chybagupi 25.05.26, 19:42 W marcu zginęła moja kobieta w pożarze. Mnie niestety odratowali. W kwietniu postanowiłem pójść za nią i i znów mnie uratowali. Czyli ani w piekle ani w niebie mnie nie chcą. Gdzie mnie zechcą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia.sthm Re: Nigdzie mnie nie chcą 25.05.26, 19:45 Ti znaczy, że masz jeszcze dużo tu na Ziemi do dokonania. Pomyśl co to może być, to jakieś ważne i pożyteczne zadanie. Odpowiedz Link Zgłoś
chybagupi Re: Nigdzie mnie nie chcą 25.05.26, 19:57 asia.sthm napisała: > Ti znaczy, że masz jeszcze dużo tu na Ziemi do dokonania. Pomyśl co to może być > , to jakieś ważne i pożyteczne zadanie. > Dużo już nie dokonam. Nie mam sił ani chęci. Dzisiaj wyszedłem ze szpitala Babińskiego w Krakowie. Pierwszy pobyt po 63 latach życia. I na pewno ostatni. Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: Nigdzie mnie nie chcą 25.05.26, 20:10 Potrzebujesz pomocy psychologa i nie zwlekaj. Po szpitalu przede wszystkim zacznij oddychać na świeżym powietrzu, przyrody się naoglàdaj, nabieraj siły. Pozdrawiam i trzymaj się jakoś nawet jeśli ciężko. Potrzebujesz czasu, a pogodne lato świetnie się do odbicia nadaje. ☀️ Odpowiedz Link Zgłoś
chybagupi Re: Nigdzie mnie nie chcą 25.05.26, 20:34 asia.sthm napisała: > Potrzebujesz pomocy psychologa Nie potrzebuję. Potrzebuję obecności kobiety z którą żyłem 27 lat. Nie wyobrażam sobie dalszego życia bez niej. Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: Nigdzie mnie nie chcą 25.05.26, 20:54 > Nie wyobrażam sobie dalszego życia bez niej. A wiesz co ta kobieta by ci zrobiła za takà cieniznę? Myślisz, że dumna byłaby z takiej twojej postawy? Daj sobie czas na przyzwoità żałobę bez egzaltacji. Odpowiedz Link Zgłoś
nina_unu Re: Nigdzie mnie nie chcą 25.05.26, 22:07 chybagupi napisał(a): > Nie potrzebuję. > Potrzebuję obecności kobiety z którą żyłem 27 lat. > Nie wyobrażam sobie dalszego życia bez niej. Będzie trudno ale da się. Powolutku. Znam dwóch wdowców, po okresie depresji/żałoby jednak znaleźli sposób na życie. Nawet jeśli uważasz, że terapia Ci nie pomoże, to warto spróbować, bo na pewno nie zaszkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Nigdzie mnie nie chcą 25.05.26, 23:04 Tego tak naprawdę nie wiesz, co dokonasz, na kogo wpłyniesz, jak pomożesz. Daj życiu szansę. Masz jakichś ludzi, z którymi możesz ją wspólnie pamiętać i wspólnie tęsknić? Mieliście wspólnych znajomych, rodzinę, ona miała jakąś rodzinę, z którąsiędogadujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
irsila [...] 26.05.26, 06:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
chybagupi Re: Nigdzie mnie nie chcą 26.05.26, 08:30 irsila napisała: > Wy wszechmądre takie jesteście tu, > zatem pomóżcie mu. Nie szukam pomocy. Nikt oprócz mnie samego nie jest w stanie mi pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
irsila Re: Nigdzie mnie nie chcą 26.05.26, 08:38 Zaprzestaje się tu wypowiadać, gdyż moja wiadomość została usunięta Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Nigdzie mnie nie chcą 26.05.26, 08:39 Oj wielka strata. Na szczescie masz własne forum. Odpowiedz Link Zgłoś
clara.veritas Re: Nigdzie mnie nie chcą 26.05.26, 08:41 irsila napisała: > Zaprzestaje się tu wypowiadać, > gdyż moja wiadomość została usunięta > Za to co wyprawiasz powinnaś mieć wiekuistego bana, a nie tylko usunietą wiadomość. Odpowiedz Link Zgłoś
irsila [...] 26.05.26, 08:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
irsila Re: Nigdzie mnie nie chcą 26.05.26, 08:58 Smutne to jest, że nie możecie mu pomóc... Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Nigdzie mnie nie chcą 26.05.26, 09:09 Smutne, ze ciągle.tu siedzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
nina_unu Re: Nigdzie mnie nie chcą 26.05.26, 14:42 chybagupi napisał(a): > Nikt oprócz mnie samego nie jest w stanie mi pomóc. W sumie to prawda. Powolutku, poradzisz sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
chybagupi Re: Nigdzie mnie nie chcą 26.05.26, 17:41 nina_unu napisała: > W sumie to prawda. Powolutku, poradzisz sobie. Sam już nie wiem czy chcę sobie poradzić. Brak rodziny, znajomych nie pomaga. Nawet moja kotka zaczadziła się na śmierć. Odpowiedz Link Zgłoś
nina_unu Re: Nigdzie mnie nie chcą 27.05.26, 00:13 chybagupi napisał(a): > Sam już nie wiem czy chcę sobie poradzić. Brak rodziny, znajomych nie pomaga. N > awet moja kotka zaczadziła się na śmierć. Nigdy nie jest za późno na nowych przyjaciół, może przez wspólne zainteresowania, jakiś wolontariat, czy coś innego co Cię interesuje? Odpowiedz Link Zgłoś
chybagupi Re: Nigdzie mnie nie chcą 27.05.26, 08:28 nina_unu napisała: > Nigdy nie jest za późno na nowych przyjaciół, może przez wspólne zainteresowani > a, jakiś wolontariat, czy coś innego co Cię interesuje? Może... Ale najpierw muszę się wzmocnić fizycznie. Zatrucie tlenkiem węgla bardzo mnie osłabiło a po pobycie w psychiatryku czuję się jeszcze słabszy. Schudłem 8 kilo a ja naprawdę nie miałem nadmiaru tłuszczu. Straciłem tylko masę mięśniową. Nawet samochodu jeszcze nie odpaliłem, bo czuję się trochę dziwnie i boję się jechać. Może jutro na próbę przejadę się po osiedlowych uliczkach. Odpowiedz Link Zgłoś
tilmen1 Re: Nigdzie mnie nie chcą 27.05.26, 21:28 To tam nadal głodówka w tych szpitalach? Nigdy sie chyba nic nie zmieni. U mnie tez większosc rodziny juz odeszła. Myslę sobie, ze szybko zleci jak do nich dołącze, a ten czas co został warto jeszcze jakoś fajnie spędzic, isc na spacer, ryby, co kto lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: Nigdzie mnie nie chcą 27.05.26, 21:42 O, i to jest dobre podejście do życia 👍 Odpowiedz Link Zgłoś
chybagupi Re: Nigdzie mnie nie chcą 27.05.26, 21:48 tilmen1 napisał(a): > To tam nadal głodówka w tych szpitalach? Nigdy sie chyba nic nie zmieni. W tym szpitalu gdzie byłem jedzenie było smaczne, porcje duże. Większość pacjentów i pacjentek po kilku tygodniach zaokrągla się i rosną im brzuszki. W szpitalu uniwersyteckim w Prokocimiu gdzie byłem w marcu po pożarze wyżywienie było jeszcze lepsze i jeszcze większe porcje. Chudnę nie wiadomo dlaczego. Może stres i głupie myśli przyczyniają się do tego? U mnie > tez większosc rodziny juz odeszła. Myslę sobie, ze szybko zleci jak do nich do > łącze, a ten czas co został warto jeszcze jakoś fajnie spędzic, isc na spacer, > ryby, co kto lubi. Na jestem domatorem i typem introwertyka. Najlepiej czuję się w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
tilmen1 Re: Nigdzie mnie nie chcą 27.05.26, 21:55 To sie dobrze przebadaj dlaczego chudniesz jesli duzo jesz, bo to dziwne. W domu tez sobie mozna znalezc fajne zajęcia, ja np. lubie grac w The long dark dla zabicia czasu, a wczoraj oglądałam na cda Tożsamośc (Identity) z 2003, jak ktos nie widział to polecam... Odpowiedz Link Zgłoś
chybagupi Re: Nigdzie mnie nie chcą 27.05.26, 22:12 tilmen1 napisał(a): > To sie dobrze przebadaj dlaczego chudniesz jesli duzo jesz, bo to dziwne. Nie jem dużo ale w szpitalu na pewno przyjmowałem więcej kalorii niż potrzebuję. Po wykryciu u mnie anemii dostałem dietę wysokobiałkową z dużą ilością surówek, suplementy i trzy zastrzyki. Miałem badanie USG jamy brzusznej - wszystko w porządku. Nawet wątroba niepowiększona. Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Nigdzie mnie nie chcą 27.05.26, 22:18 Jakis klub gry na gitarze , zgodnie z zainteresowaniem ?Mozna zagrac , zgrac sie ,czy tworzyc cos nowego ,;zaloze sie ,ze jest cos w twoim miescie . Odpowiedz Link Zgłoś
chybagupi Re: Nigdzie mnie nie chcą 27.05.26, 22:32 a74-7 napisał: > Jakis klub gry na gitarze , zgodnie z zainteresowaniem ?Mozna zagrac , zgrac si > e ,czy tworzyc cos nowego ,;zaloze sie ,ze jest cos w twoim miescie . Technika tak poszła do przodu, że można sobie w domu zrobić własne studio nagrań za pomocą komputera. Ale odechciało mi się grać. Nie mam dla kogo. Odpowiedz Link Zgłoś
chybagupi Re: Nigdzie mnie nie chcą 27.05.26, 23:27 > Ale odechciało mi się grać. Nie mam dla kogo. T0wMT0Fc Odpowiedz Link Zgłoś
pytajacakinga Re: Nigdzie mnie nie chcą 25.05.26, 20:07 Nie poddawaj się, twoja sp kobieta na pewno by tego nie chciała. Jeszcze będzie pięknie zobaczysz Odpowiedz Link Zgłoś
chybagupi Re: Nigdzie mnie nie chcą 25.05.26, 20:36 pytajacakinga napisał(a): > Jeszcze będzie pięknie zobaczysz Nie będzie tak jak przedtem. Odpowiedz Link Zgłoś
klaramara33 Re: Nigdzie mnie nie chcą 25.05.26, 20:38 chybagupi napisał(a): > pytajacakinga napisał(a): > > > Jeszcze będzie pięknie zobaczysz > > > Nie będzie tak jak przedtem. Współczuję jeśli to prawda. Wybierz się do psychologa. Odpowiedz Link Zgłoś
chybagupi Re: Nigdzie mnie nie chcą 25.05.26, 20:43 klaramara33 napisała: Wybierz się do psychologa. Psycholodzy są dla chorych. Ja jestem zdrowy. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Nigdzie mnie nie chcą 25.05.26, 20:47 Janusz, poczekaj, aż wytrzeźwiejesz. Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: Nigdzie mnie nie chcą 25.05.26, 21:03 alpepe napisała: > Jestem. > I jak myślisz, naprawdę cierpi czy pozuje? Och jak ja nie lubię się dać nabrać, a tu coś mi dzwoni. Odpowiedz Link Zgłoś
chybagupi Re: Nigdzie mnie nie chcą 25.05.26, 21:07 asia.sthm napisała: > I jak myślisz, naprawdę cierpi czy pozuje? W takich sprawach nawet głupi januszek by nie żartował. Niestety cierpię. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Nigdzie mnie nie chcą 25.05.26, 21:57 I jakim cudem trafiłeś na ematke??? Odpowiedz Link Zgłoś
chybagupi Re: Nigdzie mnie nie chcą 25.05.26, 22:02 iwles napisała: > > I jakim cudem trafiłeś na ematke??? > Bo lubię kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Nigdzie mnie nie chcą 25.05.26, 22:34 I dlatego nie poszedłeś na forum kobieta? 😄 Odpowiedz Link Zgłoś
bujakajamajka Re: Nigdzie mnie nie chcą 25.05.26, 21:39 Babiński to jakiś psychiatryk, tak? A na oddziale dziennym byłeś? Pewnie zaraz ematki napiszą, że zajęłam Ci miejsce i się nie dostałeś Odpowiedz Link Zgłoś
chybagupi Re: Nigdzie mnie nie chcą 25.05.26, 21:51 bujakajamajka napisała: > Babiński to jakiś psychiatryk, tak? A na oddziale dziennym byłeś? Pewnie zaraz > ematki napiszą, że zajęłam Ci miejsce i się nie dostałeś Psychiatryk. Byłem ponad miesiąc na oddziale stacjonarnym. Po próbie samobójczej zawieźli mnie nieprzytomnego na SOR w Prokocimiu i półprzytomnego zapytali czy chcę pomocy w szpitalu Babińskiego. Wyraziłem ,zgodę.. Odpowiedz Link Zgłoś
mizantropka65 Re: Nigdzie mnie nie chcą 26.05.26, 20:18 Może na kościelnej potańcówce dla singli? Odpowiedz Link Zgłoś
mizantropka65 Re: Nigdzie mnie nie chcą 26.05.26, 20:21 Sorry, nie wiedziałam, że ty na poważnie Odpowiedz Link Zgłoś