Dodaj do ulubionych

kolacja u rojalsow

17.09.25, 22:33
widzielscie Kathrine? przepiekna! Melania tez piekna - nawet niezle wyglada z tym rozowaym paskiem do zoltej sukienki.
Obserwuj wątek
    • aurora20 Re: kolacja u rojalsow 17.09.25, 22:34
      zdjecia
    • abria Re: kolacja u rojalsow 17.09.25, 22:34
      Kate zmienila w koncu peruke?
      • aurora20 Re: kolacja u rojalsow 17.09.25, 22:39
        no moze troche doczepow ma, ale peruka to wg mnie nie jest.
        Ale wygladaja z Williamem cudnie.

• pani.asma Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 19:29
          Serio

Rkznie żnie bym mogła określić tego króla ale na pewno nie pozytywnie

Serio nie może mu dać ojciec kasy na przeszczep włosów aż taki kryzys jest w uk ?
          • jakornelia12345 Re: kolacja u rojalsow 19.09.25, 17:48
            Ale po co mu przeszczep włosów? Ma swoje lata i jest, jaki jest. Po co ma udawać jakiegoś amanta z wiecznie czarną, albo blond bujną czupryną?
            Dobrze, że w przeciwieństwie do niektórych 40+ niedojrzałych chłopczyków, którzy za wszelką cenę chcą pozować na, góra, dwudziestoośmiolatków, ten się nie wstydzi starzenia. Jest zadbany, oczywiście, ale bez zbędnych udziwnień.
            • pani.asma Re: kolacja u rojalsow 19.09.25, 19:14
              Kurczę naprawdę nie chodzi o jakieś sztuczne zęby i wygląd jak z holiłud ale o zwykłe ludzkie zadbania o siebie i wykonanie zabiegów które są dostępne

Kurczę facet nie pracuje obija się a jednocześnie ma rolę że musi reprezentować kraj no i ma mnóstwo kasy na którą pracuje princess i ritual2019

czy naprawdę tak ciężko zrobić coś dla tych ludzi żeby im było łatwiej na niego patrzeć????

Jak nie chce przeszczepiać włosów to niech sobie chociaż ogoli tą głowę a nie chodzi z jakimiś resztkami

Tak samo jego brat na własnym weselu nie umiał zapanować nad włosami no ludzie

Takie Flejtuchy wam się trafiły w innych krajach rodziny królewskiej to są bardziej zadbane
              • jakornelia12345 Re: kolacja u rojalsow 19.09.25, 19:17
                No mnie akurat nie. Ja, niestety, mam głowę państwa z epizodami kibolskimi i sutenerskimi, więc ten teges. Wolę takiego łysiejącego następcę tronu.
                • pani.asma Re: kolacja u rojalsow 19.09.25, 19:44
                  No co chcesz Karol przynajmniej całe życie pracował
                  I dokładał się do budżetu
                  Fryzurkę na ładną

William siedzi na garnuszku u Prinzess i nie dość że nie ma pracy to nawet o siebie nie zadba i wygląda jak kloszard

Ja nie lubię darmozjadów zadzierających nosa ponad wszystko
                  • jakornelia12345 Re: kolacja u rojalsow 19.09.25, 19:54
                    Prinzess? Nie jestem tak oblatana w obcych językach, jak ty, ale podaj mi namiary na słownik, w którym znajdę tłumaczenie tego osobliwego terminu. Przyznaję się do niewiedzy.
                    A poza tym, czym jest dla ciebie zadbanie? Zrobienie z siebie czegoś w stylu robocopa, który, oprócz płuc i mózgu, ma wszystko sztuczne?
                    Akurat tutaj się nie zgodzę.
                    • pani.asma Re: kolacja u rojalsow 19.09.25, 20:09
                      Jejku nie wiesz kto to jest Prinzess ?????

Prinzess czy ty to Widzisz ????

nie wiedziałam że jistnieje jakaś osoba na Forum która nie wie o twoim istnieniu

Szok
                      • jakornelia12345 Re: kolacja u rojalsow 19.09.25, 20:15
                        "Jejku nie wiesz kto to jest Prinzess ?????

"Prinzess czy ty to Widzisz ????

nie wiedziałam że jistnieje jakaś osoba na Forum która nie wie o twoim istnieniu"
                        No nie wiem.
                        Dalibóg nie wiem. Więc oświeć niebogę.
                    • pani.asma Re: kolacja u rojalsow 19.09.25, 20:11
                      Jeśli facet łysieje a dba o siebie to są możliwe dwie opcje

-pierwsza z nich przeszczepia sobie włosy

-druga z nich goli sobie głowę na łyso

Nie ma trzeciej opcji jak ktoś obraca się wśród ludzi

Powiedz mi co przeszkadza wiliamowi który ma kupę czasu i kupę kasy żeby sięgnąć po którąś z dwóch opcji???
                      Może ja czegoś nie rozumiem
                      • jakornelia12345 Re: kolacja u rojalsow 19.09.25, 20:38
                        No właśnie nie rozumiesz. Znamienne. Uważasz, że świat powinien funkcjonować tak, jak ty sobie zażyczysz. I, że William ma robić tak, jak tobie się podoba. Otóż nie. Ma pełne prawo decydować o swojej własnej fryzurze. A, moim zdaniem, to, że nie używa przeszczepów, tylko pokazuje się w swojej własnej postaci, tylko jest dla niego na plus. Sprawia wrażenie, że nie jest próżny. Nie wiem, czy jest, czy nie jest próżny, ale wizerunkowo punktuje na plus. Oczywiście nie wśród zafiksowanych na "medycynie estetycznej" dziuń.
                  • jakornelia12345 Re: kolacja u rojalsow 19.09.25, 20:05
                    "No co chcesz Karol przynajmniej całe życie pracował"
                    Rozumiem, że przedstawisz mi jego ścieżkę kariery od pucybuta do milionera.
                    • pani.asma Re: kolacja u rojalsow 19.09.25, 20:13
                      William za to od razu był milionerem bo głupie ludzie na niego płacą
                      • jakornelia12345 Re: kolacja u rojalsow 19.09.25, 20:16
                        Rozumiem, że zapracowany Karol nie.😜
      • chocolate_dog123 Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 02:20

Widzisz tu perukę?

x.com/RoyallyBelle_/status/1966133356346687811?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1966133356346687811%7Ctwgr%5E5dcde81d574c5210fbce7960f14b992c0d082fd6%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.cosmopolitan.com%2Fuk%2Fbeauty-hair%2Fcelebrity-hair-makeup%2Fa66063019%2Fkate-middleton-bun-hair-video%2F
      • nenia1 Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 10:34
        abria napisała:

> Kate zmienila w koncu peruke?

nie, ale Willam jest łysy. I chyba bez makijażu.
        • jakornelia12345 Re: kolacja u rojalsow 19.09.25, 17:50
          A to źle?
    • barattolina Re: kolacja u rojalsow 17.09.25, 22:38
      O kurka. Nie poznałam Karola uncertain
      • sueellen Re: kolacja u rojalsow 17.09.25, 22:48
        Faktycznie. Trump jest 3 lata starszy od Karola. Tymczasem to Karol wygląda przy nim jak staruszek.
        • ga-ti Re: kolacja u rojalsow 17.09.25, 23:04
          No może, ale portki to Tramp ma dziwne jakieś, za duże, czy co.
          • anajustina Re: kolacja u rojalsow 17.09.25, 23:08
            Bo to facet z jajami.
            • ga-ti Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 08:12
              😆
        • 18lipcowa3 Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 11:48
          Karol to wyglądał na starszego od własnej matki
          • pani.asma Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 19:30
            Pamiętajcie że w Anglii są warzywa na kartki
            • nastarana Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 20:35
              I myślisz, że to przez brak warzyw tak zmarniał? W ogóle tam nie ma warzyw? Dlaczego?
              • pani.asma Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 20:43
                Nie chodzi że zmar niał ale że nie stać go na chirurga plastycznego no ludzie

Stary trump wygląda przy nim jak brad Pitt
              • apallosa Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 20:47
                Nastarana- pani Asma jaka sobie z Ciebie robi, a Ty wierzysz w te bajki?
                Gwarantuje Ci, że warzyw i owoców mamy ,,po kokardę " i to bardzo smacznych, przynajmniej w ,,moim " sklepie.
                • nastarana Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 21:17
                  No nie wiem w sumie. Nie ona pierwsza pisze o ogromnych brakach żywności na rynku Brytyjskim. I umówmy się, takich warzyw jak w Polsce to na pewno nie macie.
                  • apallosa Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 21:26
                    No wzięli mnie ręce, nogi i warkocze opadli...
                    Ty tak serio? Bo nie wierzę...
                    Akurat w ,,moim " sklepiku właściciel sprowadza artykuły m.in.z Polski, bo wiele z nich ma polskie etykiety. Tak przepysznych jabłek nie kupowałam nawet u mnie w polskim warzywniaku. Brokuły, bakłażany, rzodkiewki - naprawdę dobre.
                    A jeszcze lepsze, z tym że droższe są u Sycylijczykow. No tam to już bajka i full wypas, ale smak takich np.pomidorow genialny...
                    • nastarana Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 21:41
                      No tak, łatwo tam nie macie. 😕
                    • pani.asma Re: kolacja u rojalsow 19.09.25, 07:12
                      Boszze to już mafia sycylijska zaangażowana żeby kupić sobie jabłko ???
                  • princesswhitewolf Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 21:42
                    >umówmy się, takich warzyw jak w Polsce to na pewno nie macie.

Tzn jakich niby nie mamy?

Wszystko mamy plus tysiace polskich sklepow w calym Uk z polskimi produktami. I tylez samo greckich wloskich hiszpanskich i bog wie jakich jeszcze.
                    • nastarana Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 22:07
                      No weź. W Polsce idziesz do byle jakiego supermarketu i półki uginają się od warzyw i owoców. W UK, same piszecie, że trzeba szukać po jakichś straganach, Sycylijczykach, czy małych sklepikach. W supermarketach to pewnie macie jabłka, ziemniaki i cebulę. I sorry, nie chce się kłócić czy coś, ale widać u Was po zębach, że wszystkim brak podstawowych witamin.
                      • apallosa Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 22:28
                        Princess- czy czytasz to co ja?
                        Bo mnie już ,,wzięli i opadli " powieki, uszy i rzęsy też.
                        Nastarana- masz rację, kurza noga...ziemniaki i cebula to w ogóle na kartki tylko- po dwa tygodniowo na osobę. A jabłka to trzy na miesiąc.
                        Lepiej teraz?
                        • princesswhitewolf Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 23:04
                          To chyba asma na dwoch nickach 😂
                        • nangaparbat3 Re: kolacja u rojalsow 19.09.25, 08:31
                          apallosa napisał:

> Princess- czy czytasz to co ja?
                          > Bo mnie już ,,wzięli i opadli " powieki, uszy

Właśnie się dziwie że z nimi gadacie, to co piszą kojarzy mi się wyłącznie z propagandą głębokiego PRLu, kiedy mało kto wyjeżdzał za jakąkolwiek granicę, a już prawie nikt na Zachód. Żeby tym tonem przemawiać dzisiaj to trzeba albo mieć coś z głową, albo być botem, albo na tym zarabiać.
                      • a74-7 Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 23:02
                        "ale widać u Was po zębach, że wszystkim brak podstawowych witamin."
                        Ja bym chetnie tobie w zeby zajrzala big_grinbig_grin
                        • nangaparbat3 Re: kolacja u rojalsow 19.09.25, 08:31
                          a74-7 napisał:

> "ale widać u Was po zębach, że wszystkim brak podstawowych witamin."
                          > Ja bym chetnie tobie w zeby zajrzala big_grinbig_grin

A fuj
                      • princesswhitewolf Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 23:05
                        Nastarana ty w UK chyba jednak nie bylas. Haha 😂
                        • nastarana Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 23:28
                          Byłam i na śniadanie dostałam jajko z fasolą z puszki bez jednego choćby liścia sałaty. Na moją prośbę, gospodyni patrzyła zakłopotana i nie wiedziała gdzie oczy podziać. Może piszecie z dużych miast, gdzie można dostać warzywa u jakiegoś Turka, czy innego Chińczyka, w małych miejscowościach jest dramat i młodsi ludzie znają warzywa i owoce jedynie z telewizji, z internetu, z opowieści starszych. A zęby?? No wstydu nie macie, żeby tak zaprzeczać, na Hugh Granta popatrzcie - każdy ząb w inną stronę.
                          • a74-7 Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 23:40
                            noz ,az sie prosi poleciec opinia z netu :
                            "Polacy stosunkowo rzadko odwiedzają dentystów, a problemy z uzębieniem dotyczą dużej części społeczeństwa; statystyczny Polak po 30. roku życia ma już tylko 22 zęby, a co czwarty 65-latek jest całkowicie bezzębny. Niedostateczna profilaktyka i brak uzupełniania ubytków prowadzą do poważnych konsekwencji zdrowotnych, przy czym leczenie odbywa się głównie w placówkach prywatnych. "
                            A markiewka i warzywka niby som
                          • sueellen Re: kolacja u rojalsow 19.09.25, 00:16
                            nastarana napisała:

> Byłam i na śniadanie dostałam jajko z fasolą z puszki bez jednego choćby liścia
                            > sałaty.

Widocznie byłaś w jakimś bida b&b i tyle.

W większości miejsc na śniadanie masz mnóstwo owoców do wyboru ( salatki owocowe) śniadanie kontynentalne, eggs royal / Benedict lub inne w koszulkach, full English, jajecznicę, te nieszczęsna fasolkę, owsiankę lub płatki z mlekiem.

• nastarana Re: kolacja u rojalsow 19.09.25, 00:33
                              sueellen napisała:

> Widocznie byłaś w jakimś bida b&b i tyle.
                              >
                              No chyba jednak nie. Gospodyni się przedstawiła jako baroness i kazała się tytułować my lejdi. U nas zwykła klasa średnia ma większy dostęp do świeżych warzyw i owoców niż wasza arystokracja. Zamek mieli z 15 komnatami, a zimno jak w psiarni. Konie w stajni, a zęby w takim stanie, że konie płakały, bo miały lepsze. I pół pomidora w całym tym zamku nie znaleźli, baronessa mi proponowała dynię z okolicznego wrzosowiska.
                              • sueellen Re: kolacja u rojalsow 19.09.25, 06:14
                                nastarana napisała:

> sueellen napisała:
                                >
                                > > Widocznie byłaś w jakimś bida b&b i tyle.
                                > >
                                > No chyba jednak nie. Gospodyni się przedstawiła jako baroness i kazała się tytu
                                > łować my lejdi.

To była macocha tego no, Kopciuszka. A potem się obudziłaś 🤣
                              • a74-7 Re: kolacja u rojalsow 19.09.25, 11:45
                                Gospodyni się przedstawiła jako baroness i kazała się tytułować my lejdi.

zapytam grzecznie :z ktorego brudnego palucha wyssalas ta historie ?
                                Moze ty bylas na wyspie epsztejna, tam gislejn kazala sie tytuowac maj lejdi
                                big_grin przyznaj sie ,
                          • jakornelia12345 Re: kolacja u rojalsow 19.09.25, 18:02
                            "Byłam i na śniadanie dostałam jajko z fasolą z puszki bez jednego choćby liścia sałaty. Na moją prośbę, gospodyni patrzyła zakłopotana i nie wiedziała gdzie oczy podziać. Może piszecie z dużych miast, gdzie można dostać warzywa u jakiegoś Turka, czy innego Chińczyka, w małych miejscowościach jest dramat i młodsi ludzie znają warzywa i owoce jedynie z telewizji, z internetu, z opowieści starszych. A zęby?? No wstydu nie macie, żeby tak zaprzeczać, na Hugh Granta popatrzcie - każdy ząb w inną stronę."

Lalunia, ja tam akurat w GB nie mieszkam, ale bywałam, pomieszkiwałam i moja młoda też.
                            Rozumiem, że piszesz z Władywostoku, czy innego Murmańska, więc twoja perspektywa jest wzmacniana przez przekaz partyjny, Ale, znaj proporcjum mocium panie.
                            A co masz do Hugh Granta? Świetny aktor, a że nie wygląda jak z reklamy firmy produkującej sztuczne zęby? No, nie wygląda. I co mu zrobisz? Umniejszysz jego talentowi?
                            • a74-7 Re: kolacja u rojalsow 19.09.25, 20:48
                              "na śniadanie dostałam jajko z fasolą z puszki bez jednego choćby liścia sałaty.

W UK salatki/ salaty je sie na lunch ;
                              na sniadanie ew. pomidorek na cieplo
                            • nastarana Re: kolacja u rojalsow 20.09.25, 13:35
                              Nie rozumiem, dlaczego mnie obrażasz i piszesz do mnie w tak protekcjonalny sposób.
                        • boggi_dan Re: kolacja u rojalsow 19.09.25, 11:08
                          princesswhitewolf napisała:

> Nastarana ty w UK chyba jednak nie bylas. Haha 😂
                          A macie w Wielkiej Brytanii (oskoła)? Czyli sok brzozowy😉
                          • a74-7 Re: kolacja u rojalsow 19.09.25, 11:34
                            A macie w Wielkiej Brytanii (oskoła)? Czyli sok brzozowy😉
                            macie, macie, w ruskim sklepie skolko ugodno...
                            • a74-7 Re: kolacja u rojalsow 19.09.25, 11:38
                              W Ocado tez widzialam .
                          • pani.asma Re: kolacja u rojalsow 19.09.25, 11:35
                            Prawdopodobnie że jedzą brzozy i inne Łąkówe dobroci skoro premierka im kazała uprawiać rzepę w ogródkach
                      • pani.asma Re: kolacja u rojalsow 19.09.25, 07:08
                        No właśnie a potem zdziwienie że pół rodziny królewskiej choruje na Raka
                • pani.asma Re: kolacja u rojalsow 19.09.25, 07:17
                  Piszemy o warzywach w kontekście wyglądu rodziny królewskiej przecież to są

Ludzie którzy nie pracują
                  odbijają się po całych dniach więc powinni też zadbać o swój wygląd ale tymczasem albo rąk albo nie o Golona głowa albo brak doczepionych włosów
                  szare ziemiste twarze i ubranie jak z kabaretu

No ludzie na co idą wasze podatki ???? Żeby utrzymywać taki chorowity ch brzydkich ludzi
                  • jakornelia12345 Re: kolacja u rojalsow 19.09.25, 18:04
                    "No ludzie na co idą wasze podatki ???? Żeby utrzymywać taki chorowity ch brzydkich ludzi"
                    A obchodzi cię to bo?????
                  • apallosa Re: kolacja u rojalsow 19.09.25, 18:21
                    Rany kota...gdzie ,kto i u kogo widzi ziemista twarz u członka rodziny królewskiej?
                    Bo że król Karol wygląda na chorego? Bo to już jest niemłody, schorowany człowiek. Księżna Kate z mężem wyglądają bardzo dobrze. To nie jest plastikowy świat z tureckimi zębami w promocji.
                    Książę William ma łysinę? I co z tego? To nie pajac z telenoweli, aby musiał i chciał robić sobie przeszczep, botoks i lichowiecojeszcze.
                    • pani.asma Re: kolacja u rojalsow 19.09.25, 19:16
                      No tak z tej trójki szczególnie ten mąż Kate. Który zaczal łysieć w wieku 25 lat i nic z tym nie zrobił mimo że są zaawansowane technologię

Co więcej nawet nie pofatyguje się żeby chodzić do fryzjera i zapanować nad tą straszną głową

Menel spod Budki z piwem lepiej wygląda
                      • jakornelia12345 Re: kolacja u rojalsow 19.09.25, 19:22
                        Ale po co ma to robić? No już naprawdę chyba to święty jest, skoro podstawowym zarzutem w stosunku do niego jest jego "straszna" głowa.🥱
                        Bo oczywiście nic innego nie można mu zarzucić. 😊
                        • pani.asma Re: kolacja u rojalsow 19.09.25, 19:45
                          No jakie mają zarzuty być skoro on nic nie robi……

litości

Dobrze że w Polsce nie ma takich funkcji że ktoś ma płacone za nic i żyje w takim dobrobycie bo wszyscy się na niego składają nawet ci najbiedniejsi
                          • jakornelia12345 Re: kolacja u rojalsow 19.09.25, 20:11
                            No wiesz, polemizowałabym.
                      • glasscraft Re: kolacja u rojalsow 19.09.25, 19:55
                        Pokaz wlasne zdjecie, to podyskutujemy o tobie pieknosci ty nieziemska.
              • anajustina Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 20:54
                Akurat on ma warzyw pod dostatkiem. Na punkcie ogrodnictwa i ekologii miał świra od zawsze.
    • princesswhitewolf Re: kolacja u rojalsow 17.09.25, 22:40
      Moim zdaniem ten pasek liliowy ( nie rozowy) skraca jej talie.
      • boggi_dan Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 08:02
        Przyjęcie królewskie Trumpa. Zgadnij w jakim celu. Niskie notowania partii Pracy. I niepokoje w Wielkiej Brytanii.
        • damartyn Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 09:09
          Trump przyjęty iście po królewsku. A kapelusze Melanii wymiatają.
          • heca007 Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 09:39
            Na Onecie przeczytałam, że obszerny kapelusz Melanii zasłaniający jej większość twarzy to przemyślana strategia tongue_out Ma to spowodować, że cała uwaga skupi się nie na niej a na jej mężu. A jakby tak założyła wiadro na głowę?... suspicious
            • damartyn Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 11:25
              Onet i wszystko jasne😉
            • hosta_73 Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 11:58
              A jakby tak założyła wiadro na głowę?

Wtedy na 100% cała uwaga skupiłaby się na niej a nie na jej mężu tongue_out
              • heca007 Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 13:41
                big_grin
            • princesswhitewolf Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 21:44
              Nie... Mel czesto wywraca oczyma jak Donald chrzani trzy po.trzy i nie potrafi tego kontrolowac wiec dali jej po raz kolejny sombrero by sobie oko zmruzyla jak Stary zacznie przynudzać
              • alpepe Re: kolacja u rojalsow 19.09.25, 11:53
                Sądzę, że masz rację.
            • nangaparbat3 Re: kolacja u rojalsow 19.09.25, 08:37
              Strategia idioty. Przecież przesłonięta twarz bardziej przykuwa uwagę, jak każda tajemnica.
              • iwoniaw Re: kolacja u rojalsow 19.09.25, 18:22
                nangaparbat3 napisała:

> Strategia idioty. Przecież przesłonięta twarz bardziej przykuwa uwagę, jak każd
                > a tajemnica.
                >

No wlasnie doskonala strategia - wszyscy patrzą na Melanię usilując dojrzeć twarz pod rondem i nie skupiaja uwagi na tym, co Donald obok wyczynia!
      • pani.asma Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 19:32
        Moim zdaniem król i jego syn powinni w trybie pilnym udać się do Chirurga plastycznego i doprowadzić się do porządku
        • zerlinda Re: kolacja u rojalsow 19.09.25, 23:00
          pani.asma napisała:

> Moim zdaniem król i jego syn powinni w trybie pilnym udać się do Chirurga plast
          > ycznego i doprowadzić się do porządku

Już lecą, bo ty chcesz!
      • nadalniemampomyslu Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 20:13
        Moim zdaniem figurze Melanii chyba nic nie zaszkodzi
        • princesswhitewolf Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 21:34
          Sorry ale to nie chodzi o to ze jest niezgrabna. I tak, nawet najzgrabniejsi moga ubrac się gorzej lub lepiej. Taki pasek na takiej sukni to swietne rozwiązanie dla osob z długim tułowiem. A Melania ma figurę typowa sla modelki czyli b dlugie nogi a stosunku do tułowia
          • nangaparbat3 Re: kolacja u rojalsow 19.09.25, 08:40
            Masz rację. Ale daleko jej do pani Macron, u której te proporcje są zaskakujące, a często mi się wydaje, że ubiorem je jeszcze podkreśla.
      • kanna Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 20:41
        Mignęła mi Melania w telewizji i nieco się zdziwiłam, że ms goły brzuch.. a to pasek.
      • nangaparbat3 Re: kolacja u rojalsow 19.09.25, 08:35
        princesswhitewolf napisała:

> Moim zdaniem ten pasek liliowy ( nie rozowy) skraca jej talie.

Zawsze o talii myślałam, że wąska lub szeroka. Ale że talie skraca?
        • chatgris01 Re: kolacja u rojalsow 19.09.25, 18:14
          Bo po polsku to się raczej nazywa stan («część tułowia od ramion do talii»)
          • taje Re: kolacja u rojalsow 19.09.25, 20:39
            O, zupełnie zapomniałam o tym słowie, ale masz rację. Ładniejsze niż "tors".

No to ten pasek skraca stan i poszerza talię. Ale i tak Melania ładnie wygląda, bo to piękna kobieta.
    • tania.dorada Re: kolacja u rojalsow 17.09.25, 22:41
      Panie się pięknie ubrały w kolory ukraińskiej flagi XD ciekawe czy to przypadek
      • lilia.z.doliny Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 08:59
        Nie, to nie jest przypadek. Był.o tym oddzielny materiał w wiadomościach.
    • sueellen Re: kolacja u rojalsow 17.09.25, 22:45
      Kate wygląda jakby była księżną od urodzenia. Melania jak prosta kobita w przebraniu. Widziałam filmik z jakieś uroczystości. Siedziała z nogą założoną na nogę. Przez tyle lat mogłaby się nauczyć chociaż podstaw etykiety.
      • malgosiagosia Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 00:28
        sueellen napisała:

> Kate wygląda jakby była księżną od urodzenia.

Kate wyglada jak kelnerka z Oregon przebrana za ksiezniczke.
        • aurora20 Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 00:33
          whaaaattt???
        • la_mujer75 Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 08:15
          Jakk świetni pokazujesz, że peron to już dawno temu ci odjechał. Zero obietywizmu w swych wypowiedziach.
        • husky_cat Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 09:53
          Jeśli już koniecznie musisz hejtowac to zalecam odrobinę realizmu, teraz to już ci cały dworzec odjechał
          • malgosiagosia Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 10:57
            husky_cat napisała:

> Jeśli już koniecznie musisz hejtowac to zalecam odrobinę realizmu, teraz to już
            > ci cały dworzec odjechał

Czyli jak? Ty mozesz o mnie pisac co ci slina na jezyk przyniesie, a ja nie moge? Bo co?
            • husky_cat Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 13:17
              Czyli tak, ponieważ ty wypisujesz bzdury ☺
              • malgosiagosia Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 13:36
                husky_cat napisała:

> Czyli tak, ponieważ ty wypisujesz bzdury ☺

Bzdury to ty wypisujesz, ja wypowiadam swoje zdanie. Nie musi ci sie ono podobac, ale hejtowac mnie z tego powodu nie powinnas.
                • husky_cat Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 16:02
                  To ty hejtujesz, ja jedynie zalecam ci abyś tego nie robiła. Księżna Walii to poziom do którego nigdy nie doskoczysz, więc przestań się kompromitowac ☺
                  • malgosiagosia Re: kolacja u rojalsow 19.09.25, 01:13
                    husky_cat napisała:

> To ty hejtujesz, ja jedynie zalecam ci abyś tego nie robiła. Księżna Walii to p
                    > oziom do którego nigdy nie doskoczysz, więc przestań się kompromitowac ☺

Jestes niedojrzala, nienaturalna, i niemadra.
                    • husky_cat Re: kolacja u rojalsow 19.09.25, 09:17
                      Wiesz, ktoś tak pozbawiony gustu i zdolności do oceny innych jak ty z pewnością nie powinien się wypowiadać.
                      Za wysokie progi ☺
          • nangaparbat3 Re: kolacja u rojalsow 19.09.25, 08:47
            husky_cat napisała:

> Jeśli już koniecznie musisz hejtowac to zalecam odrobinę realizmu, teraz to już
            > ci cały dworzec odjechał

O dziwo zgadzam się z Małgosią, chociaż nie byłabym tak dosadna, zwłaszcza że nie byłam w Oregonie. Kate jest ładna, ale ma bardzo zwyczajną urodę, powszednia, co jeszcze podkreślają te niemal zawsze rozpuszczone włosy.
            • husky_cat Re: kolacja u rojalsow 19.09.25, 09:21
              Powszednia urodę ☺
              Pokaż swoje zdjęcia ☺
              Ewentualnie znajdź brytyjska księżniczkę krwi, która ma niepowszednia urodę
              • nangaparbat3 Re: kolacja u rojalsow 19.09.25, 10:12
                Choćby Anna jest bardziej interesująca.
                • husky_cat Re: kolacja u rojalsow 19.09.25, 11:11
                  Jesli juz to raczej była, tak ze 40 lat wcześniej☺
                  I dalej nic? Nikogo? ☺
        • mateusz.urbanski Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 11:16
          malgosiagosia napisała:

> Kate wyglada jak kelnerka z Oregon przebrana za ksiezniczke.
          >
          Kelnereczko, ty tak z autopsji pewnie 🤣
          Stawiałem na Jackowo w Illinois, a tu jednak - Oregon 🤔
        • nastarana Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 20:37
          malgosiagosia napisała:

> sueellen napisała:
          >
          > > Kate wygląda jakby była księżną od urodzenia.
          >
          > Kate wyglada jak kelnerka z Oregon przebrana za ksiezniczke.
          >
          A Melania, nie ważne w co się ubierze i tak będzie zawsze wyglądać jakby właśnie przeszła na emeryturę kończąc karierę w klubie go-go. Wolałabym być księżniczką z Oregonu.
      • aurora20 Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 00:30
        ona cos z tymi kapeluszami ma nieteges. jakby sie za duzo napatrzyla na tych futrzkow.
        • jdylag75 Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 11:28
          Może nie lubi oglądać swoich zdjęć na których widac jej oczy tongue_out, poza tym babka jest zoną prezydenta USA, który ma wywalone na wszyskto, ona tez ma wywalone na etykiety, bycie sympatyczną, dziwne kapelusze, tak wybrali Amerykanie, co zrobić.
      • pani.asma Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 19:33
        Jak się siedzi w etykiecie ?
        • ga-ti Re: kolacja u rojalsow 19.09.25, 08:20
          Sztywno 😄
    • a74-7 Re: kolacja u rojalsow 17.09.25, 22:48
      zaleznie od swiatla - pasek wydaje sie pastelowo rozowy albo nabiera lawendowego koloru .
      • aurora20 Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 01:15
        O toto
        • anajustina Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 08:12
          To jednak ogromna różnica. Który kolor prawdziwy?
          • ichi51e Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 08:17
            Pewnie oba to może być satyna zmieniająca kolor
    • asia-loi Re: kolacja u rojalsow 17.09.25, 22:53
      Trochę transmitował Polsat News. Przemowę Karola i Trumpa i pokazywali gości za wielkim stołem.
      • nangaparbat3 Re: kolacja u rojalsow 19.09.25, 09:05
        Obejrzałam na YT obie przemowy. Widać, kto jest kim, a nawet kto jest starszy.
    • anajustina Re: kolacja u rojalsow 17.09.25, 22:57
      Kolczyki Melanii nie pasują albo pasek.
      • a74-7 Re: kolacja u rojalsow 17.09.25, 23:04
        Suknia projektu Caroline Herrera , pantofle Manolo Blahnik
    • ga-ti Re: kolacja u rojalsow 17.09.25, 23:02
      Podobno 5 dni stół nakrywali. Wiadomo jakie menu? Tak pytam, do wątku co jedzą bogaci 😄
      No co by nie mówić, Kate wygląda jak królowa, to złoto, postawa, pasuje do miejsca.
      Melania jakoś dziwnie nieproporcjonalnie, ale pasek liliowy (czy jaki) do żółtej sukienki o dziwo pasuje kolorystycznie.
      • aurora20 Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 00:20
        Ten pasek myslalam, ze blad, no bo kobieta nic nie zje - ale patrzac na menu, kto by tam sie najadl...

Patrzac na Kate - potwierdza teze, ze bogaci nie jedza.

Panna Cotta de Cresson et Œufs de Caille sur Sablé de Parmesan (Hampshire Watercress Panna Cotta with Parmesan Shortbread and Quail Egg Salad)
        Ballotine de Poulet Fermier en Robe de Courgettes (Organic Norfolk Chicken Ballotine wrapped in Courgettes, with a Thyme and Savoury Infused Jus)
        Bombe Glacée Cardinal (Vanilla Ice Cream Bombe with Kentish Raspberry Sorbet interior with lightly poached Victoria Plums)
        • sueellen Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 08:13
          Normalne jedzenie. U mnie to dania też codzienne. Nie mów mi że nie robisz kurczaka owijanego w cukinii z tymiankiem.
          • sueellen Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 08:24
            Albo sałatki z jajkiem albo lodów waniliowych z malinami . Te sliwki mogli sobie darować.
          • marta.graca Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 08:29
            Ja nie robię, to obowiązkowe?
            • sueellen Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 08:42
              marta.graca napisała:

> Ja nie robię, to obowiązkowe?
              >

Nie. Zwracam tylko uwagę , że te dania wcale nie były wyszukane. Składniki można znaleźć w lodówce przeciętnego człowieka.
              • taje Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 20:27
                Nie chodzi o same składniki, tylko, po pierwsze, o połączenie/kompozycję, a po drugie, o odpowiednie przygotowanie. Podejrzewam, że w moim wykonaniu (a lubię gotować) powyższe menu miałoby się do oryginału jak w poniższym zestawieniu.
                • pani.asma Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 20:42
                  Nie Sugerujesz że gotują dla trumpa w air fryier ?
                  • taje Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 21:01
                    Jak znajdziesz sposób na odtworzenie tego menu w airfrajerze to się podziel koniecznie, to będzie kulinarna rewolucja!
                    • pani.asma Re: kolacja u rojalsow 19.09.25, 07:14
                      Jessu przecież to jest zwykłe menu tyko z francuską nazwą

Próbowałaś jak smakuje że się tak entuzjazmujesz ?
                      • taje Re: kolacja u rojalsow 19.09.25, 20:37
                        Lody i sorbet z airfrajera przyznam, że mnie zainteresowały...
            • princesswhitewolf Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 21:35
              >Ja nie robię, to obowiązkowe?

Straszne..jak mozna tak zyc!
      • jdylag75 Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 11:30
        Po tych 5 dniach przemuchali go dmuchawą żeby paprochów nie było wink
      • nastarana Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 22:11
        Ten pasek wygląda jakby był kupiony w Stradivariusie na przecenie. Skajowy koszmarek.
        • pani.asma Re: kolacja u rojalsow 19.09.25, 07:07
          A stroje rodziny królewskiej wyglądają jak zamówione z Tenu
    • hosta_73 Re: kolacja u rojalsow 17.09.25, 23:11
      Jakie Melania ma paznokcie 😲
    • vessss Re: kolacja u rojalsow 17.09.25, 23:50
      Rudemu przeszkadzał brak garnituru u Żełeńskiego, ale ramiona i cycki na wierzchu u żony na oficjalnym spotkaniu z parą królewską, to już nie.
      • aurora20 Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 00:21
        no wez - porownanie zelenskiego do melanii.. bleee

Melania piekna, nawet z tymi bialymi pazurami.
      • ga-ti Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 08:10
        Może wieczorowo można się odkryć? Oficjalnie miała wszystko zabudowane.
        Zresztą oni w tej Ameryce to są odkryci oficjalnie, już kilka razy zwróciłam uwagę na kobiety w górach na ramiączkach, czy bez rękawów, u nas bardziej tradycyjnie jednak.
        • sueellen Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 08:30
          W Ameryce kobiety z tzw wyższych sfer są równie tandetne jak zrobione laski z klasy średniej. Sztuczne szpony, sztuczne rzęsy , sztuczne brwi usta i włosy, sztuczne piersi, sztuczny tyłek. Wystarczy wszczepić AI I możesz mieć robota domowego .
          • princesswhitewolf Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 21:37
            Bo tam nie na wyższych sfer tylko miliarderzy, Janusze wiekszego biznesu
    • aurora20 Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 00:24
      drinking menu po kolacji: Wiston Estate Cuvée
      2016
      England (Sussex)
      English sparkling wine, crisp and elegant.
      Domaine Bonneau de Martray, Corton-Charlemagne Grand Cru
      2018
      France (Burgundy)
      White Burgundy, rich and mineral-driven.
      Ridge Vineyards Monte Bello
      2000
      USA (California)
      Bold Cabernet Sauvignon blend, honoring the US visit.
      Pol Roger Extra Cuvée de Réserve
      1998
      France (Champagne)
      Premier Cru champagne, a favorite of Winston Churchill.

• apallosa Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 00:35
        Księżna Kate wygląda bardzo dobrze i moim skromnym zdaniem chyba nie na doczepow, ona już w panieńskich czasach miała bardzo gęste włosy. Nie wiem, czy miała chemię..
        U Melanii jest niestosowna kolorystyka: zielone, szmaragdowe kolczyki, żółta sukienka i do tego liliowy pasek, za dużo,za pstrokato... Pasek w odcieniu zieleni i już byłoby odważnie,ale w porządku. Gdyby nie te paznokcie, a raczej szpony krogulcze...
        Świetnie, że królowa Camilla wreszcie ma dobrego stylistę, fryzjera i makijażystkę. Bardzo korzystnie wygląda.
        • alina460 Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 08:56
          Melania niczym papuga.
          • sueellen Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 10:49
            Ktoś określił ja amerykańska kolbą kukurydzy i trafił idealnie
    • klementynka1974 Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 00:59
      A nie wydaje Wam się, że na tych zdjęciach Kate ma jakąś "dziwną" brodę? W pierwszej chwili przypomniała mi żonę Żebrowskiego smile
    • srubokretka Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 01:03
      Trump przy Karolu wyglada wyjatkowo korzystnie. wow Jakby byl 10 lat mlodszy, dorodniejszy
      Kate sukienka wyglada jak moja slubna.
      • aurora20 Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 01:10
        William z broda bardzo dobrze wyglada. Nawet bym powiedziala ze w koncu jest sexy. Az niewiarygodne, ze tak dobrze.
        Piekna z nich para - jakby z wiekiem coraz piekniejsi.

Trump tez niezle sie trzyma. I pomyslec ze ten trup bidena jest tylko 3 lata starszy.
        • malgosiagosia Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 01:14
          aurora20 napisała:

> Trump tez niezle sie trzyma. I pomyslec ze ten trup bidena jest tylko 3 lata st
          > arszy.

Komu lata, temu lata.
          • srubokretka Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 01:21
            od wyborow nawet raz go nie wspomnialam. Jaka bloga cisza jest teraz, az dziwne. Niech tak zostanie.
        • ga-ti Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 08:03
          Potwierdzam, broda bardzo Ok.
        • ichi51e Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 08:19
          Powinen jeszcze głowę wreszcie ogolić a nie trzyma się tych resztek. To mu doda dużo.
          • mebloscianka_dziadka_franka Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 08:31
            Może jakiś tam protokół nie pozwala na to. tongue_out
            • srubokretka Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 14:08
              > Może jakiś tam protokół nie pozwala na to.

tam sa tylko zakazy i nakazy mam wrazenie. Przechlapane. Kate nawet jesc nie pozwalaja, a co dopiero przyszlemu krolowi ogolic glowe.
      • nangaparbat3 Re: kolacja u rojalsow 19.09.25, 09:13
        To wyjątkowo niekorzystne ujęcie . Obejrzyj film na którym obaj przemawiają, robi zupełnie inne wrażenie niż ta pojedyncza fotografia. Przyszło mi nawet do głowy, że ktoś przy niej dłubał - na filmie Karol wygląda nieporównywalnie lepiej, a Trump jak sflaczały zgorzkniały i złośliwy staruch.
    • rb_111222333 Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 01:53
      A gdzie siedział William w trakcie kolacji?
      • kasiaabing Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 20:56
        Zdjęcia robi 😅
    • ichi51e Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 08:15
      Trochę za bardzo rozebrana jak dla mnie ale może taki styl. Przypomina się spotkanie Elżbiety z Marylin Monroe i jak królowa patrzy w jej imponujący dekolt
      m.youtube.com/watch?v=bkrh-L6PErM
    • spirit_of_africa Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 08:20
      Kate pięknie, William starzeje się jak mleko. Wygląda gorzej z każdą imprezą, a z tą brodą jak niechluj. Trump - cóż jemu z tą pomarańczową gębą żaden ubiór galowy nie pomoże. Melania ma ładną sukienkę ale raczej nie na tego typu imprezy. No i kolor gryzie się z karnacją męża 😀Kolczyki pasują jak wielbłąd do karety, a paznokcie a la wczesne Kardashianki 2015’ to już w ogóle porażka. Karol i Camilla poprawnie i nudno.
    • hanusinamama Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 08:25
      Pasek nie pasował. Kiecka do okazji też nie.
      Księzka wygąda świetnie ale ona zawsze wygląda świetnie.
    • mebloscianka_dziadka_franka Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 08:29
      U Melanii nie podobają mi się odkryte ramiona, nie że ma brzydkie czy coś, ale jakoś tak nie pasują mi do takich okoliczności. Zwłaszcza gdy zestawi się je, z kolor sukienki i rozpuszczonymi włosami. Jakoś mi to wszystko zgrzyta. Wygląda mało formalnie taka nijaka fryzura, sukienka w plażowym kolorze z odkrytymi ramionami. Nie wygląda to elegancko imho.
      • ichi51e Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 08:43
        Myślę że do okoliczności to może nawet pasują ale ponieważ wszystkie inne panie mają w najlepszym wypadku serek wyszło trochę dziwnie.
        • ichi51e Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 08:44
          Btw kobieta w błękicie też ma indentyczny dekolt więc może po prostu akurat dobór zdjęć sprawia wrażenie że nie pasuje.
        • hanusinamama Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 10:57
          BO wszystkie inne się ubrały odpowiednio...
        • mebloscianka_dziadka_franka Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 12:10
          Ale nie chodzi o same odkryte ramiona, tylko o całość stylizacji.
          • hanusinamama Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 12:46
            Dokładnie, nic tu nie było odpowiednie. Ani krój, ani kolor, rozpuszczone włosy...
    • kobietazpolnocy Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 08:30
      Sukienka Melanii nie pasująca do uroczystości: gołe ramiona, jaskrawe kolory, to bardziej na jakiś wakacyjny raut.

Ale bez względu na wszystko: ci ludzie napawają mnie obrzydzeniem, patrzę na nich jak na wcielenie zła.
      • heca007 Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 08:47
        Tak, jak na wakacyjne przyjęcie na tarasie tongue_out Nie te kolory i nie ta okazja.
        • princesswhitewolf Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 21:49
          Nie no zolty mógłby byc ale nie z tym paskiem i nie z golymi ramionami a obecności krola.

Kiecka na impreze wieczorowa na statku po morzu śródziemnym
    • heca007 Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 08:44
      Melania jakby się urwała z innej bajki. Karol staro i źle ale on chyba jest chory. Trump jak pomarańczowa kukła. Najlepiej z tej czwórki wypadła Kamila.
      • spirit_of_africa Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 09:12
        Melania ja na cocktail party na tarasie w Mar a Lago
        • heca007 Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 09:43
          O to, to!
        • hanusinamama Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 10:58
          Dokładnie. Ale ja mam wrązenie ze oni specjalnie nie trzymają się protokołu..."nas to nie dotyczy"
          • a74-7 Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 12:45
            Suknia Melanii to statement .Ma byc widoczna i rozpoznawalna .
            Moze nie "amerykanska kukurydza" ale blizej jej do angielskiego slonecznika smile
            Odkryte ramiona ? Jak najbardziej ,Melania ma ladne ,kobiece ramiona , wiec - why not ?smileInne panie rowniez mialy kreacje z odkrytymi ramionami .Wiec zadne faux pas.
            • hanusinamama Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 12:48
              Jak ma ładne cycki tez miała pokazać?
              To jest kiecka nie na taką okazję. Ani krój, ani kolor, rozpuszcozne włosy...że ktoś też miał. Jakby ktoś przyszedł w dresie uznałabyś ze tak tez wypada?
              • al_sahra Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 19:59
                hanusinamama napisała:

> rozpuszcozne włosy...że
                > ktoś też miał. Jakby ktoś przyszedł w dresie uznałabyś ze tak tez wypada?

Księżna Catherine w rozpuszczonych włosach: pięknie, z klasą.

Melania Trump w rozpuszczonych włosach: nieodpowiednio, nieelegancko.

😀
                • damartyn Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 20:07
                  Tu są same znawczynie protokołu, a Melania to kura domowa, która przecież nie ma sztabu ludzi od wizerunku😉,
                  sama kobitka w tych sieciówkach te sukienusie kupuje😂.
                  Wyglądała zjawiskowo, z pazurem, pozostając ikoną mody.
                  A w sprawie dostosowani się wystarczy zobaczyć, co miała ubrane dzisiaj, jak były razem z księżną w Frogmore Gardens.
                • hanusinamama Re: kolacja u rojalsow 19.09.25, 08:36
                  Bo ona tu wygląda tandetnie. Kolczyki i ten pasek wyglądają jakby ubierała ją 4latka
                  • nangaparbat3 Re: kolacja u rojalsow 19.09.25, 09:24
                    hanusinamama napisała:

> Kolczyki i ten pasek wyglądają jakby ubierała ją 4
                    > latka
                    >

O to to 😀
            • misiamama Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 12:57
              te inne panie to Tiffany Trump?
              • hanusinamama Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 13:06
                Zgadza się...
            • ritual2019 Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 13:56
              a74-7 napisał:

>Wiec zadne faux pas.

Odkryte ramiona nie byly faux pas ale kolor sukni byl zbyt jaskrawy.
    • feniks_z_popiolu Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 08:47
      Księżna Kate, po tym co przeszła w ostatnim czasie, wyglądała bardzo dobrze. Kreacja iście królewska.
      William też dobrze aczkolwiek jego barber mógłby się postarać bardziej.
      Camilla jak na starszą panią też dobrze, klasycznie i poprawnie. Karol strój w porządku ale widać, że twarz mizeria.
      Natomiast Trumpowie to pewna nonszalancją, Donald za bardzo eksponujący brzuch w tym fraku. A Melania ciekawa, nienudna kreacja (choć ja bym nieco podniosła go góry te opadające ramiona) ale okazja jakby nie ta.
    • alexis1121 Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 08:53
      Kate wygląda niesamowicie. Widziałam urywek na żywo, kiedy wystąpiła w bordowym komplecie i uważam że zdjęcia nie oddają jej uroku/atrakcyjności. Bardzo szczupła kobieta po prostu wygląda we wszystkim jak gwiazda. Melania dramat.
      • elinborg Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 09:27
        Tak, najważniejsze to być bardzo szczupłym.
        Widziałaś najnowszą wersję Lily Collins?
        • alexis1121 Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 09:47
          Widziałam, wciągnęła brzuch.
          • elinborg Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 09:56
            I teraz wygląda super, prawda?
            • alexis1121 Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 10:05
              No.
          • eglantine Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 10:29
            Chyba plecy wciągnęła….
            • elinborg Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 10:36
              Zdjęcie pleców też jest, widać, że dziewczyna ma nawrót choroby, że jest wychudzona koszmarnie.
              Pewnie Lily słyszała, że ma za grube nogi albo biodra.
              I że chude najpiękniejsze.
              • sueellen Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 13:38
                Gdyby się ubrała, wyglądałaby dobrze.
            • claudel6 Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 13:25
              o-bo-że
        • hanusinamama Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 10:59
          Akurat u Kate figura dużo robi ale to nie ejst głowny atut. Ona ma klasę i tyle
          • magdulecp Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 22:07
            A gdzie ona ma figurę? Miała na zdjęciach z młodości. Od kilku lat wygląda jak wieszak na ubrania.
            • hanusinamama Re: kolacja u rojalsow 19.09.25, 08:38
              pięknie kogoś określasz. Ale to świadczy tylko o tobie
      • magdulecp Re: kolacja u rojalsow 18.09.25, 22:06
        Nie,kobieta w normalnym rozmiarze wygląda we wszystkim jak gwiazda. Kate już nie jest nawet bardzo szczupła, ona jest wychudzona.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka