Dodaj do ulubionych

Bjutiful pipel

02.08.25, 10:48
Od dłuższego czasu niejaka Sia nadaje z radia kanconę o tej treści.
Ale to na marginesie.
Mnie chodzi o to, że "piękni ludzie" mają lepiej. Nawet po śmierci.
Właśnie zginęła w Himalajach dziewczyna. Taki słodziak, że każdy od razu by ją do domu wpuścił, poleciał do cukierni po ptysia i wgapiał się z debilną miną w jej uśmiech.
Gdyby była brzydka, kulawa i garbata, poza najbliższą rodziną nikt by po niej nie zapłakał.
Obserwuj wątek
    • simply_z Re: Bjutiful pipel 02.08.25, 10:55
      Serio?
    • gru.u Re: Bjutiful pipel 02.08.25, 10:57
      W życiu nie płakałam po obcym ładnym człowieku 🙄
      • krwawy.lolo Re: Bjutiful pipel 02.08.25, 11:01
        Nie chodzi o płacz. Chodzi o to, że jej śmierć w ogóle zaistniała w mediach. także w polskich, chociaż należała do stada, które dziadkiem Tuska strzelało do Szarika.
        • ichi51e Re: Bjutiful pipel 02.08.25, 12:26
          Olimpijka zginęła w Himalajach mieć dziwnego że media napisały.
          • ichi51e Re: Bjutiful pipel 02.08.25, 12:26
            *nic
            • krwawy.lolo Re: Bjutiful pipel 02.08.25, 12:29
              Nie opowiadaj, że ją wcześniej znałaś.
              • ichi51e Re: Bjutiful pipel 02.08.25, 12:36
                Mnie tam biathlon interesuje przez Justynę Kowalczyk ale mam inną ciekawą statystykę.
                W ciągu 5 ostatnich lat zmarło 9 olimpijczyków. Laura - lawina, Audun Groenvold (Norwegia) 49 lat - trafił ją piorun, szermierz z Libanu -90 lat, gimnastyczka z Węgier - 103, ciężarowiec z Myanmaru 92, kolejny, również 92, plotkarz Finn 93, gimnastyczka Austria 92, rowerzystka 50 - zadlawila sie jedzeniem.

widze tu pewna prawidlowosc ktora byc moze sprawia ze smierc olimpijczykow jest naglasniana w sumie….
                • krwawy.lolo Re: Bjutiful pipel 02.08.25, 12:40
                  To co innego. Ja wiem o biathlonie, że jest. No, o Kowalczyk siłą rzeczy też wiem, ale poza tym moja wiedza w temacie jest znikoma. Jak na pewno u większości.
                • premeda Re: Bjutiful pipel 02.08.25, 16:46
                  Ale Justyna Kowalczyk nic z biathlonem wspólnego nie ma, a szkoda. Z naszych największe sukcesy miał Tomasz Sikora, a z kobiet Weronika Nowakowska. Natomiast dla osób interesujacych się biathlonem (a widownia jest całkiem spora) informacja o śmierci Laury Dahlmeier jest ważna.
                  • krwawy.lolo Re: Bjutiful pipel 02.08.25, 17:19
                    No widzisz, nawet nie wiedziałem, że Kowalczyk nie była biathlonistką. smile
    • pursuedbyabear Re: Bjutiful pipel 02.08.25, 10:59
      Obrzygliwy tekst, ale typowy dla tutejszych "mężczyzn".
      • danaide2.0 Re: Bjutiful pipel 02.08.25, 11:01
        Zgadzam się, obrzydliwy, a do tego w obrzydliwym stylu, lolo, dziadersie, czasem mniej znaczy więcej.
        • krwawy.lolo Re: Bjutiful pipel 02.08.25, 11:05
          Skoro pofatygowałaś się napluć na mnie w tym wątku, wysil się i wyjaśnij tępemu dziadu, o co Ci chodzi.
          • halina-z-grabiszyna Re: Bjutiful pipel 02.08.25, 14:02
            krwawy.lolo napisał:

> Skoro pofatygowałaś się napluć na mnie w tym wątku, wysil się i wyjaśnij tępemu
            > dziadu, o co Ci chodzi.

ja ci wyjaśnię - po raz kolejny przestrzeliłeś w snuciu luźnych refleksji, i po raz kolejny wygląda jakbyś przez pomyłkę za bardzo poluzował zwieracz.

nie ma za co!
            • krwawy.lolo Re: Bjutiful pipel 03.08.25, 00:42
              Niczego nie wyjaśniłaś, mimo kompulsywnego sprężenia pochwy. Musisz się bardziej postarać.
          • danaide2.0 Re: Bjutiful pipel 03.08.25, 00:31
            1) Kiepski, pretensjonalny styl.
            2) Podobno krytykujesz zjawisko. A nie wygląda.
            3) Kojarzysz mi się z satyrem.
        • gru.u Re: Bjutiful pipel 02.08.25, 11:12
          Ale on ma rację z tym zjawiskiem, mnie do szału doprowadzają komentarze jak ktoś zginie: szkoda, taka śliczna dziewczyna. Tak jakby brzydkiej było mniej szkoda
          • la_felicja Re: Bjutiful pipel 02.08.25, 12:15
            Ma rację, bo to jest normalne zjawisko - ładnej kobiecie mężczyźni są bardziej skłonni pomóc, ustąpić, wybaczyć głupie zachowanie - nawet, jeśli wiedzą, że tej kobiety już nigdy nie zobaczą i na żadne seksy nie ma szans
          • snakelilith Re: Bjutiful pipel 02.08.25, 12:23
            gru.u napisała:

> Ale on ma rację z tym zjawiskiem, mnie do szału doprowadzają komentarze jak kto
            > ś zginie: szkoda, taka śliczna dziewczyna. Tak jakby brzydkiej było mniej szkod
            > a

Ale on pisze bzdury. Od kliku dni Laura Dahlmeier jest tematem w niemieckich mediach. No młoda dziewczyna, miała zaldwie 31 lat, więc jakby żal wyrzuconego w błoto życia i jak giną tak młodzi ludzie, to emocje jakby większe. Tym bardziej, że należała do grupy "samobójców", bo to nie pierwsza ofiara z jej kręgu znajomych.
            Ale nigdzie nie czytałam o jej "urodzie", co jest zresztą sprawę dyskusyjną. Dziewczyna miała ładny uśmiech, wyglądała sympatycznie, ale wielką pięknością w ogóle nie była.
            • simply_z Re: Bjutiful pipel 02.08.25, 12:36
              Otóż to.
            • gru.u Re: Bjutiful pipel 02.08.25, 13:06
              Nie śledzę komentarzy w tej sprawie, nawiązałam do wielu innych które mnie zniesmaczają a są powszechne, nawet na forum się zdarzały
          • danaide2.0 Re: Bjutiful pipel 03.08.25, 00:19
            W ogóle nie zauważyłam, żeby opisywał jakieś zjawisko, które krytykuje. I to właśnie kolejny problem z kiepskim stylem.
          • danaide2.0 Re: Bjutiful pipel 03.08.25, 00:27
            W ogóle nie zauważyłam, żeby opisywał jakieś zjawisko, które krytykuje. Założyłam, że sam z siebie tak pisze. I to właśnie kolejny problem z kiepskim stylem.
      • snakelilith Re: Bjutiful pipel 02.08.25, 12:17
        O qwa. Chyba muszę się tobą zgodzić. Tym popłuczynom po męskiej płci powoli mózg zamienia się w galaretę. uncertain
        • chatgris01 Re: Bjutiful pipel 02.08.25, 13:13
          Powoli?
    • asiairma Re: Bjutiful pipel 02.08.25, 11:00
      Chodzi Ci o Laurę Dahlmeier? Dwukrotną mistrzynię olimpijską?
      • krwawy.lolo Re: Bjutiful pipel 02.08.25, 11:04
        tak
        • asiairma Re: Bjutiful pipel 02.08.25, 11:15
          ok, i tyle jesteś w stanie z jej biogramu wyciągnąć że słodziak, że każdy od razu by ją do domu wpuścił, poleciał do cukierni po ptysia i wgapiał się z debilną miną w jej uśmiech. Ten złoty kawał metalu na zdjęciu nie zastanawia Cię?
          Za garbatymi też tęsknią. Za kulawymi też, ale tacy rzadziej po Himalajach się szwendają.
          • krwawy.lolo Re: Bjutiful pipel 02.08.25, 11:19
            Nie interesuję się sportem.
            • iwles Re: Bjutiful pipel 02.08.25, 14:07

Czytasz same komentarze, a zamiast tekstu głównego- oglądasz obrazki?
              • krwawy.lolo Re: Bjutiful pipel 02.08.25, 14:09
                iwles napisała:

>
                > Czytasz same komentarze, a zamiast tekstu głównego- oglądasz obrazki?

Zazwyczaj tak.
                • iwles Re: Bjutiful pipel 02.08.25, 14:11

No to teraz wiesz, że warto czytać.
                  Wiedziałbyś kto zacz.
                  • krwawy.lolo Re: Bjutiful pipel 02.08.25, 15:43
                    Nie chce mi się. Oto moja "wiedza" z dzisiaj. tongue_out
                    Na pewno nie otworzę.
                    • iwles Re: Bjutiful pipel 02.08.25, 15:51

Punkt dla ciebie, że nie chcesz oceniać urody tych sportowców ze zdjęć.
                      Chyba ze jeszcze wszystko przed tobą?...
                      • krwawy.lolo Re: Bjutiful pipel 02.08.25, 16:18
                        iwles napisała:

>
                        > Punkt dla ciebie, że nie chcesz oceniać urody tych sportowców ze zdjęć.
                        > Chyba ze jeszcze wszystko przed tobą?...

Ich ust za bardzo nie widać. Nie ma czego oceniać. tongue_out

• elinborg Re: Bjutiful pipel 02.08.25, 11:24
      Ja nie wiem, co cię skloniło do napisania tego.
      Przeżywają smierć tej dziewczyny bliscy, znajomi, środowisko sportowe. Ja sobie doczytam, pomyslę, że szkoda młodej osoby- to chyba naturalna reakcja. Bez mieszania wyglądu do tego.
      To często pojawiające się zdanie, że taka ładna, młoda, zdolna i co tam jeszcze i nie żyje- to tylko taki rodzaj wyrażania żalu, niedowierzania, refleksji, takie retoryczne zadziwienie, nie znaczy, że brzydszego nie żal.
      • krwawy.lolo Re: Bjutiful pipel 02.08.25, 11:30
        Śmiem wątpić. Szczególnie, że wiadomość zaistniała w polskich mediach, bynajmniej nie w specjalistycznych biuletynach sportowych. Buzia tej dziewczyny robi prawie za okładkę. Gdyby była zezowatą niemrą z krzywym nosem nie było by jej.
        • elinborg Re: Bjutiful pipel 02.08.25, 12:59
          Co ty w ogóle wypisujesz..
          Co tak zwrociło twoją uwagę w jej wyglądzie; normalna, młoda kobieta? Nie o wygląd tu chodzi tylko o osiągnięcia i okoliczności śmierci! Dlatego piszą.
          • krwawy.lolo Re: Bjutiful pipel 02.08.25, 13:01
            Bynajmniej. Nie żadna "normalna, młoda kobieta". Popatrz na jej uśmiech.
            • beneficia Re: Bjutiful pipel 02.08.25, 13:22
              Dziąsłowy.
              Chyba oszalałaś z takim wątkiem.
              • beneficia Re: Bjutiful pipel 02.08.25, 13:23
                Oszalałeś.
              • krwawy.lolo Re: Bjutiful pipel 02.08.25, 13:50
                Nie znasz się. Z tego zdjęcia bije urok porównywalny z tym Natalie Portman albo Kate Winslet.
                • la_felicja Re: Bjutiful pipel 02.08.25, 16:27
                  No bije urok, ale co z tego? Do tej pory chciałam się odnieść do twoich wypowiedzi poważnie, ale po tym...no wybacz, ale inne forumki jednak mają rację. I jeszcze uchachany bobas - co za koszmarne określenie
                  Naprawdę, nie kompromituj się więcej, okaż zmarłej rochę szacunku - ja teraz na twoim miejscu chybabym się zwróciła do moderacji z uprzejma prośbą o skasowanie tego całego wątku
                  • krwawy.lolo Re: Bjutiful pipel 02.08.25, 16:32
                    Cóż takiego obraźliwego, czy tam uwłaczającego czemu i komukolwiek tkwi w uchachanym bobasie? Zastanawiasz się w ogóle, co piszesz?
                    • la_felicja Re: Bjutiful pipel 02.08.25, 16:38
                      Ja bym się obraziła, jakby ktoś tak o mnie powiedział. A jakbym coś takiego usłyszała w wieku 20-25 lat to pewnie bym się i popłakała.
                      • krwawy.lolo Re: Bjutiful pipel 02.08.25, 17:20
                        Dziwna jesteś. Ja uznałbym to za komplement, nawet jako facet.
            • elinborg Re: Bjutiful pipel 02.08.25, 14:03
              Co z tym uśmiechem??
              Po prostu uśmiech, duże zęby, mocno widoczne dziąsła, ludzie tak mają, nie jest to uważane za wyjątkowo piękne.
              Jest szczęśliwa na tym zdjęciu.
              To co piszesz jest mocno niestosowne. Delikatnie rzecz ujmując.
              • krwawy.lolo Re: Bjutiful pipel 02.08.25, 14:05
                Kiedy mnie się podoba. Nie może?
                • krwawy.lolo Re: Bjutiful pipel 02.08.25, 14:06
                  I szczerze mówiąc nie rozumiem, jak może się nie podobać.
                • elinborg Re: Bjutiful pipel 02.08.25, 14:35
                  Może! Ale nie pisz, że przez wygląd o niej wspominają. I cały ten ciąg o słodziaku.. matkobosko, co za śliska żenada
                  • krwawy.lolo Re: Bjutiful pipel 02.08.25, 14:40
                    Jaka żenada? To zresztą nie mój wynalazek, że ładnym ludziom łatwiej w życiu.
                    A że dziewczyna na zdjęciu wygląda, jak uchachany bobas? To co? Jakaś perwersja z mojej strony?
                    Udzielę Ci standardowej rady z tego forum, baranka zrób.
                    • elinborg Re: Bjutiful pipel 02.08.25, 14:42
                      Uchachany bobas?
                      Ja nie wiem, może zastosuj się do swojej rady. I nic nie pisz już, bo nie ogarniasz.
                      • krwawy.lolo Re: Bjutiful pipel 02.08.25, 14:51
                        .
                        • malia Re: Bjutiful pipel 02.08.25, 15:17
                          To co robisz w tym wątku jest okropnie żenujące, co raz bardziej
                          • primula.alpicola Re: Bjutiful pipel 02.08.25, 16:53
                            malia napisała:

> To co robisz w tym wątku jest okropnie żenujące, co raz bardziej

Tak, ale on nie rozumie i nie przestanie
                            • krwawy.lolo Re: Bjutiful pipel 02.08.25, 17:02
                              To mi wytłumacz, bo wirtualne przewracanie oczami i wyzywanie od dziadersów jest mało produktywne. No przemóż się, oświeć dziada!
                              • primula.alpicola Re: Bjutiful pipel 02.08.25, 19:48
                                Już Ci tłumaczono, daremny trud.
                                • krwawy.lolo Re: Bjutiful pipel 02.08.25, 19:51
                                  primula.alpicola napisała:

> Już Ci tłumaczono, daremny trud.

Nie chcesz, nie tłumacz. Tylko się głupio nie wykręcaj, skoro nie masz nic sensownego do powiedzenia.
                                  • iwles Re: Bjutiful pipel 02.08.25, 20:14
                                    krwawy.lolo napisał:

> Nie chcesz, nie tłumacz. Tylko się głupio nie wykręcaj, skoro nie masz nic sens
                                    > ownego do powiedzenia.

Chyba gorsze od tego, co tu piszesz, jest tylko to, że nie rozumiesz i brniesz dalej 🤦‍♀️

• krwawy.lolo Re: Bjutiful pipel 02.08.25, 20:16
                                      iwles napisała:

> krwawy.lolo napisał:
                                      >
                                      > > Nie chcesz, nie tłumacz. Tylko się głupio nie wykręcaj, skoro nie masz ni
                                      > c sens
                                      > > ownego do powiedzenia.
                                      >
                                      >
                                      > Chyba gorsze od tego, co tu piszesz, jest tylko to, że nie rozumiesz i brniesz
                                      > dalej 🤦‍♀️

Powtórzę się, jak i Ty nie masz nic do powiedzenia, nie marnuj internetów.
                                      • krwawy.lolo Re: Bjutiful pipel 02.08.25, 20:19
                                        Wklejanie emłotykonów nie dodaje powagi ani żadnego znaczenia takim bezsensownym wpisom.
                    • azalee Re: Bjutiful pipel 02.08.25, 14:43
                      krwawy.lolo napisał:

> A że dziewczyna na zdjęciu wygląda, jak uchachany bobas? To co? Jakaś perwersja
                      > z mojej strony?

Tak.
                      • krwawy.lolo Re: Bjutiful pipel 02.08.25, 14:52
                        To i Tobie polecę baranka.
                        • azalee Re: Bjutiful pipel 02.08.25, 14:56
                          Moj baranek niestety nie sprawi ze ta zenada ktora tutaj prezentujesz zniknie.
                          • krwawy.lolo Re: Bjutiful pipel 02.08.25, 15:10
                            Jest nikła nadzieja, że zmądrzejesz.
                            • azalee Re: Bjutiful pipel 02.08.25, 15:13
                              Ty niestety bedziesz nadal zenujacy
                    • iwles Re: Bjutiful pipel 02.08.25, 14:46
                      krwawy.lolo napisał:

> Jaka żenada? To zresztą nie mój wynalazek, że ładnym ludziom łatwiej w życiu.

Że niby jej teraz jest łatwiej w życiu? 🤯

• krwawy.lolo Re: Bjutiful pipel 02.08.25, 14:51
                        Przeczytaj post startowy.
                        • iwles Re: Bjutiful pipel 02.08.25, 15:16

Czytałam, wiem, co napisałeś i w poście startowym, i tu w tej gałęzi, na co ci odpowiadałam i co zacytowałam.
                          Pisać, że ładnym jest w życiu łatwiej, w kontekście czyjejś śmierci nie jest czymś normalnym.
                    • pursuedbyabear Re: Bjutiful pipel 02.08.25, 15:14
                      Nie tyle perwersja, co budzi to wielkie WTF.
                      Dobrze, że pani na zdjęciu z tą urodą bobasa ci się podoba. Ciesz się z małych rzeczy.
    • la_felicja Re: Bjutiful pipel 02.08.25, 12:13
      Brrr...jak ja nienawidzę określenia "słodziak" w odniesieniu do dorosłej osoby

• krwawy.lolo Re: Bjutiful pipel 02.08.25, 12:43
        Przecież Tobie chodzi o autora wypowiedzi. Gdybym użył tego słowa określając dziecko płci dowolnej, oskarżyłabyś mnie o pedofilię.
        Zdaję sobie sprawę z "mania" na tym forum "negatywnego elektoratu". tongue_out
        • ichi51e Re: Bjutiful pipel 02.08.25, 15:15
          Mi się wydaje że autor naciągał tezę bo z całym szacunkiem ale ta akurat dziewczyna nie była specjalnie piękna. Sympatyczna młoda wesoła. Równie piękna jak Kowalczyk -
          • malia Re: Bjutiful pipel 02.08.25, 15:19
            Też się musiałaś do niego przyłączyć i rozpatrywać urodę zmarłej dziewczyny pod kątem tego czy mozna współczuć bo zmarła? Może poszukaj lepiej i zdjęcie toples znajdziesz,
          • krwawy.lolo Re: Bjutiful pipel 02.08.25, 15:21
            No, nie wiem. Na tym zdjęciu jest równie śliczna.
            • ichi51e Re: Bjutiful pipel 02.08.25, 15:26
              Ale to obala tezę bo to oznacza że każdy jest dla kogoś piękny. Taka zderzyła prawda lubimy zdrowie i symetrie. Albo czasem asymetrie.
              Dasz jakiegoś linka do tej audycji? Czy to tylko w radio. Nie wiem jak szukać.

Powiem że do takich rozkmin najlepszy jest chat gpt. Kulturalny obiektywny inteligentny na każde pytanie ma odpowiedz i argumenty logiczne. Do tego czasem się myli więc można się też z nim pokłócić i nie ma nudy.
              Zawsze cię też doceni że masz ciekawy punkt widzenia i coś jest na rzeczy. Imho lepszy niż ematka
        • la_felicja Re: Bjutiful pipel 02.08.25, 16:20
          Dlaczego miałabym cię oskarżać o pedofilię? Właśnie określenie słodziak pasuje mi do dzieci, powiedzmy poniżej pięciu lat. I ja akurat staram się być obiektywna i odnosić się do wypowiedzi, a nie do autora (zresztą, powyżej poparłam twoją tezę)
          Nawet jakby Asma napisała raz coś mądrego, tobym się z nią zgodziła (chociaż nie wiem, co ona teraz pisze, mam ją wygaszoną)
          • krwawy.lolo Re: Bjutiful pipel 02.08.25, 16:25
            Uspokoję Cię, Asma używa nadal wyrazów o konotacji w pojedynkę neutralnej. Ale już dwa obok siebie to prawacki bełkot.
    • ichi51e Re: Bjutiful pipel 02.08.25, 12:25
      Czy mowa o 31 letniej biatlonistce? Mnie tam jej szkoda młoda babka głupio zginęła. Uroda bez znaczenia.
    • malia Re: Bjutiful pipel 02.08.25, 13:20
      Co tak właściwie chciałeś powiedzieć? Serio myślisz dokładnie to co napisales?
      • beneficia Re: Bjutiful pipel 02.08.25, 13:24
        Serio myślisz że on myśli?
        Coraz gorzej i z nim, i całą resztą facetów tutaj.
    • miaumia Re: Bjutiful pipel 02.08.25, 13:28
      Uwielbiam ekspresję I głos Sii ale zgadzam się, brzydkich albo bardzo brzydkich, takich, jak ja przeważnie nikt nie lubi i nie chcę wokół ze względu na brzydotę.
      Efekt aureoli u urodziwych tuszuje ich wszystkie wady.
      • miaumia Re: Bjutiful pipel 02.08.25, 13:29
        Nie chce*
    • miaumia Re: Bjutiful pipel 02.08.25, 13:31
      A tej dziewczyny żal bez względu na to, jak wyglądała.
      To nie wiek na odejście.
    • krwawy.lolo Re: Bjutiful pipel 02.08.25, 15:25
      Swoją drogą, miałem cichą nadzieję, że ktoś przyczepi się do tytułu wątku i wywoła jakąś sympatyczną podjateczkę.
      • lella_two Re: Bjutiful pipel 02.08.25, 15:48
        Zajebiście, że założyłeś wątek o czyjejś śmierci, licząc na jatkę. Zuch- chłopak i jaki mądry!
      • lella_two Re: Bjutiful pipel 02.08.25, 15:48
        Zajebiście, że założyłeś wątek o czyjejś śmierci, licząc na jatkę. Zuch- chłopak i jaki mądry!
        • krwawy.lolo Re: Bjutiful pipel 02.08.25, 16:39
          I kolejna ...
    • nenia1 Re: Bjutiful pipel 02.08.25, 16:33
      krwawy.lolo napisał:

> Właśnie zginęła w Himalajach dziewczyna. Taki słodziak, że każdy od razu by ją
      > do domu wpuścił, poleciał do cukierni po ptysia i wgapiał się z debilną miną w
      > jej uśmiech.

zginęła mistrzyni świata a ty bredzisz o słodziaku i lataniu po ptysia? Obrzydliwy wpis śliniącego się dziada.
      • krwawy.lolo Re: Bjutiful pipel 02.08.25, 16:38
        Następna w kolejce do baranka.
        • pursuedbyabear Re: Bjutiful pipel 02.08.25, 16:42
          A ty w ogóle po co ten wątas stworzyłeś? Bo na razie wszystkim komentującym każesz rozpędzić się o ścianę.
          • krwawy.lolo Re: Bjutiful pipel 02.08.25, 16:47
            Przecież napisałem. Ładni ludzie wywołują więcej sympatii i współczucia, niż brzydcy.
            • krwawy.lolo Re: Bjutiful pipel 02.08.25, 16:50
              No kurde, kto przed śmiercią tej dziewczyny wiedział w ogóle o jej istnieniu?!
              Poza zainteresowanymi narciarstwem.
              • elinborg Re: Bjutiful pipel 02.08.25, 17:10
                A dlaczego ktoś, kto się nie interesuje specjalnie sportem miałby o niej wiedzieć??
                Przecież tłumaczymy ci, że to nie jej wyglad sprawił, że się o niej pisze! Tylko osiągnięcia i to jak zginęła
                No ile można..
                • krwawy.lolo Re: Bjutiful pipel 02.08.25, 17:16
                  Ale ja w to nie wierzę. Gdyby była brzydka, wiadomość o jej śmierci ukazałaby się w jakichś sportowych, niszowych mediach, nie na głównej stronie portalu Gazety Wyborczej.
                  • elinborg Re: Bjutiful pipel 02.08.25, 17:37
                    Se nie wierz.
                    Tkwij w przekonaniu, że o brzydkich nie piszą. Tylko o ladnych.

• krwawy.lolo Re: Bjutiful pipel 02.08.25, 21:24
      Chyba muszę częściowo odszczekać. Na głównej pojawiła się informacja o śmierci jakiegoś rapera, o którego istnieniu też wiedzieli jedynie nieliczni zainteresowani. A słodziakiem może był w dzieciństwie. Tak że ten ...
    • anajustina Re: Bjutiful pipel 02.08.25, 21:26
      Kulawą i garbata toby raczej nie dała rady w góry pójść.
    • azja_pl2 Re: Bjutiful pipel 03.08.25, 00:39
      Nie w Himalajach, a w Karakorum. Wyjatkowy sportowiec, a ty ja do slodziaka sprowadzasz…
      • krwawy.lolo Re: Bjutiful pipel 03.08.25, 00:47
        A co to za różnica? Karacośtam, czy Himalaje?
    • pupu111 Re: Bjutiful pipel 03.08.25, 05:55
      Dużo w tym racji, i chyba ten cały fenomen Iwony Wieczorek to potwierdza. Sa zresztą nawet badania naukowe na ten temat, że ładne i młode osoby są lepiej postrzegane.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka