Dodaj do ulubionych

Syropy do saturatora- mohito, aperol, prosecco

28.05.26, 13:35
Nie piję obecnie alkoholu ale lubię smak- mohito, aperol, prosecco, różowe wino musujące.
Czy macie sprawdzone syropy do saturatora?
Chętnie kupię jeden czy dwa na letnie wieczory.
Obserwuj wątek
    • hailey_bieber2004 Re: Syropy do saturatora- mohito, aperol, prosecc 28.05.26, 13:36
      Podpinam się - chciałabym St.Germain / Hugo Spritz
      • little_fish Re: Syropy do saturatora- mohito, aperol, prosecc 28.05.26, 13:57
        Ja też się podepnę. 😃
        • hailey_bieber2004 Re: Syropy do saturatora- mohito, aperol, prosecc 28.05.26, 14:02
          Ale powiało latem w tym wątku ⛱️🍉🍹
          • princy-mincy Re: Syropy do saturatora- mohito, aperol, prosecc 28.05.26, 14:18
            Zwłaszcza z taką pogodą.
      • princy-mincy Re: Syropy do saturatora- mohito, aperol, prosecc 28.05.26, 14:18
        Oo, Hugo spritz też lubię.
        Znalazłam syropy Dafi, na allegro opinie są w miarę dobre. Może któraś z ematek próbowała.
        • little_fish Re: Syropy do saturatora- mohito, aperol, prosecc 28.05.26, 15:54
          Miałam dafi aperitiv spritz i to wino białe. Smaczne całkiem ale nigdzie ich ostatnio nie widzę. Mohito nie próbowałam.
          • princy-mincy Re: Syropy do saturatora- mohito, aperol, prosecc 28.05.26, 16:13
            W sklepie stacjonarnym nie widziałam takich nigdy, ale właśnie mi się wyświetliło na allegro. Kupię dla wypróbowania chyba, że jeszcze są inne warte polecenia.
            • little_fish Re: Syropy do saturatora- mohito, aperol, prosecc 28.05.26, 16:14
              Ja kupiłam w Kauflandzie. Ale zniknęły
    • princy-mincy Re: Syropy do saturatora- mohito, aperol, prosecc 30.05.26, 11:35
      Znalazłam jeszcze aperol i mojito z firmy HomeSoda.
      Zamówiłam i dam znać jak wypada.
      • little_fish Re: Syropy do saturatora- mohito, aperol, prosecc 30.05.26, 11:48
        Koniecznie 😃
        Mohito na lato mniam
    • chlodne_dlonie Re: Syropy do saturatora- mohito, aperol, prosecc 30.05.26, 11:53
      No i narobiłyście mi smaka..!
      smile
    • olpa7 Re: Syropy do saturatora- mohito, aperol, prosecc 30.05.26, 12:26
      Ja mam syrop YA o smaku aperola
      Nazywa się chyba light spritz. Jest na allegro ale był też w lidlu. Smak nienajgorszy. Muszę wypróbować inne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka