wiosennedni5 06.01.25, 17:57 Kto dziś oglada? Nigdy nie oglądałam, ale dziś ma być była Kurzajewskiego i Kaczorowska. Chyba się skuszę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szmytka1 Re: Królowe przetrwania 06.01.25, 18:17 A gdzie to się ogląda, o której, napisz żeby nie trzeba było Googlać Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Królowe przetrwania 06.01.25, 18:56 O 20 tonu, ew player. Ja chce oglądać dla Kasi Nast i "masażu czlonka". Jestem też ciekawa Petardy i ex piłkarza. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosennedni5 Re: Królowe przetrwania 06.01.25, 20:36 Większości nie znam. Która jest od masażu i o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Królowe przetrwania 06.01.25, 20:42 Kasia Nast, ta szefowa drużyny różowej. Zarabia na kursach medytacji krocza i masażu członka, który miała prezentować na własnym partnerze. W programie przedstawia się jako singielka, więc pewnie partner miał już dosyć tych masaży członka przy widowni. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Królowe przetrwania 04.02.25, 09:47 Lub też któras z kursantek Kasi przerosła swoją mistrzynię Odpowiedz Link Zgłoś
margit49 Re: Królowe przetrwania 06.01.25, 18:57 TVN7 Schreiber Marianna też będzie 😆 Odpowiedz Link Zgłoś
malaperspektywa Re: Królowe przetrwania 06.01.25, 19:30 A to od dziś? Dzisiaj pierwszy odcinek? Odpowiedz Link Zgłoś
malaperspektywa Re: Królowe przetrwania 06.01.25, 21:25 Zaczęłam oglądać, ale nie dałam rady. Trudno, chyba to arcydzieło jednak nie dla mnie. Pozostanę przy "Żonie dla Amerykanina". Odpowiedz Link Zgłoś
beata.1968 Re: Królowe przetrwania 06.01.25, 21:54 zdecydowanie ja tak samo > zabiła mnie Agnieszka Kotońska ( chyba dobrze zapamietałam nazwisko) Odpowiedz Link Zgłoś
briar_rose Re: Królowe przetrwania 06.01.25, 20:38 No właśnie. Gdzie Smaszczowa, gdzie Bożenka z Klanu? 😮 Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Królowe przetrwania 06.01.25, 20:43 Widać, która uczestniczka jest w wieku ematek i musi tłumaczyć innym co oznacza słowo kuciapa. Odpowiedz Link Zgłoś
pffpffpff Re: Królowe przetrwania 08.01.25, 06:17 Jest strasznie wulgarna, ma manierę babochlopa ze wsi, ciężko na nią patrzeć (chciałoby się ją porządnie umyć, wysłać na detoks i zrobić konkretny drenaż limfatyczny), a tekst o seksie w konfesjonale i mycie kuviapy tak, żeby nikt tego nie przeoczył, było bardziej żenujące niż autoerotyczne wygibasy Kasi Nast. Poświęciłam się po tym wątku. Z szeroko otwartymi oczami patrzyłam jak włażą po kolei do tych wiader z wodą zamiast nabrać miseczka i w ten sposób się umyć. Kolejna sprawa było blubranie podpitym głosem jednej z tych w obozie „ekskluzywnym”. Pomijam ubiór pań, bo zakładam, że to częściowo na potrzeby programu, ale wyjątkowo dziwny gust i dopasowanie do okoliczności. To, co mnie jakoś ujęło, to taka powiedzmy skromność i łagodność tej byłej Rzezniczaka. Obejrzę drugi odcinek dla mimozy „tęsknię za mężem, więc przelecę dźwiękowca” Peli i Petardy. Szczególnie jestem ciekawa zderzenia Petardy z Kotonska. Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Królowe przetrwania 08.01.25, 08:10 To ja jestem ciekawa właśnie Rzeźniczakowej, tym bardziej, że "żaluje udziału w programie". Odpowiedz Link Zgłoś
pffpffpff Re: Królowe przetrwania 08.01.25, 08:14 Mozliw, ze żałuje właśnie dlatego, że jakoś tam nie pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
awf-33 Re: Królowe przetrwania 28.01.25, 20:43 black_magic_women napisała: > To ja jestem ciekawa właśnie Rzeźniczakowej, tym bardziej, że "żaluje udziału > w programie". Po trzech odcinkach zrobiła na mnie najlepsze wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
pffpffpff Re: Królowe przetrwania 08.01.25, 06:18 A! I jeszcze typowy dla psychopatów spokój i opanowanie Marianny od ministra. Jest przerażająca po całości. Odpowiedz Link Zgłoś
briar_rose Re: Królowe przetrwania 06.01.25, 21:05 O rany, zwariowałabym przy tej siwej, gdy tak wygłasza te swoje natchnione teksty tym swoim słodkim głosikiem xD Odpowiedz Link Zgłoś
zosia_1 Re: Królowe przetrwania 06.01.25, 21:42 Zerknęłam na Playera z ciekawości. Nie mam tyle czasu i nie jestem aż taka pusta , żeby oglądać tanie odcinki dla pustaków. Tak widzę ten program po 5 minutach Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Królowe przetrwania 08.01.25, 08:31 Ale widzisz przynajmniej mogłaś poczuć się lepsza, więc jakieś tam plusy są 😊 Odpowiedz Link Zgłoś
zosia_1 Re: Królowe przetrwania 13.01.25, 21:11 Nie czuję się lepsza. Doznałam szoku, że dorosłe dojrzałe kobiety zgłaszają się do TAKICH programów. A dkoro się zgłaszają to pewnie podbnie żyją. Odpowiedz Link Zgłoś
beata.1968 Re: Królowe przetrwania 06.01.25, 21:52 Jeszcze nigdy tego nie oglądałam , myślałam że to coś w stylu Azja Express ale po obejrzeniu 1 odcinka czuje duży niesmak. Kojarzę ex partnerkę Rzeźniczaka i Mariannę Schreiber. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Królowe przetrwania 08.01.25, 00:27 No dobra...wiedziona wątkiem odpaliłam i....wtf...😳🫣🤦♀️ A po drugie...Gdzie są 2 główne postacie? Reszty nie kojarzę. Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Królowe przetrwania 08.01.25, 07:01 No dobra, poproszę o jasną i klarowną odpowiedź: OGLĄDAĆ czy NIE OGLĄDAĆ ?! Odpowiedz Link Zgłoś
malaperspektywa Re: Królowe przetrwania 08.01.25, 07:20 Nie. Poziom żenady jest nie do pokonania nawet dla najtwardszych. Nieodzobaczysz potem. Dałam radę 20 minut. Nie wiem dla kogo to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Królowe przetrwania 08.01.25, 08:07 A chociaż dla śmiechu? Czy pośmiać się też nie będzie z czego? Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Królowe przetrwania 08.01.25, 08:29 To jest właśnie taki program do pośmiania się. Bo z jednej strony mamy panie, które usilnie starają się wypromować np Nast, z drugiej strony te spokojniejsze, dla których te erotyczne wygibasy to wtf. Ten program można potraktować jako rozszerzenie wiedzy bezużytecznej o instagramowym świecie. Zjawiskiem jest dla mnie ta cała Natsu, dziewczyna (była?) Marcina Dubiela (tego co miał rzekomo molestować 14 latki w sieci). Ta, co ma 1,8 miliona followersów na IG (dzisiaj już bliżej 2 milionów). Kto i po co ją obserwuje to ja kompletnie nie kumam. Jak Marceli Szpak dziwię się współczesnemu światu. Mamy tę podstarzałą Barbie, która na IG uskutecznia wygibasy na desce surfingowej. Może być ciekawą lekcją poglądową dla emam, które nadal powątpiewają w magię odmłodzająco/wyszczuplającą instagramowych filtrów. Ta baba od seksu w konfesjonale to już ociera się o patocelebrytyzm i jej się faktycznie nie odzobaczy. Nie zgodzę się z shell, że Marianna to psychopatka. Obstawiam, że raczej po rozstaniu z mężem ma ustawione dobre leki i dlatego bije od niej spokojem. Będę oglądać dalej, bo jestem ciekawa występu Petardy. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Królowe przetrwania 08.01.25, 08:39 lauren6 napisała: >Zjawiskiem jest dla mnie ta cała Natsu, dziewczyna (była?) Marci > na Dubiela (tego co miał rzekomo molestować 14 latki w sieci). Ta, co ma 1,8 mi > liona followersów na IG (dzisiaj już bliżej 2 milionów). Kto i po co ją obserwu > je to ja kompletnie nie kumam. Jak Marceli Szpak dziwię się współczesnemu świat > u Natsu wypłynęła też jako dziewczyna od kamerek a na insta swego czasu miała mnóstwo zdjęć pod tytułem wypięty zad. Odpowiedz Link Zgłoś
briar_rose Re: Królowe przetrwania 13.01.25, 19:02 Ten program uświadamia mi, jak smutne są dzisiejsze czasy. To przerażające, że tylu obserwatorów posiadają osoby, które nie mają nic wartościowego do przekazania O.O Niektóre z tych Pań wydają się takimi pustakami... Czekam na świętojebliwą Bożenkę i Kobietę Niewypał, może się odpali. Odpowiedz Link Zgłoś
argentea Re: Królowe przetrwania 21.01.25, 12:39 Przypuszczam, że znaczna część followersów Natsu jest kupiona. Odpowiedz Link Zgłoś
panirobak82 Re: Królowe przetrwania 23.01.25, 00:30 Natsu to ta prostytutka w ciemnych włosach? Niestety ja tylko te starsze uczestniczki kojarzę. Odpowiedz Link Zgłoś
briar_rose Re: Królowe przetrwania 13.01.25, 17:42 Przypominam, że dziś o 20tej kolejny odcinek przygód patocelebrytek Odpowiedz Link Zgłoś
panirobak82 Re: Królowe przetrwania 13.01.25, 19:17 Drogą eliminacji odpadła Marianna (to ściema bo będzie w następnym odcinku) na koniec programu przyszła petarda z kaczorem. Dwie z uczestniczek to prostytutki WOW Ukrainka i Natsu produkcja się postarała jeśli chodzi o odobów uczestniczek. Odpowiedz Link Zgłoś
briar_rose Re: Królowe przetrwania 13.01.25, 21:04 panirobak82 napisała: > Dwie z uczestniczek to prostytutki WOW Ukrainka i Natsu produkcja się postarała > jeśli chodzi o odobów uczestniczek. W sumie mogliby jeszcze zaprosić tam Klaudelizę i Gochę Zwierzyńską dla kompletu. Odpowiedz Link Zgłoś
panirobak82 Re: Królowe przetrwania 13.01.25, 23:21 Gocha to ta od Jacy? Ta druga to nie wiem ale fakt poziom dla Gochy idealny. Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Królowe przetrwania 13.01.25, 22:03 Obejrzałam to. Tego się nie da odzobaczyć! 🙈 Masakra. Mało nie zwymiotowałam, serio, ... przy koktajlach, i podczas opowieści tej kapitanki o malowaniu obrazu, i rytuał ziemi ... bleee. Ale w sumie, one chyba tam popiły, stąd te opowieści dziwnej treści. Najbardziej irytuje mnie...wcale nie Marianna, ta wręcz była opanowana, ale dobrze, że odpadła (może patrzę przez pryzmat tego, co o niej wiem np z mediów) Za to nie znałam, i nic nie wiedziałam, i powiem szczerze- nie mogę patrzeć na Elzę. No co to jest za pustak. Czekam na zapowiedziane nowe uczestniczki. 🙈🙈🙈 Odpowiedz Link Zgłoś
panirobak82 Re: Królowe przetrwania 13.01.25, 23:22 Marianna nie odpadł, będzie w kolejnych odcinkach. Odpowiedz Link Zgłoś
briar_rose Re: Królowe przetrwania 20.01.25, 23:58 No, Petarda wreszcie dołączyła. Ciekawa jestem, kiedy się odpali. Żenujące, jak ten program stara się je wybielić. Odpowiedz Link Zgłoś
argentea Re: Królowe przetrwania 21.01.25, 12:43 Na tle uczestniczek, to Petarda naprawdę zachwyca spokojem i umiejętnością wypowiadania się. Dla mnie ciekawe było to, że prawie żadna uczestniczka, chyba tylko oprócz Kotońskiej i Marianny, nie zachowała się z respektem do nowo przybyłych gwiazd. Tak jakby to były ich koleżanki, tak jakby osiągnięcia uczestniczek a Petardy i Kaczorowskiej były tożsame. Odpowiedz Link Zgłoś
briar_rose Re: Królowe przetrwania 22.01.25, 23:24 Tak, aż dziwne. Ale czuję, że ona właśnie chce się pokazać jako profesjonalistka. Jak opowiadała o pracy, którą straciłam, to jakoś nic wspomniała o tym, jak ludzi mobbingowała, taka sytuacja... Już widzę jak Kaczorowska łapie się za fraki z Petardą xD Czekam z niecierpliwością. W ogóle prowadzący to brat Osi z Top Model! Odpowiedz Link Zgłoś
awf-33 Re: Królowe przetrwania 28.01.25, 20:48 argentea napisała: > Na tle uczestniczek, to Petarda naprawdę zachwyca spokojem i umiejętnością wypo > wiadania się. Poczekaj na test wiedzy 🤭 Odpowiedz Link Zgłoś
briar_rose Re: Królowe przetrwania 31.01.25, 19:39 awf-33 napisała: > Poczekaj na test wiedzy 🤭 Cudny był Odpowiedz Link Zgłoś
bardzo_wredna_dziewucha Re: Królowe przetrwania 21.01.25, 20:07 Nadrobiłam 3 odcinki i jestem pod wrażeniem produkcji tego reality. W porównaniu do pierwszego, nieco nudnego sezonu (dramy zaczęły się w połowie dopiero i nie znałam w sumie żadnej z uczestniczek) jest potencjał! 😂 Dramy od początku, konflikty, rozwalenie drużyn, nawiedzona Nast w kontraście do dr Petardy, wulgarna babcia Kotońska, no postarali się w castingu i reżyser również się stara. Będę oglądać z przyjemnością. Odpowiedz Link Zgłoś
briar_rose Re: Królowe przetrwania 23.01.25, 18:57 Od komentarzy Kotońskiej i tej nawiedzonej siwej to aż skręca. Natsu się też tam ośmiesza, biorąc pod uwagę wcześniejsze zachowania Dubiela, całą Pandorę i to, jak posłużył się najbliższymi członkami rodziny, żeby wytrzeć sobie gębę, a ta go broni. Mówienie o Dubielu ma na celu tylko ocieplenie jego zszarganego wizerunku... po co? Po to żeby za jakiś czas wrócił i znów mógł zarabiać w sieci. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Królowe przetrwania 23.01.25, 22:23 O matko....jak wy się w tym wszystkim orientujecie....😳😱 Ja to tylko bozenke z klanu kojarzę i petarderde ale to tylko że wątki na ematce były..tak to nikogo....ani z pierwszego sezonu ani drugiego Odpowiedz Link Zgłoś
przepio Re: Królowe przetrwania 27.01.25, 19:19 Dziś przeczytałam o teście wiedzy. Gdyby to były moje odpowiedzi, to ze wstydu wyprowadziłabym się z Polski i zadbała, by żadne informacje o mnie nigdy nie wypłynęły do netu. Aż miałabym ochotę popatrzeć na ten blamaż, ale nie będę nabijała oglądalności tego typu programów. Wystarczy to , co przeczytam. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Królowe przetrwania 27.01.25, 20:17 Zawsze w tego typu programach pojawiają się testy wiedzy, w których instagramowe gwiazdeczki i modelki robią z siebie pośmiewisko. Kaczorowska dała radę, natomiast Petarda zrobiła z siebie pośmiewisko. Dobrze, że w programie podkreśla, że ma doktorat, bo jeszcze widz nie zauważyłby różnicy w wykształceniu między nią, a Stępień czy Ciupą. Odpowiedz Link Zgłoś
przepio Re: Królowe przetrwania 27.01.25, 20:26 To że ma doktorat podkreśla nie tylko w tym programie, ale przy każdej nadarzającej się okazji. Myślałam, ze nie wiedziala co jest stolicą USA. A skoro na więcej pytań nie odpowiedziała, to chyba musiało jej to utrzeć nosa Odpowiedz Link Zgłoś
elinborg Re: Królowe przetrwania 27.01.25, 20:26 Ja nie sądzę, żeby Petarda nie wiedziała, co jest stolicą USA. To celowa akcja. Odpowiedz Link Zgłoś
briar_rose Re: Królowe przetrwania 27.01.25, 21:09 Ale oszustki xD Ja myślałam, że zostaną za matactwa ukarane, ale jednak nie. Więc można się spodziewać grania nieczyste z obu stron w przyszłości, skoro to opłaca. Więcej dram, więc dla telewizji się jak najbardziej opłaca. Petarda się odpala w zapowiedzi, śmiała się z nawiedzonej Kaśki, że powinna portal internetowy otworzyć pod tytułem www.pier..........ta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Królowe przetrwania 27.01.25, 22:15 > Petarda się odpala w zapowiedzi, śmiała się z nawiedzonej Kaśki, że powinna portal internetowy otworzyć pod tytułem www.pier..........ta.pl To mówiła chyba ta babcia z Googleboxa. Prawdę powiedziała. Odpowiedz Link Zgłoś
briar_rose Re: Królowe przetrwania 28.01.25, 00:13 lauren6 napisała: > > To mówiła chyba ta babcia z Googleboxa. > Prawdę powiedziała. Ano, prawdę. Nawiedzonej Kaśki nie da się słuchać, niestety. W jej towarzystwie szlag by mnie trafił, psychika by siadła po 5 minutach rozmowy. Rozumiem Mariankę i Olę, tego nie da się słuchać. Niby to pozytywne, ale takie nieautentyczne i narzucające się. We wszystko wplata swoje bajdurzenie, każda sytuacja musi być przez nią wyjaśniona w duchowy jakiś oświeceniowy sposób. Na dłuższą metę jest to męczące i nie wnosi żadnej pozytywnej energii, wręcz przeszkadza i irytuje. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Królowe przetrwania 28.01.25, 09:38 Jeszcze nie rozgryzłam tej Marianki. W czasie ceremonii kakao zaczęła histeryzować, że spotka ją nieszczęście, bo dolała mleka do kakao. Nie wiem czy ona - wierząca katoliczka, co podkreśla - serio wierzy w te czary mary, co stoi w sprzeczności z jej wiarą, czy po prostu nabijała się z Nast. Odpowiedz Link Zgłoś
awf-33 Re: Królowe przetrwania 28.01.25, 20:52 elinborg napisała: > Ja nie sądzę, żeby Petarda nie wiedziała, co jest stolicą USA. To celowa akcja. Hmmm…na pytanie, które wirusy zabija antybiotyk, odpowiedziała: każde! Na co Kaczorowska sprostowała, że antybiotyki nie działają na wirusy przecież. Tam było więcej żenujących kwiatków. Odpowiedz Link Zgłoś
ewka.n Re: Królowe przetrwania 28.01.25, 03:35 Znalazłam ogłoszenie Kasi Nast: Odkryj Moc Kobiecości i Seksualności - warsztat stacjonarny. - Jakie jest twoje połączenie z yoni [o ileż lepiej to brzmi niż laurenowe "krocze"] - Czy przed intymnym spotkaniem z partnerem pytasz swoje yoni, czy jest gotowe, czy ufa? - Jak czuje się twoje łono? - Czy kiedykolwiek podziękowałaś mu lub przeprosiłaś? - Jakie jest twoje życie seksualne? Jeśli odczywasz reakcję na te pytania, ten warsztat jest dla Ciebie. Muszę przyznać, że odczułam rekację na te pytania. I tylko 1699 zł! Niestety już nieaktualne, a następne warsztaty po fejmie uzyskanym dzięki Królowym pewnie będą duuużo droższe Odpowiedz Link Zgłoś
briar_rose Re: Królowe przetrwania 28.01.25, 16:57 Nieźle im test wiedzy poszedł xD Do tego Petarda, co tak się zawsze przechwala swoim wykształceniem. Najlepsze jest to, że one są dumne ze swojej niewiedzy i jeszcze kpią z innych. Kotońska kiedyś z rodziną komentowała program "1 z 10" bodajże. Występował tam uczestnik, który znał odpowiedź na każde pytanie. Kotońska go wyśmiała. Stwierdziła, że jest życiowym przegrywem, który pewnie nie ma przyjaciół ani dziewczyny i dlatego ucieka w świat książek. Jej zdaniem był to nudziarz, który tylko się uczy i czyta. Razem z rodziną mieli z niego bekę, że taki mądry... Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Królowe przetrwania 28.01.25, 17:21 Nie, nie widziałam i nie zamierzam. Ale już wszystko wiem bo widziałam to: youtube.com/shorts/7NSpJS_FXO8?si=6tou_QfzvDhevIjY Odpowiedz Link Zgłoś
briar_rose Re: Królowe przetrwania 01.02.25, 17:19 Ciężko jest lubić tę Agnieszkę Kaczorowską. Tak bardzo chciała być kimś więcej niż Bożenką z Klanu, że stała się nieznośną, zadufaną w sobie dziewuchą. Odpowiedz Link Zgłoś
briar_rose Re: Królowe przetrwania 03.02.25, 21:04 Jestem zaskoczona, że Kaśka Nast wyleciała Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Królowe przetrwania 04.02.25, 15:33 I bardzo dobrze. Telewizja nie powinna promować tak szkodliwych ludzi jak "doktor" Zięba czy ta Nast, od leczenia jadem egzotycznej żaby. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Królowe przetrwania 06.02.25, 09:57 W wątku cicho, a tymczasem na IG drama goni dramę. Petarda się odpaliła i w programie pojechała po ex mężu i synach. (wątek obok) Kurzaj wydał oświadczenie, które na IG polubiła Bożenka. W odpowiedzi Marianna i Petarda opublikowały na swoich IG karteczki, które rzekomo mieli między sobą wymieniać w programie Bożenka i Elizka oraz Bożenka i operator kamery. Podobno panie cały czas chodziły z mikrofonami, więc informacje "nie do kamery" wymieniały na kartkach. W korespondencji widać romans kwitnący między Bożenką i panem z obsługi. Elizka, która tak ceni wartości rodzinne i instytucję małżeństwa, namawia Bożenka do zdrady małżeńskiej. Swoją drogą Petardę i Mariankę musiało nieźle zapiec, że mężatka Bożena odnalazła w dżungli złotego uja, a one biedne singielki mogły co najwyżej znaleźć węża pod siennikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Królowe przetrwania 06.02.25, 12:21 lauren6 napisała: > W wątku cicho, a tymczasem na IG drama goni dramę. > Petarda się odpaliła i w programie pojechała po ex mężu i synach. (wątek obok) > Kurzaj wydał oświadczenie, które na IG polubiła Bożenka. > W odpowiedzi Marianna i Petarda opublikowały na swoich IG karteczki, które rzek > omo mieli między sobą wymieniać w programie Bożenka i Elizka oraz Bożenka i ope > rator kamery. To jest taki kosmos, że aż nie wiem jak skomentować 😳 Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Królowe przetrwania 07.02.25, 11:16 Jak petarda nadepnie tej Mariance na odcisk to tak będa flaki latać... Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Królowe przetrwania 06.02.25, 14:18 Pudelek wszystko rozpisał graficznie: www.pudelek.pl/dzungla-gate-kto-jest-teammarianna-a-kto-teamagnieszka-rozrysowalismy-to-7122276583643968a Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Królowe przetrwania 06.02.25, 14:32 Liściki masz tu 🙄 www.pudelek.pl/marianna-schreiber-opublikowala-tajemnicze-lisciki-story-time-milosc-w-dzungli-7122046083935008a Odpowiedz Link Zgłoś
agatha.trixie Re: Królowe przetrwania 07.02.25, 17:26 To jest takie piękne. Bożenka do kamery piała o idealnej rodzinie i jak tęskni za małżonkiem, a po godzinach chodziła w krzaki z dźwiękowcem, do czego radośnie namawiała ją nowa psiapsi. 😀 Pytanie czy Eliza naprawdę lubi Bożenkę, czy po prostu postanowiła podstęprm zniszczyć idealny image konkurencyjnej instamatki i dlatego tak namawiała ją do zdrady? 🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Królowe przetrwania 07.02.25, 19:57 Elizka niczego nie postanowiła, po prostu sama jest głupiutką patuską. Podobno w Warsaw Shore sama urogaciła Trybsona, a teraz wielka obraza, bo Marianna chciała sobie z nim zrobić zdjęcie. To też coś mówi o Kaczorowskiej, że ze wszystkich dziewczyn w dżungli wybrała sobie na psiapsi właśnie Elizkę. Odpowiedz Link Zgłoś
dominika9933 Re: Królowe przetrwania 07.02.25, 21:01 Nie wiem co znaczy "urogacila". Eliza nie jest najmądrzejsza, ale ocenianie jej ciągle przez to, jak zachowywała się w WS jest niesprawiedliwe. Przecież była wtedy gówniarą, od kilku lat ma męża, też z WS, dzieci, są dobrą rodziną, chyba. Kto nie robił głupot jak był młody? Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Królowe przetrwania 07.02.25, 21:05 Póki co w KP zachowuje się tak samo jak w WS 🤷♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
waleria_bb Re: Królowe przetrwania 13.02.25, 00:51 Stawiam, że gdzieś 99% młodych ludzi nie poszło do tak bzdurnego programu jak WS i nie rozpoczęło dorosłości od przypięcia sobie łatek, które potem trudno odczepić latami. Jest matką, założyła rodzinę i to ma jakoś nobilitować? Udziałem w kolejnym reality show z niskiej półki raczej pokazała, że mało zmieniło się w głowie od czasów WS. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Królowe przetrwania 07.02.25, 21:06 lauren6 napisała: > To też coś mówi o Kaczorowskiej, że ze wszystkich dziewczyn w dżungli wybrała s > obie na psiapsi właśnie Elizkę. Mnie to właśnie zdziwiło, bo laska jest znana z zadzierania nosa i uważania się ogólnie za lepszą a ta cała Eliza to ktoś z zupełnie innej ligi niż ta, do której aspirowała. Odpowiedz Link Zgłoś
eglantine Re: Królowe przetrwania 07.02.25, 20:05 Ale wy naprawdę myślicie, że ta afera z karteczkami jest na serio? 😂 Przecież to oczywiste, że wszystkie te dramy są od początku do końca wyreżyserowane dla podkręcenia oglądalności tego bzdurnego programu. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Królowe przetrwania 07.02.25, 20:19 > Ale wy naprawdę myślicie, że ta afera z karteczkami jest na serio? Ale ty na serio myślałaś, że którakolwiek matka pozwoliłaby by jakiś głupawy program był promowany kompromatami na jej temat? 🤣 Tzn ja nie mam wątpliwości, że karteczki zostały podrzucone Mariannie przez twórców programu. Cała reszta jest na 99% prawdziwa. Szczególnie, że znamy ciąg dalszy historii: po powrocie z dżungli Bożenka latała na "babskie wypady" do Belgii, mąż się domyślił, że nie spotyka się tam z koleżankami i doszło do rozstania. Skąd w ogóle wzięłaś pomysł, że ktoś by rozbił rodzinę swoim malutkim dzieciom tylko po to, by zwiększyć oglądalność trzecioligowej stacji telewizyjnej? Odpowiedz Link Zgłoś
eglantine Re: Królowe przetrwania 07.02.25, 20:41 Dobra, odpadam, nie śledzę pudełka ani SM celebrytów, na program zerkam jednym okiem tylko dlatego, ze pojawił się kilometrowy wątek na ematce. Nie miałam pojęcia, że Kaczorowska się rozstała, bo nie śledzę życia osobistego bohaterek programu, pomysł z jakimiś karteczkami i romansem z dźwiękowcem wydał mi się tak bezdennie głupi, ze niemożliwe, żeby był prawdziwy. Biję się w piersi i składam głęboką samokrytykę, zanim znów wypowiem się w podobnym wątku ani chybi przyjdzie mi się doktoryzować z życia polskich osobowości medialnych. 😔 Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Królowe przetrwania 07.02.25, 20:49 Czyli nie masz pojęcia o czym rozmawiamy, ale poczułaś misję, by nas pouczyć w tym wątku. Ok. Odpowiedz Link Zgłoś
eglantine Re: Królowe przetrwania 07.02.25, 21:02 Mam pojęcie o tyle, że sam program oglądam. I przedziwnym zbiegiem okoliczności te liściki objawiły się Schreiberowej pół roku po kręceniu zdjęć, akurat w samym środku emisji. Sama przyznałaś przecież, że dostała je od producentów. 🤷🏼♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
karyna-z-radzymina Re: Królowe przetrwania 08.02.25, 10:22 eglantine napisała: > Sama przyznałaś przecież, że dostała je od producentów. 🤷🏼 > ♀️ No i co to zmienia skad je dostala? na pewno od kogos z programu, moze nawet to ten amant Bozenki, bo pisali ze był dźwiękowcem, wiec jak słuchał ze mówią cos o liscikach czy notatkach to on pierwszy mogl o tym wiedziec i je pozbierac. Bozenka juz go nie chce bo teraz z Doktorem Zapałą sie prowadzi to czemu mialby nie dac ich Mariennie. Odpowiedz Link Zgłoś
eglantine Re: Królowe przetrwania 08.02.25, 10:46 Z Rogacewiczem znaczy? Ojej, to może teraz będą razem warzywniak prowadzić. Cudnie! Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Królowe przetrwania 07.02.25, 21:05 Mysle ze wzieli tam takie królowe dramatu...ze nic nie muszą reżyserować. Panie się same zagryzą... Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Królowe przetrwania 08.02.25, 09:16 > Panie się same zagryzą... Produkcja ewidentnie faworyzuje drużynę Smarszcz, żeby panie na siebie nakręcić. Ale akurat romansu z dźwiękowcem nikt nie reżyserował 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Królowe przetrwania 08.02.25, 10:32 Czyli że Schreiber jest #teampaulutek i bezmyślnie powtarza brednie o zdradzaniu przez Kurzaja, kiedy to funfela Petarda odeszła do kochanka…? 🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
eglantine Re: Królowe przetrwania 06.02.25, 15:03 LOL. Robiłam mojemu tacie takie ściągi, kiedy nie ogarniał intrygi w Kamiennym Kręgu. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Królowe przetrwania 08.02.25, 10:14 To jeszcze łapcie świeży artykuł o sekstaśmie Kaczorowskiej: www.pudelek.pl/agnieszka-kaczorowska-w-krolowej-przerwania-pochwalila-sie-ze-z-maciejem-pela-nakrecili-sekstasme-nagralismy-sobie-z-mezem-dla-funu-7122752083487552a Odpowiedz Link Zgłoś
karyna-z-radzymina Re: Królowe przetrwania 08.02.25, 10:25 ciekawe kiedy rola zycia Bozenki bedzie w internecie Czy u was tez odcinek 6 caly czas zablokowany a odcinek 7 zaplanowany na poniedzialek? To kiedy ten 6 bedzie do zobaczenia? Teraz dwa na raz beda puszczac? Odpowiedz Link Zgłoś
pffpffpff Re: Królowe przetrwania 08.02.25, 10:54 A który był ostatnio? Bo oglądałam jakiś w poniedziałek. I myślałam że najnowszy Odpowiedz Link Zgłoś
karyna-z-radzymina Re: Królowe przetrwania 08.02.25, 11:02 Ostatnio chyba byl 5 ze zbieraniem śmieci na plaży i awanturami kto wygrał. W 6 jest o tym jak pani Paulina płacze ze sikała krzywo a mąż z synem robił zdjęcia Odpowiedz Link Zgłoś
pffpffpff Re: Królowe przetrwania 08.02.25, 11:46 Czekaj czekaj… wiem! W poniedziałek widziałam ten, w którym odpadła Kasia Nast. Odpowiedz Link Zgłoś
karyna-z-radzymina Re: Królowe przetrwania 08.02.25, 13:36 Nie wiem jeszcze ich tam 10 sztuk zostało więc jeśli mają wylatywać po dwie na odcinek to 5 Odpowiedz Link Zgłoś
briar_rose Re: Królowe przetrwania 10.02.25, 23:00 Ależ boli Mariankę brak atencji, myślała, że dłużej pociągnie, a wszystkim się już znudziło. Znana jest tylko z komentowania cudzego życia, użalania się nad sobą po odejściu męża i desperackich prób wykazania się w jakiejkolwiek dziedzinie. Nie ma ani jednego epizodu chociażby w trzecioligowym serialu, żadnych osiągnięć naukowych, ani jednego teledysku czy wydanej płyty, ani jednej wartościowej współpracy reklamowej. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Królowe przetrwania 11.02.25, 10:14 Marianny to tak po ludzku mi żal. Wg Pińskiego mąż ją zdradzał z facetami (jest biseksem), a później porzucił przez media społecznościowe. Widać, że dla niej to nieprzepracowany temat, jej samoocena szoruje po dnie i stąd ta potrzeba atencji i pokazania się. Petarda bezwzględnie ją wykorzystała, ewidentnie udaje przyjaźń, zainteresowanie żeby zdobyć sojuszniczkę w przyszłych internetowych dramach. W tym odcinku Petarda pokazała się z najgorszej strony. Już nie odbieram jej jako zaburzonej kobiety, która gdzieś tam się pogubiła w życiu, ale jako bezwzględną psychopatkę. To w jaki sposób kłamie, przeinacza fakty, manipuluje emocjami dziewczyn z drużyny, szczuje na ex męża i własne dzieci: trzeba mieć predyspozycje do takiego zachowania. Z jednej strony opowiada, że jej rodzice wpoili jej solidny kręgosłup moralny i szacunek dla każdego człowieka. Z drugiej wszyscy znamy historie o mobbingowaniu pracowników C+. Pudel pisze, że w kolejnym odcinku Petarda strzeli ragequita. W sumie wyrzygała się publicznie na Kurzaja, podogryzała Cichopek, więc po co ma dalej tkwić w tej dżungli? Wracając do atencjuszek to Mariannie dałabym dopiero 3 miejsce, po Smarszcz i Kaczorowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Królowe przetrwania 11.02.25, 10:22 Ja bym bardzo prosiła o dalesze streszczanie. Nie oglądam ale chętnie tu czytam Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Królowe przetrwania 11.02.25, 10:40 > Ja bym bardzo prosiła o dalesze streszczanie. Cały odcinek był poświęcony wysrywom Smarszcz. A to rugała Lizę, a to obsmarowywała Kurzaja (było o tym tydzień temu na Pudlu), a to udawała najlepszą przyjaciółkę Schreiber i Kotańskiej. Bożenka dalej nawija o małżeństwie z Pelą: ogólnie to wielka miłość, która w miesiąc po zakończeniu programu się skończyła Pudel spoileruje, że w przyszłym odcinku będą większe dymy, odejdzie Smarszcz i ta bezbarwna Karolina. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Królowe przetrwania 11.02.25, 11:28 lauren6 napisała: > Pudel spoileruje, że w przyszłym odcinku będą większe dymy, odejdzie Smarszcz i > ta bezbarwna Karolina. Ktoś dobrze ją podsumował, że przyszła do programu tylko po to by publicznie jeszcze raz rzygnać na byłego męża. Zrobiła swoje i sobie poszła. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Królowe przetrwania 11.02.25, 12:09 Chronologicznie wygląda, że program był chyba kręcony w sierpniu. Na jednej z karteczek było napisane, że dźwiękowiec 3 września miał lecieć do Belgii na plan kolejnego programu, dlatego spieszyło im się z tym romansem. Z kolei Pela mówił, że we wrześniu Kaczorowska robiła kilka wypadów do Belgii na "babski wieczór". Domyślił się, że żona ma romans i wtedy się rozstali. Czyli od wzruszających wypowiedzi Kaczorowskiej w programie o mężu i rodzinie do rozstania minął około miesiąc. Potwierdza się stara prawda, że im więcej ktoś mówi o miłości do małżonka tym gorzej się dzieje w takim małżeństwie. Odpowiedz Link Zgłoś
briar_rose Re: Królowe przetrwania 11.02.25, 16:56 borsuczyca.klusek napisała: > Ktoś dobrze ją podsumował, że przyszła do programu tylko po to by publicznie je > szcze raz rzygnać na byłego męża. > > Zrobiła swoje i sobie poszła. > Ciekawe, który syn odwoził Macieja pod dom Kasi? xD Ten, który wtedy był niepełnoletni, czy ten, który od wielu lat mieszkał za granicą i unikał kontaktów z matką? Z jakiego konta znikały pieniądze? Z tego, do którego Kobieta Niewypał nie miała dostępu bo byli dawno po rozwodzie? Czy siedziała tam ta sama synowa, która nie utrzymuje z nią kontaktu i nawet nie zaprosili jej na ślub? No i kto wbił jej się do WC i wykonał jej zdjęcia, kiedy siedziała połamana na klopie? Tyle pytań, zero odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Królowe przetrwania 11.02.25, 16:59 briar_rose napisał(a): > No i kto wbił jej się do WC i wykonał jej zdjęcia, kiedy siedziała połamana na klopie? Ty > le pytań, zero odpowiedzi I to jest najlepsze pytanie z możliwych. Też chciałabym to wierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Królowe przetrwania 11.02.25, 17:19 borsuczyca.klusek napisała: > briar_rose napisał(a): > > > No i kto wbił jej się do WC i wykonał jej zdjęcia, kiedy siedziała połam > ana na klopie? Ty > > le pytań, zero odpowiedzi > > I to jest najlepsze pytanie z możliwych. Też chciałabym to wierzyć. > A ja bym nie chciała. Zaczęłam oglądać ten program, bo byłam ciekawa Petardy, jakim jest człowiekiem. Ostatni odcinek zaspokoił moją ciekawość i nie mam więcej pytań. Nie wiem czy w tym programie z ust tej kobiety padło choć jedno zdanie, które jest prawdą. Odpowiedz Link Zgłoś
briar_rose Re: Królowe przetrwania 12.02.25, 19:50 lauren6 napisała: > A ja bym nie chciała. Zaczęłam oglądać ten program, bo byłam ciekawa Petardy, j > akim jest człowiekiem. Ostatni odcinek zaspokoił moją ciekawość i nie mam więce > j pytań. Nie wiem czy w tym programie z ust tej kobiety padło choć jedno zdanie > , które jest prawdą. W ogóle to musi być coś mocno na rzeczy, bo ona zawsze o dorosłych synach jak o małych dzieciach mówi, zawszę podkreśla, że się świetnie dogadują a potem wyszło, że na ślub jednego nie dostała nawet zaproszenia a ten niby zły ojciec, co rozwalił rodzinę i opuścił żonę z DZIEĆMI jest regularnie obecny w życiu synów. Dlatego nie wierzę w ani jedno słowo Smaszczowej. Zawsze z tyłu głowy mam: „znowu zmyśla”. Odpowiedz Link Zgłoś
heca007 Re: Królowe przetrwania 13.02.25, 07:40 Nie oglądałam ani jednego odcinka Królowej Przetrwania. Wystarczy mi to co zapodają o bohaterkach na Pudelku W każdym razie widzę, że Petarda obrobiła publicznie tyłki byłemu mężowi i synom, załatwiła swoje sprawy i z programu wyszła Tylko po to tam polazła. Żeby znowu przypomnieć o sobie i narobić smrodu rodzinie. Kasa za ten występ, jak przypuszczam miała dla niej drugorzędne znaczenie. Chodziło głównie o łzawą historię z bezwładną nogą i zdjęciami syna Zauważyłyście, że po każdym takim żenującym występie gdzie opowiada o swoich synach, że byli zmanipulowani, robili jej zdjęcia, nie pomagali, śmiali się z niej itd następuje odbicie? I wstawia posty o wspaniałych (to jej ulubione słowo) dzieciach, synowej i wnuczce? Jak jesteś jej dzieckiem czy powinowatym czujesz się jak na huśtawce. Zanim ochłoniesz z szoku bo tym jak cię obrzuciła błotem ta zaczyna prawić o tobie peany i opowiadać jak bardzo cię kocha. I tak w koło. Skądś to znam... Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Królowe przetrwania 13.02.25, 19:26 > Tylko po to tam polazła. Żeby znowu przypomnieć o sobie i narobić smrodu rodzinie. Kasa za ten występ, jak przypuszczam miała dla niej drugorzędne znaczenie No jeszcze zdążyła się poprzechwalać jaką jest twardą kobietą, której nawet silna burza nie jest w stanie skłonić do opuszczenia dżungli. A w kolejnym odcinku ragequit Ona liczy, że zawsze znajdą się inteligentni inaczej, którzy stwierdzą, że prawda musi leżeć po środku. No właśnie nie musi i zwykle jej tam nie ma. Ta kobieta w swoich wypowiedziach sama sobie zaprzecza, wymyślą bajki na poczekaniu, tylko po to by manipulować otoczeniem. Jeżeli ktoś nie wie jak zachowuje się skrajnie toksyczna osoba to zdecydowanie polecam ten sezon Królowej Przetrwania. Odpowiedz Link Zgłoś
waleria_bb Re: Królowe przetrwania 13.02.25, 21:23 Petardzie się bardzo mocno pogarsza psychicznie i w sumie nic dziwnego. Kobieta można napisać, że straciła twarz, nie wróci już do dawnej pozycji zawodowej, nikt jej nie potraktuje poważnie, upadek boli. Odpowiedz Link Zgłoś
karyna-z-radzymina Re: Królowe przetrwania 15.02.25, 10:39 Ja już widzialam ten następny odcinek. Pani Paulina odeszła z ptogramu, po prostu wstała i sobie poszła bez slowa, dopiero na drugi dzień było powiedziane ze juz nie wróci. A z drugiej drużyny wywalono serferke. I wróciły dwie dziewczyny, ta od Rzezniczaka i Kasia Nast więc znowu mamy komplet a do finału 2 odcinki, na koniec je hurtem wyrzuca chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Królowe przetrwania 15.02.25, 12:23 Płaciłaś 10 zł za obejrzenie odcinka z kolejnego tygodnia? Odpowiedz Link Zgłoś
karyna-z-radzymina Re: Królowe przetrwania 15.02.25, 14:26 Nie córka mi włączyłam na jutjub z jakimś komentarzem ale cały odcinek byl - cojapacze się nazywa Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Królowe przetrwania 11.02.25, 11:39 Dobra załapałam. Czyli jak krecili to jeszcze Bozenka była razem z mężęm, bo coś mi tu nie grało... Odpowiedz Link Zgłoś
aguar Re: Królowe przetrwania 11.02.25, 13:35 "Z drugiej wszyscy znamy historie o mobbingowaniu pracowników C+. " Ja nie. Daj jakiegoś linka. Najbardziej nie lubię Lizy, Elizy i Kaczorowskiej. Smaszcz i Marianka są w programie w miarę ok. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Królowe przetrwania 11.02.25, 14:18 W tym wątku są linki do komentarzy jej byłych podwładnych: forum.gazeta.pl/forum/w,567,178602745,178602745,Petarda_sie_odpalila_Paulutek_jedzie_po_synu.html Odpowiedz Link Zgłoś
dominika9933 Re: Królowe przetrwania 08.02.25, 14:48 Myślałam, że tylko z "moim" Playerem coś nie tak, bo nie mogę oglądnąć tego odcinka. Ciekawe czemu zablokowany. Odpowiedz Link Zgłoś
pffpffpff Re: Królowe przetrwania 08.02.25, 15:00 Mam na Maxx i też jest tylko do 5 Odpowiedz Link Zgłoś
briar_rose Re: Królowe przetrwania 10.02.25, 21:26 Z każdą "dramą" zachowanie Pauliny coraz bardziej mnie denerwuje. Wg mnie jej ego jest tak wystrzelone w kosmos, że na każdego patrzy z góry. Od jej wejścia nie mogę jej zdzierżyć. Irytuje mnie niesamowicie jej sposób bycia, maniera w głosie, to matkowanie wszystkim i bycie najmądrzejszą na świecie. To jak robi z siebie ofiarę i to jak odwraca w tej sytuacji kota ogonem mówi o niej wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Królowe przetrwania 11.02.25, 09:21 Widziałam rolkę jak pyta jakas babę, a ty jakie masz wykształcenie, a tamta na to: jestem inżynierem 😆 i chwila konsternacji u Petardy Odpowiedz Link Zgłoś
demono2004 Re: Królowe przetrwania 11.02.25, 10:47 Z przetrwaniem to nie ma nic wspólnego. dlatego nie oglądam. Głupie to, jaik nie wiem co. Odpowiedz Link Zgłoś
eglantine Re: Królowe przetrwania 11.02.25, 11:01 Równie dobrze panie mogłoby siedzieć przy plaży w Rowach. Tyle tam tej Tajlandii co kot napłakał. Konkurencje kompletnie pretekstowe, nawet ich w całości nie pokazują, bo chodzi tylko i wyłącznie o kręcenie dram. Na swój sposób fascynujące. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Królowe przetrwania 12.02.25, 11:11 Nie trzeba będzie czekać tyle czasu do końca... Ja nadal jestem zazenowana sobą że to oglądam...z każdym odcinkiem coraz bardziej 🫣🤦♀️🤦♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Królowe przetrwania 12.02.25, 11:15 beata985 napisała: > Nie trzeba będzie czekać tyle czasu do końca... > Ja nadal jestem zazenowana sobą że to oglądam...z każdym odcinkiem coraz bardzi > ej 🫣🤦♀️🤦♀️ > No niemożliwe nikt nie ogląda bożenkowych dram 😅 Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Królowe przetrwania 12.02.25, 11:29 borsuczyca.klusek napisała: > beata985 napisała: > > > Nie trzeba będzie czekać tyle czasu do końca... > > Ja nadal jestem zazenowana sobą że to oglądam...z każdym odcinkiem coraz > bardzi > > ej 🫣🤦♀️🤦♀️ > > > > No niemożliwe nikt nie ogląda bożenkowych dram 😅 > > Ja oglądam...🫣🤦♀️ Wszystko przez L4, gdyby nie to to pewnie nawet bym tv nie odpaliła Odpowiedz Link Zgłoś
przepio Re: Królowe przetrwania 12.02.25, 12:20 > > No niemożliwe nikt nie ogląda bożenkowych dram 😅 > > > > Ja oglądam...🫣🤦♀️ > Wszystko przez L4, gdyby nie to to pewnie nawet bym tv nie odpaliła > Ja nie oglądam, zaparłam się, że tego nie obejrzę. Ale za to chętnie Was czytam 🙈 Odpowiedz Link Zgłoś
karyna-z-radzymina Re: Królowe przetrwania 15.02.25, 10:43 Ja oglądam bo mnie to bawi uwielbiam takie dramaty, a w 7 odcinku to się o mało nie pobiły na wiecu wyborczym Marianny Odpowiedz Link Zgłoś
briar_rose Re: Królowe przetrwania 15.02.25, 11:05 Czy wiadomo, kiedy ta emisja kilku odcinków pod rząd? Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Królowe przetrwania 15.02.25, 11:23 Pewnie teraz albo za tydzień, bo zdaje się że 6 odc było Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Królowe przetrwania 17.02.25, 18:18 No i kurde wzięła i poszła...😳🫣🤣 Jestem ciekawa czy koleżanki nie miały pojęcia, że odeszła czy też tak doskonale grały zdziwienie? I gdzie są odcinki które miały być wyemitowane wcześniej? Odpowiedz Link Zgłoś
briar_rose Re: Królowe przetrwania 17.02.25, 19:42 beata985 napisała: > No i kurde wzięła i poszła...😳🫣🤣 > Jestem ciekawa czy koleżanki nie miały pojęcia, że odeszła czy też tak doskonal > e grały zdziwienie? > I gdzie są odcinki które miały być wyemitowane wcześniej? Jak to? Gdzieś oglądała, przecież zaraz dopiero odcinek będzie w TV najnowszy? Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Królowe przetrwania 17.02.25, 20:24 O masz...myślałam że wczoraj było... Ja na max oglądam Odpowiedz Link Zgłoś
briar_rose Re: Królowe przetrwania 18.02.25, 20:57 Petarda. Paulina Smaszcz osiągnęła swój cel, powiedziała to co chciała na temat byłego męża, więc może się zwijać do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
briar_rose Re: Królowe przetrwania 17.02.25, 23:24 Żenada xD Petarda fochnęła się jak dzieciak i odeszła z programu, dobrze, że usłyszała kilka słów prawdy. Eliza słusznie jej zwróciła uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Królowe przetrwania 18.02.25, 09:36 O Petardzie zostało już wszystko napisane. Żenujące występ. Obsmarowała rodzinę, strzeliła focha i tyle ją widzieliśmy na ekranie. Na deser napisała żenujące list do koleżanek z drużyny. Straszna manipulatorka. Powiem Wam, że największą masakra jest z Magdą Stępień. Kto ją dopuścił do programu? Najlepszą rzeczą, którą zrobiła Tomala w tym programie to było wywalenie Magdy z campu. A produkcja ją przywróciła. Ta kobieta nadaje się tylko i wyłącznie na terapię, a nie do tego rodzaju produkcji. W kolejnym odcinku podobno Liza dusi Mariannę i Bożenka wyeliminuje ją za to z programu. Trzeba przyznać, że w byciu patologią Lizce udaje się przebić Elizę. W kolejnym odcinku Bożenka ma obsmarować męża i przyznać, że już wcześniej myślała o rozwodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
aguar Re: Królowe przetrwania 18.02.25, 11:09 A w czym Ci przeszkadza Magda? Nie można jej zaakceptować z jej przeszłością i jej smutkiem? On jest adekwatny do sytuacji, nie wiem dlaczego miałby wymagać terapii. Magda powinna być wśród ludzi i próbować normalnie żyć dalej. Potrzebuje zarabiać. Skoro wcześniej była modelką, influenserką, celebrytką itd. trudno, żeby za karę, że zmarło jej dziecko, miała zmieniać branżę. Odpowiedz Link Zgłoś
majaa Re: Królowe przetrwania 18.02.25, 10:28 Że też ludziom nie szkoda czasu na tego typu denne "rozrywki"... Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Królowe przetrwania 18.02.25, 12:57 majaa napisała: > Że też ludziom nie szkoda czasu na tego typu denne "rozrywki"... Uwierz mi na słowo, treści które ty produkujesz na forum są dużo bardziej denne. Odpowiedz Link Zgłoś
majaa Re: Królowe przetrwania 18.02.25, 13:59 No widzisz, chciałaś dogryźć, a... takie słowa od kogoś rajcującego się inscenizowaną wzajemną nawalanką celebrytek to komplement. Zaniepokoiłabym się, gdybyś mnie pochwaliła😄 Ale serio nie wiem, co cię aż tak ubodło. W końcu nie jesteś jedyna, którą to fascynuje, a ja nie jestem jedyna, która tak to ocenia, wrzuć na luz😜 Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Królowe przetrwania 18.02.25, 13:04 Że też ludziom nie szkoda czasu na komentowanie tego co ludzie piszą po obejrzeniu tego typu dennych "rozrywek" Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Królowe przetrwania 18.02.25, 13:13 Potem będzie płacz, że forum umiera i tylko trolle zakładają wątki. Strach założyć na tym forum wątek o serialu czy programie tv, bo zaraz znajdzie się jakaś snobka z kijem w wiadomej części ciała, która poczuje silną potrzebę podzielenia się z internetem, że ona jest ponad takie "denne rozrywki" dla plebsu. Takie osoby z reguły nie reprezentują sobą nic ciekawego, nie wnoszą nic pozytywnego na forum, za to zniechęcają innych do komentowania. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosennedni5 Re: Królowe przetrwania 18.02.25, 13:44 Petarda zgłosiła się do programu królowe przetrwania i odeszła bo to nie jest miejsce dla takiej "kobiety z klasą".🤣Ciekawe czego się spodziewała. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosennedni5 Re: Królowe przetrwania 18.02.25, 13:47 Kotonska ma nieźle nawalone pod kopułą. Czy one są wszystkie przed okresem? Odpowiedz Link Zgłoś
majaa Re: Królowe przetrwania 18.02.25, 14:03 No pacz pani, a was jakoś nie zniechęciłam, a wręcz przeciwnie, dorzuciłyście jeszcze swoje dodatkowe trzy grosze na temat mojej skromnej osoby😄😄 Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Królowe przetrwania 18.02.25, 14:12 majaa napisała: > No pacz pani, a was jakoś nie zniechęciłam, a wręcz przeciwnie, dorzuciłyście j > eszcze swoje dodatkowe trzy grosze na temat mojej skromnej osoby😄😄 Jesteśmy za twarde zawodniczki by takie smutne pierdzenie mogło nas zniechęcić 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
majaa Re: Królowe przetrwania 18.02.25, 14:23 No to niech się laurenka nie żali, tylko przyjmie do wiadomości, że nie wszyscy muszą pochwalać jej wybory i że mają prawo o tym napisać. To forum to nie 'towarzystwo wzajemnej adoracji' (choć niektórzy chętnie tak by je widzieli), nie ma obowiązku poklepywania się po ramieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Królowe przetrwania 18.02.25, 16:32 Masz prawo pisać co chcesz, a my mamy pełne prawo do wyrobienia sobie zdania na twój temat na podstawie tego co wypisujesz Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Królowe przetrwania 18.02.25, 17:15 majaa napisała: > No to niech się laurenka nie żali, tylko przyjmie do wiadomości, że nie wszyscy > muszą pochwalać jej wybory i że mają prawo o tym napisać. To forum to nie 'tow > arzystwo wzajemnej adoracji' (choć niektórzy chętnie tak by je widzieli), nie m > a obowiązku poklepywania się po ramieniu. Pochwalać wybory co do oglądanych programów? No weź bo się sturlam 😂😂🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
no_name33 Re: Królowe przetrwania 18.02.25, 13:59 majaa napisała: > Że też ludziom nie szkoda czasu na tego typu denne "rozrywki"... Nie, nie szkoda mi czasu. Po całym dniu ciężkiej umysłowej roboty, w której muszę być skupiona na maxa, taki program to moja odskocznia i się tego nie wstydzę. Odpowiedz Link Zgłoś
majaa Re: Królowe przetrwania 18.02.25, 14:07 No i OK, rozumiem, dzięki za odpowiedź. Jak widać, można mieć dystans i do siebie i do tego, co uważają inni. Odpowiedz Link Zgłoś