Dodaj do ulubionych

Dwa lata temu

07.10.25, 11:26
Mija druga rocznica mordu jakiego na Izraelczykach dokonali bandyci z arabi hamasu zabijając 1195 osób, w tym 736 cywilów (38 dzieci), 79 obcokrajowców i 379 członków izraelskich sił bezpieczeństwa. Bandyci zamordowali też 60 psów niektórym odcinając głowy, inne paląc żywcem. Porwali 251 osób z których 50 ciągle jest w rękach terrorystów, nie wiadomo ilu z nich jest żywych.

Ja nigdy nie zapomnę i nigdy nie wybaczę.

Obserwuj wątek
    • husky_cat Re: Dwa lata temu 07.10.25, 12:33
      Zwyrodnialcy, inaczej tego nie można określić
    • alexis1121 Re: Dwa lata temu 07.10.25, 12:34
      Ja też wspominam ten tragiczny dzień i moje serce jest z Izraelem.
    • kubek0802 Re: Dwa lata temu 07.10.25, 12:46
      lajtova napisała:

> Mija druga rocznica mordu jakiego na Izraelczykach dokonali bandyci z arabi ha
      > masu zabijając 1195 osób, w tym 736 cywilów (38 dzieci), 79 obcokrajowców i 379
      > członków izraelskich sił bezpieczeństwa. Bandyci zamordowali też 60 psów niekt
      > órym odcinając głowy, inne paląc żywcem. Porwali 251 osób z których 50 ciągle j
      > est w rękach terrorystów, nie wiadomo ilu z nich jest żywych.
      >

Wikipedia
      pl.wikipedia.org › wiki › Ludobójstwo_w_Strefi...
      Państwo · Palestyna / Izrael ; Miejsce. Strefa Gazy ; Data. od 7 października 2023 ; Liczba zabitych. 65 000 – 109 000
      • lajtova Re: Dwa lata temu 07.10.25, 13:02
        Wikipedia oksmile
        Ale jaki rozstrzał w danych. To je dyskwalifikuje.
      • dolce-gabanana Re: Dwa lata temu 07.10.25, 13:14
        Wniosek?
        Nie opłacało się.

Jestem po stronie Izraela. 7 października był barbarzyństwem i działaniem Hamasu skierowanym przeciwko ludności cywilnej w Gazie.
      • ardzuna Re: Dwa lata temu 07.10.25, 19:26
        kubek0802 napisała:

> Państwo · Palestyna / Izrael ; Miejsce. Strefa Gazy ; Data. od 7 października 2
        > 023 ; Liczba zabitych. 65 000 – 109 000

Podaj dane, ilu wśród zabitych było hamasowskich zbrodniarzy. Dramatycznie brakuje mi tej informacji we wszystkich rachunkach palestyńskich strat (wkalkulowanych przez Palestynę w rachunki przy dokonywaniu ataku).
        • engine8t Re: Dwa lata temu 07.10.25, 21:29
          ardzuna napisała:

> kubek0802 napisała:
          >
          > > Państwo · Palestyna / Izrael ; Miejsce. Strefa Gazy ; Data. od 7 paździer
          > nika 2
          > > 023 ; Liczba zabitych. 65 000 – 109 000
          >
          > Podaj dane, ilu wśród zabitych było hamasowskich zbrodniarzy. Dramatycznie brak
          > uje mi tej informacji we wszystkich rachunkach palestyńskich strat (wkalkulowan
          > ych przez Palestynę w rachunki przy dokonywaniu ataku).

Wedlug wladz Izaela w Palestynie nie ma cywilow - wszyscy tam zyjacy lacznie z dziecmi to Hamas i "human animals".
          www.aaiusa.org/library/debunking-all-palestinians-are-hamas
    • ardzuna Re: Dwa lata temu 07.10.25, 19:28
      Dramat, ból, straszna zbrodnia wymierzona w serce cywilnego społeczeństwa przez zbydlęcone władze Strefy Gazy.
    • engine8t Re: Dwa lata temu 07.10.25, 21:23
      Zginelo 1195 izrealitow a ilu Palestynczykow IDF zabil i wymordowal w odwecie?

-64 000 Palestynczykow
      - w tym 20 000 dzieci..
      i 170 000 jest rannych

125 szpitali klinik medycznych zniszczone
      1700 pracownikow sluzby zdrowia zabito
      500 osob w tym 150 dzieci zmarlo z glodu ze wzgledu na blokade izraelska dla pomocy humanitarnej
      90% intalacji wodnych i sanitarnych zniszczono
      92% budynkow mieszkalnych zniszczonych i nie nadaja sie do zamieszknia
      2300 szkol i uniwersytetow zniszczone
      ponad 10 000 Palestynczykow siedzi w Izraelskich wiezieniach
      300 przedstawicieli mediow zabito

I ciagle Izrael uwaza ze jest po stronie poszkodowanych i nalezy mu sie pomoc, zrozumienie i empatia?
      • husky_cat Re: Dwa lata temu 07.10.25, 22:13
        Tak, ponieważ to oni zostali zaatakowani. I jak widać potrafią się skutecznie bronić.
        Europa powinna brać przykład jak należy postępować z terrorystami
        • engine8t Re: Dwa lata temu 08.10.25, 00:50
          husky_cat napisała:

> Tak, ponieważ to oni zostali zaatakowani. I jak widać potrafią się skutecznie b
          > ronić.
          > Europa powinna brać przykład jak należy postępować z terrorystami

A przed kim sie teraz bronia?
          Wychodowali sobie Hamas na wlasnej skorze i za swoje szekle. Potem ich praktycznie zaprosili do ataku bo sie wycofal na droga strone i udwali ze nic nie wiedza o nadchdzacym ataku i nic nie widza.
          W vczasie ataku stwierdili ze hamas sie ociaga wiec ze swoich czolgow wali w tlum zeby bylo wiecej ofiar
          Potem aby sie zemscic zaatakowali Gaze i mowili ze tam jest 3 tys Hamasowcow. A teraz hamasowcy sie rozmnozaj szybcieje niz kroliki i kazdy palestynczyk to juz hamas i po zabiciu 60 tys ciagle sie bronia. ?

No tak najlepsza obrona jest atak
      • lajtova Re: Dwa lata temu 07.10.25, 22:16
        "Dane" z Instytutu Danych z Dupy.
        • engine8t Re: Dwa lata temu 08.10.25, 00:50
          lajtova napisała:

> "Dane" z Instytutu Danych z Dupy.
          >
          >
          Z izraelskich Newsow.
    • abria Re: Dwa lata temu 07.10.25, 22:09
      to jakaś ściema: ja tam myślę, że to false flag żeby dokonać holocaustu Palestyńczyków i dorobić się na nieruchomościach ofiar
      • lajtova Re: Dwa lata temu 07.10.25, 22:17
        Widzę wykwit false brain.
      • engine8t Re: Dwa lata temu 08.10.25, 00:52
        abria napisała:

> to jakaś ściema: ja tam myślę, że to false flag żeby dokonać holocaustu Palesty
        > ńczyków i dorobić się na nieruchomościach ofiar

To sie juz dzieje...
        Teraz musza sie pozbyc wszystkich tak czy inaczej. Albo saami sie wyniosa albo beda ich musielei wybic
      • malgosiagosia Re: Dwa lata temu mial isc do pierdla za przekrety 08.10.25, 00:56
        abria napisała:

> to jakaś ściema: ja tam myślę, że to false flag żeby dokonać holocaustu Palesty
        > ńczyków i dorobić się na nieruchomościach ofiar
        Netanyahu
        Niestety. Izrael i jego MOSAD i nagle takie zaskoczenie, a Netanyahu mial isc do pierdla ale nie poszedli, bo wojna. Kto by uwierzyl w te israelska bajke.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka