borsuczyca.klusek 18.11.24, 10:00 Czy znajdzie się ktoś kto tam kupował i jest w stanie podzielić się doświadczeniami? www.sklum.com/pl/550-kup-regaly Ewentualnie może znacie inne strony i sklepy gdzie można kupić meble i nie oszaleć 😒 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: Sklum meble - znacie tę stronę? 18.11.24, 10:03 Napiszę tak, sklep istnieje, w Niemczech widuję w ogłoszeniach drobnych w Berlinie co i rusz różne meble z tego sklepu. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Sklum meble - znacie tę stronę? 18.11.24, 10:03 W sensie, że ludzie się przeprowadzają i sprzedają wyposażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
celandine Re: Sklum meble - znacie tę stronę? 18.11.24, 10:06 Kupiłam dwa krzesła dla córek, jestem zadowolona. To było dwa lata temu. Odpowiedz Link Zgłoś
magamaja Re: Sklum meble - znacie tę stronę? 18.11.24, 10:08 Kupiliśmy dwa plafony, przesyłka w terminie, jakość adekwatna do ceny Odpowiedz Link Zgłoś
konstancja16 Re: Sklum meble - znacie tę stronę? 18.11.24, 10:15 odglądałam kiedyś tę stronę, ale w końcu nic nie kupiłam. przyjrzałam się wtedy jednak bliżej tej fimie i wyglądała ok. Jest zarejestrowana w Hiszpanii (w regionie Walencji) i scamadviser wskazuje, że jest raczej legit. Odpowiedz Link Zgłoś
konstancja16 Re: Sklum meble - znacie tę stronę? 18.11.24, 10:18 CIF B98845936 Partida Tancaes, s/n 46720 Villalonga - VALENCIA Ponieważ byłam kiedyś w Villalonga i mam miłe wspomnienia rowerowe stamtąd więc od razu poziom zaufania skacze do góry Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Sklum meble - znacie tę stronę? 18.11.24, 10:19 Dzięki dziewczyny za szybkie odpowiedzi. Muszę na dniach podjąć decyzję gdzie i jakie meble kupić i już prawie odchodzę od zmysłów Odpowiedz Link Zgłoś
asiairma Re: Sklum meble - znacie tę stronę? 18.11.24, 11:31 Mam szafkę nocną i komodę od nich. Do tego elementy ułatwiające organizacje szafy, dekoracyjne -świąteczne i lampę. 2 razy zamawiałam. Jakość adekwatna do ceny. Przesyłka -kiepski kontakt i opóźnienia, ale akurat nie przeszkadzało mi to. Odpowiedz Link Zgłoś
asiairma Re: Sklum meble - znacie tę stronę? 18.11.24, 11:35 A i jeszcze, przy pierwszym zamówieniu mieli jeszcze biuro w Polsce. Za drugim już nie. Kontakt tylko przez bota lub e-mailem. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Sklum meble - znacie tę stronę? 18.11.24, 11:40 No właśnie widzę, że nie mają biura w Polsce. Niby jest podany telefon, ale nie sposób się dodzwonić... Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Sklum meble - znacie tę stronę? 18.11.24, 17:09 ie.trustpilot.com/review/sklum.com?stars=1 Nie znam ale trustpilot krzyczy Odpowiedz Link Zgłoś
asiairma Re: Sklum meble - znacie tę stronę? 18.11.24, 18:29 Dwukrotnie zamawiałam i dwukrotnie były spore opóźnienia. I jak za pierwszym razem coś mi za długo paczka szła, to zerknęłam na opinie i myślałam że utopiłam kasę (nie dużą, ale zawsze). Ostatnio kupowałam mamie wazon, około 1000 zł, sklep z podobnymi ocenami lub niższymi, ale uparła się na ten wazon. Wazon przyszedł potłuczony. Jedyne co zapytali na infolinii to czy chce zwrot pieniędzy czy nowy wazon i poprosili o zdjęcie jako dowód. Jak coś Ci się bardzo podoba to może zaryzykuj z mniej wartą sztuką. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Sklum meble - znacie tę stronę? 18.11.24, 18:30 asiairma napisała: > Jak coś Ci się bardzo podoba to może zaryzykuj z mniej wartą sztuką. Może tak właśnie zrobię. Jestem już naprawdę zdesperowana z tymi meblami. Czekać to mogę ile trzeba byle tylko doszło... Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Sklum meble - znacie tę stronę? 18.11.24, 19:46 Kupiłam szafki z drewna, krzesło z podłokietnikami, wazony , łóżko, stół, dekoracje ( tu pomagałam znajomym). Każdy mebel przyszedł w terminie, profesjonalnie zapakowany, zdjęcie wiernie pokazywało stan mebla czy dekoracji. Wszystkie rzeczy bez uszkodzeń, i solidnie wykonane. Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Sklum meble - znacie tę stronę? 18.11.24, 19:47 Zakupy robiłam kilka lat temu Odpowiedz Link Zgłoś