Dodaj do ulubionych

Najbrzydsze auto

12.03.25, 22:00
https://namasce.pl/wp-content/uploads/2025/03/nowy-jaguar-type-00-na-ulicy.jpg

I jak się wam podoba? Powiedzmy że przyjeżdża nowy facet poznany na tinderze czymś takim...

Obserwuj wątek
    • kotejka Re: Najbrzydsze auto 12.03.25, 22:10
      Kompletnie nie rozumiem rozważań o urodzie auta
      Ładne to mają być buty. Auto ma dobrze jeździć. Mój syn jest fanem motoryzacji i zachwyca się w szczegółach konkretnymi modelami i rozwiazaniami, więc jakby rozumiem zajawkę, ni cholery nie rozumiem tzw meritumu wink
      To bym też wzięła, ma ciekawy kolor big_grin
      • tanebo0001 Re: Najbrzydsze auto 12.03.25, 22:21
        Powiedz że to nie jest piękne

https://devil-cars.pl/img/image_1702893286_rdsHoyi9QvqghMBi8PbX6lQjFhDDN9yxbbJ4OXYi.jpg

Monika Bellucci przy tym to poczwara
        • bazia_morska Re: Najbrzydsze auto 12.03.25, 22:23
          Tanebo, chamstwo to z ciebie nigdy nie wylezie, co?
          • tanebo0001 Re: Najbrzydsze auto 12.03.25, 22:24
            Dlaczego chamstwo? Ja tylko podziwiam...
        • mamtrzykotyidwato5 Re: Najbrzydsze auto 12.03.25, 22:32
          Nie jest, to niebieskie ładniejsze.
        • kotejka Re: Najbrzydsze auto 12.03.25, 22:36
          No nie wiem, mnie się trochę kojarzy z gębą modliszki wink
          Ale.tez bym chętnie takie miała
          Czerwony też lubię.
          Jak chyba w ogóle nie rozpatruje techniki ładne czy nie
          Ma działać
          Czy pralka albo suszarka ma być ładna? No nie. Ma.byc ergonomiczna i niezawodna
          • tanebo0001 Re: Najbrzydsze auto 12.03.25, 22:46
            Jak można nie rozpatrywać techniki w kwestii desingu? Nie zależy ci na wyglądzie wzmacniacza lub kolumn które stoją w salonie? Albo jak wygląda komputer? To skąd ta popularność apple?
            • kotejka Re: Najbrzydsze auto 12.03.25, 22:57
              No nie, apple to raczej nie designem furorę zrobiło
              IPhone, ipad, airpods czy macbook wyglądają jak produkty innych firm, tylko logo je wyróżnia
              To raczej ich właśnie- szybkość i niezawodność, rewelacyjne blyskawiczne dzialanie sprawia że są najchętniej wybierane
              • tanebo0001 Re: Najbrzydsze auto 12.03.25, 22:59
                No właśnie chyba właśnie tym że można postawić to na biurku a nie pod nim i patrzeć na to bez skrzywienia
                • mysiulek08 Re: Najbrzydsze auto 12.03.25, 23:01
                  na mojego asusa patrze bez skrzywienia, zachwyca mnie od momentu zakupu a nie mam na co wymienic 🤬
                  • tanebo0001 Re: Najbrzydsze auto 12.03.25, 23:04
                    Powiedz że to zrobiono tylko ze względów użytkowych

https://p.turbosquid.com/ts-thumb/uw/xQXYBV/pK5NrZLP/mac_01/jpg/1560583075/600x600/fit_q87/77ca9b371a74c43d9ee74cad978ad67b27748250/mac_01.jpg
                    • mysiulek08 Re: Najbrzydsze auto 12.03.25, 23:05
                      okropnosc
              • ichi51e Re: Najbrzydsze auto 13.03.25, 07:38
                I to że ci działają bez ściągania jakiś driverów modlenia się itd. Moje dziecko dostało PC bo szkoła. No od roku nie mogę wyjść z podziwu że po prostu co chwilę muszę coś doinstalować bo to co jeszcze wczoraj działało dzisiaj nie działa.
          • tanebo0001 Re: Najbrzydsze auto 12.03.25, 22:58
            Nawet kuchenki są ładne i brzydkie. Na przykład taka La Cornue, Steel Cucine lub Lofra. A czy taka pralka nie jest ładniejsza?

