eva_evka 24.11.25, 10:53 Chciałabym powtórzyć depilację laserową. Co jest teraz najbardziej skuteczne? Czy IPL daje radę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sabek81 Re: Depilacja laserowa 24.11.25, 10:57 Ja i córka korzystamy z lasera aleksandrytowego, Ja mam jasne włoski i efekt u mnie jest ok, córka ma mocne i ciemne, rezultaty już widzi ale u niej na pewno potrwa to dłużej, ja jestem w trakcie robienia , łydek i bikini, pachy już zrobione, ona całe nogi i pełne bikini. Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Depilacja laserowa 24.11.25, 11:25 Mam IPL Braun w domu i nadal polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Depilacja laserowa 24.11.25, 12:11 Robiłam Again deka pro, jestem zadowolona choć potrzebne było więcej sesji niż myślałam, zaleta taka, że jest w miarę bezbolesny. Odpowiedz Link Zgłoś
rossaewelina Re: Depilacja laserowa 26.11.25, 11:02 Mnie laser bolał i to strasznie wiec zaczęłam na fotodepilacje do depilconcept chodzić i tam już bez problemu mogłam wyleżeć. Odpowiedz Link Zgłoś
eva_evka Re: Depilacja laserowa 26.11.25, 16:22 Ok, u mnie też jest ta sieciówka. Warto się tam udać? Na co uważać? Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Depilacja laserowa 26.11.25, 19:50 Kupić sobie dobry IPL do domu i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
eva_evka Re: Depilacja laserowa 26.11.25, 23:55 Kupić, kupić wszystko można kupić tylko potem to trzeba gdzieś trxymać. Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Depilacja laserowa 26.11.25, 15:51 Nie boli, bo depilconcept ma IPL a nie laser. Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Depilacja laserowa 27.11.25, 06:28 Byłam wiele lat temu na laserze i rzeczywiście było to bolesne i to na tyle, że gdzieś po 2 zabiegach zrezygnowałam (na szczęście, jakiś efekt już było widać i utrzymywał się latami), teraz korzystałam z nowoczesnego laseru i nie ma porównania jeśli chodzi o odczucia bólowe, a zrobiłam wszystko, nogi, pachy, bikini, twarz. Odpowiedz Link Zgłoś