andallthat_jazz 04.02.26, 20:24 Mialam pelne kiedys. Z czasem sie jakby zapadly. Da sie tak zrobic, zeby leciutko wypelnic bez efektu pontonu, czy pawiego odbytu. Ma ktoras zrobione? Pokaze efekt? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wroblica_cwir_cwir Re: Usta. Oplaca sie? 04.02.26, 20:36 Pawie nie mają odbytu, tylko kloakę, jak to ptaki Anno, to, że niekiedy da się słowo "d.upa" zastąpić słowem "odbyt" nie znaczy, że zawsze się da. "D.upa" oznacza też "pośladki". Odpowiedz Link Zgłoś
andallthat_jazz Re: Usta. Oplaca sie? 04.02.26, 20:45 Ja mialam na mysli odbyt. A noe gluteus maximus. W mowie potocznej uzywa sie do okreslenia zbyt wypelnionych ust terminu odbyt pawiana. Jak ci ulzy, to powiem glonojad. A cos w temacie? Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Usta. Oplaca sie? 05.02.26, 11:10 Nie odbyt, tylko d.u.pa pawiana (a zasadniczo to wargi sromowe zwiastujące okres płodny). Odbyt to dziura przez którą wyjeżdża stolec. Jak usta mają przypominać dziurę? Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: Usta. Oplaca sie? 05.02.26, 11:21 Nie zaluj jej, niech se zrobi dude pawiana, kaczy kuper czy cokolwiek innego - znowu nie bedzie pieniedzy, to moze przestanie narzekac na nadgodziny, zastepstwa i reszte... Odpowiedz Link Zgłoś
anomaliapogodowa81 Re: Usta. Oplaca sie? 05.02.26, 11:37 Jakie Wy prostaczki jesteście. Dupa, odbyt... Anna pisze wyraźnie: "gluteus maximus". Nie umiecie rozmawiać na poziomie Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Usta. Oplaca sie? 05.02.26, 14:50 Poprawiam się - bo to nie gluteus maximus ani anus papii sphinxi, tylko labia maiora (albo minora - nie do końca umiem w anatomię pawianów). 🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Usta. Oplaca sie? 04.02.26, 21:59 Bardzo mnie rozbawił twój wpis,sama nie wiem czemu 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Usta. Oplaca sie? 04.02.26, 20:47 Wszystko sie da. Ale to trzeba z lekarzem ustalić. Odpowiedz Link Zgłoś
andallthat_jazz Re: Usta. Oplaca sie? 04.02.26, 20:51 Zaufalabys lekarce domowej, ktora dodatkowo oferuje zabiegi i z medycyny estetycznej. Oczywiscie prywatnie. Uprawnienia, certyfikaty ma. Tylko coz... usta jak pontony... 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
little_fish Re: Usta. Oplaca sie? 04.02.26, 20:55 "Swojej " kosmetolożce bym zaufała, bo widziałam efekty u klientek. Choć i zbyt duże jak na mój gust się zdarzają - ale to zapewne wola tych konkretnych klientek. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Usta. Oplaca sie? 04.02.26, 20:58 Ona jedyna w miescie. Szukaj takiej której zaufasz. Odpowiedz Link Zgłoś
andallthat_jazz Re: Usta. Oplaca sie? 04.02.26, 21:02 Jej ufam jako domowej. Cykam sie przed jej estetycznymi umiejetnosciami. Babka sensowna, tylko jej usta.... Boje sie, ze bedzie jak u fryzjera:"prodze skrocic o trzy centymetry a ten uwali 15 i powie, ze tak ladniej.... no coz bede szukac chyba Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Usta. Oplaca sie? 04.02.26, 21:04 A.druga sprawa, znasz jej klientki, każda ma taaaakie usta? Pewnie robi wedle ustaleń. Odpowiedz Link Zgłoś
andallthat_jazz Re: Usta. Oplaca sie? 04.02.26, 21:32 Nie znam na tyle by wiedziec, ze to od niej usta. To Rosjanka z typowym przesadzaniem. Nie wiem na ile slucha klientki. Odpowiedz Link Zgłoś