https://agdsmart.pl/img/products/12/10/59/1_org.jpg
            • kotejka Re: Najbrzydsze auto 12.03.25, 23:02
              Nie. W czym lepsza od tej?
              Oczywiście, że kolor urządzenia wybiorę pod wnętrze, ale patrzeć będę na parametry smile
              Ta czarna trochę upiorna swoją drogą, trochę kolumbarium przypominatongue_out
        • alicia033 Re: Najbrzydsze auto 13.03.25, 11:24
          tanebo0001 napisał:

> Powiedz że to nie jest piękne

pomijając wszystko inne, to do takich samochodów trzeba mieć zdrowy kręgosłup i, zwłaszcza, zdrowe kolana.
        • ministra_prawdy Re: Najbrzydsze auto 13.03.25, 11:32
          tanebo0001 napisał:

> Powiedz że to nie jest piękne

Kiczowate i w złym guście, jak wszystkie te modele przedłużające penisa.
          Osobiście najbardziej podobają mi się eleganckie "zwyklaki" w rodzaju Tesli. Niby amerykański szrot na bateryjkę, ale estetycznie bardzo europejski.
    • ewka.n Re: Najbrzydsze auto 12.03.25, 22:27
      Wygląda jak narysowany w Paintcie i wklejony w Photoshopie smile
      • ewka.n Re: Najbrzydsze auto 12.03.25, 22:32
        Tanebo przyznaj się: z projektowania domów przerzuciłeś się na projektowanie samochodów. Z taką samą pasją nadrabiającą brak iskry bożej w tym kierunku, ale za to w aplikacjach graficznych "po taniości" smile
      • eglantine Re: Najbrzydsze auto 13.03.25, 07:56
        ewka.n napisała:

> Wygląda jak narysowany w Paintcie i wklejony w Photoshopie smile

Spookojnie mógłby rywalizować z Zygzakiem McQueenem o Złoty Tłok. 😂
    • mysiulek08 Re: Najbrzydsze auto 12.03.25, 22:52
      inspiracja mercury monterey 😝 mogli sie w jaguarze bardziej postarac

absolutnie nie! nigdy mi sie nie podobaly auta szorujace podwoziem po nawierzchni, ani do tego z gracja nie da wejsc ani wyjsc
    • engine8t Re: Najbrzydsze auto 12.03.25, 23:19
      Zboczony Jaguar? Przewiduje ze zbankrutuja poniewaz sie przeliczzyli i nie przewidzieli ze zboczenstwo przestanie byc modne tak szybko a auta dla nich zrobione beda nie tylko posmiewiskiem jak oni sami ale i z daleka beda krzyczec "Uwaga LGBT+"
      U nas to nawet na takie bedzie mozna napluc bo nam nie zalozono kaganca zwanego "mowa nienawisci"
      • tanebo0001 Re: Najbrzydsze auto 12.03.25, 23:21
        Tu masz zboczeńca www.money.pl/gielda/tesla-sie-osuwa-795-miliardow-dolarow-wartosci-rynkowej-w-trzy-miesiace-7133928848988704a.html
        • engine8t Re: Najbrzydsze auto 13.03.25, 03:07
          tanebo0001 napisał:

> Tu masz zboczeńca www.money.pl/gielda/tesla-sie-osuwa-795-miliardow-dolarow-wartosci-rynkowej-w-trzy-miesiace-7133928848988704a.html
          >
          No coz Tesla poza sfera Twoich marzen wiec rozumiem.
          Co ciebi eobchdz cudze zarobki ? a tego juz nie rozumiem. Chyba tylko zazdrosc ?
      • mysiulek08 Re: Najbrzydsze auto 12.03.25, 23:30
        lowrider to jakby nie patrzec amerykanski wynalazek, wiec tobie niejako nie wypada sie czepiac
      • tomato.soup Re: Najbrzydsze auto 12.03.25, 23:33
        No tak, póki co tylko plucie na Teslę próbują podciągnąć pod terroryzm 😆
      • konsta-is-me Re: Najbrzydsze auto 13.03.25, 00:18
        Za to wyprano wam mózgi 😆
        Poza tym jak napluc, podobno bojkot Tesli jest aktem terroryzmu ?
    • majenkirr Re: Najbrzydsze auto 13.03.25, 00:48
      tanebo0001 napisał: Powiedzmy że przyjeżdża nowy facet poznany na tinderze czymś takim...

Że niby do mnie??😅😂😂😭

Auto wygląda jak ai trochę, nie mówię nie, ale trzeba by się było przyzwyczaić.
    • ministra_prawdy Re: Najbrzydsze auto 13.03.25, 01:09
      A kto zgadnie co to za auto? big_grin
      • majenkirr Re: Najbrzydsze auto 13.03.25, 01:17
        Fiat multipla?
        • ministra_prawdy Re: Najbrzydsze auto 13.03.25, 01:32
          majenkirr napisała:

> Fiat multipla?

Wiem, łatwe big_grin
          • eglantine Re: Najbrzydsze auto 13.03.25, 07:58
            Eeee, myślałam, że to jakieś kalambury i chodzi o Porsche Spyder.
          • nick_z_desperacji2 Re: Najbrzydsze auto 13.03.25, 14:28
            Nie, ten pająk jest intrygujący, nawet trochę tajemniczy. Multipla to po prostu delfin z zespołem Downa.
    • kaki11 Re: Najbrzydsze auto 13.03.25, 01:39
      To auto tu wygląda jak narysowane :p
      Jest mi raczej obojętne, a samochód to akurat była ostatnia rzecz, na którą zwracałam uwagę jak mnie ktoś na randkę zabierał. No dobra, to by się wyróżniało, to bym pewnie zapamiętała ale ja jakoś bez specjalnego wrażenia.
    • myelegans Re: Najbrzydsze auto 13.03.25, 02:00
      Cybertruck znany tez jako Swasticar
      • ministra_prawdy Re: Najbrzydsze auto 13.03.25, 02:09
        myelegans napisała:

> Cybertruck znany tez jako Swasticar

Prędzej Mercedens, BMW i Volkswagen, ale kto by tam się przejmował faktami, lepsze są medialne, moralne paniki big_grin
        • 1matka-polka Re: Najbrzydsze auto 13.03.25, 09:24
          ministra_prawdy napisała:

> myelegans napisała:
          >
          > > Cybertruck znany tez jako Swasticar
          >
          > lep
          > sze są medialne, moralne paniki big_grin

Co tak bronisz tego Muska, tez masz "aspergera"? Wiesz, ze jego ojciec zrobil dziecko swojej pasierbicy, która wychowywal od 4 roku zycia, a zaczal z nia sypiac, kiedy byla nastolatką? Tez ma na pewno aspergera. 😆
          • ministra_prawdy Re: Najbrzydsze auto 13.03.25, 10:24
            1matka-polka napisała:

> Co tak bronisz tego Muska, tez masz "aspergera"?

Między "obroną" a przytomną obserwacją, że Musk nikogo (jeszcze) nie gazował w komorach i nikim (jeszcze) nie palił w piecach krematoryjnych, jest pewna różnica big_grin
            • tanebo0001 Re: Najbrzydsze auto 13.03.25, 10:35
              Wytłumacz na czym polega ten zachwyt nad "pierwszym kumplem". Poza tym że większość inceli myśli że gdyby mieli tyle kasy to spaliby z modelkami. To żaden geniusz. Nie wymyślił żarówki. Nie pracował latami w administracji rządowej. Nie zjadł zębów na biurokracji. A przychodzi i minionkami rozp... supermocarstwo...
              • ministra_prawdy Re: Najbrzydsze auto 13.03.25, 11:11
                tanebo0001 napisał:

> Wytłumacz na czym polega ten zachwyt nad "pierwszym kumplem".

"Zachwyt" nad muskiem, czy pewna doza sympatii, są na pewno bardziej wytłumaczalne i racjonalne, niż ta szaleńcza nienawiść, jaką wam wasi moralni przewodnicy każą odczuwać. To, co odwalacie, to są regularne zaburzenia psychiczne, to samo zresztą tyczy się nienawiści do Trumpa.
            • margit49 Re: Najbrzydsze auto 13.03.25, 11:52

Musk nikogo (jeszcze) nie gazował w
              > komorach i nikim (jeszcze) nie palił w piecach krematoryjnych, jest pewna różni
              > ca big_grin
              >
              Jeszcze
              Musk mówi, że nie jest nazistą, bo nie najechał Polski, ale posłużył się hitlerowskim pozdrowieniem
              I tak pięknie apelował do Niemców
              Niemiecka kultura" sięga tysięcy lat wstecz i nawet Juliusz Cezar był pod wrażeniem ducha walki plemion germańskich
              • ministra_prawdy Re: Najbrzydsze auto 13.03.25, 11:55
                margit49 napisała:

> Musk mówi, że nie jest nazistą, bo nie najechał Polski

No zupełnie nie wiem dlaczego, ale ta argumentacja jakoś do mnie trafia big_grin
                • margit49 Re: Najbrzydsze auto 13.03.25, 12:57

> No zupełnie nie wiem dlaczego, ale ta argumentacja jakoś do mnie trafia big_grin
                  >
                  Nie wiem dlaczego, ale to mnie jakoś nie dziwi 😀
                  • ministra_prawdy Re: Najbrzydsze auto 13.03.25, 13:27
                    margit49 napisała:

> Nie wiem dlaczego, ale to mnie jakoś nie dziwi 😀

Co cię dziwi, sekciaro, że jak ktoś nie napadł na Polskę, nie więzi ludzi w obozach i nie pali nimi w piecach, ale za to rytualnie składa hołd pomordowanym w Oświęcimiu, to są to przekonujące argumenty, że raczej nie jest nazistą? big_grin

Kto dla ciebie jest nazistą? Sąsiad z góry, który puszcza głośno muzykę? big_grin
                    • 1matka-polka Re: Najbrzydsze auto 13.03.25, 13:48
                      Ale ty pierdolisz😆
                      • ministra_prawdy Re: Najbrzydsze auto 13.03.25, 13:50
                        1matka-polka napisała:

> Ale ty pierdolisz😆

A dla ciebie kto jeszcze jest zwyrodnialcem, oprócz Muska, może chłop, który nie sprzątnął kupy po swoim psie? big_grin
        • 1matka-polka Re: Najbrzydsze auto 13.03.25, 09:47
          Bronisz zwyrodnialców, bo wydaje ci sie, ze są silni, a ty pragniesz silnego mężczyzny, zeby cie wzial pod opiekę i utrzymywał. Tylko to pragnienie jest tak silne i niespelnione, ze uleglo wynaturzeniu i zamienia sie w masochizm. Niechby pil, bil i gwalcił, byleby był. Idz na terapię. Twoja córka swoją chorobą też ci daje znaki, ze w twoim zyciu dzieje sie bardzo zle...
          • ministra_prawdy Re: Najbrzydsze auto 13.03.25, 10:32
            Sp.....aj z tym swoim kouczingiem dla ubogich, bo jesteś nudna i natrętna.
            • 1matka-polka Re: Najbrzydsze auto 13.03.25, 11:39
              🤣Ty jestes nudna i natretna z tym swoim poparciem dla zwyrodnialcow.
              • ministra_prawdy Re: Najbrzydsze auto 13.03.25, 11:51
                1matka-polka napisała:

> 🤣Ty jestes nudna i natretna z tym swoim poparciem dla zwyrodnialcow.

Jakim "poparciem" jakich "zwyrodnialców", zagubiona istoto. Osobiście mam większe powody do tego, aby Muska traktować z dystansem, niż ty - po pierwsze oszukiwał w grach, po drugie jest obrzydliwym syjonistą, czyli zdrajcą i szabesgojem. Jest jednak różnica między zdrajcą i drobnym cwaniaczkiem, a "zwyrodnialcem" czy "nazistą".
                Moralna panika, indukowana przez ideologiczną narrację, robi wam z mózgów pasztet.
      • mysiulek08 Re: Najbrzydsze auto 13.03.25, 02:18
        nie, to jadwinia 🤣
        www.jaguar.com/copy-nothing/jaguar-type-00.html
    • pitupitt Re: Najbrzydsze auto 13.03.25, 10:30
      Przestań się bawić cadem.
      • tanebo0001 Re: Najbrzydsze auto 13.03.25, 15:06
        To nie ja. Widziałaś tam bukieciarnię?
    • aankaa Re: Najbrzydsze auto 13.03.25, 15:04
      fiat multipla
    • princy-mincy Re: Najbrzydsze auto 13.03.25, 15:48
      Najbrzydszym autem ever byla i zostanie na zawsze Multipla.
      Tak, wiem, ze to nie ta polka.
      • tanebo0001 Re: Najbrzydsze auto 13.03.25, 17:21
        Nic nie pobije Tesli Cybertruck

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka