net.sandra 01.12.24, 15:01 Zastanawiam się, warto? Jakim laserem żeby nie bolało? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mia_mia Re: Depilacja laserowa 01.12.24, 19:09 Założyłam ostatnio wątek, że nowoczesne lasery tak nie bolą jak starsze. Ja zdecydowałam się na again deka pro, spokojnie do zniesienia bez żadnych maści nawet w tych najwrażliwszych okolicach i efekty zadowalające. Tych laserów jest teraz mnóstwo, najlepiej wykupić jeden zabieg i samemu sprawdzić czy do zniesienia. Odpowiedz Link Zgłoś
krypteia Re: Depilacja laserowa 01.12.24, 19:21 Jak dawno zakończyłaś cykl i Ile robiłaś sesji tym laserem, oraz jakie to były okolice? Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Depilacja laserowa 01.12.24, 19:27 U mnie light sheer, jeszcze mam ostatnią serię w lutym. Na łydki (nie robiłam ud, bo nie rosną mi tam raczej włosy), okolice bikini, pachy robiłam jakieś 10 serii. Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Depilacja laserowa 01.12.24, 20:51 Skończyłam twarz i pachy, ale niedawno, było chyba ok. 6 sesji. Jestem w trakcie nóg (całe) i zaczęłam też głębokie bikini. Odpowiedz Link Zgłoś
brzozka123 Re: Depilacja laserowa 03.12.24, 16:22 Mnie bolał każdy laser, dlatego zrobiłam fotodepilację shr in motion w depilconcept. Zero bólu, a włoski nie odrastają. Odpowiedz Link Zgłoś