chlodne_dlonie Re: Usta. Oplaca sie? 04.02.26, 21:51 Prawda..? Waliłabym jak w dym Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Usta. Oplaca sie? 05.02.26, 10:04 gryzelda71 napisała: > Ona jedyna w miescie. Szukaj takiej której zaufasz. Bosze, brzmisz jak taniusza 🤭 Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Usta. Oplaca sie? 04.02.26, 20:48 Da sie tylko ze wtedy nikt tego nie zauwazy Odpowiedz Link Zgłoś
andallthat_jazz Re: Usta. Oplaca sie? 04.02.26, 20:53 To nie ma byc efekt dla innych a dla mnie. Troche irytuje mnie, ze sie tak splaszczyly. Z drugiej strony nie chce zalowac po. Odpowiedz Link Zgłoś
miurielamirsa Re: Usta. Oplaca sie? 04.02.26, 20:56 W twoim wypadku nie warto. Będziesz narzekała, że koledzy z pracy nie zauważyli. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Usta. Oplaca sie? 04.02.26, 21:04 andallthat_jazz napisała: > To nie ma byc efekt dla innych a dla mnie. Troche irytuje mnie, ze sie tak spla > szczyly. Z drugiej strony nie chce zalowac po. Jak bedzie to niezauwazalne to czego zalowac? Co najwyzej kasy a takie procedury zwykle sa najdrozsze jako ze latwo zrobic glonojada ale bardzo trudno cos co wyglada i czuje sie naturalnie Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Usta. Oplaca sie? 04.02.26, 21:02 Rzuć palenie, zrezygnuj z fastfoodu i zacznij oszczędzać pieniądze na wakacje, bo na to nie masz. Zamiast wydawać ciężko zarobioną forsę na (za) drogie dla ciebie kosmetyki i usta, które w żadnym wypadku nie zrobią cię ładniejszą, jeżeli będziesz brała wszystkie nocki jak leci. Odpowiedz Link Zgłoś
andallthat_jazz Re: Usta. Oplaca sie? 04.02.26, 21:11 Mam juz zaoszczedzone, czyli odlozone na bok 1000 eur psze pani. Pozyczke 800 eur zwrocilam w grudniu. Zostal kredyt, ktorego na razie nie bede nadplacac. Juz w tym miesiacu bedzie 2000 na oszczednosciowym. Na zycie samo (po odjeciu rachunkow zostalo mi 1100. czyli jedzenie, wyjscia, jak bede miala wreszcie czas i na zachciewajki. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Usta. Oplaca sie? 04.02.26, 21:26 1000 euro!!!! Matko boska! To wszystkie twoje oszczędności w tym wieku w zachodnio europejskim kraju? Z takim bogactwem, to ludzie by po nocach ze strachu przed ubóstwem nie spali, zwłaszcza gdy tak jak ty nie mają nikogo, kto by im w ciężkich chwilach pomógł i mieszkają w bieda budzie pod dachem z wanną po łóżkiem i temperaturami latem jak piekarniku. A ty chcesz wydawać na zachciewajki droższe niż nowy t-shirt? Kup sobie może pralkę, by nie latać do salonu gdy zachorujesz, albo coś innego się stanie, a nie usta. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Usta. Oplaca sie? 04.02.26, 21:30 Dzizas snejki, brutalne to było 😅 Odpowiedz Link Zgłoś
andallthat_jazz Re: Usta. Oplaca sie? 04.02.26, 21:36 Szkola, rozwod wydrylowaly mnie totalnie. Mieszkanie po rozwodzie od nowa meblowalam. Pisalam wielokrotnie, ze zaczelam od poczatku. Nie wstydze sie tego. Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Usta. Oplaca sie? 04.02.26, 21:41 Przecież nie chodzi o to, od czego zaczęłaś, tylko, że masz zamiar przepier...ić pierwsze oszczędności na głupoty, jak 13- latka pieniądze zarobione za zbieranie truskawek latem. Tylko tej 13-latce mama zapewnia utrzymanie, więc można za całość kupić nowe dźinsy Odpowiedz Link Zgłoś
glasscraft Re: Usta. Oplaca sie? 04.02.26, 22:07 Moze cie i wydrylowaly, ale niczego sie nie nauczylas i jak tylko poczujesz troche kasy w kieszeni, to musisz ja wydac. Ty zarabiasz, ty wydawaj - nikomu nic to tego, ale chyba masz wystarczajaco duzo lat, zeby wiedziec cokolwiek o domowych finansach i co jest wazniejsze od posiadania glonojada? Moze ten kredyt, ktory musialas wziac i ciagle splacasz? Moze odkladanie ciutke kasy na te naprawy, o ktorych mowilas? Odpowiedz Link Zgłoś
kocynder Re: Usta. Oplaca sie? 05.02.26, 07:18 I o jest powód, dla którego uważam, że w szkole zamiast mnóstwa kompletnie zbędnej wiedzy (np budowa ameby czy projektowane wydobycie węgla w górach na Kaukazie) - powinny być porządne podstawy księgowości i planowania budżetu... Odpowiedz Link Zgłoś
nick_z_desperacji2 Re: Usta. Oplaca sie? 05.02.26, 11:41 Żadna szkoła nie pomoże na zaburzenia. Ona nie ma życia poza pracą i forum, więc siedzi i wymyśla. Problemem nie jest rachunkowość, tylko wiara w to, że nowe usta coś w jej życiu zmienią. Odpowiedz Link Zgłoś
nick_z_desperacji2 Re: Usta. Oplaca sie? 05.02.26, 11:45 Za wczśnie:to tak samo, jak jej kupowanie prezentów ponad stan i potrzebę. Ktoś przyniósł cukierki, ona planuje pizzę dla 20 osób. Do tego drogie kanapki, symboliczny prezent za 50 euro itp. Ona nie przepieprza pieniędzy z braku wiedzy, ona rozpaczliwie próbuje kupić sobie to, co większość ludzi ma za darmo. Tak samo jak odbiera molestowani3e jako troskę. Ona potrzebuje dobrej terapii, nie szkolenia z planowania budżetu. Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Usta. Oplaca sie? 05.02.26, 09:24 andallthat_jazz napisała: > Szkola, rozwod wydrylowaly mnie totalnie. Mieszkanie po rozwodzie od nowa meblo > walam. Pisalam wielokrotnie, ze zaczelam od poczatku. Nie wstydze sie tego. przecież szkołę miałaś za free i jeszcze jakies "kieszonkowe" za nią ? zaczęłaś od początku ale ze zrąbanym myśleniem i działaniem : papieroski, drogie prezenty, durne pomysły ( wydawanie kasy by powiększyć usta) Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Usta. Oplaca sie? 05.02.26, 14:45 wapaha napisała: > przecież szkołę miałaś za free i jeszcze jakies "kieszonkowe" za nią ? Ona przede wszystkim rozwaliła pieniądze z rozwodu na łażenie po knajpach i jedzenie na mieści, bo dostała od eksa jakąś sumę na konto z podziału i poczuła się burżujką. Ktoś inny by to trzymał na czarną godziną i w fazie braku orientacji zawodowej poszedł nawet rozkładać towar do sklepu, ale nie nasza anna, która poczuła wolność jak wiatr we włosach. Ona mieszka też w źle izolowanym, maleńkim pokoiku na poddaszu, w budynku, w którym są kible na półpiętrze, nie wiadomo kiedy ten dom pójdzie do rozbiórki, albo zostanie sprzedany inwestorom do generalnego remontu na własnościowe mieszkana i wtedy ją stamtąd wywalą. A jej przecież nie stać na nic normalnego, bo zostaje jej tylko 1000 euro z pensji i jeszcze pewnie żarcie musi za to kupić. No ale ważniejsze są kretyńsko drogi zestaw Medik8 i usta. Odpowiedz Link Zgłoś
niemcyy Re: Usta. Oplaca sie? 04.02.26, 21:28 1000 euro to twoje całe oszczędności i chcesz przepierdzielać pieniądze na pompowanie sobie ust? Wyluzowana jesteś, nie ma co Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Usta. Oplaca sie? 04.02.26, 21:30 Czyli na dziś stać cię raptem na miesiąc niepracowania? I postanowiłaś jednak nie zbierać jakiejś sensownej poduszki finansowej, tylko wydać to na próżność? Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Usta. Oplaca sie? 05.02.26, 09:23 andallthat_jazz napisała: > Mam juz zaoszczedzone, czyli odlozone na bok 1000 eur psze pani. Pozyczke 800 e > ur zwrocilam w grudniu. Zostal kredyt, ktorego na razie nie bede nadplacac. Juz > w tym miesiacu bedzie 2000 na oszczednosciowym. Na zycie samo (po odjeciu rach > unkow zostalo mi 1100. czyli jedzenie, wyjscia, jak bede miala wreszcie czas i > na zachciewajki. mistrzostwo mieć 50 lat 2000 euro oszczędności i kredyt do spłacenia jak to się kuwa robi takie rzeczy ?? Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Usta. Oplaca sie? 05.02.26, 09:50 alpepe napisała: > 1000, nie 2000 > 2 tys będzie w tym miesiącu Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Usta. Oplaca sie? 05.02.26, 10:00 O ile ona nie przepieprzy na ubrania, kosmetyki (już zaczęła), fryzjera (była chyba ostatnio) i fancy czekoladki dla załogi. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Usta. Oplaca sie? 05.02.26, 16:58 andallthat_jazz napisała: Mam juz zaoszczedzone, czyli odlozone na bok 1000 eur To oszczędzaj dalej a nie wydawaj na głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
bazia_morska Re: Usta. Oplaca sie? 04.02.26, 21:14 Jesteś wcieleniem takiego sobie nicku? Co ematka? Ma ktoraś? Pokaże? Umiesz się normalnie zwracać do ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Usta. Oplaca sie? 04.02.26, 21:43 "Opłaca"? Zamierzasz dzieki powiększonym ustom podnieść dochody? Jaki jest zarys tego biznes planu? A serio, to wydawanie kasy na zabiegi kosmetyczne, gdy się nie ma oszczędności na życie przez przynajmniej kilka miesięcy, pralki, pieniedzy na wakacje, pieniedzy na remont itd itp to dla mnie pomysl bezdennie bezsensowny. Odpowiedz Link Zgłoś
zerlinda Re: Usta. Oplaca sie? 04.02.26, 22:20 Rób, rób, oczywiście, że się opłaca. Odpowiedz Link Zgłoś
alexis1121 Re: Usta. Oplaca sie? 04.02.26, 22:46 Ogólnie jestem przeciwna medycynie estetycznej, sama nigdy bym sobie niczego nie wstrzyknęła, ALE zaczęłam uważać, że niektórym kobietom służą delikatnie powiększone usta. Idź do dobrej lekarki i nie śpiesz się z decyzją. Teraz dobrze zarabiasz, to szybko odrobisz te 1000 euro, nie słuchaj marud które sugerują ci oszczędzanie. Odpowiedz Link Zgłoś
glasscraft Re: Usta. Oplaca sie? 04.02.26, 22:55 Koniecznie Anna sluchaj za to 40 letniej paprotki, ktorej ojciec finansuje zycie i na pewno dobrze na tym nie wyjdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Usta. Oplaca sie? 04.02.26, 23:32 Ty jesteś może innym nickiem wrednej asmy? Bardzo źle życzysz prawie 50 letniej kobiecie, która nie ma dzianego tatusia, wcale dobrze nie zarabia, ma za to niespłacone kredyty i nie ma nawet na pralkę oraz wytapetowanie wynajmowanego bieda mieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Usta. Oplaca sie? 05.02.26, 00:02 Przecież widać, że sobie wstrzyknęłaś/dałaś sobie wstrzyknąć - i to xujowo. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Usta. Oplaca sie? 05.02.26, 03:38 Zrób buzię w ciup. Jestem przekonany, że narody klękną. Ja padnę na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Usta. Oplaca sie? 05.02.26, 09:51 Pewnie, że się opłaca ! od razu wzrośnie twoja pewność siebie, asertywność i kompetencje, to inwestycja w siebie i rozwój osobisty rób i koniecznie pokaż jak wyszło Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Usta. Oplaca sie? 05.02.26, 17:22 koniecznie sobie zrób. Od razu lepiej się poczujesz po zajrzeniu na konto Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: Usta. Oplaca sie? 06.02.26, 11:14 Da się. Nie pokaże efektu, bo nie pamiętam już kiedy dokładnie robiłam ( parę lat temu ) i właściwie nie widać różnicy ( tzn.JA widziałam ale otoczenie nie bardzo 😄 ) . Ale u mnie było naprawdę bardzo delikatnie i z natury mam w miarę pelne usta.Chciałam tylko je delikatnie odmłodzić Nie wiem ile to było w mililitrach , pewnie ćwierć? Odpowiedz Link Zgłoś