lajtova 29.03.26, 21:42 Wszystkim hołubiącym, cytującym, podającym przypominam kim jest nijaki Piński wspomagany "redaktorem" Wiejskim. To konfederata i piszę to na podstawie jego własnych słów sprzez 6 lat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pepsi.only Re: KIm jest Piński 29.03.26, 21:54 No i ja tak go oceniam, bo niby ocenia krytycznie działania konfederacji, to jednak wciąż mu blisko do ich postulatów Odpowiedz Link Zgłoś
wielki-bu-4321 Re: KIm jest Piński 29.03.26, 21:58 fejk www.facebook.com/sokzburaka/?locale=pl_PL Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: KIm jest Piński 29.03.26, 22:34 Jest przede wszystkim biznesmenem. Zarabia na pismach, książkach i streamach na YT. Z ludźmi przestaje, dopóki mu się to opłaca (obejrzałem przez przypadek wypowiedzi Tymochowicza , z którym nagle zerwał współpracę). Imo Piński wpadł w pułapkę pogoni za szmalem, czego przejawem jest nadmierna ilość filmików. To co ma czasem mądrego do powiedzenia, niknie w powodzi jałowego gadulstwa. Nie oglądam go już od dość dawna. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: KIm jest Piński 30.03.26, 10:07 > niknie w powodzi jałowego gadulstwa. Przyganiał kocioł garnkowi. Różnica między tobą a Pińskim jest taka, że Piński przynajmniej nie przynudza o swoim rzekomym życiu seksualnym. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: KIm jest Piński 30.03.26, 10:46 Ty się dobrze czujesz? Ja nie jestem wpływowym komentatorem politycznym. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: KIm jest Piński 30.03.26, 10:59 Za to wypisujesz kocopoły o kocurkowaniu ze studentkami na publicznym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: KIm jest Piński 30.03.26, 11:49 To, że obaj macie problem z gadulstwem, tyle że ty w bonusie jesteś erotomanem gawędziarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: KIm jest Piński 30.03.26, 12:22 lauren6 napisała: > Różnica między tobą a Pińskim jest taka, że Piński przynajmniej nie przynudza o swoim rzekomym życiu seksualnym. I chwała mu za to! Nie jestem pewna, czy chciałabym poznac kontekst tych wspólnych fotek z giertychem i "foką".🤣🤣🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
mania_222 Re: KIm jest Piński 30.03.26, 00:36 To wpis sprzed 6 lat. Zmądrzał i odciął się od Konfy. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: KIm jest Piński 30.03.26, 11:59 chlodne_dlonie napisała: > Hmmmmm..? Czy i na ile zmądrzał to mam wątpliwości, natomiast owszem, odcina się i od Brauna (lajtova nie wspomniała, że napisał z nim 5 książek?) i od Wiplera i Mentzena... Osobiście, a jak wiadomo oglądam go regularnie uważam, że jest nierówny jeśli chodzi o wiarygodność. Materiały z gąsiorowskim to czysta propaganda państwa żydowskiego bez oglądania się na fakty, przeciwieństwem tego są natomiast np. materiały z Krzysztofem Kluzkiem, które wszystkm tu polecam. Reszta pośrodku. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: KIm jest Piński 30.03.26, 12:03 Ale kiedy to oglądać, przecież on potrafi wypuszczać i trzy materiały dziennie, przy czym nie są to vlogi po 10 minut, tylko długie i baaaardzo długie. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: KIm jest Piński 30.03.26, 12:08 riki_i napisał: > Ale kiedy to oglądać, Kiedy chcesz, riki. No nie mów, że aż taki zapracowany jesteś. Poza tym patrzeć się na jego materiały nie trzeba, można traktowac jako radio i tylko słuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: KIm jest Piński 30.03.26, 13:43 Przecież nie trzeba oglądać wszystkiego jak leci. Oglądam wybrane jego wywiady z gośćmi kanału. Poranne czy wieczorne lajwy pomijam. Odpowiedz Link Zgłoś
veryvery Re: KIm jest Piński 30.03.26, 14:01 Te lajwy z płk Wrońskim bywają entertaining😅, nie wiem jaką osobą był on wcześniej ale na starość płk stał się zgorzkniałym człowiekiem, któremu brakuje cierpliwości i czasami tak się odpala że zastrachany Piński siedzi jak na szpilkach😄 Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: KIm jest Piński 30.03.26, 14:53 Wczoraj oglądałam jakąś audycję z Wrońskim u Pińskiego. Piński zaczął przeszkadzać gościowi swoimi wywodami, aż Wroński się zdenerwował: "k..., niech pan się zamknie i słucha" 😅 Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: KIm jest Piński 30.03.26, 14:15 à propos gości: żałuję, że przestała się u niego pojawiać Anna Cholewińska. Bardzo rozsądna kobieta, lubiłam słuchać rozmów z nią. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki-bu-4321 Re: KIm jest Piński 30.03.26, 18:18 alicia033 napisała: > à propos gości: żałuję, że przestała się u niego pojawiać Anna Cholewińska. Bar > dzo rozsądna kobieta, lubiłam słuchać rozmów z nią. > > Brakuje tej prawniczki. Odpowiedz Link Zgłoś
veryvery Re: KIm jest Piński 30.03.26, 12:56 Ja nie wierzę że ludzie aż tak się zmieniają i przewartościowują swòj światopogląd, no może ci bardzo młodzi - częste przypadki licealistów i studenciaków którzy wyrastają z korwinizmu, ale Piński już za stary na takie manewry. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: KIm jest Piński 30.03.26, 13:29 veryvery napisała: > Ja nie wierzę że ludzie aż tak się zmieniają i przewartościowują swòj światopog > ląd, no może ci bardzo młodzi - częste przypadki licealistów i studenciaków któ > rzy wyrastają z korwinizmu, ale Piński już za stary na takie manewry. W tym momencie wspomnijmy także o kumplu Pińskiego, osobistym prawniku tuska i jego rodziny, romanie giertychu... Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: KIm jest Piński 30.03.26, 12:06 Piński zaczął boleć? To znakomicie, ma boleć, bando POPiSsowych oszustów. Btw. po tym, jak wasz wielki s.rateg, sikorski, wbił trzaskowskiemu nóż w plecy piwem z mentzenem, nad czym, z bardzo nielicznymi wyjątkami, piałyście tu z zachwytem, usiłowanie dyskredytowania kogokolwiek jakąkolwiek afiliacją z konfą jest li i jedynie żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś