aguacate2023 11.04.25, 22:27 Chetnie poslucham, co wasi 13letni chlopcy doceniaja. Najchetniej niezwiazanego z grami komputerowymi (nie kreca go). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kotejka Re: Prezent dla 13latka 11.04.25, 22:30 Każdy z moich chłopców doceniłby coś innego, chłopiec to jest bardzo szerokie pojęcie, a ja się na chłopcach znam, uwierz mi Jaki budżetz jaką okazja i jaki chłopiec Bez tego nie ma dobrej odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
aguacate2023 Re: Prezent dla 13latka 11.04.25, 22:48 Okazja urodzinowa, moj osobisty syn, wiec budzet moze byc wyzszy. Lubi fantastyke, historie, geografie, minecraft, militaria, trenuje karate, lubi dobrze zjesc Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Prezent dla 13latka 11.04.25, 22:52 Skoro syn własny, to nic nie sugeruje? Odpowiedz Link Zgłoś
aguacate2023 Re: Prezent dla 13latka 11.04.25, 23:21 Prezent niespodzianka ma byc. Z sugerowanych bedzie telefon. Odpowiedz Link Zgłoś
jana111 Re: Prezent dla 13latka 11.04.25, 22:52 Podłączę się! Lubi geografię (wielki globus i mapa świata już były). Odpowiedz Link Zgłoś
scarlett74 Re: Prezent dla 13latka 12.04.25, 08:50 1. wyjście do kina na Minecraft 2może książka z serii historia bez cenzury 3kolejny tom ulubionej fantastycznej serii, albo jakaś zupełna nowość 4.bardzo fajna gra planszowa stratego ( uwaga dla 2 osób) Odpowiedz Link Zgłoś
aguacate2023 Re: Prezent dla 13latka 13.04.25, 04:18 1 - byl 2 - ma wszystkie 3 - szukamy nowej serii (chetnie przyjme propozycje) 4 - bardzo chetnie (jaka?) Odpowiedz Link Zgłoś
srubokretka Re: Prezent dla 13latka 11.04.25, 23:48 Moj od zawsze lego. Teraz specyficzne czesci. Odpowiedz Link Zgłoś
mayaalex Re: Prezent dla 13latka 12.04.25, 00:23 Moj lubi koszulki pilkarskie w dowolnych ilosciach, chetnie personalizowane. zjesc tez lubi wiec jakas ciekawa restauracja tez by wchodzila w gre jako dodatkowa przyjemnosc. ostatnio ma fiola na punkcie matchy wiec dostal i sama herbate i zestaw do robienia (z pedzelkiem, podstawka na pedzel, etc). Odpowiedz Link Zgłoś
ameliya_85 Re: Prezent dla 13latka 12.04.25, 08:58 a lubi filmy lub seriale ogladac? jesli tak to moze projektor? - bedzie mial 'kino' w pokoju Odpowiedz Link Zgłoś
imponderabilia20 Re: Prezent dla 13latka 12.04.25, 14:49 3-tomowy słownik j. polskiego Wiedzy Powszechnej. Dostałam taki na Komunię, doceniłam po latach, mam do dziś. Odpowiedz Link Zgłoś
tairo Re: Prezent dla 13latka 12.04.25, 15:47 13-letni chłopcy mają zwykle dobrze sprecyzowane zainteresowania i to, co uszczęśliwi jednego, dla innego będzie zbędnym śmieciem. Odpowiedz Link Zgłoś
stara-a-naiwna Re: Prezent dla 13latka 12.04.25, 21:34 mój syn jak był młodszy chciał być archeologiem albo geologiem (dwa kierunki gwarantujące w życiu dorosłym sławę, pieniądze i powodzenie u kobiet ) i zabraliśmy go do Wałbrzycha (akurat mamy stosunkowo niedaleko bo jesteśmy z pod Wrocławia) szukać na hałdzie odpadów po kopalni odcisków paprotek i innych na kamieniach zalesiliśmy cos tam a dziecko było zachwycone Pomyśl o wyjeździe weekendowym z którego skorzystacie wszyscy pod kątem tego co lubi - jak historię to może jakiś Wilczy Szaniec albo Projekto Riese albo jakiś zamek. Jak sport to bilet na mecz albo wejście na jakąś górę. Ja jakiś czas temu stwierdziłam, ze moje dzieci mają wszystko i wszystkiego za dużo i daję im "doświadczenia i wspomnienia". Odpowiedz Link Zgłoś
aguacate2023 Re: Prezent dla 13latka 13.04.25, 04:20 W Wilczym Szancu bylismy, poszukam info o Projekto. Lubimy podroze i wyjazdy, letni kalendarz wypelniony. Szukam czegos namacalnego. Odpowiedz Link Zgłoś
kochamruskieileniwe Re: Prezent dla 13latka 13.04.25, 07:48 stara-a-naiwna napisała: > mój syn jak był młodszy chciał być archeologiem albo geologiem > > (dwa kierunki gwarantujące w życiu dorosłym > iet ) > Dobry żart z rana jest w cenie🤣 W poniedziałek popytam kolegów jak oni to widzą. Bo ja, obserwujac to środowisko od kilku dziesiątek lat, jakoś tego nie widzę, > Odpowiedz Link Zgłoś
kochamruskieileniwe Re: Prezent dla 13latka 13.04.25, 07:50 Urwało mi tę część, która mnie rozbawiła (dwa kierunki gwarantujące w życiu dorosłym sławę, pieniądze i powodzenie u kobiet wink) Odpowiedz Link Zgłoś
sitniczek Re: Prezent dla 13latka 13.04.25, 07:14 Gry planszowe, może właśnie Minecraft? Jak jeździ rowerem to może cos do roweru? Grawitrax? Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p1 Re: Prezent dla 13latka 13.04.25, 08:49 To jest wiek bardzo wyrazistych hobby - nie da się trafić bez spytania osoby znającej dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś