Dodaj do ulubionych

Emil Stępień o Dodzie

12.05.25, 15:14
youtu.be/m8X33gPVOW8
Może już słuchałyście? Ogólnie ciężka artyleria. Wg Emila Doda jest narcyzem, niezdolna do stworzenia relacji z nikim, źle traktuję fanów i rodziców, zdradzała wszystkich partnerów (również jego, na dowód pokazał zdjęcie dody nago z innym facetem z mieszkania Emila) jest uzależniona od kokainy i miała dwie aborcje.

Swoją drogą, ton głosu Emila Stępnia jest trudny do wytrzymania
Obserwuj wątek
    • primula.alpicola Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 15:17
      Wierzę w każde słowo.
      Natomiast jest niedyskretnym ścierwem, gdzie się podziali gentlemeni?
      • obrus_w_paski Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 15:20
        Twierdzi że siedział cicho ponad 4 lata, mieli umowę porozwodowa że nie będą o sobie mówić w mediach a właściwie od razu po rozwodzie Doda zaczęła go opluwać. Poza tym myślę że to jest skoordynowana akcja- facet ma tyle zarzutów że nie ma nic do stracenia - wctym wywiadzie też w końcu powiedział co takie zrobiła Doda że ja Pachut zostawił.

Aha! I oskarżył ją też o bycie dubajowka
        • primula.alpicola Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 15:20
          A co takiego zrobiła że ją Pachut zostawił? Nie chce mi się słuchać.
          • obrus_w_paski Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 15:21
            Skoordynowana akcja- z innymi eksami

To co wszyscy pisali- że po raz kolejny nakrył ją nacpana i po jakiejś ostrej imprezie. Kilka razy wybaczył ale teraz już nie
            • borsuczyca.klusek Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 17:43
              Był film Zmowa pierwszych żon a to normalnie zmowa byłych narzeczonych 😳
      • gru.u Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 16:02
        To jest w sumie ciekawy przykład podwójnych standardów, że jak kobieta po rozstaniu mówi, że facet stosował przemoc czy zdradzał to się jej współczuje (oczywiście poza wąskim kręgiem tych co kwestionują prawdomówność czy piszą że jej wina że źle wybrała) a jak mężczyzna mówi źle o ex to szukają i gdzie są dżentelmeni. Doda mogła mówić że ją Majdan zdradzał i to było ok?
        • primula.alpicola Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 16:09
          Też nie ok.
          • gru.u Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 16:15
            Ale w sumie dlaczego? Tak sobie myślę, że ja zawsze szlachetnie i dyskretnie milczę o przyczynach rozstań i poza najściślejszym gronem przyjaciół nie poruszam tematu i w efekcie jestem "tą złą, której odbiło". Czego zresztą próbkę widziałaś też na forum. I nie wiem, czy gdybym była osobą publiczną to miałabym ochotę czytać takie rzeczy na swój temat na wszystkich portalach czy jednak powiedzieć wprost, np. że odeszłam bo mnie facet zdradzał.
            • primula.alpicola Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 16:21
              No, żeby się odwinąć, bo ktoś pierwszy zaczął paplać, to jasne, że tak.
              • gru.u Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 16:22
                Nie chodzi nawet o odwinięcie tylko o to co paple otoczenie snując domysły.
                • primula.alpicola Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 16:34
                  gru.u napisała:

> Nie chodzi nawet o odwinięcie tylko o to co paple otoczenie snując domysły.

Tak było, jest i będzie, ludzkość zawsze paplała i oceniała, to w sumie ważny filar cywilizacji.
        • ichi51e Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 16:15
          Naprawde “stosował przemoc” stawiasz na jednej półce z “miała dwie aborcje” i “kurwila się kiedyś w Dubaju”?
          • gru.u Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 16:16
            Stawiam na równi: Radzio mnie zdradzał i Doda mnie zdradzała
            • ichi51e Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 16:33
              To po co ta cała reszta?
    • kropkacom Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 15:35
      Jej... big_grin Teraz mamy uwierzyć, ze wszyscy jej poważni partnerzy wierzyli, że są ze świętą? No i to pozowane zdjęcie jako dowód zdrady. Dwie aborcje. A kogo to w sumie powinno obchodzić?
      • obrus_w_paski Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 15:37
        Aborcje nikogo (dziennikarz również się pytał byłego męża dody dlaczego nie chce mieć dzieci- idiotyczne pytanie. To tak jakby ktoś nagle się mnie spytał dlaczego nie skacze na paralotni)

• obrus_w_paski Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 15:38
          Rozumiem że chodzi o zdemaskowanie osoby która kreuje się na bogobojna, honorowa, prawicowa i prowadząca zdrowy tryb życia, a tak naprawdę tzn wg ES robi wszystko odwrotnie
          • kropkacom Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 15:43
            Nie wiem czy ona się kreuje, bo nie znam nawet jej piosenek ale pan ma zarzuty karne i sam kryształowy nie jest. PO iluś latach wywlekać w jakimś wywiadzie takie sprawy?
            • obrus_w_paski Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 15:45
              On w jakiś tam sposób tłumaczył dlaczego teraz a nie wcześniej.

Dlatego mi się wydaje że to zorganizowana akcja kilku eksów- on się ewidentnej wypowiada w imieniu hakdara i Pachura również. Być może oni z jakiś powodów nie mogą, a że ES z tyloma zarzucani nie ma nic do stracenia…
              • kropkacom Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 15:48
                I tu wychodzi moja niewiedza jako emigrantki, ale czy ta pani jest obecnie kimś ważnym dla Polków? Czy pan po prostu próbuje coś ugrać?
                • ichi51e Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 16:16
                  Pewnie chodzi o kasę i mściwość. Dlaczego na Rosati jechali? Bo niektórzy tacy są…
                  • obrus_w_paski Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 16:50
                    Pisałam wyżej- facet pewnie z niskich pobudek chce po niej pojeździć publicznie (walnął kilka mocno głupich tekstów typu że przez czas trwania związku to on za wszystko płacił) i też ją zdemaskować. Przecież Doda się kreuje na bardzo honorową, prowadzącą zdrowy tryb życia i lekko prawicowa.

Ale zgadzam się że kobiety ogólnie mają przerąbane w opinii publicznej (Rosati doda megan markle itp)
            • borsuczyca.klusek Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 15:51
              Pani też ma już jeden wyrok karny na koncie
              • kropkacom Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 15:54
                Na szczęście big_grin
              • ichi51e Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 16:08
                Niemożliwe 😳 jakże ona mogła takie złoto zdradzac!

A czekaj…
                • obrus_w_paski Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 16:36
                  No ogólnie jak mówiliśmy współrzędnych watkach, ani ona ani większość jej partnerów święci nie są
          • aandzia43 Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 18:31
            obrus_w_paski napisała:

> Rozumiem że chodzi o zdemaskowanie osoby która kreuje się na bogobojna, honorow
            > a, prawicowa i prowadząca zdrowy tryb życia, a tak naprawdę tzn wg ES robi wszy
            > stko odwrotnie

Naprawdę Doda kreuje się na bogobojną i prawicową?
            • anomaliapogodowa81 Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 18:32
              aandzia43 napisała:

> obrus_w_paski napisała:
              >
              > > Rozumiem że chodzi o zdemaskowanie osoby która kreuje się na bogobojna, h
              > onorow
              > > a, prawicowa i prowadząca zdrowy tryb życia, a tak naprawdę tzn wg ES rob
              > i wszy
              > > stko odwrotnie
              >
              > Naprawdę Doda kreuje się na bogobojną i prawicową?
              >
              >

Od lat.
            • borsuczyca.klusek Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 18:37
              aandzia43 napisała:

> Naprawdę Doda kreuje się na bogobojną i prawicową?
              >
              >

Tak, pamiętam w jaki wpadłam stupor gdy chyba u Wojewódzkiego ze trzy razy powtórzyła jak to co niedzielę chodzi pod rękę z rodzicami do kościoła.
              • aandzia43 Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 18:52
                Aaaa, to coś mnie ominęło. To jest tak nieprzystające do tego co pokazuje w mediach że aż śmieszne. W sumie to mam dla niej jakiś rodzaj sympatii. Jak dla niesfornego młodocianego łobuziaka. Nie wkurza mnie tak jak Edzia.
                • borsuczyca.klusek Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 18:56
                  aandzia43 napisała:

> Aaaa, to coś mnie ominęło. To jest tak nieprzystające do tego co pokazuje w med
                  > iach że aż śmieszne. W sumie to mam dla niej jakiś rodzaj sympatii. Jak dla nie
                  > sfornego młodocianego łobuziaka. Nie wkurza mnie tak jak Edzia.
                  >

Tylko ten łobuziak bije i lży inne dzieciaki. To już mniej fajnie co?

A biorąc pod uwagę ostatnią dramę z suplementami to i do Edyty jej już niewiele brakuje 🙄
                  • aandzia43 Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 19:08
                    No niestety, stacza się łobuziak. Kończy się świeżość, coraz więcej na sumieniu. Ale sorry, do Edzi nawet się nie zbliża big_grin Doda jest zaburzona i niegrzeczna (po prostu niefajna), Edzia jest zaburzona i zahacza o chorobę psychiczną.
                    • alicia033 Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 21:02
                      aandzia43 napisała:

> No niestety, stacza się łobuziak.

stoczyć to ona się stoczyła ćwierć wieku temu. A raczej zawsze była patusiarą z patusiarni.
                      I jakkolwiek Górniak ma na swoim koncie owszem, niezłe odpały, to jednak w przeciwieństwie do rabczewskiej, nie słychać o jej wyrokach karnych (przypominam, że ten twój "łobuziak" ma na karku prawomocny już wyrok za szantaż i wymuszenia) oraz zarzuty pomocnictwa i działania na szkodę wierzycieli w tych sprawach ze stępniem. Odloty mentalne Edyty to przy akcjach dodziny drobne dziwactwa.
                • m_incubo Re: Emil Stępień o Dodzie 13.05.25, 17:10
                  aandzia43 napisała:

> W sumie to mam dla niej jakiś rodzaj sympatii. Jak dla nie
                  > sfornego młodocianego łobuziaka. Nie wkurza mnie tak jak Edzia.
                  >

Ona jest ciężką, wulgarną patusiarą, nawet tego specjalnie nie ukrywa, skojarzenia z "łobuziakiem" są w tym kontekście co najmniej zastanawiające.
                  To, co ona od lat prezentuje, może być urocze tylko dla kogoś podobnego pokroju.
                  • m_incubo Re: Emil Stępień o Dodzie 13.05.25, 17:13
                    Do tego o ponad czterdziestoletniej kobiecie trudno myśleć "młodociana".
                    • aandzia43 Re: Emil Stępień o Dodzie 13.05.25, 19:01
                      Wiesz, mój pogląd/ogląd/mętne wyobrażenie Dody to skamielina sprzed wielu lat big_grin Poczytałam ten wątek i doinformowałam się nieco. Kiedyś, wieki temu, zanim porządnie narozrabiała, robiła na mnie właśnie takie wrażenie - łobuziak w spódnicy.
            • obrus_w_paski Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 19:10
              Nie rzucę linkami, ale kojarzę jak nie raz mówiła że ona jak jest z kimś to na 100%, zdrada nie mieści się w jej pejzażu, obnosiła się znajomością z macierewiczem (jakieś tam zdjęcia są) i swego czasu pojawiała się głównie w takich a nie innych mediach. Alkohol broń boże, narkotyko wcale (ale jak była 20+ to mówiła o „ścieżkach życia”)
              • alpepe Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 20:35
                Też to kojarzę. Szczególnie to o zdradzie i zdrowym trybie życia.
              • spirit_of_africa Re: Emil Stępień o Dodzie 13.05.25, 17:42
                No i te te umizgi do PIS. Tu torcik dla Dudy, tu pozowanko z JarKaczem
      • primula.alpicola Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 15:38
        Jednak Cię obchodzi, bo weszłaś i skomentowałaś.
        • kropkacom Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 15:41
          Nudy na forum są.
    • daniela34 Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 15:39
      Temat kokainy to się zdaje się przewijał w przypadku Dody już od dawna.
      Nie jestem jakoś bardzo zaskoczona, ale też chyba w szołbiznesie Doda nie jest wyjątkiem.
      Aborcje mnie nie oburzają.
      Niezdolność do nawiązania relacji - cóż, dotychczas związki jej nie wyszły.
      Narcyzm? Może, ale mam alergię na diagnozowanie narcyzmu u każdego byłego i każdej byłej.
      • obrus_w_paski Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 15:42
        Ten wątek to taka kontynuacja poprzednich wątków, niektóre z nas (niektórzy licząc rikiego) zastanawiałyśmy się o co chodzi że ci wszyscy byli jej faceci milczą- no to jeden przestałsmile prawdy nie dowiemy się nigdy.
        • simply_z Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 16:52
          A tak niby promuje zdrowy styl zycia, a tu narkotyki, niezle.
          • hosta_73 Re: Emil Stępień o Dodzie 13.05.25, 14:51
            simply_z napisała:

> A tak niby promuje zdrowy styl zycia, a tu narkotyki, niezle.
            >

No właśnie. Jaka stara taka naiwna (to o mnie tongue_out).
    • borsuczyca.klusek Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 15:42
      Jeżeli to prawda z tą kokainą to ludzie dobrze obstawiali "co się wydarzyło w Turcji"
    • ichi51e Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 15:46
      Szyja. Nawet jeśli to prawda to co nam do tego? Niemiła dla rodziców i z nikim nie umie nawiązać relacji - hmm ciekawe czemu? Aborcje i to dwie! Argument jak z 19 wieku że to zła kobieta. Zdradzała nago więc wam pokaże zdjęcia! No rzyg po prostu. Gustu w facetach na pewno można współczuć.
      • ichi51e Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 15:46
        Szuja miało byc
    • 1matka-polka Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 15:58
      Wierzę, bo to widać.
    • 18lipcowa3 Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 16:37
      Słuchałam w autobusie
      Mocny, ale absolutnie wierzę w każde słowo Emila w tym wywiadzie.
    • waleria_bb Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 16:48
      Myślę, że to klasyczna sytuacja trafiła kosa na kamień. Stępień to też nie jest grzeczny chłopiec, kryminalna przeszłość i wygląda na to, że postanowił obrać inną taktykę niż milczeć i dać się opluwać.
      • figa_z_makiem99 Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 17:36
        Musi jakoś zarobić na długi i widać, że jest bezwzględny i nie ma skrupułów. Gangus. Może ona rzeczywiście lubi wciągnąć do nosa i ma słabość do seksu z takimi typami, bo on jest odpychający i musiał ją nieźle omotać.
    • borsuczyca.klusek Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 17:19
      Jesou nie wierzę, że sama wyrwała sobie paznokieć 😭
      • piataziuta Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 18:22
        wut?
      • hosta_73 Re: Emil Stępień o Dodzie 13.05.25, 14:53
        Dlaczego😯
        • black_magic_women Re: Emil Stępień o Dodzie 14.05.25, 17:17
          Że niby poturbowana przez Szulim.
    • figa_z_makiem99 Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 17:32
      Obrzydliwy prostak, Doda święta nie jest, ale on jest obleśny. Co ona w nim widziała? Skoro ona jest narcyzem, to on też i teraz się mści wink Chyba nie może jej wybaczyć, że odeszła i panna Gąska nie utuliła jego rozpaczy. A już opowiadanie o aborcjach, czy twierdzenie, że nie ma talentu to poziom remizy, bo istnieje w mediach wyłącznie dzięki niej, a Gąska dzięki Rozenkowi.
      • figa_z_makiem99 Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 17:33
        Media to teraz rynsztok.
        • apallosa Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 17:53
          No bo już coby o Dodzie mówić ( a raczej pisać) to talent akurat ma.
          Umie śpiewać, grać na pianinie też, głos ma dźwięczny, porusza się świetnie, ma ekstra ciało, bardzo ładną twarz. A że jest zrobiona? A kto w show biznesie nie jest? Może tylko pani Santor, która uwielbiam.
          • mmoni Re: Emil Stępień o Dodzie 18.05.25, 01:10
            Zaręczam Ci, że pani Santor też jest zrobiona.
      • obrus_w_paski Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 17:54
        I czy tylko ja myślę że ton jego głosu/ maniera mówienia jest odpychająca??
        • apallosa Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 18:00
          Tak, maniera jej wysławiania się jest taka prostacka, dresiarska wręcz. A śpiewa naprawdę dobrze.
          Oglądałam niedawno jej występ z okazji 1000- lecia korony polskiej i była naprawdę świetna.
        • figa_z_makiem99 Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 18:03
          Gangus z pcimia przebrany w drogi garniak i nie mający skrupułów. Pewnie jej przedtem wchodził w tyłek, znam taki typ panów i ona musi bardzo lubić seks z używkami, bo na trzeźwo....
        • borsuczyca.klusek Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 18:04
          Najbardziej odpychająca jest jego poza kreująca się na rodzinnego człowieka z zasadami
        • primula.alpicola Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 19:42
          obrus_w_paski napisała:

> I czy tylko ja myślę że ton jego głosu/ maniera mówienia jest odpychająca??

I jego, i Dody. Nie mogę tego słuchać
    • anomaliapogodowa81 Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 17:49
      Stępień to jest lepszy gangus i on doskonale wie, co robi. Z teamem prawników uznali, że dla własnego interesu prawnego czas wreszcie dobrać się Dodzie do dupy. Ewidentnie robi to we współpracy z Haidarem i Pachutem.

I dobrze, bo Dodę wreszcie ktoś powinien potraktować jak na to zasługuje i zdekonstruować jej publiczną personę i klamstwa.

Natomiast mówienie o jej dwóch aborcjach (zwłaszcza, że robila je na długo przed Stępniem) i roztrząsanie, dlaczego nie chce mieć dzieci w atmosferze szoku i zgorszenia to jest jednak mega skurwysyństwo.
      • figa_z_makiem99 Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 17:54
        Co to znaczy potraktować jak na to zasługuje i zdekonstruować? Wyrok za przestępstwo rozumiem, bo prawa nie należy łamać. Bieniuk hasał z prostytutami i lubił wciągnąć do nosa, Rzeźniczak również i każdy ma miłą panią u swego boku, która straciła pamięć i wielbi misiaczka. Panowie jakoś słabiej sobie racą z odrzuceniem i pojechaniem im po gaciach, znajdują też szybko miłe panie, które ocieplają ich wizerunek smile
      • figa_z_makiem99 Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 17:57
        Pewnie Doda jest plastikowa, jest narcyzką, może lubi kokainę i seks z niegrzecznymi chłopcami, może miała aborcje i co z tego? Pokaż mi świętego szołbizie, może Modest Amaro ? smile
        • anomaliapogodowa81 Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 18:03
          Doda od lat tworzy personę bogobojną, żyjącą zgodnie z zasadami dekalogu, uczciwa i czystą, zyjącą i odżywiającą się zdrowo, stroniącą od alkoholu i imprez, sprzedającą suplementy na choroby, których suplementami się nie leczy.

Tymczasem jest to jawna przestępczyni, ćpunka, agresywna patuska, która obok wierności, uczciwości, katolicyzmu i zdrowego życia nawet nie stała. Cała jej persona zbudowana jest na jawnym kłamstwie a kobieta ma tysiące mocno nieletnich fanek.

Potraktowanie jej tak, jak na to zasługuje to obniżenie wreszcie tych klamstw. Jej się generalnie ludzie boją, i słusznie, biorąc pod uwagę, co zrobila Haidarowi. Tyle, że Stępień jest od niej dużo mocniejszy i jeśli ktoś miał się za to wziąć, to właśnie on. Co się właśnie stało.
          • figa_z_makiem99 Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 18:10
            Masz niezdrowo emocjonalny stosunek do niej, każdy w szołbiznesie tworzy nieprawdziwy wizerunek smile Kogo chcesz jeszcze potraktować jak na to zasługuje? Jest taki Stanowski frajer z parciem na szkło i też demaskował N.Janoszek. Tu jest podobnie. Facetów też chcesz traktować jak na to zasługują, czy tylko kobiety? Nie lubię Dominiki Figurskiej, ale uważam, że mamy podwójne standardy, bo jej mąż uznał dziecko ze zdrady i było poruszenie w mediach, natomiast wielu panów ma dzieci na boku i nie ma poruszenia w narodzie.
            • borsuczyca.klusek Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 18:12
              Nikogo nie obchodziłyby dzieci pani Dominiki gdyby ta sama nie kreowała się na świętszą od papieża 🙄
              • figa_z_makiem99 Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 18:16
                To swoją drogą też dodało smaczku, ale wyśmiewali się z jej męża, że frajer, bo używaną przez innego faceta z wkładem wziął wink
                • borsuczyca.klusek Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 18:18
                  figa_z_makiem99 napisała:

> To swoją drogą też dodało smaczku, ale wyśmiewali się z jej męża, że frajer, bo
                  > używaną przez innego faceta z wkładem wziął wink

Po prostu jak się ma coś takiego na koncie to się nie pozuje na Maryję Zawsze Dziewicę patronkę Świętej Rodziny. To samo się też tyczy Marty Kaczyńskiej

--
                • aandzia43 Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 18:28

> To swoją drogą też dodało smaczku, ale wyśmiewali się z jej męża, że frajer, bo
                  > używaną przez innego faceta z wkładem wziął wink

Kreowanie się na świętszą od papieża nie dodało smaczku tylko było głównym powodem beki z kolejnej pissowskiej dziewicy z restytuowaną cnotą.
              • aandzia43 Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 18:23
                borsuczyca.klusek napisała:

> Nikogo nie obchodziłyby dzieci pani Dominiki gdyby ta sama nie kreowała się na
                > świętszą od papieża 🙄

No przecież, nawet nie zarejestrowałabym istnienia perturbacji życiowych jakiejś pani Dominiki gdyby powyższa nie napychała sobie gęby "wartościami" . Podobnie jak prokreacyjno-matrymonialnej zgaduj-zgaduli Martusi K.
            • figa_z_makiem99 Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 18:13
              I dziwią mnie panie klaszczące w rączki przy linczach na kobietach. Może zlinczujemy Bieniuka, żona mu zmarła, ma dzieci i uprawiał niegrzeczny seks i ćpał z prostytutką, a teraz się kreuje na normalnego? Dzieci mu zabrać smile
              • borsuczyca.klusek Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 18:19
                Może cię pocieszy, że pod koniec rykoszetem oberwał Jacek Rozenek 🙄
              • mamaafg Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 18:23
                Alez bieniuka tez mozemy zlinczowac. I rzezniczaka. Przeciez to ze "chcemy zlinczowac" dode nie znaczy ze glaskamy facetow robiacych podobne g^@^na. Wszyscy sa siebie warci. A doda naprawde zasluguje na to zeby ktos nia porzadnie potrzasnal. Jest obrzydliwym czlowiekiem.
                • figa_z_makiem99 Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 18:28
                  Co w niej takiego obrzydliwego, czego nie ma w wielu facetach celebrytach i wszyscy marzą, żeby ją zdemaskować i dyszą z podniecenia? Bo sobie radzi dalej sama?
                  • borsuczyca.klusek Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 18:34

> Co w niej takiego obrzydliwego, czego nie ma w wielu facetach celebrytach i wsz
                    > yscy marzą, żeby ją zdemaskować i dyszą z podniecenia? Bo sobie radzi dalej sam
                    > a?

Który męski celebryta pobił drugiego w kiblu i się tym jeszcze chwalił? Który śmiał się z gwałtu na swoim byłym partnerze na swoich mediach społecznościowych? Który opluwał w wulgarny sposób wszystkich swoich byłych partnerów?
              • gru.u Re: Emil Stępień o Dodzie 13.05.25, 16:24
                Czy Bieniuk jest twarzą kampanii wierność jest sexy i pisze felietony o tym, jak wygląda prawdziwa katolicka rodzina oparta na wartościach?
            • anomaliapogodowa81 Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 18:19
              Całe życie pracuję w szołbiznesie, znam tych wszystkich ludzi. Poznałam Stępnia, poznałam Dodę.

Nie wszyscy mają falszywy wizerunek, ale owszem, wielu. W tym wątku akurat rozmawiamy o Dodzie.

Mam do tego stosunek lekko emocjonalny, ponieważ akurat konkretnie Doda reprezentuje wszystko to, co jest imo czystym złem: jest wulgarna, tandetna, agresywna, a nade wszystko jest hipokrytką i przestepczynią. To, co o niej wiadomo w kontekście interesów ze Stępniem to wierzchołek góry lodowej, ilu ona ludziom za pracę nie zapłaciła to głowa mała...
              • figa_z_makiem99 Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 18:26
                Zapewne ich znasz incelku. Wkurzają cię takie kobiety jak Doda? Mi jej trochę żal, na pewno bardziej, niż jej fagasów, bo każdy z nich znalazł bogobojną amatorkę lubiącą seks i pracowitą. Kobiecie jest trudniej.
                • anomaliapogodowa81 Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 18:29

> Zapewne ich znasz incelku. Wkurzają cię takie kobiety jak Doda? Mi jej trochę ż
                  > al, na pewno bardziej, niż jej fagasów, bo każdy z nich znalazł bogobojną amato
                  > rkę lubiącą seks i pracowitą. Kobiecie jest trudniej.

Co ty chrzanisz figa, jaki incelku? Jestem na tym forum od kilkunastu lat i akurat nigdy nie ukrywałam, w jakiej branży pracuję.
                  Jak piszę, Stępień to jest mega gangus i niebezpieczny zawodnik, o nim też tomy można pisać ale tym to akurat już się zajmuje prokuratura.
                  Natomiast dobrze, że Doda wreszcie trafiła na zawodnika, który jej się nie boi, bo to też jest niebezpieczny czlowiek.
                • borsuczyca.klusek Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 18:31

> Zapewne ich znasz incelku. Wkurzają cię takie kobiety jak Doda? Mi jej trochę ż
                  > al, na pewno bardziej, niż jej fagasów, bo każdy z nich znalazł bogobojną amato
                  > rkę lubiącą seks i pracowitą. Kobiecie jest trudniej.

Figa czemu zapierasz się jak żaba błota. Doda to jest naprawdę paskudna postać a nie niewinna lelija, która kiepsko trafiała. Do tej pory ona wyprowadzała ciosy i czuła się zupełnie bezkarna przez dwie dekady, teraz ktoś ją w zasadzie po raz pierwszy szturchnał a ty krzyczysz, że ojojoj kobietę biją.
                  Jako też kobieta to powiem tylko, że obok takiej jak ona to bym nie chciała nawet w autobusie siedzieć.
                  • figa_z_makiem99 Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 18:35
                    A komu ona zagraża, bo nie rozumiem obrzydzenia ?smile
                    • figa_z_makiem99 Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 18:36
                      I nie rozumiem obcych osób trzęsących się aż z takiego oburzenia, bo jej byłych rozumiem.
                    • anomaliapogodowa81 Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 18:37

> A komu ona zagraża, bo nie rozumiem obrzydzenia ?smile

Figa, ona została skazana za zlecenie gwałtu na Haidarze. Który to gwałt został wykonany i udokumentowany.
                      Ty jesteś normalna?
                      • dreg13 Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 18:45
                        Kurwa. Kurwa.
                        Wyobrazcie sobie, ze to Haidar zlecil gwałt na Dodzie, który zostal wykonany i udokumentowany.
                        To jest… brak mi słów.
                    • borsuczyca.klusek Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 18:41

> A komu ona zagraża, bo nie rozumiem obrzydzenia ?smile

To tak jakby powiedzieć, że co ci przeszkadza, że osiedlowy Seba chodzi bije ludzi, którzy się źle spojrzeli i zastrasza innych by nie ponieść konsekwencji

--
                      • figa_z_makiem99 Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 18:45
                        A ona bije ludzi??? Denerwują mnie różne osoby, obrzydzają moralnie również i uważam, że powinni ponieść karę jeśli złamali prawo, ale nie dawałabym sobie prawa do medialnego linczu i świętego oburzenia, bo tak.
                        • borsuczyca.klusek Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 18:47

> A ona bije ludzi??? Denerwują mnie różne osoby, obrzydzają moralnie również i u
                          > ważam, że powinni ponieść karę jeśli złamali prawo, ale nie dawałabym sobie pra
                          > wa do medialnego linczu i świętego oburzenia, bo tak.

Tak bije ludzi - Agnieszka Szulim, chłopaki z Grupy Operacyjnej, Monika Jarosińska...
                          • figa_z_makiem99 Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 18:51
                            To sąd powinien ją skazać, a wyszło na to, że szulim została potraktowana pistoletem na wodę, bo publicznie jechała po rodzinie Doroty, wtedy to jeszcze było szokujące. I chyba sama Szulim nie jest święcie oburzona, a inni tak.
                            • borsuczyca.klusek Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 18:53
                              Jak widać skazał dopiero za Haidara
                          • riki_i Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 19:05

> figa_z_makiem99 napisała:
                            >
                            > > A ona bije ludzi??? Denerwują mnie różne osoby, obrzydzają moralnie równi
                            > eż i u
                            > > ważam, że powinni ponieść karę jeśli złamali prawo, ale nie dawałabym sob
                            > ie pra
                            > > wa do medialnego linczu i świętego oburzenia, bo tak.

>
                            >
                            > Tak bije ludzi - Agnieszka Szulim, chłopaki z Grupy Operacyjnej, Monika Jarosiń
                            > ska...

Jeszcze swojego menadżera pobiła - niejakiego Majocha (facet już nie żyje, a ponoć był wyjątkowy oszust i akurat święcie mu się należało).
                        • waleria_bb Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 18:49
                          Szulim pobiła, Haidara zastraszała i zleciła gwałt. Ona nie zasługuje na lincz, ale na medialny niebyt, nie powinna występować w tv.
                          • borsuczyca.klusek Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 18:52
                            waleria_bb napisał(a):

> Szulim pobiła, Haidara zastraszała i zleciła gwałt. Ona nie zasługuje na lincz,
                            > ale na medialny niebyt, nie powinna występować w tv.

Dokładnie o to chodzi o medialny niebyt. A nawet ostatnio już po żabkowych rewelacjach Krysiaka w najlepsze występowała w TVP

--
                            • jolie Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 20:12

> Dokładnie o to chodzi o medialny niebyt. A nawet ostatnio już po żabkowych rewe
                              > lacjach Krysiaka w najlepsze występowała w TVP
                              >
                              Zgadzam się. Promowanie tego indywiduum jest dla mnie niepojęte.
                          • figa_z_makiem99 Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 18:54
                            A ja myślę, że ona tak bardzo wkurza, bo ma talent do zarabiania pieniędzy, jest egoistką i ma wszystkich gdzieś, bo gdyby zaczęła płakać, żebrać, roztyłaby się i urodziła trójkę dzieciątek, wybaczyliby jej smile
                            • gru.u Re: Emil Stępień o Dodzie 13.05.25, 16:39
                              Tak na pewno wszyscy jej zazdroszczą
                        • mamaafg Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 18:54
                          Ty tak serio Figa? To jest kryminalistka. Zlecila GWALT.
                          • borsuczyca.klusek Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 18:58
                            mamaafg napisał(a):

> Ty tak serio Figa? To jest kryminalistka. Zlecila GWALT.

Figa jak widać czyta bardzo wybiórczo. Po prostu założyła sobie bronić wielce uciśnioną Dodę, bo tak a jak fakty się nie zgadzają to tym gorzej dla faktów.

--
                            • figa_z_makiem99 Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 19:00
                              Dziwi mnie święte oburzenie matron, bo mnie bardziej brzydzi moralnie Szulim. Po Dodzie wiadomo czego się spodziewać bo patusiarski narwaniec, a Szulim wbija nóż w plecy z uśmiechem.
                              • borsuczyca.klusek Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 19:03
                                Szulim nie ma prawomocnego wyroku na koncie. Poza tym nie śpiewa w TVP za pieniądze podatników i nie jest zamieszana w wyłudzanie kasy od emerytów
                                • mamaafg Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 19:06
                                  Figa, Szulim tez nie lubie ale fakty sa takie ze nikogo nie zgwalcila. Nie ma nawet czego porownywac.
                            • anomaliapogodowa81 Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 19:04

> mamaafg napisał(a):
                              >
                              > > Ty tak serio Figa? To jest kryminalistka. Zlecila GWALT.
                              >
                              > Figa jak widać czyta bardzo wybiórczo. Po prostu założyła sobie bronić wielce u
                              > ciśnioną Dodę, bo tak a jak fakty się nie zgadzają to tym gorzej dla faktów.
                              >
                              >

Gorzej, że broni patusiary pod płaszczykiem feminizmu.
                            • mamaafg Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 19:08

> mamaafg napisał(a):
                              >
                              > > Ty tak serio Figa? To jest kryminalistka. Zlecila GWALT.
                              >
                              > Figa jak widać czyta bardzo wybiórczo. Po prostu założyła sobie bronić wielce u
                              >
                              >
                              Wlasnie zauwazylam i prawde mowiac autentycznie przeraza mnie jej hierarchia wartosci.
                              • figa_z_makiem99 [...] 12.05.25, 20:12
                                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                                • anomaliapogodowa81 Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 20:25

> Na twoim miejscu utuliłabym zgwałconego Haidara, ale już ma amatorkę.

Aaa, czyli niepotrzebnie potraktowałam cię powaznie w tym wątku, ok.
                              • m_incubo Re: Emil Stępień o Dodzie 13.05.25, 17:25
                                Ty ją chyba (szczęśliwie) rzadko czytasz.
                                Jej firmowe wysrywy zazwyczaj są żenujące i mało kontrowersyjne, ale i parę spektakularnych wycięć zaliczyła - a niesłusznie, bo powinien być ban.
                                • anomaliapogodowa81 Re: Emil Stępień o Dodzie 13.05.25, 18:53
                                  m_incubo napisała:

> Ty ją chyba (szczęśliwie) rzadko czytasz.
                                  > Jej firmowe wysrywy zazwyczaj są żenujące i mało kontrowersyjne, ale i parę spe
                                  > ktakularnych wycięć zaliczyła - a niesłusznie, bo powinien być ban.
                                  >

Tak, faktycznie, nie kojarzyłam szczegolnie wypowiedzi figi. Ale ten wątek mi wystarczył, wiem już wszystko.
                            • alicia033 Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 21:06

gdzie ten wątek odpałowy lajtovej? Ten figowy odpał zdecydowanie powinien tam trafić.
              • figa_z_makiem99 Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 18:29
                Dla mnie złem jest Korwin-Mikke, a i tak ma żonę, która go broni.
            • gru.u Re: Emil Stępień o Dodzie 13.05.25, 16:22
              Ile pań poza poprzednia żona Korwina przyjęło męża po zdradzie i wspólnie z nim wychowywało dziecko jego i kochanki?
          • gru.u Re: Emil Stępień o Dodzie 13.05.25, 16:21
            Jakich nieletnich fanek???
      • obrus_w_paski Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 17:57
        Z tymi aborcjoni i niechęci do posiadania dzieci też miałam mocne WTF. Wyglądało to tak, jakby Emil chciał się wtopić w retorykę prawicow i zgnoić dode na każdym poziomie. Aborcja i brak dzieci pasowały do tematu rozmowy jak pięść do nosa. Mial ewidentnie kilka głupich tekstów; kreowanie się na honorowego człowieka (zostałem wychowany w szacunku do rodziny a ona była moją rodziną) itp. Dziennikarz też był kiepskim aktorem, jego okrzyki „ale teraz puściłeś bombkę” były żenujące
        • anomaliapogodowa81 Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 18:04
          On jest katolem, więc w jego mniemaniu te aborcje czynią z niej grzesznicę i kobietę upadła na równi ze zdradami i uzaleznieniem od koksu.
        • simonna Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 18:29
          Ciekawe były też te kawałki, że niby Doda doprowadziła do zaręczyn z Hajdarem, bo chciala skroić go na pierscionek. No, nie wydaje mi się, żeby to miało być dla niej aż tak atrakcyjne finansowo, chyba raczej pieniędzy jej nie brakowało. Stępień mowi tez, że nigdy nie rozmawiał z Dodą o pieniądzach, on je zapewniał. Nie mieli rozdzielczości majątkowej. Czy nie musieli się jakoś dogadać w sprawie małżeńskiego majątku?
          • anomaliapogodowa81 Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 18:56
            Osobiście znam pisarkę, jedną z najpoczytniejszych w Polsce, ktora z tego powodu przyjęła zaręczny, które po pol roku zerwała, pierścionek zachowując i chwaląc się tym na prawo i lewo.

Stepien powiedział, że pierścionek od niego byl wart 500tys. Spokojnie można założyć, że od Haidara podobnie.
    • zorzaholandia Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 18:20
      Myślę, że trafił swój na swego.
    • nosorozecwlochaty Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 18:45
      Wierzę mu we wszystko.

On sam jest mocno nieświęty ale Doda musi być naprawdę zdrowo pierd..nięta skoro przez 40 lat życia nic się nie nauczyła i z każdym facetem powtarza ten sam schemat - najpierw big love a potem nienawiść i patologia.

Musi być mocno toksyczna skoro ci wszyscy bad boye przy niej wymiękają i kończą chlipiąc w internecie. Pewnie na początku jest mega fajna ale prędzej czy później pokazuje swoje drugie oblicze.
    • riki_i Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 18:46
      W zasadzie jedyną nową rzeczą, o której nie wiedziałem wcześniej są te dwie aborcje . Z tym ,że ona wielokrotnie publicznie mówiła, że dzieci mieć nie zamierza i nigdy zdania nie zmieni. Więc w zasadzie można tylko stwierdzić, że jest konsekwentna w tym swoim stanowisku - w przeciwieństwie m.in. do Agniechy Szulim , która gdy napatoczyl się milioner zaczęła nagle latać po klinikach (wcześniej również reprezentując publicznie poglądy analogiczne do Dody). Ofc można się z powodów ideolo (jeśli ktoś takowe posiada) oburzać na sam fakt popełnienia aborcji oraz dywagować kiedy, gdzie i z kim zdarzyło się jej zaciążyć. Ale to już są działania czysto plotkarskie.

A temat wciągania koki przez Dorotę byl WIELOKROTNIE podawany przez komentujących na pudlu, więc nie jest to nic nowego. No może poza tym, że jeszcze łączy to działanie z alkoholizowaniem się - Stępień podał, że Pachut zastał ją nachlaną i naćpaną .

Dla mnie nie jest to jakiś przesadnie mocny materiał. Do tego pominięto kwestie przeszukania w ich domu, gigantycznej ilosci zarekwirowanej gotówki (bodajże ponad 1 mln zl), którą ona podała jako swoje oszczędności- gdy prokuratura twierdzi, że była to kasa wyprowadzona przez Stępnia, no i parę jeszcze innych kwestii, które zdecydowanie nalezalo poruszyć.

• figa_z_makiem99 Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 18:56
        Chyba bardziej wkurza mnie Szulim, bo Szulim jest zimno-cwana, a Doda jest głupiutka i narwana.
        • figa_z_makiem99 Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 18:58
          I Szulim mnie obrzydzała, lansując się na ćpunku milionerze, przymykając oczy na zdrady i libacje męża, puchnąc z dumy w towarzystwie teściów. Ale usiadłabym obok niej w autobusie i nie plułabym smile
          • borsuczyca.klusek Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 19:02
            Logika według Figi:

Przymykać oko na zdrady i ćpanie męża - Ohyda
            Samemu ćpać i zdradzać męża - Cacy
            • figa_z_makiem99 Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 19:08
              Seksoholizm i narkomania to nałóg i zaburzenie, jestem w stanie zrozumieć, że nałogowiec nie ma nad tym kontroli i zakłamuje rzeczywistość. Natomiast tolerowanie na zimno nałogu męża i zdrad, a potem kładzenie się z nim do łóżka, bo ma kasę to kure.......stwo dla mnie i to w białych rękawiczkach. Nałogowca namawiałabym do terapii, zimnej suczy, która zrobi wszystko dla pieniędzy nie chciałabym mieć za koleżankę.
              • borsuczyca.klusek Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 19:12
                A może razem ćpali i mieli otwarty związek? Skąd wiesz, że nie...
                • figa_z_makiem99 Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 19:16
                  Jeszcze można znaleźć artykuły o ich miłości i jej wyznaniach, jak się bała, że jest taki jak inni, a ona taka skrzywdzona i nie chciałaby powielać błędów smile Z dwojga złego, wolę patusiarę, która traci z każdym facetem, niż przyjaciółkę, która z dobrego serca odradzi faceta i sama na zimno trafi fortunę smile
                  • anomaliapogodowa81 Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 19:27

> Jeszcze można znaleźć artykuły o ich miłości i jej wyznaniach, jak się bała, że
                    > jest taki jak inni, a ona taka skrzywdzona i nie chciałaby powielać błędów smile
                    > Z dwojga złego, wolę patusiarę, która traci z każdym facetem, niż przyjaciółkę
                    > , która z dobrego serca odradzi faceta i sama na zimno trafi fortunę smile

Pięknie stosujesz w tym wątku klasyczny whataboutism.
                    Okej, rozumiemy, patusiarstwo i przestępstwa cie nie rażą, lubisz Dodę, jesteś fanką, możesz spocząć.
                  • aandzia43 Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 19:29
                    Z dwojga złego ja też.
                  • primula.alpicola Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 19:46

>
                    > Z dwojga złego, wolę patusiarę,

Nikogo to nie dziwi.
                  • gru.u Re: Emil Stępień o Dodzie 13.05.25, 17:00
                    Zupełnie nie dziwne że wolałabyś za koleżankę patusiare 😀 Za to takiej która ma męża milionera byś nie zniosła
                • figa_z_makiem99 Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 19:22
                  I te jej zmiany zdania, najpierw nie chciała być pindą przy kwiatku, brylowała w programach plotkarskich i nazwisko Badziak jej śmierdziało, dzieci nie chciała. A z Woźniakiem przyjęła nazwisko "z szacunku do męża" tak mówiła, do męża ćpuna i ku....wiarza, latała też po klinikach IV i została świętą męczennicą. I takich kobiet nie lubię bardziej, niż zaburzonych patusek.
                  • kot.z.kosmosu Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 19:34

A z Woźniakiem przyjęła nazwisko "z szacunku do męża" tak mówiła, do męża ćp
                    > una i ku....wiarza, latała też po klinikach IV i została świętą męczennicą. I t
                    > akich kobiet nie lubię bardziej, niż zaburzonych patusek.

Zaraz, czy ty właśnie napisałaś, że kobiety, które zmieniły zdanie w sprawie dzietności nie lubisz bardziej niż gwałcicielek z wyrokami?
                    Doda to ma fanów jak betonowy elektorat PiSu.
                    • figa_z_makiem99 Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 19:37
                      Doda mi zwisa i jestem za stara na jej muzykę, ale gdybym kiedykolwiek miała przyjaciółkę, doradczynię od serca jak Szulim, kiepsko bym na tym wyszła, ale przynajmniej ze spokojem i w białych rękawiczkach smile
                      • figa_z_makiem99 Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 19:40
                        Po latach doświadczeń życiowych, uważam, że wolę jawną patusiarę, czy jawną prostytutkę, niż uśmiechniętą i zawsze miłą bladź w swoim otoczeniu wink
                        • kot.z.kosmosu Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 19:54

> Po latach doświadczeń życiowych, uważam, że wolę jawną patusiarę, czy jawną pro
                          > stytutkę, niż uśmiechniętą i zawsze miłą bladź w swoim otoczeniu wink

Ach, czyli drugi maly_fiolek. Gwałt to nic takiego, przynajmniej nie udawała miłej 🤮
                  • spirit_of_africa Re: Emil Stępień o Dodzie 13.05.25, 17:50
                    Jak jej „śmierdziało” nazwisko Badziak skoro dołączyła je do swojego i miała podwójne? Być może z milionerem tez dołączyłaby drugie do swojego ale on miał już podwójne i się nie dalo
                    • alpepe Re: Emil Stępień o Dodzie 13.05.25, 17:54
                      Ona to nawet dla oblecha Badziaka cycki zrobiła, co go robi jeszcze bardziej obleśnym.
                    • m_incubo Re: Emil Stępień o Dodzie 13.05.25, 18:04
                      Można dołączyć jeden człon.
                  • jolie Re: Emil Stępień o Dodzie 13.05.25, 18:17

> I te jej zmiany zdania, najpierw nie chciała być pindą przy kwiatku, brylowała
                    > w programach plotkarskich i nazwisko Badziak jej śmierdziało, dzieci nie chciał
                    > a. A z Woźniakiem przyjęła nazwisko "z szacunku do męża" tak mówiła, do męża ćp
                    > una i ku....wiarza, latała też po klinikach IV i została świętą męczennicą. I t
                    > akich kobiet nie lubię bardziej, niż zaburzonych patusek.

Serio tak interesuje Cię Agnieszka Szulim i jej życie? Ona wydaje mi się taka zakłamana, ale przede wszystkim nudna i głupio - mądra. Trochę ten sam typ co M.Rozenek. I Bożenka z "Klanu". Natomiast z dwojga złego wolałbym kontakt z nią i wyżej wymienionymi niż z patuską Dodą, bo byłabym się, czy mnie kwasem nie obleje.
              • riki_i Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 19:19

> tolerowa
                > nie na zimno nałogu męża i zdrad, a potem kładzenie się z nim do łóżka, bo ma k
                > asę to kure.......stwo dla mnie i to w białych rękawiczkach. Nałogowca namawiał
                > abym do terapii, zimnej suczy, która zrobi wszystko dla pieniędzy nie chciałaby
                > m mieć za koleżankę.

Ponoć zazwyczaj kładła się z nim do łóżka będąc również po alko i maryśce/dragach.

Więc jak już dochodziło co do czego, to nie była "zimną suczą" tylko "rozpaloną kotką na sterydach" smile)
                • figa_z_makiem99 Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 19:23
                  Najwyraźniej była, bo dobrze grała rolę i nie wysypała się do końca, dla kasy i nazwiska wink
                  • riki_i Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 19:27
                    Ogólnie tak, była, ale w sprawach łóżkowych , wzorem profesjonalistek, wprowadzała się w stan nieważkości, coby lepiej grać rolę "namiętnej". To chciałem przekazać.
                    • figa_z_makiem99 Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 19:34
                      Szulim dzisiaj odcina kupony, a Doda brnie w patusiarnię i w nałogi. Kto ma mocniejszą psychikę i nerwy ? I kto jest interesowny ?smile
                      • riki_i Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 19:54
                        Gdyby PWS nie zakończył życia , nie wiadomo jak by to było z Agniechą. Wystarczy sobie wyobrazić odwrotny wiadomy scenariusz, czyli taki w którym śruba motorówki kończy żywot gołej kelnerki, a nachlany pan w samej flanelowej koszuli i z ptakiem na wierzchu dopływa do krzaczorów, gdzie znajdują go służby ratunkowe. Uważasz, że też by odcinała kupony? Nawet z kasą Staraków sprawy nie dałoby się do końca zatuszować. I wiele mogłoby się jeszcze zadziać na jej niekorzyść....
                      • pursuedbyabear Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 20:06
                        Szulim ma stabilną pracę i pozbierała się po tragedii. Doda nie miała przeboju od lat, jeśli o niej słychać, to głównie z powodu skandali, ludzie nie chcą z nią wspołpracować (mój eks, który całe raczej długie zawodowe życie robi w szołbizie, wspomina Dorotkę jako raczej nieprofesjonalną).
                        • borsuczyca.klusek Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 20:09
                          Na ematce jeszcze nie było, ale teraz Doda weszła w branże suplementów, o których specjaliści nie wypowiadają się zbyt pochlebnie...
                          • riki_i Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 20:11
                            Kasę trzepie na kryptoreklamie i tyle.
                          • obrus_w_paski Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 21:17
                            Rozenek też reklamowała suplementy jeszcze 1-2 miesiące temu, ale ta przynajmniej nie ściemniała i mówił (też idiotyzm), że ona przecież ingerowała bardzo w swój wygląd więc nie mówi że wygląda tak dzięki swoim suplementom, ale gdyby ich nie brała to by pewnie wyglądała gorzej. A Doda zamiast powiedzieć coś neutralnego to zaczęła mówić jakieś foliarskie idiotyzmy o tym że za pomocą supli, ortoreksji i bogoreksji już nie ma hashimoto. No nie jest to dobra reklama suplementów.
                        • simply_z Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 23:43
                          Nie no jakieś miała..np,piosenkę ze skolimem, słyszałam też jej piosenkę z płyty Aquaria, całkiem ok klubowe rytmy.
                          • dreg13 Re: Emil Stępień o Dodzie 13.05.25, 07:47
                            Piosenka ze Smolastym.
                            Proponuję włączyc, wysłuchać i spisać tekst.
                            Smolastego rozumiem. Doda sepleni tak potwornie, ze w ogole nie wiem, co w większosci śpiewa. Niestety - usta i zębiska zrobiły swoje.
                            • memphis90 Re: Emil Stępień o Dodzie 13.05.25, 17:10
                              >Smolastego rozumiem.
                              Smolastego śpiewającego „sośtamsośtampopolikaniepopynosiłsy” …?
                          • lauren6 Re: Emil Stępień o Dodzie 13.05.25, 11:18
                            > całkiem ok klubowe rytmy

Tego kwiatu to pół światu.

Nie ma wybitnego talentu, po prostu potrafiła się wypromować na chamstwie i agresji. Miała w życiu więcej szczęścia niż rozumu.
                            • pffpffpff Re: Emil Stępień o Dodzie 13.05.25, 13:45
                              Raczej zmarnowany talent.
                              Głos ma świetny.
                              Za mało, a raczej brak zupełny, pokory i wyszło jak wyszło.
                • danaide2.0 Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 19:49
                  No tak, riki, ty nigdy po żadnym alko seksu nie uprawiałeś. I żadna z twoich też nie.
                  Weź...
                  • riki_i Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 19:55
                    Tu chodzi o uprawianie seksu wyłącznie "w odmiennych stanach świadomości".
                    • danaide2.0 Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 20:20
                      To chyba współczuć trzeba zacząć?
                • gru.u Re: Emil Stępień o Dodzie 13.05.25, 17:04
                  Przecież ich połączyło zamiłowanie do imprezowego stylu życia z dużą ilością używek
              • pursuedbyabear Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 19:23
                Ale Doda też nie wybiera sobie skromnych piekarzy, tylko facetów przy forsie.
                • figa_z_makiem99 Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 19:27
                  To oni zyskują na niej, Majdan oprócz bycia trzecioligowym piłkarzem, o czym nikt już nie pamięta, jest tylko byłym mężem Dody i mężem Rozenek, Nergal stał się rozpoznawalny w Polsce, a reszta wiadomo.
                  • anomaliapogodowa81 Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 19:31

> To oni zyskują na niej, Majdan oprócz bycia trzecioligowym piłkarzem, o czym ni
                    > kt już nie pamięta, jest tylko byłym mężem Dody i mężem Rozenek, Nergal stał si
                    > ę rozpoznawalny w Polsce, a reszta wiadomo.

Akurat jak raz w związku ze Stepniem to zyskała ona. On już miał forsy jak lodu, robił biznesy, robił w produkcji filmowej.
                    Ona dzięki niemu zaczęła żyć na o wiele wyższym poziomie, realizowała za jego forsę swoje koncerty i weszła w branżę filmową, kreując się na producentkę, co jej bardzo imponowało. Gdyby nie ona, o jego przekrętach byłoby zapewne dużo ciszej, co poniekąd powiedział nawet w tym wywiadzie.
                • riki_i Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 19:28
                  Ten tancerz co "patrzył na mikrofon jak dziwka na q...asa", to raczej majętny nie był.
            • figa_z_makiem99 Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 19:12
              Ptaszki głośno ćwierkają, że Szulim najpierw obrzydzała mocno koleżance ćpunka, a jej samej wyszła z nim miłość stulecia.
          • gru.u Re: Emil Stępień o Dodzie 13.05.25, 16:57
            Przecież Szulim sama lubiła używki. Natomiast nie zgrywała się nigdy na świętą dziewicę
          • m_incubo Re: Emil Stępień o Dodzie 13.05.25, 17:29
            Sęk w tym, że niekoniecznie ktokolwiek usiadłby koło ciebie 🤷🏻‍♀️
      • obrus_w_paski Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 19:16
        Myślę, że wywiad jest mocny w kontekście tego, że to pierwsza osoba z bliskiego otoczenia dody, która się odezwała na dłużej niż jedno lakoniczne zdanie i potwierdziła plotki które hulają po internecie.

Ah, no i jeszcze był temat spreparowanego artykułu jakoby hajdar zdradził dode z Rafaelą. No sorry, jak pouebanym trzeba być żeby sprzedać do pracy informację że twój eks cię zdradził z transwestytą?
        • waleria_bb Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 21:42
          To w jej stylu, bo Doda nie dowala w sposób inteligentny.
        • hanusinamama Re: Emil Stępień o Dodzie 20.05.25, 10:08
          Mam inną definicję "mocnego wywiadu"//
    • aagnes Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 18:59
      W zasadzie nic mnie w tym wywiadzie nie zdziwiło, dziwiło mnie za to to że ktokolwiek w ogóle widział coś pozytywnego w Dodzie, łącznie ze śpiewaniem.
    • danaide2.0 Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 19:14
      Niestety, jakoś mało sensacyjnie to brzmi. W końcu to Doda. Naprawdę, numery Marty Kaczyńskiej większe WTF wywoływały, przez efekt kontrastu, bo kto by się spodziewał? A tu? Gorsze rzeczy by przeszły. To wszystko? Uhm.

Największą sensacją jest chyba dla mnie to, że, jak twierdzicie, ona kreuje się na bogobojną i ktoś to kupuje. No ale polski katolicyzm to chyba specjalny odłam katolicyzmu. Bez hipokryzji nie ma polskiego katolicyzmu. Stępień też się kreuje na katolika? No tak, pasuje. Dla wszystkich będzie osobny krąg piekła.
      • volta2 Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 23:02
        doda na bogobojną? a za biblię nie miała wyroku jakiegoś?
        ktoś tu mocno przyćpał, i nei jest to doda, kto widzi w jej kreacji cokolwiek bogobojnego, 10 meżów, żaden chyba kościelny? związek z kolesiem od klimatów satanistycznych, aborcje jak słyszę - no jeśli tak wygląda kreacja na bogobojna to chyba z rodowodem piekielnym?
        i głosne deklaracje o braku dzieci - komu się to klei z katolicyzmem? amebom jakimś chyba
        • obrus_w_paski Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 23:17
          Nie wiem co autorka miała na myśli pisząc bogobojna ale na pewno od kilku lat Doda kreuje się intensywnie na delikatną lelije

1. Doda wróciła do Kościoła: Ponownie odnalazłam Boga i odzyskałam spokój ducha

wpolityce.pl/lifestyle/385686-doda-wrocila-do-kosciola-ponownie-odnalazlam-boga-i-odzyskalam-spokoj-ducha?

1. Mam łatkę skandalistki, choć uważam, że niesłusznie. Nie biorę narkotyków, nie zdradzam męża, nie kradnę, nikt nie widział mnie, jak leżę nieprzytomnie pijana,udzielam się charytatywnie, a rodzina to dla mnie świętość. www.wprost.pl/tylko-u-nas/10203924/doda-o-slownej-seksistowskiej-przemocy-mialam-tylko-20-lat.html?utm

Plus mnóstwo innych o nie zdradzaniu, nie piciu, nie braniu narkotykow. Jak miała 20 lat to faktycznie coś mówiła o Biblii napisanej przez naprutego faceta
          • danaide2.0 Re: Emil Stępień o Dodzie 13.05.25, 16:06
            Kreacja na nawróconą jawnogrzesznicę?

Można i tak. Ja tam jej nie bronię, dla takich stworzono tę instytucję. Jak się ktoś poczuł oszukany, to nie pomogę, widać nie uważał na religii, gdy omawiano casus syna marnotrawnego - też mnie zawsze wkurzała ta opowieść, bo stałam oczywiście po stronie tego grzecznego.
            • jolie Re: Emil Stępień o Dodzie 13.05.25, 16:26
              Podpisuję się. ZAWSZE wkurzała mnie przypowieść o synu marnotrawnym i o zabłąkanej owcy, która jest ważniejsza niż 99 owiec, które szły dobrze. Uważam je za głupie w sumie, a żal starszego syna, który obsługiwał codzienne tatusia i zasuwał w jego winnicy (?) jest dla mnie o wiele normalniejszy niż miłosierdzie i przebaczenie synowi marnotrawnemu.
              • alpepe Re: Emil Stępień o Dodzie 13.05.25, 16:52
                Bo to było typowe pierdolamento wyborcze, by złamasy głosowały na buntownika Jezusa.
    • piwoniawpiwnicy Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 19:23
      Niestety zupełnie nie podzielam zachwytu nad jej głosem, a wiele o niebo bardziej rozwiniętych słyszałam. Poziom śpiewania europlebejski, 3/10, pozbawiony artyzmu i wyróżników.

Tak naprawdę każdy z tych zarzutów ES jest na tyle paskudny, co do tyczy sporej garści cielebrytów.

Zdziwiły mnie natomiast zaburzone relacje rodzinne, bo Dorota zawsze rozpływała się nad swoimi rodzicami.
      Nie lubię agresorów, narwanych wulgar, ludzi bez szacunku wobec innych i narcyzów.
      Oczywiście, widać zmowę byłych 'stymulatorów' gasnącej Diody.
      Aborcje, cóż...może nie uważała, że chce rozpowszechniać geny tych specyficznych patatajów.
      Ale nie żal mi jej w ogóle, bo jest gwałcicielką w białych rękawiczkach.
      Spotkał ją realnie kiedyś nie raz mój znajomy z Ciechanowa, nikt tam nie ma o niej pochlebnej opinii i się za nią wstydzą.
      Problemy rozwiązuje butą, jeżdżeniem po innych ( jak buldożer) i mordobiciem.
      W mediach udaje wydelikaconą pannę dziewannę, rozmodloną, oryginalną, wspaniałą dla innych, a tak naprawdę jest wtórna, miałka, prostopusta i rozwydrzona.

• riki_i Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 19:34
        piwoniawpiwnicy napisała:

> Oczywiście, widać zmowę byłych 'stymulatorów' gasnącej Diody.

Tak, wygląda to na akcję uzgodnioną przez ES, Haidara i Pachuta.

> Aborcje, cóż...może nie uważała, że chce rozpowszechniać geny tych specyficznyc
        > h patatajów.

Nie wiemy z kim zaciążyła. Podejrzewam, że to jakieś mocno stare dzieje, z czasów "bo mi się ruch.ć chciało" (akcja w kiblu programu "Bar" i tego typu klimaty).

• figa_z_makiem99 Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 19:55
        Ona nie jest rozmodlona, jest jawnogrzesznicą, wiadomo czego się po niej spodziewać, nie ma wykształcenia, kiedy ktoś zajdzie jej za skórę, można oberwać po pysku. Obraca się w towarzystwie podobnych sobie, nie uczy się na błędach. Nie rozwija się. Dla kogo jest wspaniała? Dla tych którzy z jakiegoś powodu czują się gorsi od niej? Szkoda mi jej głosu, jest podobnie porąbana jak Villas, tylko żyje w innych czasach, pochodzi z innej rodziny i ma inne możliwości. Nieporównywalne głosy, bo zupełnie inne, ale podobne zamiłowanie do używek, ograniczenie umysłowe i ucieczka w samotność, poprawianie urody. Ostatnio słuchałam piosenki Villas, jej głos kruszył mury, ale Czesia Gospodarek trafiła na PRL i nie udźwignęła swojego talentu. U Dody są inne możliwości, bo rockowe, granice są otwarte, ale mentalność rodem z Ciechanowa nie pozwala jej ruszyć z miejsca.
        • riki_i Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 20:03

> Szkoda mi jej głosu, jest podobnie porąbana jak Villas, tylko
          > żyje w innych czasach, pochodzi z innej rodziny i ma inne możliwości. Nieporówn
          > ywalne głosy, bo zupełnie inne, ale podobne zamiłowanie do używek, ograniczenie
          > umysłowe i ucieczka w samotność, poprawianie urody. Ostatnio słuchałam piosenk
          > i Villas, jej głos kruszył mury

www.youtube.com/watch?v=uDuvCI2Zomg
          Mistrzostwo świata!
          • figa_z_makiem99 Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 20:23
            Tak, cztery oktawy i miała głos stworzony do opery. Podobno doda ma podobną skalę, tak można wyczytać, ale nie umie tego wykorzystać. Dziwi mnie w dzisiejszych czasach łatwe umniejszanie, bo to, że nie lubię kogoś, nie oznacza, że będę umniejszać jego umiejętności. Podobnie ze Steczkowską, tylko ona akurat pracuje nad sobą.
            • jolie Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 20:27
              Tak szczerze, to w większości zagranicznych "Thr Voice od" można znaleźć kilka,. kilkanaście głosów równie dobrych, a często i lepszych. Tak, nie słychać o tych ludziach, owszem. Kariery nie zrobili, Doda zrobiła.
              • jolie Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 20:27
                ""The Voice of" miało być
              • figa_z_makiem99 Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 20:31
                Zapewne tak, tylko to nie umniejsza Dodzie. Świat nie jest sprawiedliwie urządzony. Był film z Krystyną Feldman "Nikifor" o niepełnosprawnym intelektualnie nędzarzu, który miał wielki talent malarski, Epifaniusz Drowniak.
                • figa_z_makiem99 Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 20:40
                  I na początku uważali jego prace za bohomazy, ale malarz Marian Włosiński, poświęcił dla niego swój talent i rodzinę, sam uważał jest słabym malarzem i dzięki niemu Nikifor stał się sławny. Gdyby nie to, nikt nie usłyszałby o nim. Życie bywa przewrotne.
                  • jolie Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 20:46
                    Przyznam, że nie rozumiem analogii z Nikiforem. No tak, świat nie jest sprawiedliwy, choć obecnie ci, o których pisałam mają pewne grono fanów dzięki internetowi. A głos Dody jest owszem mocny, ale jak dla mnie - płaski i nie wzbudza żadnych emocji, nie jest dramatyczny (choć ja mam dosyć wysoko poprzeczkę, bo mało dobrych głosów potrafi mnie wzruszyć i poruszyć jakieś emocje).
                    • figa_z_makiem99 Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 20:54
                      Pisałaś, że wielu ludzi ma większy talent niż Doda i nie zrobią kariery, dlatego napisałam o Nikiforze. Tak jest od wieków, zależy od tego w jakiej rodzinie się urodzisz i czy znajdziesz promotora. Wolałam czasy PRlu, kiedy wyłapywali wiele talentów i iksiński nie był wyrocznią gustu.
                      • figa_z_makiem99 Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 21:05
                        Za jakiś czas o PRLu będą mówić jak o kopalni talentów, w wielu dziedzinach. W dzisiejszych czasach jest miałko i słabo, bo wybiera iksiński, albo przebijają się dzieci z rodzin zamożnych i odpowiednio zdeterminowanych. Każde czasy mają swoje plusy i minusy.
                      • jolie Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 21:08
                        Zrobienie kariery w szołbizie zależy również od łutu szczęścia, w tym szczęścia do ludzi, którzy odpowiednio.wypromują, pomogą stworzyć przebój. I tu też jest pełno paradoksów - ktoś wylansuje jeden przebój, który ustawi go do końca życia, a ktoś inny wyda kilkanaście płyt i będzie znany niewielkiej grupie. Talenty wokalne tych osób mogą być porównywalne, mało tego - przebój może śpiewać ktoś z obiektywnie przeciętnym głosem.
                        • figa_z_makiem99 Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 21:26
                          Tak i to nie jest sprawiedliwe. W poprzednim ustroju była cenzura i artyści musieli się starać, była też różnorodność, bo można być słabszym wokalnie, ale śpiewać dobre teksty i ktoś ten tekst musi napisać, oraz muzykę. Na przykład dzisiejsza poezja, Ernest Bryll twierdził, że poezji nie można się nauczyć, to się ma, albo nie. I sukces polega na tym, żeby pisać w swoim stylu, nie wpasowywać się w ramki, bo każdy ma unikalny styl i to jest piękne. Dziś twierdzą, że każdy może być poetą, wybitni ludzie odchodzą ze stanowisk, bo "szanowne grono" wybiera i publikuje szit. To samo z malarstwem, kinem, dziennikarstwem, prozą itp. Aż czasem trudno uwierzyć i chce się krzyczeć "król jest nagi".
    • bene_gesserit Re: Emil Stępień o Dodzie 12.05.25, 19:40
      Jak się człowiek bawi kupą, to raczej na pewno się ubrudzić.

W nawiązaniu do wątku o nadmiarze - jest nadmiar informacji na różnych pudłach o g.nianych sytuacjach między różnymi ludźmi. Otóż problem nadmiaru znika, kiedy się na plotkarskie portale nie wchodzi.
    • kot.z.kosmosu Re: Emil Stępień o Dodzie 13.05.25, 10:44
      Weszłam na pudelka, żeby przeczytać jakąś soczystą relację, bo nie chce mi się słuchać wywiadu, a tam cisza. Nic na temat Dody i Stępnia, chociaż wcześniej codziennie był jakiś bzdurny post o niej 🤔
      • kot.z.kosmosu Re: Emil Stępień o Dodzie 13.05.25, 10:45
        I gdyby nie to forum, to pewnie nic bym nie wiedziała, media siedzą cicho poza chyba 2 portalami
        • login.na.raz Re: Emil Stępień o Dodzie 13.05.25, 10:49
          No właśnie, to aż dziwne, też weszłam na Pudla i tam cisza. Boją się czy co? 😀
          • lauren6 Re: Emil Stępień o Dodzie 13.05.25, 11:14
            Boją się pozwu. Ostatni artykuł jest z niedzieli o cycach Dody i od tego czasu cisza. Ciekawe czy dalej będą promować tę patuskę, czy pójdą po rozum do głowy.
          • heca007 Re: Emil Stępień o Dodzie 13.05.25, 11:24
            Na Pudlu w komentarzach szał wink Pod każdym artykułem połowa komentarzy na temat Dody wink A Pudelek milczy. Ciekawe jak udało jej się tak skutecznie zamknąć im twarz?
            • borsuczyca.klusek Re: Emil Stępień o Dodzie 13.05.25, 12:15
              Ostatnio po publikacji Piotra Krysiaka Pudel też zadziałał z dużym opóźnieniem. Możliwe, że konsultują się z działem prawnym zanim wyprodukują swój artykuł.
      • riki_i Re: Emil Stępień o Dodzie 13.05.25, 15:26
        Widać to ona im płaci przez jakąś agencję pijarową i mogą puszczać tylko uzgodnione rzeczy.
    • lauren6 Re: Emil Stępień o Dodzie 13.05.25, 14:24
      www.plotek.pl/plotek/7,154063,31930574,doda-przerywa-milczenie-po-wywiadzie-stepnia-jest-oswiadczenie.html

Zabawne, że pańcia lubująca się w krzywdzeniu ludzi odmienia teraz zdrowie psychiczne przez wszystkie przypadki.
      Sama sobie wybrała takich partnerów, sama godziła się na zaręczyny i ślub, nikt jej pistoletu nie przystawiał do głowy, gdy przyjmowała pierścionki zaręczynowe. Sama zerwała z nimi w takiej atmosferze, że panowie chcą się na niej mścić.
      Cóż, karma powróciła.
      • danaide2.0 Re: Emil Stępień o Dodzie 13.05.25, 16:09
        Ej, no, terapia dla ludzi, nie? Posłuchała ematki, poszła, a że droga bywa kręta...
      • waleria_bb Re: Emil Stępień o Dodzie 13.05.25, 16:17
        Robi krzywdę tym, którzy faktycznie chorowali/chorują na depresję. Jakoś człowiek znosił jej durnowate wywody, ale gra 'depresja, myśli samobójcze' to za dużo. Gra, bo u Dody widać jak na dłoni, że działanie pod publiczkę i próba złagodzenia wizerunku i podczepienia się pod nośny temat.
        • evro44 Re: Emil Stępień o Dodzie 13.05.25, 17:19
          jaka depresja, jakie Hashimoto? Kobieta z tej depresji dupsko wypina na każdym występie i jeszcze chuda (przy hashimoto hehe). Głos przeciętny (takich pełno we wszystkich programach szukających talentów). Wypłynęła z Baru który wtedy był nowością w polskiej telewizji. Trafiła w odpowiedni czas. Teraz takich Rabczewskich masa. i jeszcze promowanie się na kobietę o nieprzeciętnym intelekcie. Niech ktoś zatrzyma to ogłupianie młodych i naiwnych dziewczyn. Powinna odejść w niebyt. W jednym pokoju zamknąć ją i Smaszcz, bo podobne cech charakteru
          • pffpffpff Re: Emil Stępień o Dodzie 13.05.25, 19:22
            Jestem chuda przy hashimoto…
          • figa_z_makiem99 Re: Emil Stępień o Dodzie 17.05.25, 20:34
            Też jestem chuda przy Hashimoto i niedoczynności...
      • chlodne_dlonie Re: Emil Stępień o Dodzie 14.05.25, 12:01
        Ponoć o te pierścionki głownie szło wink
        Jednak im ktoś ma więcej, tym więcej jeszcze chce tongue_out
      • hanusinamama Re: Emil Stępień o Dodzie 20.05.25, 09:56
        Jak Dody nie lubię...tak uwielbiam przerzucanie winy za zdrady czy przemoc na kobietę "sama sobie wybrała"
    • gymbeam Re: Emil Stępień o Dodzie 13.05.25, 17:14
      Obejrzałam.
      Jak Dodę uważam za patusiarę i jej nie znoszę, to tak ten wywiad jest jeszcze bardziej patusiarski. Prowadzący wywiad jest koszmarny, te jego ojej i ojej, jest kompletnie nieprzygotowany i w sumie do czego on miałby być przygotowany? Bo ja rozumiem, gdyby to miała być rozmowa o faktach - Doda nie płaciła pracownikom, Doda zaplanowała gwałt, Doda zaplanowała pobicie. To są rzeczy, które godzą w innych. A je wypłakiwanie się gangusa na temat dawnej żony, bo ona niedobra, bo powiedziała to i to. I proszę pana, ona bierze NARKOTYKI!! I uwaga, ona... ONA MIAŁA DWIE ABORCJE.
      I tu pan dziennikarz aż zatkał się z oburzenia. Aborcję??? Aborcje dwie? Jak tak można, co to za kobieta upadła, najgorsza, ścierwo wręcz.

Ohyda.
      • anomaliapogodowa81 Re: Emil Stępień o Dodzie 13.05.25, 18:58
        To prawda, obaj panowie w tym wywiadzie są okropni, Emil sprawia wrażenie prostaka od pługa oderwanego a prowadzący zachowuje się żenująco.
        • m_incubo Re: Emil Stępień o Dodzie 13.05.25, 20:29
          Jaki pan, taki kram 🤷🏻‍♀️
        • gru.u Re: Emil Stępień o Dodzie 17.05.25, 21:23
          A jaki facet który nie jest prostakiem ożeniłby się z nią?
          • eliksir_czarodziejski Re: Emil Stępień o Dodzie 18.05.25, 22:08
            gru.u napisała:

> A jaki facet który nie jest prostakiem ożeniłby się z nią?

Dokładnie...
            • lauren6 Re: Emil Stępień o Dodzie 18.05.25, 22:31
              eliksir_czarodziejski napisała:

> gru.u napisała:
              >
              > > A jaki facet który nie jest prostakiem ożeniłby się z nią?
              >
              > Dokładnie...

A co to stwierdzenie wnosi do tematu?

Prostaka nie da się oszukać i wykorzystać? Menela nie da się okraść z mieszkania?
    • semihora Re: Emil Stępień o Dodzie 13.05.25, 18:06
      Cóż, jestem skłonna uwierzyć...
    • aequoreavictoria Re: Emil Stępień o Dodzie 13.05.25, 18:46
      Naprawdę kogoś to oburza w przypadku Dody? Ktoś się spodziewał, że jest święta?
    • kamkaklamka Re: Emil Stępień o Dodzie 13.05.25, 18:47
      Pomijając samą postać która prawdopodobnie jest zaburzona- choć może to być nie tyle narcyzm co histrioniczna osobowość., to Doda wydała nie tak dawno bardzo dobrą dance płytę o której z jakiegoś powoduprawie nikt nie słyszał i to jest zagadka dlaczego?
      Można nie słuchać Dody, nie lubieć takiej muzyki ale oddać jej trzeba że tworzy na dobrym poziomie choć mało kto wie co tworzy i ma głosisko. Przecież to dance na europejskim poziomie to np
      www.youtube.com/watch?v=6gYHORq4-Ik
      • pffpffpff Re: Emil Stępień o Dodzie 13.05.25, 19:25
        No i otóż…
        Zapewne nie ma chętnych do jej promowania.
        Oglądałam kilka odcinków tego programu o przygotowaniach do wielkiej trasy i cała moja sympatia do niej wtedy zniknęła.
        Długo tłumaczyłam sobie, że ta jej maniera jest kreacją.
        Ale miała szansę pokazać siebie z dobrej strony. Nie uniosła.

Podobnie jak JLo.
        • jolie Re: Emil Stępień o Dodzie 13.05.25, 19:30
          Nie lubisz JLo po dokumencie na Netflixie? Bo ja tak. A wizerunkowo wydaje się taka sympatyczna, ma przepiękny uśmiech.
          • kamkaklamka Re: Emil Stępień o Dodzie 13.05.25, 19:52
            Wizeunek jest dzis najważniejszy, postać, kreacja dla przykładu niewielu jest młodych ludzi którzy nie znają hitów tej pani, to są super hity a patologiczna twórczość, śpiewać dziś w zasadzie nie trzeba umieć,głos moze być dowolny liczy się zupełnie co innego. Poszło to w bardzo złą stronę.

www.youtube.com/watch?v=JrG0F6yZt3Y
            • kamkaklamka Re: Emil Stępień o Dodzie 13.05.25, 20:05
              Dody twórczości nie zna nikt mimo że jest w mejstrimie i tworzy na dobrym poziomie, natomiast recytowane patologiczne hity o sutach jak salami znają wszyscy młodzi dorośli mimo że to nie wychodzi poza internet.O twórczości Dody tematu nie ma,za to ludzie znają hity nie umiejących śpiewac influencerek.
              • waleria_bb Re: Emil Stępień o Dodzie 13.05.25, 20:24
                Doda źle się zestarzała (nie chodzi mi o wygląd, a całokształt jej działalności). To nie jest styl, który trafia do młodych ludzi i nie ona jedyna w Polsce ma ten problem. Jak wiele innych piosenkarek nie poszła z duchem czasu, trzymanie się pazurami schematów sprzed x lat zawodzi.
                • kamkaklamka Re: Emil Stępień o Dodzie 13.05.25, 20:36
                  Wręcz odwrotnie Doda zrobiła progres od 2000 roku i muzycznie i wyglądowo.
                  Ale czy my chciałyśmy byc jak Doda 20 lat temu, nie bo była synonimem złego gustu i tandety,natomiast dziś młode dziewczyny chcą być zrobione zmalowane i wystrojone jak Oliwki Brazil Oliwka Brzil czerpie z ameryki i w sumie jakie mają być te młode dziewczyny skoro chłoną przez osmozę te kobiece wizerunki, patriarchalny obraz świata, gdzie kobieta ma być sexi konkurować z innymi kobietami i wyzywać konkurencje, hejtować wygląd innych kobiet, bo czym są te hity albo o niczym albo wulgarnie o tym.I o tym jest też świat.
                  • gru.u Re: Emil Stępień o Dodzie 13.05.25, 21:16
                    Jakie „my”? Masa kobiet nosiła się na Dode, białe kozaczki, tlenione włosy, solarium, taka była moda początku lat 2000, połowa dyskotek tak wyglądała. Oczywiście że dla części to był zły gust. Teraz też nikt nie mówi że Oliwka Brazil jest w dobrym guście. I raczej tłumów naśladowczyń nie widać, nastolatki biegają głównie w szerokich spodniach o bluzach a nie obcisłych wdziankach w panterkę. Kultura hip-hopu jest specyficzna, ale nigdy to nie był i nie jest mainstream. Disy w niej były od zawsze, bragga też
              • pursuedbyabear Re: Emil Stępień o Dodzie 13.05.25, 20:53
                Już nie jest w mainstreamie.
                I w ogóle nie róbmy z niej wielkiej twórczyni, bo raczej benefisu na 40-lecie kariery w Opolu nie będzie miała.
            • gru.u Re: Emil Stępień o Dodzie 13.05.25, 20:35
              Kiedyś cała Polska znała „Scyzoryk, scyzoryk tak na mnie wołają „ i „Będę cię badał z tyłu i z przodu, pokażę ci tylne siedzenie samochodu”
              • kamkaklamka Re: Emil Stępień o Dodzie 13.05.25, 21:14
                Liroy ze scyzorykiem to było przedszkole w porównaniu do sexi ci.ek które wyzywają inne kobiety od ku.. i szmat brzydszych gorszych źle zoperowanych( Dr szczyt robił blee) w swoich hitach, hity mają milionowe odslony
                • gru.u Re: Emil Stępień o Dodzie 13.05.25, 21:18
                  Nie zacytuje tu początku hitu Nagłego Ataku Spawacza Anty-Liroy bo mnie wytną, ale wygooglować sobie możesz. Disy leciały w hiphopie od początku, może tego nie słuchałaś, ja się na tym wychowałam więc mnie śmieszą te teksty że teraz młodzież takiej brzydkiej muzyki słucha i co to za czasy
                  • kamkaklamka Re: Emil Stępień o Dodzie 13.05.25, 21:34
                    To była nisza, na kasetch które nie łatwo można było zdobyć,teraz to są hity numer jeden i nadal tworczosci muzycznej popularej dody nie zna nikt a sexi c.pek każdy
                    • gru.u Re: Emil Stępień o Dodzie 14.05.25, 11:16
                      Żadna nisza, te kasety były w Empiku,?/ Liroy dostał Fryderyka, miał plakaty w Bravo
                      • kamkaklamka Re: Emil Stępień o Dodzie 14.05.25, 11:39
                        Liroy mial sukces komercyjny i był rozpoznawalny, wszyscy znali scyzoryka ale wersja dla szerszej publiczności wypikane bluzgi a i tak to było przedszkole.Nagły atak nie docieralłdo szerszej publiczności, przecież to nie była Edyta Górniak w tamtych czasach że ludzie nie słuchali ale znali. Dziś influenserki i te wszystkie młode laski na autotune znają wszyscy.
                        • kamkaklamka Re: Emil Stępień o Dodzie 14.05.25, 11:50
                          O ludziach z talentem wokalnym mówi się tylko w kontekście odpałów- Górniak, skrobanek i afer oraz tego że ma okropną maniere albo szczękę- Doda, Steczkowska która się z bardzo stroi, niewielu zna twórczość muzyczną, prawie nikt się tym nie interesuje, jest zainteresowanie ale wizerunkiem a głownie punktowaniem co jest nie tak, z wyglądem, zachowaniem, co nie tak w życiu prywatnym.
                        • alicia033 Re: Emil Stępień o Dodzie 14.05.25, 17:22
                          kamkaklamka napisała:

>Dziś influenserki i te wszystkie młode laski na autotune znają wszyscy.

twoja banieczka to nie wszyscy. Nawet nie większość.
                        • gru.u Re: Emil Stępień o Dodzie 14.05.25, 20:37
                          Liroy w radiu był wypikany ale gwarantuje Ci, że każdy dzieciak z podstawówki znał wersję bez cenzury (rzecz jasna niektórzy nim gardzili, na przykład metale). NAS równo leciał na imprezach, oczywiście nie upieram się że moja babcia wiedziała co to jest, rodzice też niekoniecznie, ale młodzież go znała. Molesta to też nie była taka nisza. I naprawdę te kawałki nie były w niczym grzeczniejsze od sexy cipki spod Konina, swoja droga ona ma całkiem zabawne te teksty, nie mam pojęcia czy sama to tworzy czy ktoś jej pisze, ale przy kilku się zaśmiałam. Oliwka Brazil bardzo mocno wpisuje się w tradycje hip-hopu i jest w tym co robi niezła, natomiast to nie jest nic nowego i nic bardziej wulgarnego czy ostrego niż było 20 lat temu.
                    • anomaliapogodowa81 Re: Emil Stępień o Dodzie 14.05.25, 20:27
                      kamkaklamka napisała:

> To była nisza, na kasetch które nie łatwo można było zdobyć,teraz to są hity nu
                      > mer jeden i nadal tworczosci muzycznej popularej dody nie zna nikt a sexi c.pek
                      > każdy

Liroy to była nisza?! 😂
                      • kamkaklamka Re: Emil Stępień o Dodzie 14.05.25, 20:39
                        Liroy miał sukces komercyjny był popularny, Nagły Atak to już była nisza, skąd się urwałaś.
                        • riki_i Re: Emil Stępień o Dodzie 14.05.25, 22:47
                          Sorry za off top, ale nie wiem czy macie wiedzę, w jak fatalnym stanie od lat znajduje się lider Nagłego Ataku Spawacza, czyli kolega Fazi? Scena rapowa fundowała mu nie tak dawno odwyk, co ciekawe wcześniej obraził najgorszymi bluzgami wszystkich ludzi z branży (po nazwiskach). Litościwie uznano jednak, że "pomnikowi" się należy i go zataszczono na ten odwyk. Swego czasu pani z którą ma dziecko wypisywała też w necie swoje gorzkie żale na niego... Interesujący przypadek, ale z gatunku "patrz dziecię, czego nie powinieneś w życiu robić".
                        • gru.u Re: Emil Stępień o Dodzie 14.05.25, 22:53
                          W skali społeczeństwa? Owszem, nisza. Ale dzieciaki, młodzież to znali. Przecież też dzisiaj większość ludzi w kraju nie wie kto to Oliwka Brazil
      • login-zajety321 Re: Emil Stępień o Dodzie 14.05.25, 18:08
        Możesz mieć specyficzny gust muzyczny, ale... To niby ma być dobra muzyka? To w tej piosence niby wybrzmiewa to glosisko? Tak jest wszystko tak przerobione, że powinno się nazywać tworem piosenko-podobnym

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka