imponderabilia20 05.06.25, 22:17 Odpowiadam na zapotrzebowanie i wrzucam pierwszy mem. Oczywiście każdy wrzuca memy wg. swoich upodobań. Ciekawe czy ematka ma jednak jakieś śladowe poczucie humoru 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
imponderabilia20 Re: Memy robią się same 05.06.25, 22:20 Przecież nie było dziś żadnych memow? 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Memy robią się same 06.06.25, 00:06 Pozwól jej, pierwszy raz w życiu czuje się ważna. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Memy robią się same 05.06.25, 22:34 oczywiście nie mam zupełnie poczucia humoru albowiem zielonego pojęcia nie mam, o co w tym chodzi. Prócz fantastycznego dowcipu* tej lepszej połowy społeczeństwa na temat dobrego wykształcenia i znajomości języków obcych przez prezydenta Trzaskowskiego. *musi być fantastyczny skoro ta lkepsza połowa społeczeństwa powiela go od miesięcy codziennie Odpowiedz Link Zgłoś
mocca25 Re: Memy robią się same 05.06.25, 22:48 livia.kalina napisała: > oczywiście nie mam zupełnie poczucia humoru albowiem zielonego pojęcia nie mam, > o co w tym chodzi. Prócz fantastycznego dowcipu* tej lepszej połowy społeczeń > stwa na temat dobrego wykształcenia i znajomości języków obcych przez prezydent > a Trzaskowskiego. > > > *musi być fantastyczny skoro ta lkepsza połowa społeczeństwa powiela go od mies > ięcy codziennie > Po prostu nic innego "na niego" nie mają więc będą tak wałkować i wierzyć, że to dowcipne a nie żałosne Odpowiedz Link Zgłoś
nick_z_desperacji Re: Memy robią się same 05.06.25, 23:56 To ma chyba wypominać też "bogate" pochodzenie, przekonanie, że samym urodzeniem się nabywa umiejętności. Tylko tak jakby prezes byl z rodziny o wiele bardziej uprzywilejowanej, a w LO nie zdał z polskiego i angielskiego, pan inteligęt przez wielkie "Ę". Nie dziwi mnie już to, ostatnio niby mlody chlopak rozkręcił na teamsie uczelni g.burzę, że jest dyskryminowany tylko dlatego, że nie za angielskiego. Dyskryminacja polegała na tym, że zapisując się na kierunek częściowo po angielskim miał zajęcia po angielsku Odpowiedz Link Zgłoś
nick_z_desperacji Re: Memy robią się same 05.06.25, 23:58 *zapisał się i miał po angielsku, średnio po polsku mi wyszło;P Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Memy robią się same 06.06.25, 09:17 Kamali Harris tez zarzucali głównie wykształcenie. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolate_dog123 Re: Memy robią się same 05.06.25, 22:46 Memiczne filmiki: www.facebook.com/share/v/1AaPDR3Nh2/ www.facebook.com/share/v/1EYir7H3nU/ www.facebook.com/share/v/18q4xbWjmm/ Odpowiedz Link Zgłoś
asfiksja Re: Memy robią się same 06.06.25, 09:12 Najwyraźniej nie mam. Choć wczoraj to się nawet uśmiechnęłam, jak prezydent elekt powiedział, że ceni szczepionki na choroby cywilizacyjne. Bo dotąd cenił tylko na palio. Odpowiedz Link Zgłoś
ajr27 Re: Memy robią się same 06.06.25, 09:14 What? Nie- to nie może być prawda! Odpowiedz Link Zgłoś
asfiksja Re: Memy robią się same 06.06.25, 09:29 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,32002199,karol-nawrocki-zostal-zapytany-o-podpisanie-ustawy-to-jeden.html Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Memy robią się same 06.06.25, 09:46 Bardzo dobrze powiedziała moja ciotka. Człowiek by się bał koło niego w autobusie usiąść, ulicą przejśc obok czy mieszkać obok (wiedząc jaką ma przeszłość) a wybrali go na prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Memy robią się same 06.06.25, 09:15 Aha i to jest odpowiedz na te wszystkie memy o Karolu: 1) złodzieju i oszuście 2) kibolu na ustawkach 3) alfonsie ???? Ojaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ale grubo Odpowiedz Link Zgłoś
asfiksja Re: Memy robią się same 06.06.25, 09:32 Mnie się podobał mem, może ktoś znajdzie, z pytaniem w teleturnieju "na straży czego stoi prezydent?" i miejsce na odpowiedź: _ _ _ STYTUCJI. Odpowiedz Link Zgłoś
hosta_73 Re: Memy robią się same 06.06.25, 09:55 No tak, znajomość języków obcych to straszy obciach, zwłaszcza u kandydata prezydenta 🙈 Mnie się te podobają: Odpowiedz Link Zgłoś