mia_mia Re: 39 03.09.25, 21:21 Chyba dokładnie tyle ma moje dziecko w 7 klasie, bez religii czy etyki, bez EZ, w poprzednich latach niewiele mniej. Chyba, bo nie wiem o której kończy basen. Mój ma mało zajęć poza szkołą, w zeszłym roku został tylko tenis, dużo czasu poświęca na hobby, ale większość jego kolegów chodzi na różne zajęcia, niektóre dzieciaki trenują na bardzo wysokim poziomie, uczą się gry na instrumentach (nie wiem czy w ramach szkół muzycznych, pewnie niektóre tak). Tak więc, nie przejmuj się, będzie dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: 39 04.09.25, 09:24 Moja w III klasie LO i bez religii i EZ ma 35. W II klasie też miała 39. Uważam, że to bardzo dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
feldmarszalek.duda Re: 39 04.09.25, 13:58 Moja córka tyle dokładnie ma w 8. klasie. Ale oczywiście pochylmy się nad wielką potrzebą edukacji zdrowotnej, na której dziecko się dowie, że długotrwały bezruch jest zabójczy. Odpowiedz Link Zgłoś
joasia33 Re: 39 04.09.25, 14:08 Mój prywatny uczeń 2 klasy LO powiedział mi ostatnio, że jego kolega z najlepszego LO we Wrocławiu, czyli nr III ma 45 godzin w tygodniu. W tym 9 godzin informatyki. On zaś ma "jedynie" 41 w innym LO. Dajcie spokój... Odpowiedz Link Zgłoś