princesswhitewolf 29.12.24, 21:29 Jakies godne polecenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pseudo_stokrotka Re: Sprawdzone desery z chia 29.12.24, 22:41 U mnie tradycyjnie - chia, mleczko kokosowe, cukier, na wierzch owoce. Albo owsianka nocna z dodatkiem chia. Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Sprawdzone desery z chia 29.12.24, 22:44 Proszę uprzejmie, pycha, aniagotuje.pl/przepis/pudding-chia-z-mango Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Sprawdzone desery z chia 29.12.24, 23:18 Jogurt z chia a na wierzch zblendowane owoce. Zgniecione widelcem truskawki, odrobina cukru i chia, wychodzi dżem na zimno 😉 Mleko kokosowe, chia, i jagody goi . Jogurt, owoce i chia Odpowiedz Link Zgłoś
leyla76 Re: Sprawdzone desery z chia 30.12.24, 11:57 Znajdź sobie przepis na chia tiramisu , jako deser super. Na tam zawsze mam ziarna zalane mlekiem owsianym, migdałowym czy tez innym a potem to juz zalezy od tego jakie mam owoce w domu. Dodaje jogurt naturalny, owoce, garść orzechów, granola i trochę miodu. Czasami robię chia z płatkami owsianymi plus łyżeczka kakao. Mieszam rano z jogurtem plus owoce itd Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Sprawdzone desery z chia 30.12.24, 13:43 U mnie modyfikacja z allulose, stevia czy monk fruit. Odpowiedz Link Zgłoś
edka12 Re: Sprawdzone desery z chia 30.12.24, 12:37 jakie są proporcje nasion do płynu? I ile musi stać? Bo mi zawsze za rzadkie wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś