Dodaj do ulubionych

Złapali go

24.05.25, 09:41
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,31964410,sebastian-m-zatrzymany-policja-wydala-pilny-komunikat.html#s=BoxPWD
Przyspieszenie to oni mają ... Z drugiej strony lepiej późno niż wcale. Do tego tuż przed wyborami. W ostatniej chwili mogą odtrąbić sukces 😅
Obserwuj wątek
    • wyprawa32768 Re: Złapali go 24.05.25, 09:45
      W wątku wakacje kredytowe nie odpowiedziałaś więc może tutaj odpowiesz, ale minęły 3 lata i kredyt w UK skoczył ci z 1,1 % na - patrząc na stopy procentowe - na co najmniej 4,5% , czy zabolało i czy nie uważasz że w UK to jednak też banksterzy są cwani ?
      • sueellen Re: Złapali go 24.05.25, 09:50
        Nie odpowiedziałam bo nie widziałam. Kredyt skoczył na 5% . Oczywiście, że zabolało. A kiedy wynosił 1% było bardzo przyjemnie. Przez wcześniejsze kilkanaście lat był bardzo stały . Ale z tego co wiem takie rzeczy się dzieją na całym świecie. Jesteśmy na progu rewolucji na skalę rewolucji przemysłowej połączonej z wojna światowa ( niekoniecznie konwencjonalna żeby nie było że straszę). Za 20 lat rzeczywistość będzie wyglądać zupełnie inaczej. ..
        • anajustina Re: Złapali go 24.05.25, 11:30
          Zawsze można wziąć kredyt ze stałym oprocentowaniem
          • abidja Re: Złapali go 24.05.25, 19:30
            anajustina napisa�a:

> Zawsze można wziąć kredyt ze stałym oprocentowaniem

Cokolwiek zrobisz to bank wygrywa. Jak w kasynie.
          • sueellen Re: Złapali go 24.05.25, 20:03
            anajustina napisa�a:

> Zawsze można wziąć kredyt ze stałym oprocentowaniem

W UK na max 5 lat.
      • malgosiagosia Re: Złapali go 24.05.25, 20:13
        Uff, juz myslalam, ze zlapali Zorro.
    • jasnoklarowna Re: Złapali go 24.05.25, 11:21
      Potwierdzili ze się ukrywał przez ostatnie dni. Policja go namierzała, zrozumiałam z wywiadu policjantki że był pod obserwacją i tylko dzięki temu po kolejnej ucieczce go zlokalizowali.
    • ariathedevil Re: Złapali go 24.05.25, 11:27
      No i dobrze, młyny sprawiedliwości mielą powoli, ale jednak...mam nadzieję, że romanowski też wreszcie wróci na ojczyzny łono.
    • vivi86 Re: Złapali go 24.05.25, 13:36
      Na pewno¿?
    • makurokurosek Re: Złapali go 24.05.25, 20:10
      "Do tego tuż przed wyborami"

Co ma piernik do wiatraka, czyżby któryś z kandydatów brał udział w akcji, że łączysz akcje policyjną z wyborami na prezydenta.
    • jasnoklarowna Re: Złapali go 24.05.25, 22:03
      Powiedzieli w Zetce że przez ostatnie dni kilkukrotnie zmieniał mieszkania, samochody i wygląd zewnętrzny. Czyli znow planował gdzies zwiać. Zatrzymali go wczoraj przed północą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka