Dodaj do ulubionych

Sklum meble - znacie tę stronę?

18.11.24, 10:00
Czy znajdzie się ktoś kto tam kupował i jest w stanie podzielić się doświadczeniami?

www.sklum.com/pl/550-kup-regaly
Ewentualnie może znacie inne strony i sklepy gdzie można kupić meble i nie oszaleć 😒
Obserwuj wątek
    • alpepe Re: Sklum meble - znacie tę stronę? 18.11.24, 10:03
      Napiszę tak, sklep istnieje, w Niemczech widuję w ogłoszeniach drobnych w Berlinie co i rusz różne meble z tego sklepu.
      • alpepe Re: Sklum meble - znacie tę stronę? 18.11.24, 10:03
        W sensie, że ludzie się przeprowadzają i sprzedają wyposażenie.
    • celandine Re: Sklum meble - znacie tę stronę? 18.11.24, 10:06
      Kupiłam dwa krzesła dla córek, jestem zadowolona. To było dwa lata temu.
    • magamaja Re: Sklum meble - znacie tę stronę? 18.11.24, 10:08
      Kupiliśmy dwa plafony, przesyłka w terminie, jakość adekwatna do ceny
      • konstancja16 Re: Sklum meble - znacie tę stronę? 18.11.24, 10:15
        odglądałam kiedyś tę stronę, ale w końcu nic nie kupiłam. przyjrzałam się wtedy jednak bliżej tej fimie i wyglądała ok. Jest zarejestrowana w Hiszpanii (w regionie Walencji) i scamadviser wskazuje, że jest raczej legit.
        • konstancja16 Re: Sklum meble - znacie tę stronę? 18.11.24, 10:18
          CIF B98845936 Partida Tancaes, s/n 46720 Villalonga - VALENCIA
          Ponieważ byłam kiedyś w Villalonga i mam miłe wspomnienia rowerowe stamtąd więc od razu poziom zaufania skacze do góry wink
        • borsuczyca.klusek Re: Sklum meble - znacie tę stronę? 18.11.24, 10:19
          Dzięki dziewczyny za szybkie odpowiedzi. Muszę na dniach podjąć decyzję gdzie i jakie meble kupić i już prawie odchodzę od zmysłów
    • asiairma Re: Sklum meble - znacie tę stronę? 18.11.24, 11:31
      Mam szafkę nocną i komodę od nich. Do tego elementy ułatwiające organizacje szafy, dekoracyjne -świąteczne i lampę. 2 razy zamawiałam. Jakość adekwatna do ceny. Przesyłka -kiepski kontakt i opóźnienia, ale akurat nie przeszkadzało mi to.
      • asiairma Re: Sklum meble - znacie tę stronę? 18.11.24, 11:35
        A i jeszcze, przy pierwszym zamówieniu mieli jeszcze biuro w Polsce. Za drugim już nie. Kontakt tylko przez bota lub e-mailem.
        • borsuczyca.klusek Re: Sklum meble - znacie tę stronę? 18.11.24, 11:40
          No właśnie widzę, że nie mają biura w Polsce. Niby jest podany telefon, ale nie sposób się dodzwonić...
    • sueellen Re: Sklum meble - znacie tę stronę? 18.11.24, 17:09
      ie.trustpilot.com/review/sklum.com?stars=1

Nie znam ale trustpilot krzyczy
      • borsuczyca.klusek Re: Sklum meble - znacie tę stronę? 18.11.24, 17:42
        Fuck 😒
        • asiairma Re: Sklum meble - znacie tę stronę? 18.11.24, 18:29
          Dwukrotnie zamawiałam i dwukrotnie były spore opóźnienia. I jak za pierwszym razem coś mi za długo paczka szła, to zerknęłam na opinie i myślałam że utopiłam kasę (nie dużą, ale zawsze). Ostatnio kupowałam mamie wazon, około 1000 zł, sklep z podobnymi ocenami lub niższymi, ale uparła się na ten wazon. Wazon przyszedł potłuczony. Jedyne co zapytali na infolinii to czy chce zwrot pieniędzy czy nowy wazon i poprosili o zdjęcie jako dowód. Jak coś Ci się bardzo podoba to może zaryzykuj z mniej wartą sztuką.
          • borsuczyca.klusek Re: Sklum meble - znacie tę stronę? 18.11.24, 18:30
            asiairma napisała:

> Jak coś Ci się bardzo podoba to może zaryzykuj z mniej wartą sztuką.

Może tak właśnie zrobię. Jestem już naprawdę zdesperowana z tymi meblami. Czekać to mogę ile trzeba byle tylko doszło...
    • bei Re: Sklum meble - znacie tę stronę? 18.11.24, 19:46
      Kupiłam szafki z drewna, krzesło z podłokietnikami, wazony , łóżko, stół, dekoracje ( tu pomagałam znajomym). Każdy mebel przyszedł w terminie, profesjonalnie zapakowany, zdjęcie wiernie pokazywało stan mebla czy dekoracji. Wszystkie rzeczy bez uszkodzeń, i solidnie wykonane.
      • bei Re: Sklum meble - znacie tę stronę? 18.11.24, 19:47
        Zakupy robiłam kilka lat temu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka