Dodaj do ulubionych

KIm jest Piński

29.03.26, 21:42
Wszystkim hołubiącym, cytującym, podającym przypominam kim jest nijaki Piński wspomagany "redaktorem" Wiejskim. To konfederata i piszę to na podstawie jego własnych słów sprzez 6 lat
Obserwuj wątek
    • pepsi.only Re: KIm jest Piński 29.03.26, 21:54
      No i ja tak go oceniam, bo niby ocenia krytycznie działania konfederacji, to jednak wciąż mu blisko do ich postulatów
    • wielki-bu-4321 Re: KIm jest Piński 29.03.26, 21:58
      fejk

www.facebook.com/sokzburaka/?locale=pl_PL
    • riki_i Re: KIm jest Piński 29.03.26, 22:34
      Jest przede wszystkim biznesmenem.

Zarabia na pismach, książkach i streamach na YT. Z ludźmi przestaje, dopóki mu się to opłaca (obejrzałem przez przypadek wypowiedzi Tymochowicza , z którym nagle zerwał współpracę).

Imo Piński wpadł w pułapkę pogoni za szmalem, czego przejawem jest nadmierna ilość filmików. To co ma czasem mądrego do powiedzenia, niknie w powodzi jałowego gadulstwa. Nie oglądam go już od dość dawna.
      • lauren6 Re: KIm jest Piński 30.03.26, 10:07
        > niknie w powodzi jałowego gadulstwa.

Przyganiał kocioł garnkowi. Różnica między tobą a Pińskim jest taka, że Piński przynajmniej nie przynudza o swoim rzekomym życiu seksualnym.
        • riki_i Re: KIm jest Piński 30.03.26, 10:46
          Ty się dobrze czujesz? Ja nie jestem wpływowym komentatorem politycznym.
          • lauren6 Re: KIm jest Piński 30.03.26, 10:59
            Za to wypisujesz kocopoły o kocurkowaniu ze studentkami na publicznym forum.
            • riki_i Re: KIm jest Piński 30.03.26, 11:16
              Ale co ma piernik do wiatraka?
              • lauren6 Re: KIm jest Piński 30.03.26, 11:49
                To, że obaj macie problem z gadulstwem, tyle że ty w bonusie jesteś erotomanem gawędziarzem.
        • alicia033 Re: KIm jest Piński 30.03.26, 12:22
          lauren6 napisała:

> Różnica między tobą a Pińskim jest taka, że Piński przynajmniej nie przynudza o swoim rzekomym życiu seksualnym.

I chwała mu za to!
          Nie jestem pewnawink, czy chciałabym poznac kontekst tych wspólnych fotek z giertychem i "foką".🤣🤣🤣
    • mania_222 Re: KIm jest Piński 30.03.26, 00:36
      To wpis sprzed 6 lat. Zmądrzał i odciął się od Konfy.
      • chlodne_dlonie Re: KIm jest Piński 30.03.26, 10:53
        Hmmmmm..?
        • alicia033 Re: KIm jest Piński 30.03.26, 11:59
          chlodne_dlonie napisała:

> Hmmmmm..?

Czy i na ile zmądrzał to mam wątpliwości, natomiast owszem, odcina się i od Brauna (lajtova nie wspomniała, że napisał z nim 5 książek?) i od Wiplera i Mentzena...
          Osobiście, a jak wiadomo oglądam go regularnie uważam, że jest nierówny jeśli chodzi o wiarygodność. Materiały z gąsiorowskim to czysta propaganda państwa żydowskiego bez oglądania się na fakty, przeciwieństwem tego są natomiast np. materiały z Krzysztofem Kluzkiem, które wszystkm tu polecam. Reszta pośrodku.
          • riki_i Re: KIm jest Piński 30.03.26, 12:03
            Ale kiedy to oglądać, przecież on potrafi wypuszczać i trzy materiały dziennie, przy czym nie są to vlogi po 10 minut, tylko długie i baaaardzo długie.
            • alicia033 Re: KIm jest Piński 30.03.26, 12:08
              riki_i napisał:

> Ale kiedy to oglądać,

Kiedy chcesz, riki. No nie mów, że aż taki zapracowany jesteś.
              Poza tym patrzeć się na jego materiały nie trzeba, można traktowac jako radiowink i tylko słuchać.
            • lauren6 Re: KIm jest Piński 30.03.26, 13:43
              Przecież nie trzeba oglądać wszystkiego jak leci. Oglądam wybrane jego wywiady z gośćmi kanału. Poranne czy wieczorne lajwy pomijam.
              • veryvery Re: KIm jest Piński 30.03.26, 14:01
                Te lajwy z płk Wrońskim bywają entertaining😅, nie wiem jaką osobą był on wcześniej ale na starość płk stał się zgorzkniałym człowiekiem, któremu brakuje cierpliwości i czasami tak się odpala że zastrachany Piński siedzi jak na szpilkach😄
                • lauren6 Re: KIm jest Piński 30.03.26, 14:53
                  Wczoraj oglądałam jakąś audycję z Wrońskim u Pińskiego. Piński zaczął przeszkadzać gościowi swoimi wywodami, aż Wroński się zdenerwował: "k..., niech pan się zamknie i słucha" 😅
              • alicia033 Re: KIm jest Piński 30.03.26, 14:15
                à propos gości: żałuję, że przestała się u niego pojawiać Anna Cholewińska. Bardzo rozsądna kobieta, lubiłam słuchać rozmów z nią.
                • wielki-bu-4321 Re: KIm jest Piński 30.03.26, 18:18
                  alicia033 napisała:

> à propos gości: żałuję, że przestała się u niego pojawiać Anna Cholewińska. Bar
                  > dzo rozsądna kobieta, lubiłam słuchać rozmów z nią.
                  >
                  >

Brakuje tej prawniczki.
      • veryvery Re: KIm jest Piński 30.03.26, 12:56
        Ja nie wierzę że ludzie aż tak się zmieniają i przewartościowują swòj światopogląd, no może ci bardzo młodzi - częste przypadki licealistów i studenciaków którzy wyrastają z korwinizmu, ale Piński już za stary na takie manewry.
        • alicia033 Re: KIm jest Piński 30.03.26, 13:29
          veryvery napisała:

> Ja nie wierzę że ludzie aż tak się zmieniają i przewartościowują swòj światopog
          > ląd, no może ci bardzo młodzi - częste przypadki licealistów i studenciaków któ
          > rzy wyrastają z korwinizmu, ale Piński już za stary na takie manewry.

W tym momencie wspomnijmy także o kumplu Pińskiego, osobistym prawniku tuska i jego rodziny, romanie giertychu...
    • alicia033 Re: KIm jest Piński 30.03.26, 12:06
      Piński zaczął boleć?
      To znakomicie, ma boleć, bando POPiSsowych oszustów.

Btw. po tym, jak wasz wielki s.rateg, sikorski, wbił trzaskowskiemu nóż w plecy piwem z mentzenem, nad czym, z bardzo nielicznymi wyjątkami, piałyście tu z zachwytem, usiłowanie dyskredytowania kogokolwiek jakąkolwiek afiliacją z konfą jest li i jedynie żałosne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka