wiosennedni5 15.04.25, 07:07 Drogie Panie, gdzie kupujecie letnie sukienki, potrzebuję na wyjazd czegoś wygodnego,swobodnego ale nie mini. Wpadlo wam coś do koszyka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gryzelda71 Re: Sukienki letnie 15.04.25, 07:10 Kupuje to co jest na stronach sklepów różnej maści. Zawsze coś się znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Sukienki letnie 15.04.25, 07:22 Ostatnio w Mango i ku mojemu zaskoczeniu jedną w Sinsay. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Sukienki letnie 15.04.25, 07:38 daniela34 napisała: > Ostatnio w Mango i ku mojemu zaskoczeniu jedną w Sinsay. Ty szanuj Sinsay, tam się zdarzają diamenty. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Sukienki letnie 15.04.25, 07:53 Dobrze, psze pani! Ta kiecka jest bardzo fajna, bawełna 100%, mam wrażenie że na ludziu wygląda lepiej niż na zdjęciu, bo ja się nie zapinam tak pod szyję. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Sukienki letnie 15.04.25, 09:01 Nie mam 😀od jutra ma być gorąco to wtedy będę się uwieczniać Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Sukienki letnie 15.04.25, 07:35 Ostatnio w reserved wpadło kilkanaście, i wypadło (do zwrotu), jedna została, brązowa lniana. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Sukienki letnie 15.04.25, 08:02 Te zamówiłam z mango, powinny dziś przyjść, zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Sukienki letnie 15.04.25, 08:43 Jeszcze kilka Z Desigual mi wpadło w oko. Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Sukienki letnie 15.04.25, 11:44 Ta ostatnia z Desigual podoba mi się- mogłaby być na wesele, jak sądzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Sukienki letnie 15.04.25, 11:47 Mogłaby, czemu nie. Ja się zastanawiam czy druga mogłaby być na to cholerne jasno sukienkowe wesele... Jasna jest... Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Sukienki letnie 15.04.25, 11:51 Właściwie to czemu nie. Zgrabna jest, ona ładnie podkreśla kształty, i kolorystyka, fajna. Ale ja lubię mieć porządny stanik, bo taki bez ramiączek niby mogłabym, ale wolę z ramiączkami Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Sukienki letnie 15.04.25, 11:48 Albo taka, też fajna www.desigual.com/pl_PL/25SWVW073092.html Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Sukienki letnie 15.04.25, 11:49 Tak, jeśli ci dobrze w takim odcieniu czerwieni to też fajna. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Sukienki letnie 15.04.25, 11:50 W ogóle Desigual w tym sezonie ma sporo fajnych a nigdy jakoś nie zwracałam zbytniej uwagi na tę markę. Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Sukienki letnie 15.04.25, 11:57 Wiesz co, ja jestem kolorystyczną jesienią, i teoretycznie czerwienie pasują do mnie. Zazwyczaj , i do tej pory stosowałam w dodatkach, a jak mam całą czerwoną bluzkę (np cały czerwony sweterek na boże narodzenie ), to nawet ta czerwień nie przeszkadza mi Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Sukienki letnie 15.04.25, 11:58 Ja z kolei obawiam się, że na tym moim weselu będą królowały suknie balowe, tiulowe, i nie wiadomo jak mocno strojne. Ponieważ nigdy nie wpisywałam się w trendy to chętnie poszłabym w minimalizm, coś prostego, za to z kolorem mogłabym poszaleć, albo jakiś mocny wzór. No sama nie wiem. Jak nic nie wymyślę, to kupię najtańszy czerwony kombinezon w kolorze czerwonym, i też będzie git. www.renee.pl/czerwony-koktajlowy-kombinezon-wiazany-paskiem-wykonczony-falbankami-przy-ramionach-vimaseni Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Sukienki letnie 15.04.25, 12:17 Jeśli chodzi o kroje, to nie mam pojęcia co będzie królować, bo nawet nie znam panny młodej 😅 więc mi to wisi, czy się wpasuję czy nie :p Czerwony kombinezon w kolorze czerwonym też spoko. Widuje sporo różnych fajnych kombinezonów, ale ja niestety jestem z nimi niekompatybilna. Mam jakiś za długi tułów i każdy jaki zdarzyło mi się przymierzać robi mi mega camel toe 😐 Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Sukienki letnie 15.04.25, 13:59 I dzięki takiemu opisowi nikt nie powinien mieć wątpliwości, o jaki kombinezon konkretnie mi chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Sukienki letnie 15.04.25, 11:45 widze, Szarm, ze rozwazasz takie bez ramiaczek - w takiej bym Cie, z mango, widziala Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Sukienki letnie 15.04.25, 11:48 Nie lubię takich dołów. Żeby nie było tej bombki na dole to by była fajna. A rozważam bez ramiączek, bo nauczyłam się tasmować cycki w końcu 😅 Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Sukienki letnie 16.04.25, 12:55 Przyszły, zostaje tylko czarna. Ta w kwiaty jest śliczna, ale za szeroka w talii przez co wycięcia wyglądają żałośnie a w tej kremowej wyglądam jak sierotka Marysia :p Odpowiedz Link Zgłoś
ender_celebi Re: Sukienki letnie 15.04.25, 08:49 Też popatrzę. Pochodziłam trochę po sklepach o jestem bardzo zniechęcona jakością w sieciówkach. Może nie umiem szukać. Póki co przerzuciłam się na ciuchland i już mam trzy wiskozowe, jedwabną i jedna z tkaniny cupro (musiałam googlać w sklepie, bo nie znałam a w dotyku i jak się okazuje w użyciu jest to cudowna tkanina na lato) Odpowiedz Link Zgłoś
ophelia78 Re: Sukienki letnie 15.04.25, 11:36 Uwielbiam Tatuum. I szperam na Vinted. Głównie w poszukiwaniu Tatuum w cenach lepszych niż sklepowe Odpowiedz Link Zgłoś
alina460 Re: Sukienki letnie 15.04.25, 12:12 Też bym chętnie kupiła, ale jakoś się nie widzę ani w tych do połowy łydki ani w mini. Jakoś trudno mi znaleźć coś fajnego o długości do kolan. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosennedni5 Re: Sukienki letnie 15.04.25, 16:59 Też nie znajduję nic w tej długości. Odpowiedz Link Zgłoś