nojabrina88 22.01.25, 18:34 ...proszę o polecenie - Chorzów, Bytom, Katowice ale raczej od strony północnej, zachodniej, Ruda, Zabrze ewentualnie... Psychiatra na NFZ się nie sprawdza, muszę mamie poszukać kogoś innego Pomóżcie, z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marta.graca Re: Psychiatra dla starszej osoby... Śląsk 22.01.25, 18:47 Beata Wrocławska - Mazur. Mam też swoją na NFZ- Sylwia Szczypta, ale to w Mysłowicach. Odpowiedz Link Zgłoś
marooska Re: Psychiatra dla starszej osoby... Śląsk 22.01.25, 19:04 Mama mojej przyjaciółki nadrabiała kilkadziesiąt km komunikacją miejską, żeby skorzystać z porady pani psychiatry na NFZ, bo nie było ją stać na prywatne porady. Pani przyjmuję w Zabrzu na ulicy Floriańskiej a nazywa się.Katarzyna Kopiczyńska. Lekarz rzetelny i skuteczny Odpowiedz Link Zgłoś
marooska Re: Psychiatra dla starszej osoby... Śląsk 22.01.25, 19:07 Sprawdziłam dla Ciebie: ulica Floriana (nie Floriańska) a pani nazywa się Kapczyńska Odpowiedz Link Zgłoś
nojabrina88 Re: Psychiatra dla starszej osoby... Śląsk 22.01.25, 21:16 Dziękuję, na ematkę zawsze można liczyć Odpowiedz Link Zgłoś
marooska Re: Psychiatra dla starszej osoby... Śląsk 22.01.25, 23:09 Rozmawiałam z przyjaciółką i dowiedziałam się, że ta zabrzańska przychodnia to Nasze zdrowie. Jedynie czas oczekiwania na wizytę bywa dlugi, ale pani dr warta jest każdych pieniędzy. I nie ma co się zniechęcać zarówno stanem budynku jak i ogólną atmosferą Odpowiedz Link Zgłoś
nojabrina88 Re: Psychiatra dla starszej osoby... Śląsk 24.01.25, 11:04 Dziękuję, prawdopodobnie skorzystamy, choć terminy na koniec kwietnia Te polecone przez Martę też biorę pod uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś