princy-mincy 28.05.26, 13:35 Nie piję obecnie alkoholu ale lubię smak- mohito, aperol, prosecco, różowe wino musujące. Czy macie sprawdzone syropy do saturatora? Chętnie kupię jeden czy dwa na letnie wieczory. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hailey_bieber2004 Re: Syropy do saturatora- mohito, aperol, prosecc 28.05.26, 13:36 Podpinam się - chciałabym St.Germain / Hugo Spritz Odpowiedz Link Zgłoś
little_fish Re: Syropy do saturatora- mohito, aperol, prosecc 28.05.26, 13:57 Ja też się podepnę. 😃 Odpowiedz Link Zgłoś
hailey_bieber2004 Re: Syropy do saturatora- mohito, aperol, prosecc 28.05.26, 14:02 Ale powiało latem w tym wątku ⛱️🍉🍹 Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Syropy do saturatora- mohito, aperol, prosecc 28.05.26, 14:18 Zwłaszcza z taką pogodą. Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Syropy do saturatora- mohito, aperol, prosecc 28.05.26, 14:18 Oo, Hugo spritz też lubię. Znalazłam syropy Dafi, na allegro opinie są w miarę dobre. Może któraś z ematek próbowała. Odpowiedz Link Zgłoś
little_fish Re: Syropy do saturatora- mohito, aperol, prosecc 28.05.26, 15:54 Miałam dafi aperitiv spritz i to wino białe. Smaczne całkiem ale nigdzie ich ostatnio nie widzę. Mohito nie próbowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Syropy do saturatora- mohito, aperol, prosecc 28.05.26, 16:13 W sklepie stacjonarnym nie widziałam takich nigdy, ale właśnie mi się wyświetliło na allegro. Kupię dla wypróbowania chyba, że jeszcze są inne warte polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
little_fish Re: Syropy do saturatora- mohito, aperol, prosecc 28.05.26, 16:14 Ja kupiłam w Kauflandzie. Ale zniknęły Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Syropy do saturatora- mohito, aperol, prosecc 30.05.26, 11:35 Znalazłam jeszcze aperol i mojito z firmy HomeSoda. Zamówiłam i dam znać jak wypada. Odpowiedz Link Zgłoś
little_fish Re: Syropy do saturatora- mohito, aperol, prosecc 30.05.26, 11:48 Koniecznie 😃 Mohito na lato mniam Odpowiedz Link Zgłoś
chlodne_dlonie Re: Syropy do saturatora- mohito, aperol, prosecc 30.05.26, 11:53 No i narobiłyście mi smaka..! Odpowiedz Link Zgłoś
olpa7 Re: Syropy do saturatora- mohito, aperol, prosecc 30.05.26, 12:26 Ja mam syrop YA o smaku aperola Nazywa się chyba light spritz. Jest na allegro ale był też w lidlu. Smak nienajgorszy. Muszę wypróbować inne Odpowiedz Link Zgłoś