krwawy.lolo 27.01.26, 18:50 Czy eMatka potrafi wytłumaczyć dziadowi, co znaczy 320km/h lekka ręka Na rozmowę z scammerem sho tradez? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jasnoklarowna Re: Z cyklu eMatka wie wszystko 27.01.26, 19:36 Z tego co wiem to bmw mają nałożone blokady powyżej 200 km/h. Wiec pan chyba za to tez postępowanie moze mieć. Bo bez zdjęcia blokad tyle by nie poszedł. Ja rozumiem ze ktoś chce sie porozpędzac, ale stać cie na auto za grubą kasę, to stać cie na wynajęcie toru raz na jakiś czas na jakieś 2 godzinki i rozpędzaj sie tam do woli. A nie na publicznych drogach. A pan opublikował już drugi filmik z bulwersem że pojazd zdeponowano na parkingu komisu i klienci komisu mogą na niego patrzyć czy go nawet dotykać. Jego prywatny samochód. A przecież nie powinni go oglądać 😆 Chłopaczyna ewidentnie nie ogarnia świata i chyba nie wie co zrobił i jakie zagrożenie stanowił. Potencjalny Majtczak. A najbardziej dziwi część komentarzy ze przecież w nikogo nie wjechał to co to za zabieranie samochodu...... Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Z cyklu eMatka wie wszystko 27.01.26, 19:41 Sam jechałem swego czasu BMW 540 260 km/h. Ale było to pod koniec lat dziewięćdziesiątych, na pustej autostradzie i trwało może ze dwie minuty, zanim na horyzoncie pojawił się samochód i przyhamowałem. Ale moje pytanie dotyczy tekstu "320km/h lekka ręka na rozmowę z scamerem sho tradez". Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Z cyklu eMatka wie wszystko 27.01.26, 20:30 Dodam, że to był odcinek autostrady A61 w Niemczech, na którym nie było wtedy ograniczenia prędkości. Kiedyś czytałem, że do Niemiec przyjeżdżają Chińczycy tylko po to, żeby wynajętym samochodem pognać po autostradzie. Odpowiedz Link Zgłoś
nieobiektywnie Re: Z cyklu eMatka wie wszystko 27.01.26, 19:38 Jadę 320 km/h, jakby to było nic wielkiego, żeby pogadać z internetowym oszustem od fałszywych inwestycji. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Z cyklu eMatka wie wszystko 27.01.26, 19:44 Sho tradez to fałszywe inwestycje? Odpowiedz Link Zgłoś
nieobiektywnie Re: Z cyklu eMatka wie wszystko 27.01.26, 19:59 show trades transakcja inwestycyjna prezentowana wyłącznie w celach pokazowych celem wywołania wrażenia skuteczności i profesjonalizmu. Ma służyć autopromocji, budowaniu wizerunku, kreowania się na guru tradingu. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Z cyklu eMatka wie wszystko 27.01.26, 20:20 Dzięki, też nie bardzo zrozumiałam, co ten odpad miał na myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
nieobiektywnie Re: Z cyklu eMatka wie wszystko 27.01.26, 20:23 Ten odpad najprawdopodobniej nie miał myśli. Powtarzał tylko zasłyszane slogany. Odpowiedz Link Zgłoś