Dodaj do ulubionych

Kosmetycznie - lip plumper

27.11.24, 21:52
Dziewczyny, możecie coś polecić w tym temacie? Kiedyś używałam maximizera Diora i nawet lubiłam, ale nie przypominam sobie, żeby dawał jakis spektakularne efekty. Potem kupiłam coś innego, już nie pamiętam, co, ale zalatywało chemicznym mydłem i świeciło się jak wściekłe. W końcu odpuściłam temat, ale teraz mi się zamarzyło coś takiego, co da efekt nawilżenia i trochę opuchnięcia. Może się trochę świecić, byle niezbyt nachalnie. Macie dla mnie jakąś fajną polecankę?
Obserwuj wątek
    • taki-sobie-nick Nie wiem 27.11.24, 23:06
      ale zadziwia mnie, jakie ludzie mają potrzeby, no chyba że masz wąskie usta.
      • ulla_cebulla Re: Nie wiem 28.11.24, 00:18
        Jak mawia mój tata: też kiedyś będziesz mieć wąskie usta. Ale nic, dzięki za podbicie wątkuwink
        • taki-sobie-nick Re: Nie wiem 28.11.24, 00:22
          ulla_cebulla napisał(a):

> Jak mawia mój tata: też kiedyś będziesz mieć wąskie usta. Ale nic, dzięki za po
          > dbicie wątkuwink

Wąskie usta to nie jest obelga ani próba obrażenia cię, tylko wyrażenie opinii, że używanie lip plumbera ma sens jedynie w przypadku, kiedy ma się wąskie usta.

No cóż, napisałam od razu, że nie wiem. Do dziś nie wiedziałam nawet, że coś takiego test.

A co ma do rzeczy twój tata i jego powiedzenia?

• taki-sobie-nick Re: Nie wiem 28.11.24, 00:23
            Do dziś nie wiedziałam nawet, że coś ta
            > kiego test.

*coś takiego jest
          • taki-sobie-nick Re: Nie wiem 28.11.24, 00:26
            * hehe, plumpera

"plumber" to hydraulik
            • ulla_cebulla Re: Nie wiem 28.11.24, 02:00
              Odsyłam do tytułu wątku
              • taki-sobie-nick Re: Nie wiem 28.11.24, 02:09
                No, odesłałam się i przeczytałam powtórnie. Nie ma mnie co odsyłać, zwyczajnie przekręciłam słowo.

Natomiast fascynuje mnie powiedzenie "też kiedyś będziesz mieć wąskie usta", bo wąskich ust to się nie ma "kiedyś", tylko niektórzy takie po prostu mają od zawsze.
    • kotejka Re: Kosmetycznie - lip plumper 28.11.24, 05:31
      Szczerze nie sądzę, żeby coś z mazideł pomogło
      Kiedyś kupiłam coś z jadem pszczoły i jeszcze z chili
      Świeciło się przyjemnie, bo ja lubię błyszczyki
      Ale efekt podrażnionych ust powodował u mnie ogromny dyskomfort

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka