alfa36 26.04.25, 23:17 Kto ma? Jak dobrać kolor? Boli zabieg?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eva_evka Re: A usta permanentne? 26.04.25, 23:29 Podobno przyjemny nie jest jak już będzie to też sobie zrobię! Odpowiedz Link Zgłoś
ruscello Re: A usta permanentne? 27.04.25, 10:53 Pierwszy raz bardzo bolało, usta opuchnięte przez kilka godzin, przy uzupełnianiu tylko trochę. W wyniku zaburzeń straciłam dużo pigmentu w skórze i usta stały się prawie niewidoczne. Kosmetolog dobrała mi odpowiedni odcień, średnie krycie i usta wyglądają jak przed utratą koloru. Można wybrać też mocne krycie albo mniej naturalny odcień i wtedy wyglądają jak pomalowane. Odpowiedz Link Zgłoś
ardzuna Re: A usta permanentne? 27.04.25, 15:25 Nic mnie nie bolało, a mam usta permanentnie od urodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia.1980 Re: A usta permanentne? 27.04.25, 15:32 Ja robiłam raz. Były zrobione super Efekt również bardzo mi się podobał. Ale .... bolało strasznie. I spuchłam niesamowicie. Przez to już drugi raz nie zdecydowałam się. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: A usta permanentne? 29.04.25, 10:40 Biedny samotny atencjusz..... Odpowiedz Link Zgłoś
mamkaantka Re: A usta permanentne? 28.04.25, 22:04 Ja mam, pięknie zrobione, bardzo naturalnie. Żałuję że nie zdecydowałam się wcześniej Przyniosłam do polecanej kosmetyczki swoją ulubioną delikatną pomadkę i wspólnie wybralysmy właściwy kolor Jestem bardzo zadowolona z efektu. Odpowiedz Link Zgłoś
mika71 Re: A usta permanentne? 29.04.25, 10:07 Prawie nie bolało - podobno to zależy od sprzętu. Mam bardzo delikatnie zrobione. Zrobiłam bo już miałam tzw. zjedzoną dolną wargę. Jestem bardzo zadowolona, jak zacznie blaknąć to będę robić ponownie w tym samym miejscu Odpowiedz Link Zgłoś