Dodaj do ulubionych

Impreza katolicka dla singli

01.10.25, 06:11
Byłam.Kolezanka mnie wyciągnęła i było bardzo,bardzo fajnie.Pelna kultura.Organizuje i prowadzi ksiądz,zawsze 1x w miesiącu.Najpierw msza,później potańcówka.Wstepne 10 zł.Byla kawa,herbata,woda,słodkie napoje,ciastka,orzeszki,chipsy-dokladnie nie wiem bo nie jadam od 15ej więc nic nie skosztowałem .Było dużo ludzi,głównie mężczyzn.Zabawy dla singli,później potańcówka.Zakonnica na kamerach pilnowała porządku.Poxnslam wielu ale nie nawiązałam dłuższej znajomości.Swietnie wszystko zorganizowane.Teraz jem śniadanie w pracy i marzę,by odespać wczorajszy dzień.
Obserwuj wątek
    • marecky81 Re: Impreza katolicka dla singli 01.10.25, 07:04
      Nie jadasz od 15? Jesteś chory, czy takie dziwactwo?

siedemkropek82 napisała:

> B nie jadam od 15ej więc nic nie skosztowałem .
    • anajustina Re: Impreza katolicka dla singli 01.10.25, 07:25
      Zakonnica na kamerach? Ki czort?
      • marta.graca Re: Impreza katolicka dla singli 01.10.25, 07:58
        Pilnowała, żeby zboczeństw nie było!
        • borsuczyca.klusek Re: Impreza katolicka dla singli 01.10.25, 08:51
          marta.graca napisała:

> Pilnowała, żeby zboczeństw nie było!
          >

Fucha dla mnie 😎
          • husky_cat Re: Impreza katolicka dla singli 01.10.25, 08:57
            Nie upilnujesz ☺
            W moim otoczeniu wszystkie oazowe panny zachodzily w ciążę podczas różnych katolickich wyjazdów czy imprez. Jedna nawet z księdzem ☺
            • marecky81 Re: Impreza katolicka dla singli 01.10.25, 08:59
              No to jechałaś po krawędzi. Życia na maksa 😁
              • malaperspektywa Re: Impreza katolicka dla singli 01.10.25, 15:11
                Ciekawe jaka była muzyka?
                • marta.graca Re: Impreza katolicka dla singli 01.10.25, 15:24
                  Taka:
                  youtu.be/omXH_Rx-tB0?feature=shared
            • marta.graca Re: Impreza katolicka dla singli 01.10.25, 09:01
              Za moich czasów tak było, że na szkolne młodzieżowe pielgrzymki jeździli najwięksi imprezowicze i nigdzie się tyle nie piło, co tam wink
            • borsuczyca.klusek Re: Impreza katolicka dla singli 01.10.25, 09:16
              Ja bym upilnowała 🙄
              • marta.graca Re: Impreza katolicka dla singli 01.10.25, 09:17
                Jak, kajdanki?
              • husky_cat Re: Impreza katolicka dla singli 01.10.25, 12:26
                Nie doceniasz katolickiej młodzieży☺
                Prędzej byś gejowska orgie ogarnęła...
                • homohominilupus Re: Impreza katolicka dla singli 01.10.25, 15:38
                  Borsuczyca by nam na zawał zeszla
              • chicarica Re: Impreza katolicka dla singli 01.10.25, 12:54
                Prędzej worek pcheł upilnujesz.
                • homohominilupus Re: Impreza katolicka dla singli 01.10.25, 15:38
                  chicarica napisała:

> Prędzej worek pcheł upilnujesz.
                  >

😁
            • chicarica Re: Impreza katolicka dla singli 01.10.25, 12:53
              Antykoncepcja zabroniona to i są rezultaty.

Ja znam parę ciąż pielgrzymkowych. Cud że wiadomo kto był tatusiem.
              • paspartua Re: Impreza katolicka dla singli 01.10.25, 20:23
                Och, miałam w szkolę bardzo wierzącą koleżankę Asię, to teraz mam na dysku jej zdjęcia z dyskoteki, na którą przyszła w koszulce z napisem z przodu: „BÓG MNIE KOCHA” i z tyłu: „JESTEM DZIEWICĄ”, mieszkała obok osiedlowego sklepu, jej nawiedzony ojciec miał zwyczaj wychylać się z okna i wrzeszczeć na nas, nastoletnie dziewczyny, że mamy się natychmiast przebrać, bo wyglądamy jak ladacznice.

Nie muszę chyba dodawać, że chodziło mu o normalny letni ubiór typu szorty i bluzki na ramiączkach 😉 Światło Życie, te sprawy. Asia nie była lepsza, pamiętam jak nam tłumaczyła, że na wf przebiera się w toalecie nie dlatego, że się wstydzi siebie, tylko nie chce patrzeć NA NAS, bo niektóre nosiły stringi, hejtowała każdą dziewczynę w związku, odpalała się na szynkę w czyjejś kanapce w piątek, znacie ten jazz.

Rok przed maturą zaszła w ciążę na pielgrzymce, żeby to jeszcze jakiś Adonis był, ale nie – 40-letni, całkowicie łysy grabarz z czarną górną dwójką, pełniący dodatkowo rolę kierowcy księdza. Zakochana do imentu, skarżyła się, że jej ojciec nie pozwala im spać w jednym pokoju aż do ślubu big_grin ach, jak ja bym chciała zobaczyć minę tego oszołoma, gdy o wszystkim się dowiedział. Na zdjęciach z kościoła wyglądał jak człowiek, który bardzo musi się napić. Ale ślub był hoho, ze trzech księży, pompa i celebra, młoda w śnieżnobiałej sukni i dwumetrowym welonie, z 6 msc. brzuchem na przedzie, alleluja!
                • anajustina Re: Impreza katolicka dla singli 02.10.25, 16:25
                  Może są razem szczęśliwi aż do dziś.
              • klementynka1974 Re: Impreza katolicka dla singli 02.10.25, 15:18
                Wśród studiujących ze mną jako pierwszy żenił się kolega mocno oazowy, z koleżanką poznaną na oazowym wyjeździe. Ale są razem do dziś (a wiele lat minęło).
    • alexis1121 Re: Impreza katolicka dla singli 01.10.25, 07:36
      Ale fajnie! Mam koleżankę katoliczkę, której na pewno by się coś takiego spodobało.
    • bezmiesny_jez Re: Impreza katolicka dla singli 01.10.25, 08:42
      >.Zabawy dla singli,później potańcówka.

Co to są zabawy dla singli? Rolnik siał w dolinie?
      • marta.graca Re: Impreza katolicka dla singli 01.10.25, 09:02
        *sam w dolinie. W końcu singiel.
        • bezmiesny_jez Re: Impreza katolicka dla singli 01.10.25, 09:21
          Ale bierze żonę!
          • marta.graca Re: Impreza katolicka dla singli 01.10.25, 09:25
            No to wszystko pasuje smile
    • cegehana Re: Impreza katolicka dla singli 01.10.25, 09:02
      No i super. Zawsze warto poznawać nowych ludzi.
    • login.na.raz Re: Impreza katolicka dla singli 01.10.25, 10:29
      Skad wiesz, że zakonnica na kamerach pilnowała porządku?
    • chicarica Re: Impreza katolicka dla singli 01.10.25, 12:52
      Mam jednego znajomka Hiszpana który mówi że nikt nie krzyczy tak jak katoliczki wink
    • lauren6 Re: Impreza katolicka dla singli 01.10.25, 12:57
      > Zakonnica na kamerach pilnowała porządku.

To mnie zaciekawiło
    • majaa Re: Impreza katolicka dla singli 01.10.25, 13:37
      Brawo dla księdza za taką inicjatywę. Można miło spędzić czas i nawiązać znajomość z ludźmi o podobnym światopoglądzie.
      • nick_z_desperacji2 Re: Impreza katolicka dla singli 01.10.25, 16:26
        Gdyby tam rzeczywiście był zlot katolików, to nie potrzebna byłaby zakonnica z kamerkami.
        • marta.graca Re: Impreza katolicka dla singli 01.10.25, 16:41
          Może to byli ci "wierzący niepraktykujący"?
          • iwoniaw Re: Impreza katolicka dla singli 01.10.25, 17:12
            Jak niepraktykujacy, to po co kamerki? 😉
            • marta.graca Re: Impreza katolicka dla singli 01.10.25, 17:44
              Żeby zakonnica mogła sobie popatrzeć wink
        • borsuczyca.klusek Re: Impreza katolicka dla singli 01.10.25, 17:12
          Strzeżonego pan bóg strzeże 🙄
    • kachaa17 Re: Impreza katolicka dla singli 01.10.25, 14:07
      Zorganizowali imprezę w poniedziałek?
      • srubokretka Re: Impreza katolicka dla singli 01.10.25, 14:14
        To dobry pomysl. Zazwyczaj poniedzialek dla emeryta to albo lekarz, albo samotnosc. Ewentualnie milusia emama.
        • kachaa17 Re: Impreza katolicka dla singli 01.10.25, 16:54
          Ale siedmiokropek nie jest emerytem.
      • aankaa Re: Impreza katolicka dla singli 01.10.25, 14:16
        przy ciasteczkach, wodzie/herbacie/... + zakonnica pilnująca "na kamerce" - to czemu nie?
        • anajustina Re: Impreza katolicka dla singli 01.10.25, 15:47
          A ksiądz grał na organach...
          • nick_z_desperacji2 Re: Impreza katolicka dla singli 01.10.25, 16:26
            Czyich?
    • nick_z_desperacji2 Re: Impreza katolicka dla singli 01.10.25, 16:25
      Widzę, że instytucja przyzwoitki ma się dobrze. Rozwinęła się w cały monitoring big_grin W kabinach wc też była, żeby się po kiblach nie gzili? I panowie wychodzą pół godziny pa paniach, bo oczywiście na parkingu monitoring jest, ale strzeżonego...🤣
    • aankaa Re: Impreza katolicka dla singli 01.10.25, 18:30
      Organizuje i prowadzi ksiądz, zawsze 1x w miesiącu.Najpierw msza,później potańcówka. Było dużo ludzi, głównie mężczyzn. Zabawy dla singli,później potańcówka. Zakonnica na kamerach pilnowała porządku

ale zaraz! msza jako zabawa dla singli??? Aż niewiadomo jak skomentować ową zakonnicę...
    • bywalec.hoteli Re: Impreza katolicka dla singli 01.10.25, 18:41
      Bywałem ongiś na wielu imprezach które byście określily jako katolickie i było całkiem spoko, dużo fajnych, ładnych, zgrabnych, samotnych dziewczyn, można było poznać kogoś, pobawić się, potańczyć a i czasami co nieco skosztować trunków - to różnie, przy kościele raczej nie, ale jak impreza była w "cywilnym" miejscu to bez problemu.
      Ksiądz którego całkiem nieźle poznałem nie romansował z dziewczynami, mimo, iż kręcilo się mnóstwo (ani z chłopakami). Była kiedyś sytuacja sprzed laty wcześniej że jakiś ksiądz zrzucił sutannę bo się zakochali w sobie że studentką. Ale to wiem tylko z opowiadań.
      Nigdy żadna zakonnica czy ksiądz nie pilnował moralności a tym bardziej "na kamerach"?
      Nie wiem czy wątek ma za zadanie pochwalić taka imprezę czy wyśmiać.
      Trolle będą miały używanie.

Ale to niesłuszne - uważam, że można było poznać wartościowa osobe i w tych kręgach powstało wiele fajnych i trwałych małżeństw.

Powodzenia
      • eva_evka Re: Impreza katolicka dla singli 01.10.25, 22:56
        Oj, mam takiego kolegę, ktory dobrze szalał "w młodości". A jak przyszla pora na ustatkowanie się to żony szukał właśnie na takich wydarzeniach 😀
        I znalazł, i dobrze trafił.
        • srubokretka Re: Impreza katolicka dla singli 02.10.25, 02:12
          Dokladnie taki mechanizm jest u Arabow stanowskich. Spotykaja sie z bialymi, a zenia sie ze swoimi.
          Rany jaki oni makaron na uszy potrafia zawinac.
        • bywalec.hoteli Re: Impreza katolicka dla singli 02.10.25, 12:24
          eva_evka napisała:

> Oj, mam takiego kolegę, ktory dobrze szalał "w młodości". A jak przyszla pora n
          > a ustatkowanie się to żony szukał właśnie na takich wydarzeniach 😀
          > I znalazł, i dobrze trafił.

No i super. Tam są dziewczyny, które się modlą o dobrego męża. Do dobrze rokuje jeśli chodzi o zdolność do stworzenia dobrego związku.
    • vivi86 Re: Impreza katolicka dla singli 01.10.25, 23:01
      No i fajnie.
    • czekamnawiatr Re: Impreza katolicka dla singli 02.10.25, 05:35
      A gdzież to takie imprezy? Mam znajomą, zagorzałą katoliczkę, która ekhmm... Aktywnie poszukuje męża. Ponieważ głównym warunkiem jest " musi być religijny" - jeździ na takie imprezy, pielgrzymki itp. twierdzi, że faceta tam znaleźć nie sposób, bo na ogół są same kobiety.
      • siedemkropek82 Re: Impreza katolicka dla singli 02.10.25, 13:08
        Kraków
    • bulzemba Re: Impreza katolicka dla singli 02.10.25, 07:28
      Ciekawe, że więcej panów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka