martunia.z.wielunia 04.03.25, 22:12 Nadrobiłam wszystkie sprawy pourlopowe. Do 14 miałam po robocie...No to zafundowałam sobie drzemkę. Wpadł 3 odcinek Białego Lotosu. Zycie jest piękne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martunia.z.wielunia Re: To był dobry dzień 05.03.25, 11:38 To był dobry dzień a nikt nie pogratulował. Odpowiedz Link Zgłoś
dziunia.z.torunia Re: To był dobry dzień 05.03.25, 11:48 Gratuluję Co to za serial? Wciąż mi się pojawia w podpowiedziach, ale niezbyt zachęca... Warto? Odpowiedz Link Zgłoś
martunia.z.wielunia Re: To był dobry dzień 05.03.25, 11:58 Serial dzieję w luksosowych resortach wakacyjnych dla bogaczy "Biały Lotos". Taka czarna komedia pokazująca zepsucie obrzydliwie bogatych ludzi. Każdy sezon to inny kontynent i inna historia. Jak dla mnie warto. Odpowiedz Link Zgłoś
dziunia.z.torunia Re: To był dobry dzień 05.03.25, 12:12 O, widzisz, a mnie się wydawało czemuś, że to reality szoł Dzięki za polecenie Odpowiedz Link Zgłoś
martunia.z.wielunia Re: To był dobry dzień 05.03.25, 12:26 No fakt. Rzeczywiście może sprawiać takie wrażenie reality szoł. Ale nic z tych rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: To był dobry dzień 12.03.25, 16:39 bmtm napisał(a): > a co to ten lotos Roślina taka. O bardzo ciekawych właściwościach fizykochemicznych. Gdybyś nie wagarował z przedmiotów ścisłych to byś wiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: To był dobry dzień 12.03.25, 23:01 Przecież 3 odcinek Białego Lotosu był bardzo przygnębiający. Raczej o tym, że życie nie jest piękne. Odpowiedz Link Zgłoś
ajr27 Re: To był dobry dzień 13.03.25, 11:41 3 seria Lotosu to porażka. Nie mogłam się doczekać, a pierwszy odcinek mnie rozczarował na maksa Odpowiedz Link Zgłoś