grube. Żeby twarz wyglądała na spuchniętą, to tych nadkilogramów musi być co najmniej 15.

Kiedyś to były trolle wink
    • twinkletwinkle Re: Wątek dla singielek 29.10.24, 04:00
      Zapisz się na różne kursy i aktywności, może tematyka zajęć tak Ci się spodoba, że wiele przyswoisz, a Ty komuś z wzajemnością smile
      Nie trzeba drastycznie chudnąć - wykorzystaj zmysłową bieliznę korygującą kształty, modelujący makijaż twarzy, załóż dopasowany do sylwetki strój, ułóż fryzurę ukrywającą nalanie twarzy, dobierz intrygujące perfumy.
      A przede wszystkim skup się na swojej zawartości, nie zapominając o treningu ciała.
      Nie w celu samego schudnięcia, a poprawy kondycji. Twoje regularnie ćwiczone ciało będzie też emanowało inną energią, kuszącą dla facetów i wydzielało wabiące feromony.
      Popracuj nad swoimi wyróżnikami, myśl o sobie dobrze, udzielaj się w różnych miejscach, z różnymi ludźmi, a zainteresowanie szybko wzrośnie.

W domu nie można 'zanudzać', tylko się rozwijać i w czymś doskonalić, i sprawiać sobie różne przyjemności, najpierw poznać siebie.
      Możesz wyglądać zjawiskowo, a wychodząc do kogoś z poziomu próżni wokół, wewnątrz i zanudzania, osiągniesz odwrotny skutek. Zafascynuj się sobą, życiem i zobaczysz niesamowite efekty.

Szukaj kogoś, kto Cię naprawdę przyciąga i zadbaj o harmonię i piękno wewnątrz.
      Idąc na kompromis, tworzysz iluzję, ranisz siebie i kogoś, i taki wybór to mocno odbijający się niesmak.
      Stawianie sobie nierealnych dążeń też nie jest zdrowe, rób subtelne kroki i czekaj na reakcje.
      Nie poprawiaj zdjęć, bo wtedy jest i konsternacja, i ewakuacja.
      Przystojniak może, o ile nie będzie Tobą szczerze zainteresowany, podejść do tematu tylko doraźnie i obiektowo.
      A brzydal też niekoniecznie może być super zadowolony, bo ostatnio jest tendencja, że im brzydszy, tym w atrakcyjniejsze celuje.
      W porządku może być cichy 'desperat matrymonialny' albo jakiś nieśmiały miś Tuliś, który może Cię docenić. I z czasem ewoluować też w przystojniaka.
      Powodzenia ! smile
      • hanusinamama Re: Wątek dla singielek 29.10.24, 16:51
        Można też zagadać na śmierć...przytrafiło ci się, że rozmówca (tfu) zmarł po twoim słowotoku?
        • kot.z.kosmosu Re: Wątek dla singielek 29.10.24, 22:30
          Przeczytałaś całe?
    • eagle.eagle Re: Wątek dla singielek 29.10.24, 04:14
      Kup większe wyjściowe gacie i sprawdź, bo może przystojniak weźmie Cię taką jaka jesteś teraz.
      • iamsingle Re: Wątek dla singielek 29.10.24, 06:11
        Odpowiem zbiorczo. Już mi przeszła ochota, więc zaczynam dietę swoją drogą ale nie będę się z nikim umawiać. Jest dobrze jak jest.
        • eagle.eagle Re: Wątek dla singielek 29.10.24, 06:17
          Też tak zawsze miałam. Wolałam sobie poleżeć, odpocząć lub nawet posprzątać w domu niż się szykować na randkę.
          • kotejka Re: Wątek dla singielek 29.10.24, 16:18
            eagle.eagle napisała:

> Też tak zawsze miałam. Wolałam sobie poleżeć, odpocząć lub nawet posprzątać w d
            > omu niż się szykować na randkę.

Ojej
            • eagle.eagle Re: Wątek dla singielek 29.10.24, 16:43
              Piotrunia jest super.
        • chocolate_dog123 Re: Wątek dla singielek 29.10.24, 08:16
          Dni płodne ci się skończyły? 🥱
        • twinkletwinkle Re: Wątek dla singielek 29.10.24, 22:59
          Dieta to dobry pomysł.
          A ja bym nie skreślała wcale tego, że spodobasz się przystojniakowi, jak sama zechcesz.
          Nawet naprawdę nieatrakcyjne często znajdują bardzo przystojnych partnerów. A Ty z pewnością jesteś ładna, a kilka kilo też spadnie w mig.
    • iwles Re: Wątek dla singielek 29.10.24, 06:13

Pamiętaj, że polecą ci nie tylko gębą i tyłek, ale i cycki.
      Więc twój wybór 🤪
      • azalee Re: Wątek dla singielek 29.10.24, 16:30
        Cycki to akurat bardzo latwo stuningowac
    • cegehana Re: Wątek dla singielek 29.10.24, 16:51
      Radzę opcje nr 2. Nikt nie ma ochoty czekać aż schudniesz kiedy chce seksu, a jeśli nie chce - to nie warto abyś ty czekala.
    • zaneta_z_neta Re: Wątek dla singielek 29.10.24, 17:43
      Do połowy myślałam, że to gruu.
    • zaneta_z_neta Re: Wątek dla singielek 29.10.24, 17:45
      Są takie aplikacje zmieniające twarz, może przeczyta to forumowiczka Alessa, ona jest bardzo dobrze obeznana i byłaby w stanie doradzić, którą wybrać.
    • taki-sobie-nick Re: Wątek dla singielek 29.10.24, 23:03
      Oczywiście nic z tego nie wyszło, skasowałam profil i od 1,5 roku zanudzam w domu.

Kogo zanudzasz?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka