Dodaj do ulubionych

Ślub Besos Sanchez a

23.06.25, 19:04
Wojna.
Obywatele USA nie są jeszcze objęci stanem wojennym , czy czymś podobnym. Nie mam pojęcia.
Ale
Tyle milionów dolarów na wesele państwa już nie pierwszej wody, a żołnierze amerykańscy do boju.
Jakoś tak niesmaczne mi się to wydaje.
Ale co ja mały żuczek mogę wiedzieć.
Tak szczerze mówiąc to niech oni wszyscy by pojechali na Marsa czy gdzie tam jeżdżą w kosmos,i dali by żyć. Co o tym myślicie?
.
Obserwuj wątek
    • lalkaika Re: Ślub Besos Sanchez a 23.06.25, 19:08
      W związku z powyższym będę wrzucać papier do plastiku!
    • pffpffpff Re: Ślub Besos Sanchez a 23.06.25, 19:27
      Nic nie przebije wieczoru panieńskiego w kosmosie.
      Orlando wściekł się ponoć na Katy, że dała się w to wrobić i zrobić z siebie idiotke.
      To było tak hardcorowo niesmaczne, jak dawno w tym świecie nic.
      • nangaparbat3 Re: Ślub Besos Sanchez a 23.06.25, 20:30
        Jaki Orlando, jaka Katy?
        • pffpffpff Re: Ślub Besos Sanchez a 23.06.25, 20:37
          Orlando Bloom. Mąż piosenkarki, która brała udział w tym babskim wypadzie w kosmos.
          Ta, która ucałowała ziemię po wylądowaniu.
          • hanusinamama Re: Ślub Besos Sanchez a 23.06.25, 21:17
            ONi są jeszcze razem?
            • kaki11 Re: Ślub Besos Sanchez a 26.06.25, 17:51
              też się w tej chwili dowiedziałam 😮
          • nangaparbat3 Re: Ślub Besos Sanchez a 23.06.25, 23:11
            Też bym całowała po takiej przejażdżce 😄
            • husky_cat Re: Ślub Besos Sanchez a 24.06.25, 17:03
              No właśnie są wątpliwości czy przejażdżka w ogóle była bo w przypadku mocno poprzerabianej Lauren taka zabawa mogłaby się źle skończyć ☺
              • mail-na-gazecie Re: Ślub Besos Sanchez a 26.06.25, 07:44
                Moim zdaniem bylo tak, że Sanchez wyslal ja w kosmos, no ale niestety wróciła i musi się żenić.
      • nangaparbat3 Re: Ślub Besos Sanchez a 23.06.25, 23:08
        Jaki Orlando, jaka Katy?
    • rita83rita Re: Ślub Besos Sanchez a 23.06.25, 19:29
      Ja zobaczyłam dzisiaj tę ich imprezę w pianie i pomyślałam że muszą mieć jakiegoś typu zboczenia.
      • lalkaika Re: Ślub Besos Sanchez a 23.06.25, 20:01
        Kwity tam ma pewnie każdy na każdego.
        To są bladź, że tak powiem miliony dolarów, czytam z wypiekami na policzkach.
        • lalkaika Re: Ślub Besos Sanchez a 23.06.25, 20:05
          Mieszkając w słonecznej Italii, jest to na pierwszej stronie.
          Te wojny czy inne duperele później..
    • srubokretka Re: Ślub Besos Sanchez a 23.06.25, 20:45
      Przeciez te milony rozeszly sie po ludziach, ktorzy obslugiwali ten cyrk. Im wiecej to kosztowalo , tym lepiej dla szaraka, ktory np tam samochody parkowal.

> niech oni wszyscy by pojechali na Marsa

Zawiozlabym ich na lotnisko. Za darmo. Problem z tym, ze zlikwidujesz jednego, a na jego miejscu wyrasta 10.
    • iwoniaw Re: Ślub Besos Sanchez a 23.06.25, 20:51
      Czy w Wenecji nadal są planowane protesty pod haslem won z tym ślubem z naszego urzędu?
      • lalkaika Re: Ślub Besos Sanchez a 23.06.25, 20:52
        Pewnie,że tak.
        Ale są usuwane
        • lalkaika Re: Ślub Besos Sanchez a 23.06.25, 20:57
          Są ale nikt tego nie traktuje poważnie.
          Zarabiają super super agencje
          • lalkaika Re: Ślub Besos Sanchez a 23.06.25, 21:00
            Cały komplet karabinów i policji tam będzie,bo gdzie.
            No dobra, mogę ukraść szampon w Lidlu w międzyczasie
            • lalkaika Re: Ślub Besos Sanchez a 23.06.25, 21:06
              To nie tak. Jestem zniesmaczona, może być że starość, może że widziałem już wiele.
              Pan Amazon, znany jako wyrobnik niewolników.
              Sytuacja nieciekawa geopolityka.
              Stara jestem,to nie pójdę protestować,ale aż się prosi.
    • aurora20 Re: Ślub Besos Sanchez a 23.06.25, 22:04
      A to juz sie odbylo?

Slub lysego z plastikiem. I do tego cala zgraja rownie plastikowych lal i innych tego typu...

• aurora20 Re: Ślub Besos Sanchez a 23.06.25, 22:07
        48 milionow sad
    • zosia_1 Re: Ślub Besos Sanchez a 24.06.25, 05:17
      Hmm, wszystkie matki w jednym tonie? Mam nadzieję, że za swoje robią więc nie obchodzi mnie to. A jeśli ktoś znów chce podnieść argument o wyzyskiwaniu wyrobników, to po pierwsze przypominam, że jak dotąd żadna z was nie protestowała. Macie zamiar ludziom życie układać?
      • pffpffpff Re: Ślub Besos Sanchez a 24.06.25, 08:44
        Mnie kwestia organizacji ślubu / imprezy / imprez nie rusza. LOT w kosmos i tekst “że zrobiły to dla innych kobiet” czy jakoś tak, w sytuacji klimatycznej jaką mamy, gospodarczej i geopolitycznej. Są jakieś granice żenady.
        • pffpffpff Re: Ślub Besos Sanchez a 24.06.25, 09:32
          Nie, nie żenady. Buty.
          • iwoniaw Re: Ślub Besos Sanchez a 25.06.25, 22:59
            Podejrzewam, że te panie żyją w tak odmiennej rzeczywistości, że wszelkie granice - o ile w ogóle jeszcze je mają - są u nich bardzo poprzesuwane.
    • geez_louise Re: Ślub Besos Sanchez a 26.06.25, 00:47
      Ta para to nasz KaroKrzyś, tylko z większym budżetem. Plus ten Marchewka czy tam inny biznesmen co sobie celebrytów na urodziny pozapraszał

Wyglądają strasznie, dorobili się na wyzysku pracowników i kontrahentów, prezentują gust i wyrafinowanie Karyny z ośrodka wychowawczego. Oczy i zęby mnie bolą jak gdzieś na ich zdjęcie trafię..

Tyle kasy, a taka nędza.
      • aurora20 Re: Ślub Besos Sanchez a 26.06.25, 20:58
        O to to wlasnie!

Nieprawdopodobne jest to, ze za takie pienadze mogli by wynajac najlepszych na swiecie stylistow i nauczycieli dobrych manier - a tu takie efekty ze wszyscy ze smiechu pekaja.
    • aurora20 Re: Ślub Besos Sanchez a 27.06.25, 23:45
      musze powiedziec, ze suknia ladna -

• princesswhitewolf Re: Ślub Besos Sanchez a 28.06.25, 09:47
        A ja sie dusze na widok tej sukni. Ale choc raz ta kobita cyckami nie swieci. To na plus
    • princesswhitewolf Re: Ślub Besos Sanchez a 28.06.25, 09:48
      No ale to jak najbardziej wpisuje sie s ducha czasu - fin de siecle, dekadencja, taniec chochołów itp itd
    • joyce_byers Re: Ślub Besos Sanchez a 28.06.25, 10:22
      Trzeba przyznać, że Pani Sanchez pierwszy raz była ubrana. Pierwszy raz nie wyglądała wulgarnie.
      • geez_louise Re: Ślub Besos Sanchez a 28.06.25, 12:26
        Ale wygląda jak kręgiel z falbanką. Straszna ta kiecka, dziwaczna, niewygodna, podkreslajaca złe proporcje. To jest ta sukienka z rozmowy telefonicznej Krystyny Sienkiewicz z “Lekarstwa na miłość”, co miała wszędzie guziki 🤣
      • princesswhitewolf Re: Ślub Besos Sanchez a 28.06.25, 14:26
        Ona taka specyficzna. Na imprezach gdzie moze swiecic cyckami nie swieci, a tam gdzie nie wypada to jej wypadaja...niesamowita kobita rzekne dyplomatycznie
        • pani.asma Re: Ślub Besos Sanchez a 28.06.25, 14:27
          pierwsze slysze o tej kobiecie czy tam widmie,
          • princesswhitewolf Re: Ślub Besos Sanchez a 28.06.25, 14:32
            Nie ogladalas widac zaprzysiezenia Trumpa. Tam ja wszyscy poznali. A to dzieki temu co zalozyla pod bialy garnitur...
    • pani.asma Re: Ślub Besos Sanchez a 28.06.25, 13:26
      Myślę że przeraża mnie wygląd panny młodej wiem że w telewizji zawsze po operacjach lepiej wygląda niż na żywo a skoro ona wygląda jak potwór to jak ona musi wyglądać na żywo??????
    • natalyaxx Re: Ślub Besos Sanchez a 28.06.25, 14:35
      Nie pierwszej wody? jakie to ma znaczenie, pięknie się prezentowała Panna Młoda, zrobili tak jak chcieli, ocenę moralną zostawiam innym, nie byłam tak zamożna i nie będę, trudno wyrokować czy bym postąpiła tak samo czy nie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka