Dodaj do ulubionych

Stanowski bedzie nową Blanką L 🤣

10.05.25, 17:55
Urzekła mnie ta historia. Dodać parę ostrzejszych scen i będzie bestseller na miarę 365 dni
Obserwuj wątek
    • dreg13 Re: Stanowski bedzie nową Blanką L 🤣 10.05.25, 18:17
      I chapnął tykę aż po same pomidory
      • mizantropka_20 Re: Stanowski bedzie nową Blanką L 🤣 11.05.25, 05:52
        Yesssu! Pamiętam🤣🤣🤣
      • anajustina Re: Stanowski bedzie nową Blanką L 🤣 11.05.25, 20:33
        O co chodzi 😳
        • pkt4a Re: Stanowski bedzie nową Blanką L 🤣 11.05.25, 20:47
          Może o klub nocny "Rozi" może ? Własciwie to nie nocny a 24/24 , 7/7
          tvn24.pl/polska/gdanski-klub-rozi-premiera-reportazu-sutenerzy-trojmiasta-w-superwizjerze-autor-reportazu-bertold-kittel-komentuje-st8453542
    • dni_minione Re: Stanowski bedzie nową Blanką L 🤣 10.05.25, 18:32
      Dziwne rzeczy on ostatnio wyczynia. Z Maciakiem też chyba nie poszło tak, jak miało pójść, tzn. z odbiorem tej zagrywki. Lubię chłopa i doceniam jego komediancko-kontrolerską rolę w tych wyborach, ale nie do końca go teraz rozumiem.
    • marta.graca Re: Stanowski bedzie nową Blanką L 🤣 10.05.25, 18:59
      Trzeba mieć fantazję!
      • spirit_of_africa Re: Stanowski bedzie nową Blanką L 🤣 12.05.25, 08:36
        Prawda? I umiejetność narracji. Ja wręcz płonę z ciekawości co się stało dalej, po tym, gdy świat się zatrzymał i byli tylko oni dwaj (plus Batyr). I gdy się okazało, ze Krzys jednak nie zwątpił w Karolka.
    • pkt4a Re: Stanowski bedzie nową Blanką L 🤣 10.05.25, 19:05
      Eee , czyściciel kamienic u kolesia po prośbie najnormalniej. Po prośbie u kolesia który ma 1 mln lajków na swoim Kanale.
      Czyściciel kamienic najnormalniej po prośbie , łasi się do silniejszego. Gdyby mógł to zaatakowałby , zaatakowałby on lub jego fani. Ale nie może zaatakować jak to w jego zwyczaju. Czyściciel kamienic kaputt ! Skamlący ratlerek się zrobił z pittbula.

x.com/robertzielinski/status/1921158716415529387/photo/1
    • taje Re: Stanowski bedzie nową Blanką L 🤣 10.05.25, 19:05
      Pewnie sponsorzy zaczęli naciskać, że za bardzo sprzyja ostatnio Trzaskowi (i środowa rozmowa, i wczorajsza debata plus Dziennik Narodowy), no to trzeba było dokonać korekty kursu.
      • spirit_of_africa Re: Stanowski bedzie nową Blanką L 🤣 10.05.25, 20:42
        O tym ze Stanowski jest propisowską, mizoginistyczną mendą to już wiedziałam od dawna, ale teraz zrobił to tak nieudolnie. Chyba najgorsze Harlequiny z 95 nie były takie żenujące.
        • pkt4a Re: Stanowski bedzie nową Blanką L 🤣 10.05.25, 21:15
          Masz ciekawy nick spirit.
          Ten nick przypomina mi polską podróżniczkę która prowadziła bloga podróżniczego o nazwie właśnie "spirit of africa" która wędrując samotnie po Afryce zaraziła się tam jakąś malarią chyba przetransportowana z Togo do szpitala wojskowego w Abidżanie zmarła około roku 2006-7 w młodym wieku , około 30-35 lat.
          Napisała książkę o podróży dookoła świata razem ze swoim partnerem. Do Afryki ruszyła sama. Nie pamiętam jej nazwiska ani tytułu książki. Pamiętam jedynie że okładka książki była koloru brązowo-buraczkowego.
          • pkt4a Re: Stanowski bedzie nową Blanką L 🤣 10.05.25, 22:35
            pkt4a napisała:

> Masz ciekawy nick spirit.
            > Ten nick przypomina mi polską podróżniczkę która prowadziła bloga podróżniczego
            > o nazwie właśnie "spirit of africa" która wędrując samotnie po Afryce zaraził
            > a się tam jakąś malarią chyba przetransportowana z Togo do szpitala wojskowego
            > w Abidżanie zmarła około roku 2006-7 w młodym wieku , około 30-35 lat.
            > Napisała książkę o podróży dookoła świata razem ze swoim partnerem. Do Afryki r
            > uszyła sama. Nie pamiętam jej nazwiska ani tytułu książki. Pamiętam jedynie że
            > okładka książki była koloru brązowo-buraczkowego.

Kinga Choszcz , podróżniczka.
            pl.wikipedia.org/wiki/Kinga_Choszcz
          • spirit_of_africa Re: Stanowski bedzie nową Blanką L 🤣 11.05.25, 12:31
            O kurczę nie znalałam tej historii. Mojego nicka stworzyłam od nazwy wody toaletowej I Coloniali.
            • pkt4a Re: Stanowski bedzie nową Blanką L 🤣 11.05.25, 13:03
              spirit_of_africa napisała:

> O kurczę nie znalałam tej historii. Mojego nicka stworzyłam od nazwy wody toale
              > towej I Coloniali.

Upsss , trochę inna była nazwa bloga/ nick podróżniczki Kingi Choszcz
              web.archive.org/web/20100923205248/http://www.kingafreespirit.pl/kingapl/
    • pkt4a Re: Stanowski bedzie nową Blanką L 🤣 10.05.25, 19:47
      I ty Stanowski jak te wilcy zdradziłeś obywatelskiego poszedłeś za derOnet i za Sorosem ?
      I jeszcze opisujesz z detalami skomlenie przestraszonego ratlerka ?
      www.youtube.com/watch?v=K8Pct_UuCyQ
      • hrasier_2 Re: Stanowski bedzie nową Blanką L 🤣 11.05.25, 20:55
        pkt4a napisała:

> I ty Stanowski jak te wilcy zdradziłeś obywatelskiego poszedłeś za derOnet i za
        > Sorosem ?
        > I jeszcze opisujesz z detalami skomlenie przestraszonego ratlerka ?
        > www.youtube.com/watch?v=K8Pct_UuCyQ
        Stanowski zachował się jak trzeba!

Napisał prawdę o odczuciach ludzkich. Żyjemy w czasach gdzie łajdactwo jest co dnia i coraz częściej krzywdzi ludzi niewinnych. W tym przypadku wiemy z której strony przychodzi - 100 kłamstw na 100 dni.
        Stanowski zachował się jak trzeba.
    • taki-sobie-nick Re: Stanowski bedzie nową Blanką L 🤣 11.05.25, 01:31
      Bo się popłaczę.

Jeżeli to prawda, to Nawrocki znowu postawił sprawę na głowie: nikt mu nie zarzuca czyszczenia kamienic, tylko zrobienie Jerzego Ż. w balona.
      • misiamama Re: Stanowski bedzie nową Blanką L 🤣 11.05.25, 12:02
        to może być celowa zagrywka, tak wyolbrzymić i przeinaczyć zarzuty, żeby zaczęły się wydawać jednak nieprawdopodobne.
        • taki-sobie-nick Re: Stanowski bedzie nową Blanką L 🤣 11.05.25, 21:01
          misiamama napisała:

> to może być celowa zagrywka, tak wyolbrzymić i przeinaczyć zarzuty, żeby zaczęł
          > y się wydawać jednak nieprawdopodobne.

Też prawda.
    • misiamama Re: Stanowski bedzie nową Blanką L 🤣 11.05.25, 12:01
      e, słabe to, nawet jak na stanowskiego.
      A Nawrocki do czyścicieli kamienic ma się jak podwórkowy alfons do Epsteina. Czyściciele kamienic operują na innym poziomie zarówno wkładów własnych, jak i oczekiwanych zysków. Nasz Karolek zwyczajnie liczył na kawalerkę za 12 tysięcy, a i to mu nie wyszło.
    • pepsi.only Re: Stanowski bedzie nową Blanką L 🤣 11.05.25, 12:40
      Tadeusz Batyr po debacie puka w szybę samochodu Stanowskiego. Dramatyzowane.
      https://scontent.flcj1-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/496048218_1018624293735782_3176089763118322009_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=127cfc&_nc_ohc=7ZXgOXqcMYIQ7kNvwFOGXrX&_nc_oc=AdlacY4gkjYltEmUihjIDDLXuU_ZOBIQUNccV-xVun4Jao0BTjakIszfEJMgGSmHv8Y&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.flcj1-1.fna&_nc_gid=dL-CVDjO9-KJ0fl76dku1A&oh=00_AfKNOfdfYHRZ5cRyp9HSIJsyydRZZi5WFBAFVisc5fvYQg&oe=68264C06
      (Sekcja Gimnastyczna FB)
    • hrasier_2 Re: Stanowski bedzie nową Blanką L 🤣 11.05.25, 12:58
      Straszne. Stanowski jest spoko.Na początku byłem nieco sceptyczny, ale to jest też trochę kwestia pokolenia. On mówi do młodych ludzi i porozumiewa się tak jak oni. Ale treść jest w porządku, oceny i pytania właściwe. Za to jest bez przerwy rozszarpywany przez tych praworządnych nieudaczników. To nie może być, że ktoś sobie sam stworzył kanał z taką oglądalnością bez namaszczenia demokratycznych autorytetów. No zgroza po prostu.
    • daniela34 Re: Stanowski bedzie nową Blanką L 🤣 11.05.25, 20:49
      Cry me a river...
    • livia.kalina Re: Stanowski bedzie nową Blanką L 🤣 11.05.25, 21:01
      Tak, widziałam, spłakałam się normalnie ze śmiechu.

Tak prymitywne i żałosne, ze faktycznie idealnie wycelowane w elektorat alfonsa.

Znalazłam pięknego mema na ten temat (swoją drogą Bareja to nasz skarb narodowy).
    • ariathedevil Re: Stanowski bedzie nową Blanką L 🤣 12.05.25, 05:53
      Przelew wpłynął. To jest raczej Danusia Stanowska. Rzucić guanem w ko, lewice, 3d, pogrozić paluszkiem pis.
    • pkt4a Re: Stanowski bedzie nową Blanką L 🤣 12.05.25, 19:24
      Stanooowskiii , ratuj dzisiaj Batyraaa , przecież dostałeś pieniądze.

-
      www.youtube.com/@goniecredakcja/videos
    • pkt4a Re: Stanowski bedzie nową Blanką L 🤣 15.05.25, 13:18
      Stanowski to zielony ludzik PiSowski.
      Umyślny Jarosława Kaczyńskiego.
      tvn24.pl/biznes/z-kraju/krzysztof-stanowski-za-pis-wspolpracowal-z-tvp-tyle-zarobil-st8461501

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka